Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Servislerden hala takılamadığı haberini almaktayım.Sorun yaratabiliyormuş,hatta birkaç aksesuarcı ile görüştüm.Servisin söktüğünü belirttiler.Bazılarıda cyclone cam kaldırma modülünü başarılı bulmuşlar.Neyse orjinalliğe devam edeceğim bu durumda

ben serviste taktırdım 180 liraya 7 taksit yaptırdılar ve garantinin devam edeceğini söylüyorlar. Ancak şöyle bir durum oluştu ve kaldırma modülü ile ilgisi var mıdır bileniyorum. şoför tarafının camını bazen kendim kapatmaya çalıştığımda kendiliğinden açılıyor ve bunu bir kaç defa peş peşe yapıyor. bir ara yolum düştüğünde soracağım servise.

Yukarı kadar kapattığınızda geri geliyorsa modülle ilgili olabilir.Daha önceki aracımda ondan kaynaklıydı.

evet tam yukarı kapattığımda cam geri geliyor. hem de defalarca oluyor.

• format atmışlardı galiba düzelmişti.Servis halleder diye düşünüyorum.Ancak devamlılık arzetmemesi konusunda emin olmalısınız.Yağmurda yakalanmayın
  • Camı kapatıp kapalı durumdayken cam açma-kapama düğmesini bir kaç dakika çekili vaziyette tutun düzelecektir
  • şimdilik büyük problem oluşturmadığından camı kapanmaya yakın kaldırıyorum sonra tam kapatıp düğmeyi bir kaç saniye çekili tutuyorum düzeliyor. Yolum ters tarafta olduğu için servise gidemedim bir ara mutlaka götüreceğim. Cevaplar için teşekkürler.
  • herkese meraba arkadaşlar , herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle , bende civic ailesine katılan yeni birisiyim (30.10.2012 itibari ile ) aracımı izmir terakki bayisinden aldım , beyaz çok istesemde bulamadıgım için beyazdan sonra en çok yakışan 2. renk olan siyah elagance aldım .ve tabikide bir kaç sorum olucak eger tecrubelerınız arasında var ise ..

1) aracın 1000km bakımını yaptırmak zorundamıyız , eğer yaptırmazsak garanti kapsamından çıkıyormu ?

2) dedıgım gıbı aracı ızmırden aldım 200 km orda gezdım ( izindeyken) maraşta oturdugum için oraya geldım 1300 km yani yani araç şuan 1500km de ve bakım için en yakın kayseriye gidicem yarın kısmetse +250km yani 1000km bakımına yaklasık 1800km civarında gitmiş olucam bu bi sorun teşkil edermi (maraşın elbistan ilçesi oldugu için maraşa uzak )özellikle garanti kapsamında ?

3) bilmediğim için denemeyede çekındim seyir halinde D den S ye yada tam tersi yada D veya S den özellikle yokuş inerken boşa alabliyormuyuz ve nasıl ? bi yöntemi varmı yada dıkkat edılmesı gereken herhangi bir şey ?

4) tam olarak manuel kullanmak ıstedımde ızleyecegım yol?

5) bej rengi koltukLARI EN pratik koruma yöntemi ?

ŞİMDİLİK AKLIMA TAKILANLAR BUNLAR YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

• izmir Çamkıran honda dan füme eco elegans otm fabrika lpg li araç alarak aranıza katıldım..55000 tl cam filmi hediye olarak 1000 tl ye de ön cam uv koruma, boya koruma, motor koruma yaptırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volban

herkese meraba arkadaşlar , herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle , bende civic ailesine katılan yeni birisiyim (30.10.2012 itibari ile ) aracımı izmir terakki bayisinden aldım , beyaz çok istesemde bulamadıgım için beyazdan sonra en çok yakışan 2. renk olan siyah elagance aldım .ve tabikide bir kaç sorum olucak eger tecrubelerınız arasında var ise ..

1) aracın 1000km bakımını yaptırmak zorundamıyız , eğer yaptırmazsak garanti kapsamından çıkıyormu ?

2) dedıgım gıbı aracı ızmırden aldım 200 km orda gezdım ( izindeyken) maraşta oturdugum için oraya geldım 1300 km yani yani araç şuan 1500km de ve bakım için en yakın kayseriye gidicem yarın kısmetse +250km yani 1000km bakımına yaklasık 1800km civarında gitmiş olucam bu bi sorun teşkil edermi (maraşın elbistan ilçesi oldugu için maraşa uzak )özellikle garanti kapsamında ?

3) bilmediğim için denemeyede çekındim seyir halinde D den S ye yada tam tersi yada D veya S den özellikle yokuş inerken boşa alabliyormuyuz ve nasıl ? bi yöntemi varmı yada dıkkat edılmesı gereken herhangi bir şey ?

4) tam olarak manuel kullanmak ıstedımde ızleyecegım yol?

5) bej rengi koltukLARI EN pratik koruma yöntemi ?

ŞİMDİLİK AKLIMA TAKILANLAR BUNLAR YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

Hayırlı olsun.1.000 km bakımını yaptırmalısınız.Km geçmiş olsa dahi problem teşkil edip etmeyeceği servisin bakış açısına bağlı ama sorun olacağını düşünmüyorum.Aracım otomatik olmadığı için 3-4 cevap vermem yanlış olabilir.Koltuk koruma ya da yeni kılıf değişimi tek çözüm olabilir.Ayrıca boşa almak benzin tasarrufu sağlamayacağı gibi birçok güvenlik unsurunun devre dışı kalmasına yol açabilir bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: cownes

izmir Çamkıran honda dan füme eco elegans otm fabrika lpg li araç alarak aranıza katıldım..55000 tl cam filmi hediye olarak 1000 tl ye de ön cam uv koruma, boya koruma, motor koruma yaptırdım..

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler
  • ewt 1000km için göturdum ve herhangi bi sorun cıkmadı , bakım kıtapçıgına işletmiş olduk maksat garantisine bir şey olmasın ... diğer vitesle ilgili şeyleride artık öğrenıcez bir şekilde ...aklıma gelmışken bir soru daha sorayım arabada kadran olmadığı için hız denemesi yapan varmı en çok kaça kadar çıkabiliyor ?
  • 1 yıl olmadan kasa makyajlanmış HONDA da saçmalamaya başladı.

http://www.otomobildunyam.com/honda-civic-erkenden-makyajlandi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİVİC2012

1 yıl olmadan kasa makyajlanmış HONDA da saçmalamaya başladı.

Bu kadar kısa sürede makyaj mı olur?O zaman piyasaya sürmeyin LPG de mağdur olanlar şimdi de makyaj konusunda aynı durumu yaşayacak..

• diğer başlıkta yazıldı

USA dergisinden alıntı yaparak MAKYAJ hikayesi uyduruluyor
    o söz konusu makyaj bizimki ile alakası olmayan USA için
  • lpg deki mağduriyet tam olarak ? bir de max hız kaç? en fazla ne kadar yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

diğer başlıkta yazıldı

USA dergisinden alıntı yaparak MAKYAJ hikayesi uyduruluyor
    o söz konusu makyaj bizimki ile alakası olmayan USA için

Bilgi için teşekkürler,Geçenlerde kontak anahtarının bulunduğu bölgenin çabuk çizilmesi sebebi ile servise gitmiştim.Şaşırmadım yine kullanıcı hatası olduğunu belirttiler.Üstünede bu gelince soğumaya başlayacaktım.Hondanın iç plastik kalitesi diğer markalara göre daha yumuşak ve biraz yağlı olduğu için bu tür durumlar ortaya çıkıyormuş,daha dayanıklı iç plastik için bu yolu seçiyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİVİC2012

1 yıl olmadan kasa makyajlanmış HONDA da saçmalamaya başladı.

Satamıyorlar ne yapsınlar
    hatanın neresinden dönseler kar
    gerçi makyaj da kurtarmaz ama...
  • Merhaba arkadaşlar,12.11.2012 günü bende 2012 elegance aldım. iki üç gün içinde gelecek.Tam eco lpg alacakken son anda vazgeçtim.Normal benzinli aldım.Çok güvendiğim bir lpg cim var.Ona danıştım 3000-4000 tl fazla vermeme gerek olmadığını motorların tamamen aynı olduğunu söyledi.Bende 2-3 ay sonra lpg yi kendim taktıracağım.Tabiiki LOVATO.YENİ ALAN HERKESE ARAÇLARI HAYIRLI OLSUN.
  • Herkese merhaba;
    2007 makyajlı kasa Accord 2.0 executive (LPG) araç sahibiyim.
    Gördüğüm kadarıyla herkez yeni kasa Civic den memnun.
    Aracımı değiştirip yeni kasa Civic elegance (2.el) tercih etmelimiyim. Aracımdan aslında memnunum.
    Sadece modelini yükseltmek için düşünüyorum. Böylece en az 5-6 sene güncel kasa araca binmiş olurum diye düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz hangi yönde olurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giraysafak

Merhaba arkadaşlar,12.11.2012 günü bende 2012 elegance aldım. iki üç gün içinde gelecek.Tam eco lpg alacakken son anda vazgeçtim.Normal benzinli aldım.Çok güvendiğim bir lpg cim var.Ona danıştım 3000-4000 tl fazla vermeme gerek olmadığını motorların tamamen aynı olduğunu söyledi.Bende 2-3 ay sonra lpg yi kendim taktıracağım.Tabiiki LOVATO.YENİ ALAN HERKESE ARAÇLARI HAYIRLI OLSUN.

Hayırlı olsun,Sıfır aldığın zaman o kadar LPG kiti farkı vermiyorsun galiba,hemde sonradan takılanlara göre daha uygun ve garantin bozulmuyor.Daha önce sitelerinde fiyat kısmında yazıyordu kaldırmışlar.

İyice araştırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00d_Luck

Herkese merhaba;
    2007 makyajlı kasa Accord 2.0 executive (LPG) araç sahibiyim.
    Gördüğüm kadarıyla herkez yeni kasa Civic den memnun.
    Aracımı değiştirip yeni kasa Civic elegance (2.el) tercih etmelimiyim. Aracımdan aslında memnunum.
    Sadece modelini yükseltmek için düşünüyorum. Böylece en az 5-6 sene güncel kasa araca binmiş olurum diye düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz hangi yönde olurdu ?

Accord ile civic arasında donanım ve segment farkı var.İyi fiyata değiştirebiliyorsanız olabilir,aracın performansı ve yakıtından(benzinli kullanıyorum.)genel olarak memnunum.Kaportadaki boyanın inceliği,içerideki plastiğin kalitesinin düşük olması ve içerideki müzik ses kalitesinin (hoparlör ve müzik setinden kaynaklı)istediğim düzeyde olmaması dışında memnunum.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

Ancak ocak 2012 deki lansman fiyatı ile şuanki fiyatı arasında en az 5.000 TL fark var.Bunuda dikkate alın derim.Örneğin Toyota kasa değiştirecek olursa lansman fiyatı ile sonraki fiyatı arasındaki fark size zarar ettirmemiş sayılır.Tabi kasa değiştiren her marka aracada binilmez.Amacım sadece farklı bir bakış açısı yaratmak yoksa kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.

Diğer bir durumda devamlı araçların zamlanması ki 2013 yılında da yeni zamlarla uyanabiliriz.Bu da başka araçları beklerken Honda'nın tekrar zamlanması anlamına gelebilir.Kısacası her türlü olasılığı değerlendirmek lazım,umarım çok kafanı karıştırmamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 14 Kasım 2012; 17:30:44 >

• Honda lpg için 3000 tl istiyor.Yani lpg li aracı 53500 tl ye bırakmışlardı.Ben benzinlisini 49750 tl ye aldım.Garantiside kendin taktırırsan 3 yıla düşüyormuş.3 yıl garantide honda için yeterli bence.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.