Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 honda civic elegance eco tüp dahil: 53.500 tl, navigasyon için 1800-2000 tl istediler.
  • 5.000 TL indirim gayet iyi, değişiklik olacağını düşünmüyorum.

Geçen sene aracı Antalya'dan alıp gelmiştimİndirimle 45.000 TL civarı ödeme yapmıştım.Benden sonra milleti 6-7 ay beklettiler.Şimdide 5.000 TL indirimle al diyorlar11 ay zamlı fiyattan sattılar şimdide gel indirimli al diyorlar,gerçi türkiye'de bu satış stratejisi tüm bayilerde var.Hem zamlı fiyattan al hem de bekle....Otomobil firmalarına rekabet kurulu bir ceza kesse(geri iadede yapsa) bakalım bir daha bunu yapabilirler mi??
  • Ben bir honda bayizede olarak hondanın bu fiyat politikasını kınıyorum.

8 ay önce civic premium otomatik vitesi lansman fiyat diye 49 bine sattılar. 100 TL indirim bile yapmadılar, bu aracın gerçek fiyatı 55 bine kadar çıkacak bir an evvel alın dediler. Aynı aracı 50 binden, 51 binden alanlar oldu. Şimdi ise 46.750 'ye kadar vermişler ve yuh diyorum. Acil ihtiyacım olduğu için 5 bin kmdeki aracımı 43.500'e satabildim ancak.

Hiç sevmediğim VW'i şimdi takdir ettim. Ben eğer bekleyip Jetta alsaydım bu kadar zararım olmazdı. Bir marka tüketicisini korumalı. Yanlış anlaşılmasın bu araba bu kadar düşecek araba değil. Daha boş bir araç olan Jetta 1,2 comfortline dsg nin 52 binden satıldığı durumda premium'un fiyatı bu kadar düşmemeliydi.
  • makyajlısı geleceği için olabilimi acaba
  • Olabilir,zaten alıştık

-kriz zamanı devlet ötv indirimi yapar bunlar zam yapar,makyajlanır zam yaparlar,kasa değişir zam yaparlar.Satıştan sonra fatura karşılığı indirim alırlar.Kısacası bindirim sonra indirim,bunu haketmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Ben bir honda bayizede olarak hondanın bu fiyat politikasını kınıyorum.

8 ay önce civic premium otomatik vitesi lansman fiyat diye 49 bine sattılar. 100 TL indirim bile yapmadılar, bu aracın gerçek fiyatı 55 bine kadar çıkacak bir an evvel alın dediler. Aynı aracı 50 binden, 51 binden alanlar oldu. Şimdi ise 46.750 'ye kadar vermişler ve yuh diyorum. Acil ihtiyacım olduğu için 5 bin kmdeki aracımı 43.500'e satabildim ancak.

Hiç sevmediğim VW'i şimdi takdir ettim. Ben eğer bekleyip Jetta alsaydım bu kadar zararım olmazdı. Bir marka tüketicisini korumalı. Yanlış anlaşılmasın bu araba bu kadar düşecek araba değil. Daha boş bir araç olan Jetta 1,2 comfortline dsg nin 52 binden satıldığı durumda premium'un fiyatı bu kadar düşmemeliydi.

Civic Premium otomatik vites lansman fiyatı 47 bindi arkadaşım. Şimdi 46,750'e veriyorlarsa Aralık ayı olduğundandır. 47 bine veya üstüne alan arkadaşlar bunu bir sene kullandı. Bu yüzden fiyatlarda o kadar kınanacak bir durum yok

Aralık ayında hemen hemen tüm bayiler indirime gider. hem yıl sonu hedeflerine varmak için, hem de diğer rakipleri indirimdeyken fiyatın üstte kalmaması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariaven -- 21 Aralık 2012; 9:07:23 >

• Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum. Bende bir Civic hayranıyım 2004 te sıfır aldım çok memnundum sattım.. şimdi ocak sonu itibarı ile 2013 model civic elegance eco
    otomatik almayı düşünüyorum forumu sürekli takip ediyorum. fakat benim bazı kaygılarım var donanım kısıtlamasına gidileceği doğru mu? tüplü kullanımda benzin göstergesinin azalması sorunu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanarda

Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum. Bende bir Civic hayranıyım 2004 te sıfır aldım çok memnundum sattım.. şimdi ocak sonu itibarı ile 2013 model civic elegance eco
    otomatik almayı düşünüyorum forumu sürekli takip ediyorum. fakat benim bazı kaygılarım var donanım kısıtlamasına gidileceği doğru mu? tüplü kullanımda benzin göstergesinin azalması sorunu var mı?

sadece eco 'lar için kısıtlamalar doğrudur.

çok saçmada olsa, maalesef tüpte de benzin göstergesi düşüyor.
  • O zaman ciciv eco değilde normal olanını alıp bayide tüpü taktırıcam anlaşılan 3 yıl garantiyle yetinip 3 yıl sonra ver elini özel servis olan honda sinan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hazirana elegance otomatigi 50 bin tlye veriyorlardı dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

makyajlısı geleceği için olabilimi acaba
    böyle geçmeyen oradan oraya yayılan mantar enfeksiyonları olur. ayakta geçer kasıkta çıkar, kasıkta geçer tırnakta çıkar, bu forumda da bir makyaj mantarı var. o adamı okurken aklıma o hastalıklar geliyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.trust -- 21 Aralık 2012; 16:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

quote:

Ben eylül sonu premium oto 46.500 e aldım. elegance oto da o zaman 49.000 idi. Dolayısyla indirimli fiyatlar aralık ayına mahsus değil.

• Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 6 kuruş zam yapılacaktır.Haftasonuna iyi girmek isteyenlere
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün ankara'dan otomatik elegance'ı 50000e aldım. Kaskoyu onlardan yaptırmam şartıyla. Kasko içinde 1400 tl axa dan fiyat verdiler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Görünen o ki ben hondazede değil bayizedeyim. Nisan ayında aldım, çok da pazarlık ettim ama kuruş inmediler, hatta 2 gün sonra gelirsen 1000 TL daha yüksek fiyattan alırsın dediler. Premium'u 50 binden alanlar var nisanda mayısta.

Demek ki honda alırken internet sitesinde yazan fiyatı pek iplememek gerekiyor. Liste fiyatını şişirirken müşteri fiyatını düşürmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

km. düşük, 48 bin de falan , ama hiç bir konuda hiç bir sorun yaşamadım,
    sadece ön fren diskleri değişti ama onuda garantiden değiştirdiler

bilgi icin tesekkurler. hayirli surusler.
  • arkadaşlar premıum otomatiği 47000 tl ye almış bulunmaktayım aracı da teslim aldım ama plakasız şu anda garajda yatıyo ocağın ilk haftasını beklemeye başladım 400 küsürde mtv yanı 46500 gbi bır rakam artı trafık sigortasıda içinde uygun fiyata aldığımı düşünüyorum ... bu arada arabasızlık gerçekten çok kötüymüş deneyerek anlamış olduk
  • arkadaşım hangi ilden aldın aracını ?
  • dream otomatik beyaz 45000 fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanhoca07

dream otomatik beyaz 45000 fiyat nasıl?

Bence dream yerine premium düşünsen(elegance tabi daha öncelikli)kullanım ve değer açısından daha iyi olabilir.Türkiyedeki yakın bayilere sor mutlaka iyi bir fiyat alırsın
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.