Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun, Hondami teslim aldim. Ilk gozlemlerim :

Kapi kasa cizgileri ile bire bir ortusmuyor idi. Fakat, diger bekleyen arabalarda da ayni olay olunca soylemekten vazgectim.(Duz bir hatta gitmiyorlar )
    Ben de biraz simetri hastaligi var da :(

Arka bagaj dosemesi daha kaliteli kaplama ile kaplanabilirdi,

On kaput kapagi, biraz sertce kapaniyor.

Benzin, duz vitese gore fazla tuketiyor; (ki, bu normal ) harcama miktari, 15,3 ten 9,1 e dusurdum. (Fakat, benzin harcama degerlerini resetleyip tekrar hesaplatmak imkani yok mu ? ) Panelde rengin yesil olmasina ozen gosterdim.

On koltukta keske bel destegi olsa idi?

Arabanin elektronik bilgi aksamini anlamak ve de calistirmak biraz zaman alacak. (Oruclu iken bu mumkun gorunmuyor. )

Fazla atak bir motor olarak gozukmuyor. Gerci, bizde rallilere katilacak degiliz ya :(

Yolda, kasislerden yavas gecmeme ragmen yine de rahatsizlik verdi. (her halde alisacagiz )

Honda kasko, cok uygun kasko fiati verdi.. Benim, 20 yillik sigorta sirketim 1125 TL lerden bahsederken, honda 640 TL onerdi,, ben de onlara yaptirdim.

Fakat, herseye ragmen, sevimli ve de kullanisi rahat bir otomobil. Umarim, kazasiz belasiz surus keyfi yasariz.

• Arkadaşlar LPG konusunda son durumu bilen var mı?garanti bozulmadan lpg taktırabilecekmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgili

Dun, Hondami teslim aldim. Ilk gozlemlerim :

Kapi kasa cizgileri ile bire bir ortusmuyor idi. Fakat, diger bekleyen arabalarda da ayni olay olunca soylemekten vazgectim.(Duz bir hatta gitmiyorlar )

Benzin, duz vitese gore fazla tuketiyor; (ki, bu normal ) harcama miktari, 15,3 ten 9,1 e dusurdum. (Fakat, benzin harcama degerlerini resetleyip tekrar hesaplatmak imkani yok mu ? ) Panelde rengin yesil olmasina ozen gosterdim.

Arabanin elektronik bilgi aksamini anlamak ve de calistirmak biraz zaman alacak. (Oruclu iken bu mumkun gorunmuyor. )

Fazla atak bir motor olarak gozukmuyor. Gerci, bizde rallilere katilacak degiliz ya :(

Yolda, kasislerden yavas gecmeme ragmen yine de rahatsizlik verdi. (her halde alisacagiz )

Honda kasko, cok uygun kasko fiati verdi.. Benim, 20 yillik sigorta sirketim 1125 TL lerden bahsederken, honda 640 TL onerdi,, ben de onlara yaptirdim.

Fakat, herseye ragmen, sevimli ve de kullanisi rahat bir otomobil. Umarim, kazasiz belasiz surus keyfi yasariz.

Hayırlı olsun,

Benzin aldığınız zaman tüketim verileri değişiyor.Ancak ben verilerden ziyade fulleyip kullanıp tekrar fulleme ile yaktığım tutarı ölçü kabul ediyorum.Gayetde memnunum.

Econ kapalı iken daha seri sürüş oluyor.

Kaskonun teminat detaylarına bakmayı unutmayın.Bende Honda'dan AXA'dan uygun fiyat almıştım ancak hem klozları yetersizdi.(Örneğin mini onarım yoktu,birkaç daha kloz eksikti ama hatırlamıyorum şimdi,aracı alırken bahsetmiştim bundan)hem de muhatap bulmak isterim.Zorluk çıkarmalarını istemem.

Kazasız belasız sürüşler

• arkadaşlar 2012 honda cıvıc aldım ve bir hafta oldu. fakat yol bilgisayarına fotoğraf atamdım bir türlü yardımcı olur musunuz ??
  • quote:

Hocam hiç mi iyi yanı yok bu arabanın
    Genelde millet aldığı yeni cihaza(ki apple forumlarında şöyle bir dolaşın,ne demek istediğimi anlayacaksınız) toz kondurmuyor. Hatta eleştirenlere çyle sert çıkıyorlarki bazı yorumlara yuh, bu kadar da olmaz diyorum. Sanki Samsungda, Appleda hissesi var, o cihazı o tasarlayıp üretmiş.

Bu açıdan sizi tebrik ederim.

Bir de, biraz da iyi yanlarından bahsetseniz ne güzel olacak ....

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet yasin

arkadaşlar 2012 honda cıvıc aldım ve bir hafta oldu. fakat yol bilgisayarına fotoğraf atamdım bir türlü yardımcı olur musunuz ??

fotoğraf boyutunun sanırım 100KB civarında olması gerekiyor, birde usb fat32 formatında olmalı.
  • quote:

direksiyondaki menü tuşundan i-mid ekranındaki menüye girip sıfırlayabiliyorsunuz
  • jantlar süper olmuş, gerisi ilgimi çekmedi :)
    tam genç arabası olmuş
  • quote:

Takma kafana alışamazsan satar başka bi şey alırsın

• Sonunda hoparlörü değiştirdim.4 adet max 250 watt 16 cm pıooner hoparlör takdırdım.En çok arka hoparlörün değişmesinde zorlandılar.Orjinal çıkan hoparlörler 10-15 wattmış(ustanın belirttiğine göre)Şu an takılan 40 watt'a karşılık geliyor.Mıknatısı yoktu.

