Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
143.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanergedik

Benim aracın sağ kapısına muhtemel başka bir aracın kapısını çarpmışlar bugün . 1-2 cm2 lik bir alanın hem kaportasına hem boyasına zarar vermiş. Yani bir anlamda benimde nazarlığım oldu artık :( Karşıdan bakınca belli olmuyor ama yandan bakınca bariz belli! Kaskonun mini onarımı haricinde başka bir düzeltme şekli var mıdır?

Çok geçmiş olsun.İlk önce hasar tespit fiyatını sormak lazım,Servis dışında bu işi yapan özel yerlere(ben auto kinge yaptırmıştım.)hatta iyi bir ustanız varsa ona sormak lazım.Fiyat yüksekse mini onarımdan bu iş yapmak en iyisi derim.Sonuçta hasarsızlık bozulmuyor.

Ayrıca dikkat!Benim aracın arka tamponunda ve hemen üstünde kaportada ufak bir sürtme durumu vardı.Adamlar renk farkı olmasın diye verniği daha fazla bölgeye atmışlar.Neyse ki 2-3 yere sordum uygulama bu şekildeymiş.Demek istediğim uygulama yapılacak alanın ne kadarının boyanacağı vernik atacağı da önem arzediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

quote:

Benim aracın sağ kapısına muhtemel başka bir aracın kapısını çarpmışlar bugün . 1-2 cm2 lik bir alanın hem kaportasına hem boyasına zarar vermiş. Yani bir anlamda benimde nazarlığım oldu artık :( Karşıdan bakınca belli olmuyor ama yandan bakınca bariz belli! Kaskonun mini onarımı haricinde başka bir düzeltme şekli var mıdır?

Çok geçmiş olsun.İlk önce hasar tespit fiyatını sormak lazım,Servis dışında bu işi yapan özel yerlere(ben auto kinge yaptırmıştım.)hatta iyi bir ustanız varsa ona sormak lazım.Fiyat yüksekse mini onarımdan bu iş yapmak en iyisi derim.Sonuçta hasarsızlık bozulmuyor.

Ayrıca dikkat!Benim aracın arka tamponunda ve hemen üstünde kaportada ufak bir sürtme durumu vardı.Adamlar renk farkı olmasın diye verniği daha fazla bölgeye atmışlar.Neyse ki 2-3 yere sordum uygulama bu şekildeymiş.Demek istediğim uygulama yapılacak alanın ne kadarının boyanacağı vernik atacağı da önem arzediyor.

Mini onarımı nasıl yaptıkları konusunu tam olarak araştıracağım. tırnak kadar yer için daha büyük bir alanın boyanması falan gerekecekse hiç yaptırmayacağım varsın oda nazarlık olarak kalsın diyeceğim artık. Maalesef ki müstakil bir ev veya ayrı bir kapalı garaj olmadıkça araçlarımızı bu tip şeylerden koruyamıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Mini onarımı nasıl yaptıkları konusunu tam olarak araştıracağım. tırnak kadar yer için daha büyük bir alanın boyanması falan gerekecekse hiç yaptırmayacağım varsın oda nazarlık olarak kalsın diyeceğim artık. Maalesef ki müstakil bir ev veya ayrı bir kapalı garaj olmadıkça araçlarımızı bu tip şeylerden koruyamıyoruz.

Allah büyük kaza yaşatmasın,bende ilk etapta çok tepki vermiştim.Ama bizden önemli değil...

İyice araştırın bence,acele etmeyin.

• Nazarlıklarla yaşamayı öğreneceğiz, size de geçmiş olsun Sn.tanergedik.

Ben de daha önce paylaşmıştım, mahallenin çocukları kuvvetle muhtemel taş atmışlar, üst kısma bugn serviste rötuş yapıldı. Kuruyunca biraz daha koyulaşır dedi ama belli oluyor bölge. En azından paslanma olmaz dedi, nazarlıklar çok çoğalmasa bari

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA

• Amin,ben göremiyorum rütuşlu bölgeyi,bir çizgi var sanki alttan üste kablo çekmişler gibi...umarım içiniz bir nebze rahat etmiştir.Ne yazık ki Honda'nın boyası çok ince,en ufak bir sert cisim temasında hemen kalkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 6 Ağustos 2012; 15:45:10 >
  • Teşekkür ederim, fotoğrafı pek iyi çekememişim yansıma yapmış, komşuların evden çıkan kablo. Onun hemen biraz sağında uzaktan çok belli olmuyor ama yakından anlaşılıyor gibi.

Selamlar...
  • teşekkür ederim mcornek. SHOSTKOVİCH'in dediği gibi ilk başta çok tepki veriyoruz sonradan alışıyoruz böyle şeylere :) Allah daha fazlasını ve daha beterlerini vermesin kimselere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Teşekkür ederim, fotoğrafı pek iyi çekememişim yansıma yapmış, komşuların evden çıkan kablo. Onun hemen biraz sağında uzaktan çok belli olmuyor ama yakından anlaşılıyor gibi.

Selamlar...

çözemedim bu resmin hikmetini
    araba nerede
    burada sadece ev var
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

araba nerede
    burada sadece ev var

Yalnız sizin yazıdan sonra alıcı gözle tekrar baktım, ev konusunda haklsınız

Çok fena yansıma yapmış fotoğraf. Aslında yüzeyde gördüğümüz yer aracın tavanı.

