Şimdi Ara

2012 DonanimHaber Formula 1 Tahmin Yarışması [2011 şampiyonumuz @Bianconera] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: speedman

ilk hafta tahmin yapanlarla yola devam edicez..1 hafta tahmin yazıp diğer hafta yazmayanlarda elenecek...bu sefer daha sert olacak

buna gerek var mı hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

ilk hafta tahmin yapanlarla yola devam edicez..1 hafta tahmin yazıp diğer hafta yazmayanlarda elenecek...bu sefer daha sert olacak

yok mu biraz esnetelim o zaman....toplamda 3 hafta boşlayanları çizelim... nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 6 Şubat 2012; 22:40:59 >

• quote:

süper.
    tam destek veriyorum.

çocuk oyuncağı değil bu yarışma.
  • iki sırayla kaçırmışsız arkadaş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

yok mu biraz esnetelim o zaman....toplamda 3 hafta boşlayanları çizelim... nasıl ?

böyle daha uygun olabilir. çünkü hemen hemen her hafta yarışları ve haberleri takip ediyor olsam da bazı haftasonları teknolojiden uzak yerlerde olabiliyor insan.

en olmadı, 20 yarışlık konumuzu açıp tahminimizi yapalım, yarıştan önce değişiklik yaparız

mesela brezilyayı hamilton kazanacak, bu da tarihe bir not olarak düşülsün

• Toplamda 3 yaris tahmin yapmayanlari eleyecegimyeni sezon herkese bol sans
  • geçen sezon Tahmin şampiyonu Bianconera ya ödül veremedik.Bari diyorum.Konu altında 2011 yılı Şampiyonu diye belirtsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

geçen sezon Tahmin şampiyonu Bianconera ya ödül veremedik.Bari diyorum.Konu altında 2011 yılı Şampiyonu diye belirtsek.

@maxiyavuz nerede gerçekten merak içerisindeyim..başına bi işmi geldi yoksa forumumu bıraktı? askere mi gitti? nedir durumu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

geçen sezon Tahmin şampiyonu Bianconera ya ödül veremedik.Bari diyorum.Konu altında 2011 yılı Şampiyonu diye belirtsek.

@maxiyavuz nerede gerçekten merak içerisindeyim..başına bi işmi geldi yoksa forumumu bıraktı? askere mi gitti? nedir durumu ?

Son giriş 30 Ekim 2011; 20:04:58

• kontenjan varsa bende tekrar yarısmaya katılmak isterim...
  • 1. Hamilton
    2. Button
    3. Vettel
    4. Schumacher
    5. Webber
    6. Rosberg
    7. Alonso
    8. Grosjean
    9. Raikkonen
    10. Hulkenberg

EHT: Hamilton
    İYD: Petrov
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

1. Hamilton
    2. Button
    3. Vettel
    4. Schumacher
    5. Webber
    6. Rosberg
    7. Alonso
    8. Grosjean
    9. Raikkonen
    10. Hulkenberg

EHT: Hamilton
    İYD: Petrov

yarış konusu altına yapalım abi tahminleri yine.karışmasın ortalık

01 - 2012 FORMULA 1 QANTAS AUSTRALIAN GRAND PRIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 17 Mart 2012; 14:06:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

kontenjan varsa bende tekrar yarısmaya katılmak isterim...

ilk hafta kayıt olmadanda tahmin yapanları alalım.süreklilik olacak mı göreceğiz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harun

kontenjan varsa bende tekrar yarısmaya katılmak isterim...

ilk hafta kayıt olmadanda tahmin yapanları alalım.süreklilik olacak mı göreceğiz...

hocam geçen sezonun beşincisiyim, nasıl unuttun beni
  • Ödül felan önemli değil gerçekten keyifli bir heyecan yaşıyoruz hepimiz, bu yeterliydi benim için zaten.
    Gelecek sezon ödülü için üzerime düşeni yaparım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Ödül felan önemli değil gerçekten keyifli bir heyecan yaşıyoruz hepimiz, bu yeterliydi benim için zaten.
    Gelecek sezon ödülü için üzerime düşeni yaparım bende.

bakalım bu sezon puan rekorlarını kırabilecek miyiz ?
    tabloyla ilgili görüş ve önerilere açığım.şurası şöyle olsun,şu renk iyidir vs gibisinden
     2012 DonanimHaber Formula 1 Tahmin Yarışması [2011 şampiyonumuz @Bianconera]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 17 Mart 2012; 23:21:09 >

• hala katılma şansımız var mı ?
  • ödül ne
  • Bende katılmak istiyorum yarış konusu altına tahminimi atmıştım, aktif olmayan biri vardır mutlaka onun yerine ben varım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.