Şimdi Ara

2012 Ford Fiesta hız sabitleyicisini çalıştıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. 3 ay önce 2012 model Ford Fiesta My Fiesta aracımı aldım. Ancak aldığımdan beri o kadar uğraşmama rağmen hız sabitleyicisini çalıştıramadım. On'a bastım olmadı , önce on'a basıp ardından + veya - tuşlarına bastım yine olmadı. Genelde düz yolda ayağımı hiçbir pedala basmadan 5. viteste 100-110 arası hızla giderken denedim. Bu sorunu neden yapıyor olabilir ? Yazılımsal bir sorun mudur , aracın beyninde mi arıza var , tuş takımında bi temassızlık olabilir mi , ya da nasıl çalıştırılacağını mı bilmiyorum ? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

• ok'a basarken ayağın gazda olmasın.Eğer yine de olmuyorsa donanımsal sorun var demekki. ayak gazda değilken ok'a basıp + ya basarak çalışıyor normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pMss

ok'a basarken ayağın gazda olmasın.Eğer yine de olmuyorsa donanımsal sorun var demekki. ayak gazda değilken ok'a basıp + ya basarak çalışıyor normalde

Ayağım hiçbir pedalda olmuyo ki. Elektrikçiye götürsem tuş takımına bakabilir mi acaba. Son çare servise götürürüm heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.