Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
  • Bugün 10.000 bakımı yapıldı 230 TL ancak temzileyici,cam temizleme suyu ilavesi ile 241 TL ödedim.

Benzine bu gece yarısından sonra 9 krş zam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 28 Eylül 2012; 18:01:26 >
  • 2012 model Honda Civic Sedan Elegance OV tercih etmemde bu forumun ve özellikle @mimleon gibi arkadaşların tecrübe ve yorumları son derece faydalı oldu. Teşekkür ederim.

Elegance OV modelini deri koltuklar ve karartmalı iç dikiz aynası ile satın aldık. Karartmalı iç dikiz aynası daha sonra takılacak. Bu otomobilin dış tasarımı ve iç tasarımı oldukça güzel, ancak radyo CD çaların olduğu bölüm haricinde!!! Navigasyon ve cep telefonu araç kiti ihtiyacımızı da gidermek üzere bu bölüme monte edilecek bir Radyo+CD+Navigasyon sistemi hem iç tasarımı zenginleştirecek hem de önemli bir ihtiyacı görecek idi.

Honda bayilerine iş yapan 3 oto elektronikçisi benim Pioneer, Clarion veya Alpine markalarından bir seçim yapma arzuma; bu cihazlara uydurulacak çerçeve nedeni ile kozmetik olarak araba içinde sırıtacağını ve uygun soket bağlantısı olmadığından yapılacak kablo kesmelerinin yanı sıra, direksiyondan kumandadan da vazgeçeceğimi söylediler. Hatta aralarından ikisi "abi arabadan nefret edersin" bile dediler. Sonuçta; Navitech, Necvox ve Cyclone gibi markaların OEM tabir edilen, 2012 Honda Civic için uygun, çerçevesi ve bağlantı soketleri ile satılan modellerini tercih etmenin en akıllıca iş olacağına karar verdim.

Bu markaların arasında en uygun seçenek bana göre; teknik özellikleri, kalitesi ve teknik servis avantajı nedeni ile Navitech idi. Ürün; Navitech NX-214F idi. 2012 Honda Civic'in orjinal aksesuarı gibi gözüküyor olması ise en büyük avantajlarından biri idi.

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=52&pid=540

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA

Navitech NX-214F birçok özelliği üzerinde barındıran; Radyo+CD/DVD çalar+Navigasyon+TV+Cep telefonu araç kiti gibi önemli temel özelliklere sahip bilgisayarlı ve Windows CE işletim sistemine sahip elektronik bir ürün. Bence, böyle bir cihazı sıfır bir otomobile Navitech Çözüm Ortağının monte etmesi son derece yerinde bir tercih olacaktı.

http://www.navitech.com.tr/service.asp?city=%DDSTANBUL&prv=KADIK%D6Y

Bulunduğum Kadıköy bölgesinde Navitech Çözüm Ortağı olan REM ELEKTRONİK firmasını tercih ettim. İyiki de bu firmayı tercih etmişim. Siparişi verdiğimin ertesi günü 1 saat içinde sorunsuz ve hızlı bir şekilde "Navitech NX-214F" 'in montajı yapıldı ve piyasa ortalamasının çok altında cihaz+montaj 1,300 TL gibi bir fiyata mal oldu. Montajı yapan Usta ve Çırağı son derece titiz ve kaliteli bir çalışma sergilediler.

Navitech NX-214F Radyo+CD/DVD çalar+Navigasyon+TV+Cep telefonu araç kiti ürününü satın alıp düzgün bir montaj yaptırmak isteyen ve İstanbul Anadolu yakasında, İçerenköy / Bostancı Oto Sanayi üstüne ulaşabilecek durumda olan arkadaşlara şiddetle REM ELEKTRONİK firmasını öneririm. Yapılan işe ve karşılığı ödeyeceğiniz bedele değeceğine fazlası ile eminim.

NOT: Bu firma veya çalışanları ile memnun bir müşterileri olmam dışında en ufak bir ilişkim yoktur. Kaliteli hizmet ve uygun fiyat arayanların bu firmayı tercih etmesi yerinde olacaktır. Piyasadaki kazıkçı ve dolandırıcılar arasından nadiren de olsa karşımıza çıkan böyle dürüst insan ve firmalar hakkında insanları bilgilendirmemiz vazifemizdir diye düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElmaKent -- 29 Eylül 2012; 0:39:52 >

• Arkadaşlar park sensörünü öneriyor musunuz? Taktırmak ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

Arkadaşlar park sensörünü öneriyor musunuz? Taktırmak ne kadar?

