Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyatlarla civic alınmaz kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bu fiyatlarla civic alınmaz kanısındayım

ne alınır peki?
  • arkadaşlar bizim civicler hangi ülkede üretiliyor?
  • Bu fiyatlar civic için az kanısındayım..
  • Türkiye de üretiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bu fiyatlarla civic alınmaz kanısındayım

ne alınır peki?

Avensis
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaydin

quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

Otv zammi resmi sitede fiyatlara yansımış gözüküyor acaba 1 kasımdan sonra bayiler fiyatlara zam yaptılar mi yoksa hala eski otvsiz fiyattan mi veriyorlar merak ediyorum :)

Sanırım bugün itibariyle fiyatlar güncellenmiş.Dün Samsun Honda dan Elegance Econ Düz vites için 52400 liste fiyatını vermişlerdi. Navigasyon + tüp 55 bine son fiyat verdiler. Benim aklımda hiç civic yoktu. Hergün 100 km yol yaptığım için beni en çok korkutan yakıttı. Tüketim değerlerinde baya bir düşüş var.Civic in donanımlarına bayıldım resmen ama baktığım başka bir araç dizel + navigasyon 58 300 . Eğer 55 bin üstüne çıkarsa olaya sadece yakıt ekonomisi açısından bakmak zorunda kalacağım. Fikirleriniz nedir?

Ben yeni civic kullanıcısıyım,aracımdan memnunum.Ancak herkesin bakış açısı görecelidir.Bütçenize,yıllık yaptığınız km.ye,garanti süresine,aracın kullanımına göre piyasada çok araç var.Civic segmentine göre fiyat olarakta iyi diye düşünüyorum.Zaten fabrika çıkışlı LPG li araç alıyorsunuz.Diğer bayilerede sorun daha uygun fiyat bulabilirsiniz.Ancak LPG li düşünmüyorsanız dizel C-Max'e bakabilirsiniz.Diğer modellerde de yeni kasalar yavaş yavaş çıkacak onlarıda takip edebilirsiniz.

• Bugün kararımı verdim ve ..... dizel araç yerine Civic elegance tüp+ navigasyon düz vites aracı almaya karar verdim.Tüplü civic kullanan arkadaşların yakıt tüketimleri korkumu ortadan kaldırdı.sene sonunda umarım güzel bir indirim yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaydin

Bugün kararımı verdim ve ..... dizel araç yerine Civic elegance tüp+ navigasyon düz vites aracı almaya karar verdim.Tüplü civic kullanan arkadaşların yakıt tüketimleri korkumu ortadan kaldırdı.sene sonunda umarım güzel bir indirim yaparlar.

Şimdiden hayırlı olsun,memnun kalacağınızı umuyorum.Allah kaza bela vermesin.
  • amin. teşekkürler
  • bugün ankara honda bayiinden ön, arka ve yan koruyucu çıtalar (orjinal), rüzgarlık, spoiler ve cam kaldırma modülü için 1.100 tl fiyat aldım.Sizce fiyat nasıl? Yorumlara göre önümüzdeki hafta taktırmayı düşünüyorum.Çıtalara önce 875 dediler ama kampanya varmış, 650 tl ye bırakırız dediler. Rüzgarlık 150, spoiler 250 dediler.Cam kaldırma modülünün normal fiyatı da 180 miş onu da 50 liraya bırakırız dediler.
  • allmylife aracın rengi nedir.Spoiler işi biraz karışık birkaç farklı tip var yanılmıyorsam mügen kitde henüz bizim kasalar için çıkmadı.Koruma çıtalarını merak ediyorum araçta nasıl durur diye resimlerde işlevinin yanında araca yakışıyorda ancak yaptıran bir arkadaşımız yan çıtayı kaba bulduğunu söylemişti.
  • Sayın Atari, bendim o :) gözüm alıştı artık. Ama yine de buradakiler daha iyi gibi

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA

Sn allmylife, ben sadece kapılara 600 lira gibi vermiştim. Bence aldığınız fiyat iyi.
    Cam kaldırma modülüne bende çok ihtiyaç duyuyorum. Memnunsanız markası v.s yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böke -- 5 Kasım 2012; 23:57:11 >

• Güzel gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atari 800XL -- 6 Kasım 2012; 1:25:10 >
  • Cam kaldırma modülü konusunda ilk aldığımda çok istekliydim.Ancak servisin yapılamayacağı ve garanti kapsamı dışına çıkacağını belirtmesi ile herşey son bulmuştu.Demek ki istedikten sonra yapılabiliyormuş,paylaşırsan iyi olur.
  • Servislerden hala takılamadığı haberini almaktayım.Sorun yaratabiliyormuş,hatta birkaç aksesuarcı ile görüştüm.Servisin söktüğünü belirttiler.Bazılarıda cyclone cam kaldırma modülünü başarılı bulmuşlar.Neyse orjinalliğe devam edeceğim bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Servislerden hala takılamadığı haberini almaktayım.Sorun yaratabiliyormuş,hatta birkaç aksesuarcı ile görüştüm.Servisin söktüğünü belirttiler.Bazılarıda cyclone cam kaldırma modülünü başarılı bulmuşlar.Neyse orjinalliğe devam edeceğim bu durumda

ben serviste taktırdım 180 liraya 7 taksit yaptırdılar ve garantinin devam edeceğini söylüyorlar. Ancak şöyle bir durum oluştu ve kaldırma modülü ile ilgisi var mıdır bileniyorum. şoför tarafının camını bazen kendim kapatmaya çalıştığımda kendiliğinden açılıyor ve bunu bir kaç defa peş peşe yapıyor. bir ara yolum düştüğünde soracağım servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

allmylife aracın rengi nedir.Spoiler işi biraz karışık birkaç farklı tip var yanılmıyorsam mügen kitde henüz bizim kasalar için çıkmadı.Koruma çıtalarını merak ediyorum araçta nasıl durur diye resimlerde işlevinin yanında araca yakışıyorda ancak yaptıran bir arkadaşımız yan çıtayı kaba bulduğunu söylemişti.

Çıtaların kaba olması iyi bence; daha havalı duruyor
    hem kalın olunca daha işlevsel olur, koruma amaçlı sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Servislerden hala takılamadığı haberini almaktayım.Sorun yaratabiliyormuş,hatta birkaç aksesuarcı ile görüştüm.Servisin söktüğünü belirttiler.Bazılarıda cyclone cam kaldırma modülünü başarılı bulmuşlar.Neyse orjinalliğe devam edeceğim bu durumda

ben serviste taktırdım 180 liraya 7 taksit yaptırdılar ve garantinin devam edeceğini söylüyorlar. Ancak şöyle bir durum oluştu ve kaldırma modülü ile ilgisi var mıdır bileniyorum. şoför tarafının camını bazen kendim kapatmaya çalıştığımda kendiliğinden açılıyor ve bunu bir kaç defa peş peşe yapıyor. bir ara yolum düştüğünde soracağım servise.

Yukarı kadar kapattığınızda geri geliyorsa modülle ilgili olabilir.Daha önceki aracımda ondan kaynaklıydı.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.