Merhaba arkadaşlar, 2012 model Focus Style HB Otomatik almayı düşünüyorum. Yan kapılarından hasarlı da olsa uygun fiyata bir araç buldum ve aracı çok beğendim. Kafam takılanları aşağıya yazıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Limitim Max. 44.000 TL. ve kesinlikle dizel araç düşünmüyorum. Önceliğim performanslı olması ve sorunsuz bir otomatik şanzuman olması.
1- Powershift şanzumanın çok iyi olduğunu DSG'den sorunsuz olduğunu okuyorum forumlarda sürekli, doğru mudur?
2- 2012 model Polo Bluemotion aracımı satmak üzereyim ve aklımda 2011 Elegance Honda Civic , 2011 Opel Astra 1.4T 140 Hp ve 2012 Focus Style Ti-VCT. Sizce bu üçlünün arasında focus doğru karar mı?
3- Yokuşlarda focusla ilgili açılmış başlıklar var araba yokuşta gitmiyor diye. Otomatik şanzumanda da böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?
4- Aracın yalnızca yan kapılarından 3 tane kazası var (Ön ve arkadan herhangi bir kaza,boya, değişen vs. yok) , zaten fiyatı da biraz bu yüzden uygun. İlerde bana bir sorun çıkarır mı?
5- Aracın donanımıyla ilgili de sahibinden.com'da çelişkili beyanlar var, eğer bu araca sahip arkadaşlar varsa beni bilgilendirmelerini rica ediyorum..