Şimdi Ara

2012 model 508 active mi, latitude executive mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar Bayrama kadar araba almam lazım. 508 le latitude arasındayım.fiyatlar 62 bin civarı. bu fiyatlara ikisi de makul ama hangisi olacağına karar veremedim.
    508 active donanım, latitude ise daha dolu executive. ikisi de manuel.

kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

• Test etme şansınız varsa test edin. Zor bir tercih.

Ben olsam latitude tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam malesef test şansım olmayacak. Daha dolu oldugu için Latitude istiyorum. ama 508 de daha yakışıklı.
    Birde talisman 2.. ele geldiğinde latitude 2. eli ölür mü acaba?
  • Zor tercih hocam. Ben bu ikisinin arasında kalsam donanım sebebiyle sanırım latitude tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Latitude ü sırf dış tasarımı yüzünden almazdım şahsen... Bu fiyata bir şey alacaksam da Accord bakardım ek olarak...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-94-binde-orjinal-cok-temiz-314208561/detay
  • Donanım açısından Latitude daha cazip gözüküyor. 508 almak için bir sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 28 Haziran 2016; 23:55:53 >
  • ben de latitude diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Latitude tercih ederdim, deri döşemeli, masajlı ve ısıtmalı koltukları hoşuma gidiyor.
    Zaten sıfır fiyatı çok yüksekti, kaybedeceği değeri kaybetmiştir.
    Bundan sonra fazla zarar ettirmez.

• Kardes iki aracta rahat keyifli arac. Birbirini aratacaklarini zannetmem. Ama nedense 508 daha tutuldu. Piyasada 508 bolca gorebiliyorken, latitude pek fazla gorulmuyor. Bu baglamda ben tercihimi 508 den yana kullanirdim. Latitudenin kotu oldugundan degil, 508in piyasaya biraz daha fazla girmesinden dolayi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 29 Haziran 2016; 0:24:32 >
  • Zamanında elimizden çok renault araç geçti. Ne zaman peugeot'nun hangi modeliyle kıyaslasam peugeot'nun araçlarının her zaman bariz şekilde daha kaliteli olduğunu gördüm. Hala 3 fransız üreticiden araçları en kaliteli olan pug bana göre. O açıdan ben düşünmeden 508'i tercih ederdim. Çok şey sunan, güzel tipi olan, d sınıfna yakışan boyulara sahip bir araç olmasına rağmen ülkemizde passat dışında d sınıfında tutunabilen model pek olmadı. Passatın kalitesi bunlardan ayrı ok, ama bunların da kendine göre tadı var. Özellikle de ikinci eldeki fiyat avantajları 508leri uzun vadeli kullanmak isteyenler için nimet yapıyor bence.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    accorda 2 sinden de şık bi araç fakat vergi dezavantajı var . . .
  • 508 allure olursa tadından yenmez

• assume73 A kullanıcısına yanıt
    3 yildir latitude kullaniyoruz. Sorulariniz varsa cevaplamaya calisirim elimden geldigince.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.