Sesi test edemedim.Ancak daha net ve anlaşılır olduğunu belirtmek isterim. Ses ile ilgili paylaşımlara testten sonra yer veririm.
  • Kaportada 2 ufak taş izi vardı Honda'dan ilgili renkte bir kutu rötüş boyası aldım.20 TL idi.Fırça ile üstünden geçtim şimdi tam yerini bulamıyorum

Belki bunu yazmamışımdır diye belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 1 Ağustos 2012; 17:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Kaportada 2 ufak taş izi vardı Honda'dan ilgili renkte bir kutu rötüş boyası aldım.20 TL idi.Fırça ile üstünden geçtim şimdi tam yerini bulamıyorum

Bunu duyduğum çok iyi oldu, bizim arabanın da tavanında durum böyle. Servise getireyim dedim tamam bakalım dediler, rötuş olunca yamalı bohça gibi olur zannediyordum.

İşlemi nasıl yapıyoruz, fırçayı da oradan mı alıyoruz? Biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz daha güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Kaportada 2 ufak taş izi vardı Honda'dan ilgili renkte bir kutu rötüş boyası aldım.20 TL idi.Fırça ile üstünden geçtim şimdi tam yerini bulamıyorum

Bunu duyduğum çok iyi oldu, bizim arabanın da tavanında durum böyle. Servise getireyim dedim tamam bakalım dediler, rötuş olunca yamalı bohça gibi olur zannediyordum.

İşlemi nasıl yapıyoruz, fırçayı da oradan mı alıyoruz? Biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz daha güzel olur.

Tabi fırçasıda içinde servise geldiği zaman ilk servistekilere yaptırın daha süper olur.Fırçayı boyanın içine batırdıktan sonra biraz suyunu alın daha sonra bastırmadan(taşmaması için)ilgili yere fırçayı sürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 1 Ağustos 2012; 19:22:42 >

• Hoparlör hiç uyum sağlamadı.Yarın tekrar kontrol ettireceğim.Ses kaliteli ama yetersiz,belki teyp desteklemiyor olabilir.
  • İçinde bobin olan elektrikli ekipmanlar, güçlerinin sınırlarında en verimli şekilde çalışırlar. Oto teypleri genelde 25-32 Watt elektriksel güç verir. Sizdeki hoparlörler ise muhtemelen Pioneer 16C serisi yuvarlaklardan. 40 Watt elektriksel güç olunca kapasitenin en verimli çeyreğini kullanmamış oluyorsunuz.

Anfi koysanız, bu defa iç döşemenin izolasyon ve titreşimlerini de halletmeniz gerekecek. Tabii bu yeni hoparlörlerin de büyütülmesi gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

İçinde bobin olan elektrikli ekipmanlar, güçlerinin sınırlarında en verimli şekilde çalışırlar. Oto teypleri genelde 25-32 Watt elektriksel güç verir. Sizdeki hoparlörler ise muhtemelen Pioneer 16C serisi yuvarlaklardan. 40 Watt elektriksel güç olunca kapasitenin en verimli çeyreğini kullanmamış oluyorsunuz.

Anfi koysanız, bu defa iç döşemenin izolasyon ve titreşimlerini de halletmeniz gerekecek. Tabii bu yeni hoparlörlerin de büyütülmesi gerekecek.

Bilgi için teşekkür ederim.Uzun zaman oldu

Pİoneer 16 çaplı,ön sağ hoparlör kabloya dokunuyormuş,şimdi daha verimli oldu.

-Ses net,
    -Sesi kademeli arttırdığım zaman daha az açıp daha verimli dinliyorum.
    -Bası umduğum gibi değil,eski hoparlör daha iyi gibiydi.

Sonuç olarak orta şekerli bir durum söz konusu..Detaya girmeyi düşünmüyorum.Şimdilik bu yeterli,navigasyon taktırırsam hoparlörü almış oldum

Navigasyon ile ilgili 1.350 TL ye foreks'i söylediler.Daha önce duymamıştım.Servis takmıyor.

İlave yapayım.

Navitech GRD-NX41 HC:1.700 TL civarı

NX-214F Honda Civic 2012 için Navigasyon ve Multimedya Sistemi:1.500 TL

http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=239

Navigasyonda marka ve çeşit çok gibi…Kullanıcı yorumları belirleyici olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 2 Ağustos 2012; 16:53:06 >

• Honda servisindenmi aldınız boyayı? Bendede taş izi var. 20 tl iyiymiş gidip bende alayım olmadı servisde yaptırıyım ama kendim yapmayı öğrensem daha iyi olur bu taş izleri her zaman olacak gibi.Siz kendi yaptığınız uygulamadan memnun kaldınızmı?
  • Benim aracın sağ kapısına muhtemel başka bir aracın kapısını çarpmışlar bugün . 1-2 cm2 lik bir alanın hem kaportasına hem boyasına zarar vermiş. Yani bir anlamda benimde nazarlığım oldu artık :( Karşıdan bakınca belli olmuyor ama yandan bakınca bariz belli! Kaskonun mini onarımı haricinde başka bir düzeltme şekli var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 5 Ağustos 2012; 18:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

Honda servisindenmi aldınız boyayı? Bendede taş izi var. 20 tl iyiymiş gidip bende alayım olmadı servisde yaptırıyım ama kendim yapmayı öğrensem daha iyi olur bu taş izleri her zaman olacak gibi.Siz kendi yaptığınız uygulamadan memnun kaldınızmı?

Ben memnunum.Ayrıca taş izi dediğiniz gibi devamlı oluyor.Basit bir uygulama ancak ilk denemeyi serviste beraber yapın derim.İlk denemede ben biraz taşırdım ama daha sonraki denemelerde daha başarılı buldum kendimi.Benim araç beyaz kesinlikle çok dikkatli bakmadan görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.