Bu arada şimdi çok zamanı değil ama yağmur kaydırıcı kullanan var mı? Bizim memlekete Muğla'ya giderken ani yağmurlarla karşılaşılabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

araba nerede
    burada sadece ev var

Yalnız sizin yazıdan sonra alıcı gözle tekrar baktım, ev konusunda haklsınız

Çok fena yansıma yapmış fotoğraf. Aslında yüzeyde gördüğümüz yer aracın tavanı.

Bu arada şimdi çok zamanı değil ama yağmur kaydırıcı kullanan var mı? Bizim memlekete Muğla'ya giderken ani yağmurlarla karşılaşılabiliyor.

Ben yaptırdım yağmur kaydırıcı. Tavsiye ederim. Su damla damla olup camlardan kayıp gidiyor. Görüş açısına olumlu bir etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 7 Ağustos 2012; 9:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

Ben yaptırdım yağmur kaydırıcı. Tavsiye ederim. Su damla damla olup camlardan kayıp gidiyor. Görüş açısına olumlu bir etkisi var.

Hangi ürünü kullandınız, mendil gibi olanlar bir de spreyler varmış, bazıları spreyi cama uyguluyor, biraz da silecek suyuna karıştırıyorlarmış. Bunun zararı olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

Hangi ürünü kullandınız, mendil gibi olanlar bir de spreyler varmış, bazıları spreyi cama uyguluyor, biraz da silecek suyuna karıştırıyorlarmış. Bunun zararı olur mu?

Ben kendim uygulama yapmadığım için bilmiyorum markasını. Özel bir yerde Nano boya koruma yaptırdım. Bunu yaptırırken extra olarak jant koruma ve yağmur kaydırıcı uyguladılar. Her ikisi de hoşuma gitti. Mesela jantların daha kolay temizleniyor. Yağmur da camlardan kayıp gidiyor. Dediğim gibi marka olarak bilmiyorum.

• hem kısa ömürlü oluyorlar, hemde boşa masraf gibi...
  • aquapel marka, su kaydırıcıyı, martta kendim yaptım,
    19TL bedeli vardı.
    5 aydır çok faydası oldu,
    suyun yanısıra, tozlarda yapışmıyor,
    araç hareket edince uçuyor,
    kışa girerken tekrar yapacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ama demek ki epey zam gelmiş. HB'de 37 TL ebay'de de 19 dolar civarına denk geliyor.
  • Aracım 5000 km oldu.Yakıt tüketimi geçenlerde 18 litre oldu şaşırdım.Serviste bi kalibrasyon yaptılar.Depoyu fulledım ve sımdı 8.1 gösteriyor.Benzin alıcağınız zaman km yi sıfırlayıp aracın ne kadar yol aldıgına bakın.Bazen yakıt sağlam olmayabiliyor o gaz istasyonundan birdaha gaz almamanızı öneririm.Aracımdan hala memnunum en ufak bir soru işareti yok :) Kendı segmentindeki araçlara göre standartların üzerinde herşey var.Lükse kaçanlarda multimedya sistemi vs. taktırma imkanımız var) :Aracın içi focusa göre çok daha geniş. Bende cok ıyı bır secım ben memnunum .Bende ki otomatik olmasına ve şehir içi kullanmama rağmen 8.1 gösteriyor bence gayet iyi 1.6 motora göre.

Acaba ışıklı kapı eşiği alan varmı yada sanayi ve bayii ye bakan? Çok fark varmı her ikisi arasında ? Bayi 650 TL Fiyat verdi bana ışıklı kapı eşiği için.

Buda benim bebeğim :) http://imageshack.us/photo/my-images/26/img0098zd.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyMood -- 10 Ağustos 2012; 17:49:44 >

• Eco açıkken iken şehir içi tüketim verileri 8.1 gösteriyordu.

Benzin aldıktan sonra sadece şehiriçi kullanımda Eco'yu kapattım.Tüketim verileri 7.1 e kadar düştü.

Araç dur-kalk,yokuş sayılabilecek alanlarda econ kapalı iken daha rahat hareket ettiği için düşük çıkıyor olabilir.
  • quote:

Eco açıkken iken şehir içi tüketim verileri 8.1 gösteriyordu.

Benzin aldıktan sonra sadece şehiriçi kullanımda Eco'yu kapattım.Tüketim verileri 7.1 e kadar düştü.

Araç dur-kalk,yokuş sayılabilecek alanlarda econ kapalı iken daha rahat hareket ettiği için düşük çıkıyor olabilir.

Bunu değelendirmek lazım hocam. Söylediğiniz mantıklı gözüküyor.
  • Kaskoya mayıs ayında %45 zam gelmiş,%50 hasarsızlık indirimim olmasına rağmen anadolu 820 axa 1.200 TL
  • quote:

Kaskoya mayıs ayında %45 zam gelmiş,%50 hasarsızlık indirimim olmasına rağmen anadolu 820 axa 1.200 TL

Haziranin 29 un da anadolu sigortaya full kaskoyu ( butun klozlar mevcut) 1080 tl ye yaptirdim. İndirim isteyebilirsiniz. İlk verdikleri teklif 1240 gibi bir rakamdi. 10 taksit verdikleri fiyat 1080 pesin 1000 tl idi. Ben İzmir karabaglar İs bankasindan yaptirdim. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.