Şimdi Ara

2012 dizel Megane satılıp sıfır 1.2 tsi Golf alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    içinizden ne geliyorsa onu yapın bence.
    yaşanan tek saniyenin tekrarı yok.
  • Araç ne kadar donanımlı ya da konforlu olursa olsun, aklınız yakıtta oldumu hiç bir zevk alamazsınız. Benim araç için de Ankarada 7 lt yakıyorum diyenleri duyuyorum. Ben ankaranın gerçek trafiğinde 9 küsür litreleri gördüm. üstelik aracım az yakmasıyla meşhurdur. Bence aracınızı biraz daha kullanın, sonra d sınıfına geçin.
  • gereksiz bir takas olur
  • Benim 3000km ortalamam ankara sehir ici 6.6Lt, ben memnunum yakıtından, dsg ve start stop iyi is çıkartıyor

Dci tabiki daha az yakacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam macera aramam. İleride segment atlayın bence.
  • Gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam da hiç macera aramam.
  • sakın haaa... çılgınlık olur
  • 2012 dizel bir araç satacam üstüne bir de 5 6 bin verecem benzinli araç alacam.Hocam yapma gözünü seviyim
  • Yaptığınız km ye bağlı olarak değerlendirmek gerekli, 1.2 motorun vergi avantajı var, benim genel ortalamam 6.5 lt civarında ancak basarsanız ve sıkışık trafiğe girerseniz 9-10 litreleri de görebilirsiniz.
  • Buna Türkçe'de "kaşınmak" deniyordu sanırım.
  • bence mantıklı. mutlu olmadığın bir arabayı sürmektense.. kaybedeceğin fazla bişey yok. en azından kaliteye binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Başlığa cevabım hayır çünkü araç daha yepyeni 2012 model, ama merak ediyorum şu forumda Golf 1.2 tsi'ye b.k atma modası ne zaman geçecek! Hem az yakıyor hem de çoğu 1.6 atmosferiğe göre güzel ivmeleniyor hemde daha az yakarak!

ah ah, olsun bu kafalar sayesinde 49,9 bine arac alabildim. her gun 65bin lik edc dci fluence sirket aracindan aksamlari 49binlik 1.2 tsi dsg araca gectigimde yuzume gulumse yayiliyor. nispeten kokpit keyfi, konfor, sessizlik, vb. bu paraya alabildigim icin sansli sayiyorum kendimi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizelden in benzine bin olacak iş mi güzel insan inan her gün kendine kahredersin ben ne yaptım diye.. ki megan güzel araç bence daha geniş ve daha tok bi yapısı var..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.