Şahsen orjinalliğinden yanayım.Kamera yeterli,ayrıca ses olayıda var.Park sensörü için tampon delik deşik oluyor.Tamamen şahşi fikrim
  • Buda benden olsun diğer konuyada yazdım ama bunada yazayım bizim oğlan ailemize katılalı 6 7 aya yakın oldu... =)

• Ben de bugün inşallah kavuşuyorum kızıma :)
    Elegance otomatik beyaz benim kız :)
    Çok heyecanlıyım
    Çorludan 49.500 TL ye aldım.
    Avcılarda 49.300 e indiler ama beyazı yoktu.
    Herkese kazasız belasız sürüşler :)
  • kaann07

Güle güle kullan.. Çok fotojenikmiş oğlun :)

Eskiden de 2004 model honda civic kullanıyordum.
    satınca çok dolaştım, sordum başka modelleri.
    Ama insan bir kez civic kullanınca imkanı yok içi ısınmıyor diğer modellere :)
    3 ay döndüm dolandım, yine civic tercih ettim. çok da mutluyum.
    Allah herkesin gönlüne göre versin.
    Almak isteyenlere de alım gücü nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: edeb85

Ben de bugün inşallah kavuşuyorum kızıma :)
    Elegance otomatik beyaz benim kız :)
    Çok heyecanlıyım
    Çorludan 49.500 TL ye aldım.
    Avcılarda 49.300 e indiler ama beyazı yoktu.
    Herkese kazasız belasız sürüşler :)

eco motorlu olan için mi bu fiyat acaba?
  • S.ALM

Öncelikle tüm arkadaşlara Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Bende bugün 2-3 aylık bir zamandan sonra Honda Ciciv 1.6 Elagance sahibi oldum. Ruhsat işlemlerim nasipse yarın biterse arabayı yarın akşam teslim alıyorum.

Aracı İstanbul Honda Çiftekurtlarda AOS de en son 47500 tl fiyatı almıştım ve burdan almayı düşünüyordum aynı fiyata Zonguldak Ereğli Honda Bayide bırakabileceklerini söyleyince ikametim burası olduğu için burdan aldım. Aksesuar olarak da 1600 tl Necvox Multimedya, 250 tl kapı içleri ışıklı nikelaj ve 100 tl cam rüzgarlık taktırdım. Kasko için de full paket Anadolu Sigortadan 1400 tl kasko yaptırdım. Yapabilecelerinin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirttiler. Satış için Çiğdem Hanım a da burdan yardımları için çok teşekkür ederim. Umarım ilerde servis konusunda da gereken yardım ve hassasiyeti gösterirler.

İlerleyen günlerde fotoğraflarını da paylaşırım inşallah sizlerle beyaz meleğimin :))

• Sizinki düz vites sanırım bu fiyata gayet iyi. Güle güle kullanın.

avcilarda 750 tl ekstra istediler lpg uyumlu modeli için. Ama ben lpg taraftarı değilim almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, evet düz vites, aynen bende lpg taraftarı olmadığım için düşünmedim zaten yılda anca 6-7 bin km yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalakhan -- 18 Ekim 2012; 10:53:47 >
  • ankara boradan beyaz eco civic elegance otomatik alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, aracımı inşallah bayramın 3. günü teslim alacağım. Pazarlık için çok ısrar etmeme rağmen 51000 den bir kuruş aşağı inmediler ve istanbula gitmeyi de gözüm yemediği için ankaradan almayı tercih ettim. 2360 tl lpg+300 lpg masrafları ve 384 son bandrol ile birlikkte toplamda 54000 e geldi.Bazı sorularım olacak;

1- Boya koruma vs. için hemen bayinin yanında bulunan car&era dan fiyat aldım.Boya koruma, full kaput filmi, motor koruma ve iç temizlik için 900 tl fiyat verdiler ve bence paket içinde cam filmi olmamasına rağmen fiyat çok fazla geldi. Bu işlemler için Ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı?

2- Lpg işlerini (ruhsata işletme, muayene vs.) takip edecek ne zamanım ne vaktim var. Bunları bayi belli bir ücret karşılığında takip eder mi yoksa illa uğraşacak mıyız?

3-Işıklı kapı eşiğini sordum, orjinaline 600 tl diyorlar, yan sanayisini ise takmıyorlarmış. Forumda okuduğum kadarıyla 250 tl ye takılabiliyormuş ama bayi bunun su alabildiğini ve elektronik aksama zarar verebildiğini söyledi.Aklım baya bi karıştı bu konuda ;) Rüzgarlık fiyatı ise 175 diyorlar. Ankarada bunlarla ilgili daha iyi bir fiyat alabişir miyiz?

• Işıklı kapı eşiği 120 TL, 20 TL'de taktırma toplam 140 TL
  • kaann07

fotolarla oynamadan koysaydın daha iyi olurdu
  • aslan parçam..

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.