Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
  • yenim ve eskim..

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusogru

aslan parçam..

şu arabanın tipini nasıl beğenmiyorlar arkadaş ya =D
  • Yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun ,kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.trust

quote:

aslan parçam..

şu arabanın tipini nasıl beğenmiyorlar arkadaş ya =D

ARABAM DİYE DEMİYORUM FD 6 M DA OLDU BUNADA ONADA PARAYI VERİP ALDIM İKİSİDE GÜZEL ARKADAŞLAR.BENİ BİR DEFABİLE MAHCUP ETMEDİ HONDA.7-8 FARKI MARKADA BİRÇOK ARACIM OLDU 5 İNCİ DEFA HONDA SAHİBİYİM. TEKRAR TEKRAR PARALAR VERİP TEKRAR HONDA ALIYORSA BİR İNSAN VARDIR BİR HİKMETİ ALAMETİ...

• merhabalar,
    aklıma gelmişken belki duymayan bilmeyen vardır söyleyeyim dedim...
    Bayide söylenen bazı şeyler:

1-soğuk bir yerde oturuyorsanız, kışın depo pompalarının donmaması için
    her zaman depoyu yarının üzerinde dolu şekilde kullanın. Yarım depoyu sıfır kabul edin dedi.
    Eğer bu pompalar donarsa arıza olursa, garanti kapsamı dışında oluyormuş.

2- uzaktan kumandaları dönüşümlü olarak ikisini de kullanın. yedek anahtar deyip bir yere koyarsanız
    anahtar arabayı unutabiliyormuş :)

3- lastikten yukarı doğru bir yer var ya hani tazyikli suyu dayarlar oraya, onu yapmayın dedi.
    arabanın altına ses yalıtımı için döşenen bölgeyi delebiliyormuş.
    tampona da aynı şekilde çok yakından tazyikli su tutmayın dedi. Boya çıkabilirmiş.

Hepinize kazasız belasız günler ;)

• quote:

Arka plakalık çok yakışmış, arabaya ayrı bir hava katmış gibi
  • Bukadar olur inanın akşam üstü kare plakayı çıkardım ve bayram izninde ankarada yaptırdığım yedek dikdörtgen app plakayı taktım...Allahtan zarar vermeden çıkardım yamultmadım ileride dikdörtgenle değişirim.Beğendiğinize sevindim
  • Bugün ben de Civic füme otomatik elegance aldım. Yalnız yorumları aldıktan sonra şimdi gördüm. 49000-50000 TL'lerden bahsedenler var. Ben 54240 TL'ye (liste fiyatı) Eskişehir'den aldım. Eski Honda 1.6 ies 2006 model aracımı 29500 TL'ye saydılar, 26000 km'deydi. Şu anda biraz fazla vermişim gibi hissediyorum. ÖTV zammı için yarın son gündü, biraz acele mi etmişim?

NOT: Fiyatları düzelterek tam değerlerini girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 31 Ekim 2012; 14:39:16 >
  • motherannorthe
    merhaba bende Eskişehirliyim .. başka ilerden de fiyat alsaydın gerci düz vites almışlar yukarıda yazan arkadaşlar. Bu arada istanbulda yaşıyorum ben. lp de varmı yok sa ? 51 de alan var hepsi icinde 54 olmuş
    ikameti eskişehir de gösterdim istanbulda kasko 1500 tl eskişehiede 1000tl ben şubat gibi jazz almayı düşünüyorum inşallah..
    Allah utandırmasın topragım güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 31 Ekim 2012; 11:44:53 >
  • Mersinde geçen fuar zamanı premıum manuel 46.500 TL idi.Elegance hatırlamıyorum.Fuar zamanı iyi indirim yapmışlardı.Siz takasa girdiğiniz için fiyatta pek indirim yapmamış olabilirler.Hayırlı ve hayırlısı olsun.Kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

motherannorthe
    merhaba bende Eskişehirliyim .. başka ilerden de fiyat alsaydın gerci düz vites almışlar yukarıda yazan arkadaşlar. Bu arada istanbulda yaşıyorum ben. lp de varmı yok sa ? 51 de alan var hepsi icinde 54 olmuş
    ikameti eskişehir de gösterdim istanbulda kasko 1500 tl eskişehiede 1000tl ben şubat gibi jazz almayı düşünüyorum inşallah..
    Allah utandırmasın topragım güle güle kullan.

Merhaba, teşekkür ederim. Jazz da şahane, ikilem-üçlem-beşlem hepsinde bırakıyorlar insanı bunlar hocam :) Kasko olayında da Eskişehir'den göstermek en mantıklısı olmuş, tebrikler.

LPG yok, Eskişehir'de nasılsa az km yaptığım için ekletmedim. Olsa 3000 TL ekstra dediler. Parasını çıkaramazdım, ha daha büyük bir şehirde yaşıyor olsak km fazla yapacağım için tamam :) Ama yine de LPG işine mesafeliyim. Stepne kullanmayabiliyorsunuz, patlak lastikler için köpük var nasılsa dediler.

