Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4flee

KYK BURS VE YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR ?
    ALINTILAYARAK CEVAP LÜTFEN.

Yukarıda Papua Yeni Ginece konuşuyoruz zaten, değil mi?
  • benimde bi sorum var bilgisi olan cevaplasın lütfen. mesela yurt istiyorum yazdık ve yurt cıktı daha yurtu begenmeyip iptal ettirebiliyomuyuz kayıt yaptırmadan?? devlet yurtların 4-6 kişilik odalar varmışta bu yüzden soruyorum ben okadar kişiyle beraber ders calışamam aga :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

BU BURSLAR 12 AY MI VERİLİYOR ?

almadıgım için kesin bilmemekte ve soylenene gore basbakanlık yani geri ödemesiz olan 12 ay diğerleri geri ödenense 9 ay diye biliyorum.ayrıca basbakanlık alttan 3 den fazla dersın olursa kesılıyor

Kadeş bu başbakanlık bursu diye geçen burs kyk nın geri ödemesiz olan bursu mu ? yani ikisi de aynı ?
    Ben farklı sanıyodum.
  • bendende bir soru olsun bursa uludağ üniversitesinin yüksek ücretli yurdu var mı? Bulamadım bir türlü. 2.sorumda öncelik yüksek dedik ama çıkmadı daha sonra genel yurt çıkma ihtimali nedir? Bu arada herkese hayırlı uğurlu olsun ve Cümleten iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan59

benimde bi sorum var bilgisi olan cevaplasın lütfen. mesela yurt istiyorum yazdık ve yurt cıktı daha yurtu begenmeyip iptal ettirebiliyomuyuz kayıt yaptırmadan?? devlet yurtların 4-6 kişilik odalar varmışta bu yüzden soruyorum ben okadar kişiyle beraber ders calışamam aga :D :D

Kayıt yaptırmak zorunda değilsin. Kayıt için verilen son gün geçtikten sonra sıran salınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

BU BURSLAR 12 AY MI VERİLİYOR ?

almadıgım için kesin bilmemekte ve soylenene gore basbakanlık yani geri ödemesiz olan 12 ay diğerleri geri ödenense 9 ay diye biliyorum.ayrıca basbakanlık alttan 3 den fazla dersın olursa kesılıyor

Kadeş bu başbakanlık bursu diye geçen burs kyk nın geri ödemesiz olan bursu mu ? yani ikisi de aynı ?
    Ben farklı sanıyodum.

Eskiden farklıydı. Başbakanlık Bursu, T.C. Başbakanlık tarafından ayrıca veriliyordu. Sonradan KYK'yla birleştirdiler. Yani şu an "KYK'nın verdiği Burs" diyebileceğimiz burs dışında bir şey yok.

quote:

Orijinalden alıntı: L!oN K!nG

bendende bir soru olsun bursa uludağ üniversitesinin yüksek ücretli yurdu var mı? Bulamadım bir türlü. 2.sorumda öncelik yüksek dedik ama çıkmadı daha sonra genel yurt çıkma ihtimali nedir? Bu arada herkese hayırlı uğurlu olsun ve Cümleten iyi bayramlar

Bursa'da yüksek ücretli yurt yok maalesef.

Yüksek ücretli yurdu olmayan bir ile gidersen, önceliği yüksek ücretli yurtlara vermenin bir şey etkileyeceğini sanmıyorum. Yurt çıkarsa zaten var olan genel yurda yerleştirilirsin.

İyi bayramlar. :)

• Ben de başvurdum. Hayırlısı bakalım.
  • arkadaşlar ben 2010 da iü ye girmiştim bu sene bi daha hazıplandım ytü yü kazandım.kyk ya girdiğimde öğrenim bilgilerim boş gözüküyor.üstteki uyarıda bu sene yeni kayıt yaptıranların bilgileri ösym den alınacaktır diyor ama benim ytü gözükmüyor okul kısmında.ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim
  • bende burs katkı ve öğrenim kredisi bir de yüksek ücretli yurda başvurdum bekleyeceğiz artık

• 2. Tercihte yerlesirsek devlet yurtlarina yerlesemezmiyiz burs alamazmiyiz nasil olur??

• beyler konyada yüksek ücretli yurt seçeneği yok mu? Cevap lütfen önemli.
  • Babası 26 yıllık memur (tsk) olup 26 yıla uygun maaş (3bin+ lira) alan 5 kişilik bir ailenin ilk çocuğunun burs alma ihtimali nedir?
  • 1 yıl hazırlık okuyanlar toplam 5 yıl boyunca burs alabilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Baba adı yanlış diyor kaç kere denedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CRU€L

quote:

Baba adı yanlış diyor kaç kere denedim ?

Niye güldün
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Babası 26 yıllık memur (tsk) olup 26 yıla uygun maaş (3bin+ lira) alan 5 kişilik bir ailenin ilk çocuğunun burs alma ihtimali nedir?

Ev kira ve annen ev hanimi değil ise fazla ümit bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz1928 -- 19 Ağustos 2012; 4:13:42 >
  • quote:

quote:

Babası 26 yıllık memur (tsk) olup 26 yıla uygun maaş (3bin+ lira) alan 5 kişilik bir ailenin ilk çocuğunun burs alma ihtimali nedir?

Annem ev hanımı ev kendimizin, ama durum şöyle (ama tabi kyk'yı etkilemez bu) babamın tayini Ankara'ya çıktı, kız kardeşim anadolu lisesi 4. sınıfa geçtiği için ev Konya'da. Babam Ankara'da bir ev daha tutacak, şu an misafirhanede kalıyor. Ev kendimizin ama 2 ev olacağı için bin lirayı bulacak kira+iki evin elektrik+su+doğal gaz+internet vs.

Ben Ankara Gazi'yi kazandım, burs iyi olurdu ya, sadece ilk bir iki sene burs yeterdi bana.

• quote:

quote:

quote:

Annem ev hanımı ev kendimizin, ama durum şöyle (ama tabi kyk'yı etkilemez bu) babamın tayini Ankara'ya çıktı, kız kardeşim anadolu lisesi 4. sınıfa geçtiği için ev Konya'da. Babam Ankara'da bir ev daha tutacak, şu an misafirhanede kalıyor. Ev kendimizin ama 2 ev olacağı için bin lirayı bulacak kira+iki evin elektrik+su+doğal gaz+internet vs.

Ben Ankara Gazi'yi kazandım, burs iyi olurdu ya, sadece ilk bir iki sene burs yeterdi bana.

Hocam ailesinin maaşı bin lira olanlar alamıyor sana biraz zor çıkar ama sans

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benden önce o arkadaşlar alsın elbet ama onların yanında banada çıksa fena olmaz yani, daha zor şartlarda geçinen aileler var elbet, umarım ihtiyacı olana çıkar burs, sonrada bana çıkar inşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benden önce o arkadaşlar alsın elbet ama onların yanında banada çıksa fena olmaz yani, daha zor şartlarda geçinen aileler var elbet, umarım ihtiyacı olana çıkar burs, sonrada bana çıkar inşallah.

Aynen hocam banada koyan en çok o ihtiyaç sahibi deilde olmayana çıkıyor.Bir tanıdık vardı çocuğun anesi babası çok zengin sırf annesi babası ayrı diye burs çıkmıştı her ay 2 3 tane oyun alıyodu o paraya

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.