Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: U.

haydaa ben katkı kredisini işaretlemiştim o zaman şimdi burs ve öğrenim kredisi olarak mı değiştireceğim?
    vakıf üni yazdım tam paralı..

Bir şey olmaz. Zaten çıkmayacak sana. Başvuruna olumsuz bir etkisi olmaz yani.

Ekleme: İstiyorsan değiştirebilirsin tabii ki. Başvuru formu, başvuru dönemi içinde tekrar girilip güncellenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 20 Ağustos 2012; 23:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

haydaa ben katkı kredisini işaretlemiştim o zaman şimdi burs ve öğrenim kredisi olarak mı değiştireceğim?

Ekleme: İstiyorsan değiştirebilirsin tabii ki. Başvuru formu, başvuru dönemi içinde tekrar girilip güncellenebiliyor.

aynı ünide farklı bir bölümde gene tam paralı okuyan arkadaşım alıyor kredi ailesi de çok daha zengin

• Arkadaşlar Karabükte erkeklere sadece özel yurt var. Ben sadece öncelikli olarak genel yurtlar dedim. Safranbolu falan çıkmasın şimdi? Üniversiteye yakın olan bir yurt varmış. Özel mi orası? Ayrıca bahattin gazi yurduna erkekler için özel demiş. Aşağıda ise Özel yurtlar kyk'ya ait yüksek ücretli yurtlar demiş. Şimdi ben başvurumu değiştirip yüksek ücretli yurtlar mı yazayım?

Üniversiteye yakın olan "Karabük Öğrenci Yurtları" yazıyor Google Maps'te. Burası genel yurt mudur? Bahattin gazi özelmiş sanırsam. Ve Çok uzak. ~6 km. Genel yurt dediğim zaman Karabük Öğrenci Yurdudur değil mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 21 Ağustos 2012; 0:13:50 >

• quote:

quote:

quote:

aynı ünide farklı bir bölümde gene tam paralı okuyan arkadaşım alıyor kredi ailesi de çok daha zengin

Öğrenim Kredisi ise alınabilir. Katkı Kredisi alamıyor ama vakıf üniversitesi öğrencileri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öğrenim Kredisi ise alınabilir. Katkı Kredisi alamıyor ama vakıf üniversitesi öğrencileri.

hıhım öğrenim kredisi onlar karışıktı benim hangisi hangisi bilmiyordum.

geri ödemesi nasıl oluyo ki bunun

• quote:

hıhım öğrenim kredisi onlar karışıktı benim hangisi hangisi bilmiyordum.

geri ödemesi nasıl oluyo ki bunun

Mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başlıyorsun. Gerçi ne kadar yıl okuduysan o kadar yıl sonra ödemeye başladığını da duymuştum; ama bu kesin mi, bilmiyorum.

Şu sayfalarda da açıklamalar mevcut:

www.kyk.gov.tr/kyk/html/kredi_burs/genel_bilgi.php#borc
    www.kyk.gov.tr/kyk/html/kredi_burs/genel_bilgi.php#taksit
    www.kyk.gov.tr/kyk/html/kredi_burs/genel_bilgi.php#odenme

• yurtlar tam olarak ne zaman açılacak? yurt çıktı ve 3 eylülde gidip kayıt yaptırdım diyelim, o tarihten itibaren kalmaya başlayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

yurtlar tam olarak ne zaman açılacak? yurt çıktı ve 3 eylülde gidip kayıt yaptırdım diyelim, o tarihten itibaren kalmaya başlayabilir miyim?

www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/2012BasvuruAciklama.pdf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

yurtlar tam olarak ne zaman açılacak? yurt çıktı ve 3 eylülde gidip kayıt yaptırdım diyelim, o tarihten itibaren kalmaya başlayabilir miyim?

www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/2012BasvuruAciklama.pdf

teşekkür ederim hocam.
  • ikinciöğretimler katkı kredisi alamıyorlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraüni

ikinciöğretimler katkı kredisi alamıyorlar mı

Alamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Orijinalden alıntı: piasue

quote:

Orijinalden alıntı: piasue

babamın üzerine köyde arsa var ama sadece kagıt üzerinde babamın.onuda yazacakmıyım ?
    bilgisi olan :(

Kağıt üzerindeyse yazmalısın tabi.

Bişey de ben sorayım. Babam Aşti'de taksici meslek kısmında diğer hizmet faaliyetlerini mi seçeceğim?

Alıntıları Göster
    barış - Bişey de ben sorayım. Babam Aşti'de taksici meslek kısmında diğer hizmet faaliyetlerini mi seçeceğim?

özel sektör sanırım yinede emin deilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piasue -- 21 Ağustos 2012; 1:23:52 >

• kredi 12 ay boyunca mı alınıyor?
  • bu sene 2. sınıfa geçtim ilk sene başvurmadım hala başvurma şansım var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

bu sene 2. sınıfa geçtim ilk sene başvurmadım hala başvurma şansım var mı acaba?

ara sınıfların başvurusu 30 temmuzda bitti malesef
  • Arkadaşlar "Yurt istiyorum" kısmında neyi işaretlemem gerekiyor?

Sadece genel yurtlara
    Öncelikle genel yurtlara
    Sadece yüksek ücretli yurtlara
    Öncelikle yüksek ücretli yurtlara

Kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colmy

Arkadaşlar "Yurt istiyorum" kısmında neyi işaretlemem gerekiyor?

Sadece genel yurtlara
    Öncelikle genel yurtlara
    Sadece yüksek ücretli yurtlara
    Öncelikle yüksek ücretli yurtlara

Kafam karıştı

isteğine bağlı. yüksek ücretli yurtların koşulları daha iyi forumda farklar vardı. fiyat 100-200 arası illere göre değişiyor, odalar max 4 kişilik. genel 4-8 kişi falan sanırım
  • alacakaranlık hocam en basta sorularımızı cevapladıgın için teşekkür ederim bnm sana sorum benim annemin kuaför dükkanı var ama dükkanın yeri kira orda anne babanızın üzerine kayıtlı işyeri sayısı diyor o zaman oraya 1 mi yazacağım yoksa dükkanın yeri bizim olmadığı için 0 mı??
  • arkadaşlar benim sorum yurt konusunda olacak.

ben konyada okuyacağım ama yurt listesinde kontada tek yurt görünüyor. bu tek devlet yurdu mu var demek konyada? yarı özel yarı devlet yurt da varmış onlara kayıt gidip yurdun kendisinden mi yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur451

alacakaranlık hocam en basta sorularımızı cevapladıgın için teşekkür ederim bnm sana sorum benim annemin kuaför dükkanı var ama dükkanın yeri kira orda anne babanızın üzerine kayıtlı işyeri sayısı diyor o zaman oraya 1 mi yazacağım yoksa dükkanın yeri bizim olmadığı için 0 mı??

Yani dükkanın sahibine kira veriyorsunuz? Dükkan annenin üstüne kayıtlı olmadığı için, yani dükkanın sahibi annen olmadığı için 0.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.