Sonradan bugün sordum, fiyatlara 5000 TL zam geldi araç ilk çıktığından beri dediler. Diğer fiyatlara alanlar zam gelmeden önce almışlardır, sürekli zam geldi ve her rengi de aynı fiyata satılır dediler. Liste fiyatı olayı biraz hikaye sanırım, bayiler kendi indirimlerini yapıyorlar müşteriye göre.

Ayrıca, siyah cam filmi sordum. Taktırmayı düşünüyorum, araç füme renk olduğundan üç tondan (açık-orta-koyu) açık olan iyi gider diye düşünüyorum. Arka koltuk camları ve en arka cama oluyormuş. Böylece muayenede sorun çıkmaz, diğer türlü ön camlara da olunca muayeneden geçmez dediler. LLumar, Ziebart ya da Sonax en iyileri ama onlardan yapmıyorlarmış. Aracı yarın teslim alacağım. Bugün karar vermem lazım, cam filmi için de indirim hakkım oluyor şu an aracı almışken. Bu konuda da düşünceleri alırsam iyi olur aslında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Mersinde geçen fuar zamanı premıum manuel 46.500 TL idi.Elegance hatırlamıyorum.Fuar zamanı iyi indirim yapmışlardı.Siz takasa girdiğiniz için fiyatta pek indirim yapmamış olabilirler.Hayırlı ve hayırlısı olsun.Kazasız belasız sürüşler...

Teşekkür ederim. Haklısınız, hazır takas sonuçta beklemeden. Sonradan yine de gayet iyi diye düşündüm fiyat için. Fiyatta tereddütüm kalmadı, içim rahatladı diyebilirim.

Bu arada dün karar verip 1 saat gibi kısa bir sürede aracı almıştım. Test sürüşünden önce zaten tav olacağımı biliyordum :) Test sürüşü bittiğinde zaten almaya ikna olmuştum, zira F1 şanzıman çok ayrı bir şey. Kullanmak lazım mutlaka, denemek lazım diyorum :)
  • motherannorthe
    topragım senin araçda iyi gitmiş 2004 civic kardeşim bilecik te 24 verdi lpg yok 1, 1.5 ay önce.. iyi icine sinsin..
    camlarıda filim yaptır sonradan olmuyor zaman bulamasın eski araban ile cok az kilometre yapmışsın vakit bulduk ca sürersin cam filimiyle ugraşmasın.. Hafta sonuda ılıcalara git biraz da kurban eti götür, fırından güveç al en alta etleri koydur eşin bilir zaten güveci bi güzel hallet ver fırına .. sende gir hamama at kirini cıkınca ye güvecini bin arabana gel geriye .. için rahat etsin ondönüm bostan ......
    topragım kal saglıcakla..
  • aynı arabanın 2005 model 40 bin km.de olanı nı 29500 e sattım geçen ay
    izmirde otm.civic elegance için (Düp yok) 49 bin fiyat aldım
    Yani motherannorthe Onur aracını ucuza vermiş gibi gibi; yenisinde ise eğer düp taktırmadıysa kazık yemiş demektir
    Düp taktırıp alsa bile en fazla 52 bin vermeliydi, gerçi vergi bindirimi başladı genede karda sayılır
  • Hocam kahrından öldürcen mi arkadaşı benim birader okumazda nerde yaşıyorsunuz alan da bisorunvargibi iyi kaptırmışsın hayırlısı olsun
  • İyi günler.Bende aracımı alalı 2 hafta oluyor.Bugün araca cam filmi uygulaması yaptırdım.Ancak serviste yaptırmadım.Garantisi hakkında bir sorun çıkar mı?
  • Otv zammi resmi sitede fiyatlara yansımış gözüküyor acaba 1 kasımdan sonra bayiler fiyatlara zam yaptılar mi yoksa hala eski otvsiz fiyattan mi veriyorlar merak ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

Otv zammi resmi sitede fiyatlara yansımış gözüküyor acaba 1 kasımdan sonra bayiler fiyatlara zam yaptılar mi yoksa hala eski otvsiz fiyattan mi veriyorlar merak ediyorum :)

Sanırım bugün itibariyle fiyatlar güncellenmiş.Dün Samsun Honda dan Elegance Econ Düz vites için 52400 liste fiyatını vermişlerdi. Navigasyon + tüp 55 bine son fiyat verdiler. Benim aklımda hiç civic yoktu. Hergün 100 km yol yaptığım için beni en çok korkutan yakıttı. Tüketim değerlerinde baya bir düşüş var.Civic in donanımlarına bayıldım resmen ama baktığım başka bir araç dizel + navigasyon 58 300 . Eğer 55 bin üstüne çıkarsa olaya sadece yakıt ekonomisi açısından bakmak zorunda kalacağım. Fikirleriniz nedir?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.