aracın önündeki ızgarada dik tasarlanmış sls ye benziyor ve cok güzel görünüyor
bu araca siyah renk cok yakışır..
Aynalar estetıkten yoksun oldukça ığrenc gorunuyor
tıpkı kamyonların aynasına benzıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Aynalar estetıkten yoksun oldukça ığrenc gorunuyor
tıpkı kamyonların aynasına benzıyor
AB kanunları gereği, aynalarlan görünmeyen ölü noktayı minimuma indermek istiyorlar ön panjurundan böyle oluşu yayalarlan kazalardaki yaralanmaları azaltmak
Neresinden tutsan elinde kalıyo iğrenç bi araba olmuş..
bence güzel olmuş eski kasadan daha çok hoşuma gitti benim ama aynalar kötü duruyor cidden
iğrenc olmus dıyenlerı anlayamıyorum bence gayet şık bir araç olmus mercedes farkını koymus herzamankı gıbı
Bir mercedes in ilk defa iç mekanını beğendim...İçi de dışıda muhteşem olmuş.Çok satar bu,çok.
Yarım saatte bir fotoları açıp bakıyorum..
10 numara gerçekten.
Resimlerde böyle duruyorsa gerçek halini, resimlerde gözükmeyen kıvrımlarını görmek için sabırsızlanıyorum...
En düşük modeli olan 250 cdi kaçtan çıkar acaba piyasaya?
araçta bir iticilik var ama çözemedim gitti
gayet güzel olmuş bence
Bu nasıl bi tasarımsızlıktır tam bir kalas görünümünde olmuş. Son hali şekilmeden önceki bazı concept çalışmaları felan bundan çok daha iyiydi. Eski CLS daha iyiydi açıkçası tasarımı daha ileri taşıyacaklarına gerilediler bence. 7.35 in cls out :D
bunlar arabaysa biz ne sürüyoruz
makyajlı kasa s serisindeki amg jantları buna takınca fevkalade bir araç olur ayrıca ekran üzerine şapkadan sıyırmaları güzel olmuş e.serisinde çok tipsiz duruyordu 5 serisi ferahlığında iç görünüm olmuş
İç mekanın dizaynı felan hoş direksiyon da 10 numero olmuş. Dıştan ön tarafı pek beğenmedim ızgaranın büyümesi iyi olmamış far dizaynı fena sayılmaz. Arka taraftan ise gayet akıcı ve şık duruyor araç.
bir kaç resim ;
mercedes sevenler bayılıyor mercedese gıcık olanlar da beğenmiyor olay bu
kaç konu var yav bu cls de?
araç hakkında eski kasa daha orjinaldi .... Bmw 6 seriside öncekini aratıcak..