Öncelikle merhaba. 3 ay önce 2012 model Ford Fiesta My Fiesta aracımı aldım. Ancak aldığımdan beri o kadar uğraşmama rağmen hız sabitleyicisini çalıştıramadım. On'a bastım olmadı , önce on'a basıp ardından + veya - tuşlarına bastım yine olmadı. Genelde düz yolda ayağımı hiçbir pedala basmadan 5. viteste 100-110 arası hızla giderken denedim. Bu sorunu neden yapıyor olabilir ? Yazılımsal bir sorun mudur , aracın beyninde mi arıza var , tuş takımında bi temassızlık olabilir mi , ya da nasıl çalıştırılacağını mı bilmiyorum ? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
ok'a basarken ayağın gazda olmasın.Eğer yine de olmuyorsa donanımsal sorun var demekki. ayak gazda değilken ok'a basıp + ya basarak çalışıyor normalde
quote:
Orijinalden alıntı: pMss
ok'a basarken ayağın gazda olmasın.Eğer yine de olmuyorsa donanımsal sorun var demekki. ayak gazda değilken ok'a basıp + ya basarak çalışıyor normalde
Ayağım hiçbir pedalda olmuyo ki. Elektrikçiye götürsem tuş takımına bakabilir mi acaba. Son çare servise götürürüm heralde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme