Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
890
Cevap
17
Favori
143.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HONDA CİVİC FD7 KASA DRL Gündüz farı LED ampulü

ÖZEL BİR AMPULDÜR, ARIZA LAMBASI YAKMAZ

Civic model için normalde sarı yanan halojen DRL gündüz farını beyaz renge dönüştürmek için kullanılır. Orjinal sarı halojen ampul sökülür, yerine beyaz led ampul takılır.

RESİMLER GERÇEK UYGULAMA RESMİDİR.

MONTAJ:

Montajı kendiniz yapabilir yada servisinize yaptırabilirsiniz.

24 SMD ledli ultra brigt beyaz (5000-6000K) LED ampuldür. Maksimum parlak yanar. Duy tipi orijinal ampulünüz ile birebir aynıdır. Şekil itibariyle far aynası reflektöründe optimum yansıma sağlar. Diğer ucuz led ampullerden farkı arıza lambası yakmamasıdır.

Honda Civic araçlarda arıza lambası yakmamaktadır. Aracınıza bir zararı yoktur.

Farklı marka ve model araçlar ile de uyumludur. Arıza lambası yakan araçlarda arıza lambası yakmaması için dekoder sipariş edilmelidir.

Paket içeriği:

2 adet 24 SMD 7443 çift duy büyük kafa dipsiz duy japon tipi Beyaz Led Ampul

www.fardoktoru.com
    http://www.sahibinden.com/arama?userId=597935&language=tr&hasSecureTrade=true&viewType=Gallery

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA

• merhaba,
    kış geldi, herkese sıkıntısız sürüşler dilerim...
    kış lastiği alıp takan var mı?
    ne tavsiye edersiniz?
    marka model fiyat konusunda taktıranlar yardımcı olabilir mi?
  • MERHABA,

Michelin Alpin A4 taktırdım bence harika bir lastik fiyat 350 tl.
  • Kış lastiği buralarda kullanmaya gerek yok ama fiyatı aşağıda daha uygun görülüyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=Michelin%20Alpin%20A4
  • merhaba arkadaslar yakın zamanda aranıza katılmak ıstıyorum 2012 kasa elegance ıle
    ancak eskı aracım corsa 2010 cdti 90 bg easytronık ıdı sehır ıcı 5.8 lerle gezıyordum
    bugun sabah ıse gelırken benzın fıyatlarına baktım 4,60 dızel 4,26-4,35 fılan bıyerde 4,06 yazıyordu arada
    fark cok yok
    hondanınn donanımı benı etkıledı fıılıyatta kac yakıyor bu arac deneyen arkadaslardan ogrenebılırmıyım
    agırlıklı sehır ıcı kullanıcam yılda 10-15 000 arası yaparım
    bı yorum yapsanız okudukca aklım karısıyor herkes ayrı bısey yazmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayceto

merhaba arkadaslar yakın zamanda aranıza katılmak ıstıyorum 2012 kasa elegance ıle
    ancak eskı aracım corsa 2010 cdti 90 bg easytronık ıdı sehır ıcı 5.8 lerle gezıyordum
    bugun sabah ıse gelırken benzın fıyatlarına baktım 4,60 dızel 4,26-4,35 fılan bıyerde 4,06 yazıyordu arada
    fark cok yok
    hondanınn donanımı benı etkıledı fıılıyatta kac yakıyor bu arac deneyen arkadaslardan ogrenebılırmıyım

Dizel ile benzinli arasında fark olmasa bile dizelin yakışı benzine göre daha azdır.Ayrıca aracınız turbo,vergisi düşük ve km de az yapmıyorsunuz.Hondaya çeken farklı sebepler var galiba

Aracım benzinli olduğu için LPG için yorum yapamayacağım.Benzinli olarak Ocak 2012 de sahip olduğum premıum düz civic aracın km'si 13.000 olup 1 senede 15.000 hedefini aşmayacağımı düşünüyorum.

Ortalama yakıt tüketimi meselesine gelecek olursak ilk benzin aldığınızda kullanım değerleri değişkenlik göstermekte ve daha sonra ortalama bir değere gelmektedir.Ben aracın tüketim değerlerinden ziyade(tabi arada bakıyorum)yukarıda da belirttiğim üzere km ve fulleyerek ortalama bir değere ulaşıyorum.Agresif kullanmadığım zaman şehir içi ortalama:7.5 şehir dışı ortalama:6.4 verilerine ulaşıyorum.Ancak bu durum aracın kullanımına,klimanın açık oluşuna,yolun durumu,otomatik olup olmamasına...vb değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

benim izmirde ş.içi ortalamam 8. en çok 8.5 litre
    uzun yolda 5-6 litre civarı
    lpg taksam bu benzindeki 8.5 litre gaz da 12-13 litreye çıkacak, ayrıca bir miktar benzini de yine kullanmaya devam edecek
    lpg fiyatları giderek pahalanıyor, millet lpg ye kaçtıkça devlet papa sağ olsun ona bindiriyor vergileri
    şu sıralar % 30 civarında olan avantaj yakında % 20 lere hatta daha aşağılara düşecek, arabayı kurcalatmaya değmez

So, you are not good at measurement technics and do not like mathematics, either. You'd better not to believe everything you're told. Engineers indeed have some info beyond rumours.

