Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slayerxp

quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Kaskoya mayıs ayında %45 zam gelmiş,%50 hasarsızlık indirimim olmasına rağmen anadolu 820 axa 1.200 TL

Haziranin 29 un da anadolu sigortaya full kaskoyu ( butun klozlar mevcut) 1080 tl ye yaptirdim. İndirim isteyebilirsiniz. İlk verdikleri teklif 1240 gibi bir rakamdi. 10 taksit verdikleri fiyat 1080 pesin 1000 tl idi. Ben İzmir karabaglar İs bankasindan yaptirdim. Bilginize.

Teşekkür ederim bilgi için...anadolu 820 son fiyat bakacağım artık.
  • quote:

Hoparlör hiç uyum sağlamadı.Yarın tekrar kontrol ettireceğim.Ses kaliteli ama yetersiz,belki teyp desteklemiyor olabilir.

Başka bir ustaya götürdüm.

-Hoparlörü ters bağlamış
    -Hoparlörü kapıya vidaladığı için ses kaliteli gelmiyormuş.
    -Sadece önlere Pıoneer yerine başka marka uyumlu hoparlör taktı.

Şimdi sadece önlerde olmasına rağmen ses %90 kaliteli,bas çok tatminkar oldu.
  • İşçilik işte, bazen sonucu böyle değiştiriyor
  • Kesinlikle işçilik usta çok önemli faktörler,her işin bir doktoru var onu bulmak önemli olan

Önlere HERTZHCX 165 16 cm takıldı.İtalyan markası olarak belirtildi.
  • Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.
    Civic'iniz kazasız,belasız,
    Gönlünüz huzurlu,
    Hayatınız şeker tadında güzel olsun,
    Bayramınız kutlu olsun.
  • aracın ufak bi gazlama görüntüsü..http://www.youtube.com/watch?v=kJKoDArVtNM&feature=plcp
  • quote:

quote:

Hoparlör hiç uyum sağlamadı.Yarın tekrar kontrol ettireceğim.Ses kaliteli ama yetersiz,belki teyp desteklemiyor olabilir.

Başka bir ustaya götürdüm.

-Hoparlörü ters bağlamış
    -Hoparlörü kapıya vidaladığı için ses kaliteli gelmiyormuş.
    -Sadece önlere Pıoneer yerine başka marka uyumlu hoparlör taktı.

Şimdi sadece önlerde olmasına rağmen ses %90 kaliteli,bas çok tatminkar oldu.

usta diye geçiniyor bu adiler

• teheyyy. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. ben de 96 model honda civic almayı düşünüyorum. ya da 94. farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: meymür

teheyyy. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. ben de 96 model honda civic almayı düşünüyorum. ya da 94. farketmez.

2007 veya üstü almaya çalış
    gerçekten süper araçlar

• izindeyiz

• Tüketimi merak edenler için:
    Civic premium otomatik aracımla bayramda Ankara Mersin arası (500 km) yol yaptım, dolu bagaj ve araba + klima sürekli açık, tüketim ortalamam 5,2 lt.
  • benim ortalamam 5.0
  • arkadaşlar ben lastik havalarını soracaktım sizlere 4 lastik 32 yapıyorum kapı içinde 5 kişi bagaj dolu 32 32 ön arka vermişler 3 kişi kaç basmalı bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Tüketimi merak edenler için:
    Civic premium otomatik aracımla bayramda Ankara Mersin arası (500 km) yol yaptım, dolu bagaj ve araba + klima sürekli açık, tüketim ortalamam 5,2 lt.

Bende bayramda şehir dışı 4.7 - 4.8 civarı gittim geldim ama econ açık ve klima ara ara açık.
  • Bu konuda mesajlar mı silindi? Sanki 12 sayfa olmuştu diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Bu konuda mesajlar mı silindi? Sanki 12 sayfa olmuştu diye hatırlıyorum.

1-2 ufak mesaj dışında(bayağı zaman oldu)silinme olmadı benim bildiğim kadarı ile...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Bu konuda mesajlar mı silindi? Sanki 12 sayfa olmuştu diye hatırlıyorum.

1-2 ufak mesaj dışında(bayağı zaman oldu)silinme olmadı benim bildiğim kadarı ile...

Diğer konularla karıştırdım demek ki. Neyse. Teşekkür ederim.
  • Paylaşım;

Benzinliklere kamyoncuların araçlarına çok yüksek basınçlı hava vurmalarından kaynaklı,hava makinalarının içinde bulunan yay takılı kalıyor, 32 ye ayarlarsanda 38 basıyormuş bilginiz olsun.
  • Bugün yoğun trafik sonrası alışveriş merkezine gittim sonra geçerken bir yere uğrayalım dedik.Hafif yüksek ve meyilli olan kaldırıma çıktıktan sonra el frenini çekmek istedim tutmadı.Araç hareket halinde iken fren ve tekrar denedim olmadı düğmesi içine girmiş inanamadım.Sonra biraz silkeledikten sonra düğme çıktı sorun halledilmiş gibi olsa da balkandon kontrol etmeye devam ettim.Garip bir durum bunuda kullanıcı hatası demezler umarım.
  • Bugün sabah kontağı yarım kapattıktan sonra radyo çalmaya devam etti.Sonra manuel(direksiyondan müdahale etmeden)arama yapayım dedim.Takıldı.Sonra direksiyondan da müdahale şansım olmadı.Sesin açıp kapatılması yapılabilmekte ancak diğer hiçbir fonksiyon(ferkans değiştirme,aux'a geçiş)çalışmamaktaydı.Sonra kapatıp açtım düzeldi.Kilit sistemi falan mı var anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.