Şimdi Ara

2012 DonanimHaber Formula 1 Tahmin Yarışması [2011 şampiyonumuz @Bianconera] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Ekle.

• Bende varım JB #1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bende varım JB #1.

• yalnız bu sene Ödülleri önceden belirleyelim.Bir formula1 Model arabası benden olsun.Başka katılmak isteyen varsa buraya yazsın.Yalnız yarışmayı ben kazanırsam başka Ödül isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

yalnız bu sene Ödülleri önceden belirleyelim.Bir formula1 Model arabası benden olsun.Başka katılmak isteyen varsa buraya yazsın.Yalnız yarışmayı ben kazanırsam başka Ödül isterim.

@maxiyavuz dan haber var mı ? görünmüyor forumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 3 Şubat 2012; 20:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

yalnız bu sene Ödülleri önceden belirleyelim.Bir formula1 Model arabası benden olsun.Başka katılmak isteyen varsa buraya yazsın.Yalnız yarışmayı ben kazanırsam başka Ödül isterim.

ne gören var ne duyan.Neyse artık Ödül işini ben ayarlarım.Belki Formula1 trikoda verebiliriz.

• quote:

quote:

quote:

ne gören var ne duyan.Neyse artık Ödül işini ben ayarlarım.Belki Formula1 trikoda verebiliriz.

askere falan mı gitti acaba yoksa forumdan mı ayrıldı nedir durumu bilen gören duyaaan

• quote:

quote:

quote:

quote:

askere falan mı gitti acaba yoksa forumdan mı ayrıldı nedir durumu bilen gören duyaaan

Son mesaj 30 Ekim 2011; 4:44:41 atılmış.Askeremi gitti acaba?

• @maxiyavuz'u biz kayda alalım da ne olur olmaz.
    @speedman,
    birader @maxiyavuz'u listeye alalım. başbakan gelse o listeye girmeye mumkun yok zira.
  • benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

benide eklerseniz sevinirim

...
  • hadi bakalım benide ekle kontenjana son sıradan
  • Benide ekler misin
  • Benide eklermisin hocam
  • Erken kayıt avantajlarımızdan yararlanan üyelerimize teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 5 Şubat 2012; 21:51:01 >
  • ödülü duyan gelmiş
  • quote:

ödülü duyan gelmiş

• quote:

ödülü duyan gelmiş

• ilk hafta tahmin yapanlarla yola devam edicez..1 hafta tahmin yazıp diğer hafta yazmayanlarda elenecek...bu sefer daha sert olacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.