But I check many times
    May be the reason is depend on drivers experience
    I'm an old man , so have many driving experience
    I olso use my car in the calm time of the day
    I don't need to drive in working times, in the morning and evening
    My way is olso is very suitable for driving continuously, the road I use, is rounding the izmir bay
    güzelyalı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı
    that road have signalizasion system, if you know how drive, you never catch red lights
    still if you don't believe me, here you are a photo, look at it carefully, it's not fhoto-shop

• arkadaşlar cıvıc fiyatları düşmüş 52500 istanbuldan fiyat alık 1.6 elegance otomatik tüplü navigasyonlu
  • selyon:
    bu fiyat lpg takılmamış ama lpg hazılıklı fiyatı mı. bilgilendirirseniz memnun olurum.
  • Arkadaşlar yeni Honda Civic Eco alanlara hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayceto

merhaba arkadaslar yakın zamanda aranıza katılmak ıstıyorum 2012 kasa elegance ıle
    fark cok yok

ayvaz kasap, yuvarlak hesap, otomatik vites, agirlikli sehir icin 9 litre / 100 km.
    9 litrenin altinda inmek icin cok dikkatli kullanmak gerekir.

para hesabi olarak kilometrede 0.08 kuveyt dinarina denk geliyor.
    ya da oyle birsey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

quote:

benim izmirde ş.içi ortalamam 8. en çok 8.5 litre
    uzun yolda 5-6 litre civarı
    lpg taksam bu benzindeki 8.5 litre gaz da 12-13 litreye çıkacak, ayrıca bir miktar benzini de yine kullanmaya devam edecek
    lpg fiyatları giderek pahalanıyor, millet lpg ye kaçtıkça devlet papa sağ olsun ona bindiriyor vergileri
    şu sıralar % 30 civarında olan avantaj yakında % 20 lere hatta daha aşağılara düşecek, arabayı kurcalatmaya değmez

So, you are not good at measurement technics and do not like mathematics, either. You'd better not to believe everything you're told. Engineers indeed have some info beyond rumours.

But I check many times
    May be the reason is depend on drivers experience
    I'm an old man , so have many driving experience
    I olso use my car in the calm time of the day
    I don't need to drive in working times, in the morning and evening
    My way is olso is very suitable for driving continuously, the road I use, is rounding the izmir bay
    güzelyalı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı
    that road have signalizasion system, if you know how drive, you never catch red lights
    still if you don't believe me, here you are a photo, look at it carefully, it's not fhoto-shop

bu fotograftaki kadran hangi model yili Honda Civic araca ait?

bu arada ingilizceleri dokturmussunuz.

Warum antworten Sie auf Englisch, wenn Sie auf Turkisch schreiben koennen?
    nicht war?

• 2008 civic elegans
  • quote:

2008 civic elegans

kac kilometrede acaba? mekanik ve yuruyen aksam ile herhangi bir sorun yasadiniz mi?
    kadran tasarimi guzelmis. honda elegans tasarimi biliyor.
  • km. düşük, 48 bin de falan , ama hiç bir konuda hiç bir sorun yaşamadım,
    sadece ön fren diskleri değişti ama onuda garantiden değiştirdiler
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün 2. El 2012 model civic elegance için 51000 e anlaştım. Araba otomatik vites. Ek olarak navigasyonu,ısıtmalı koltukları ve F1 şanzımanı var. Araç 23000 de. Arka tamponda navigasyon takılırken bir sorun olmuş ufak bir boya varmış. 600 liralık bir hasar kaydı çıkıyor. Sizce fiyat uygun mu,görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanJanS16

Merhaba arkadaşlar. Bugün 2. El 2012 model civic elegance için 51000 e anlaştım. Araba otomatik vites. Ek olarak navigasyonu,ısıtmalı koltukları ve F1 şanzımanı var. Araç 23000 de. Arka tamponda navigasyon takılırken bir sorun olmuş ufak bir boya varmış. 600 liralık bir hasar kaydı çıkıyor. Sizce fiyat uygun mu,görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba hayırlı olsun ama fiyat bana fazla geldi. ben gecen ay premium düz vites aldım 0, 44750ye elegans modelıne düz 48000 fiyat vermişlerdi otomatik vitesine 50000tl. aksesuar olarak navigasyona 2000tl fiyat verdiler ama taktırmadım param kalmadı yakın bi zamanda taktıracam inşallah. ısıtmalı koltuk ve f1 vites elegans paketinde birilikte geliyor.
  • arkadaşlar navigasyonu yurtdışından getirtsek, ne tavsiye edersiniz? marka ve model? bu arada cirrus uydu radyo mu? bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim...
  • dostlar, bugün Trabzon Honda ile görüştüm, yıl sonu diye otmatik elegance 50 bin tl ye bırakıyorlar, yanı 5 bın lira indirim yapmışlar, anlayamadım. neden bu kadar indilerki,
    acaba araçta bir değişikliğe mi gidecekler yeni yılda..?? 6 ileri vites falan gibi..
    karar veremedim alıp almama konusunda, 5 binlik indirim avantaj mı yoksa eldekileri eritip özellil mi değiştirecekler..??
    bilgisi olan varsa paylaşşın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.