Şimdi Ara

2012 Model Caddy alıcam sıfır acaba Trendline mi Comfortline mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
44.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam 50 bin veya trendline 42 bin vermem ben connect glx 110 ps kullanıyorum comfortline caddy de kullandım konfor olarak 10 bin 15 bin tl değicek bir konfor görmedim eğer caddy makaslı olmasaydı değerdi donanıma da gelicek olursak hız sabitleyici dışında bir fark göremedim görünüş olarakta benim şahsi fikrim connect daha yakışıklı yani diyeceğim şu caddye sabitleme kendini yeni doblo veya connect 110 ps glx ede bak.
  • makas sistemiyle amatisör arasında çok büyük fark varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihbaba4125

makas sistemiyle amatisör arasında çok büyük fark varmı

Tabiki hem konfor hem de yol tutuşu olarak çok fark var.

Arabam.com'un incelemesinde alt kısımdakı "konfor ve yol tutuş" baslıgını okursanız daha cok bilgi sahibi olursunuz:
    http://www.arabam.com/Test/Volkswagen-Caddy-Comfortline-16-TDI-DSG/Detay-291358

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 27 Mart 2012; 1:30:26 >
  • bende 2004 -2006-2009 caddy 2010 da kangoo alan biri olarak bence caddy den şaşma bir defa araç alınıyor dsg comfortline almanı tavsiye ederim. kangoo nun borcu bitince bende geri vw ye dönücem gerçekten arkadaşlar eşşek demiş vw den başkası eşşek dende beter hiç binilmezmiş parada verilmezmiş zaten he bide kangoo kötü değilde caddy den inip kangooya binmek gerçekten berbat
    makasa takılma sen tepeee de kangoo da makas yok ama caddy deki makası mumla aratıyor sadece benim şahsi fikrim
  • Yeni Vaneo daha çıkmadığı için şu an sınıfının en iyi aracı Caddy.
    Comfortline ve gümüş renk almanızı öneririm.Bu ikili çok güzel görünüyor.
    Alaşım jant,boyalı tamponlar,çift reflektörlü farklar(Küçük bir ayrıntı olarak görünse de aracın önden görünüşünü daha da güzelleştiriyor),dijital çift bölgeli klima,CC, gibi farklar var.Ve TL ile CL arasında ilanlardaki fotoğraflarda olduğu gibi estetik açıdan da büyük bir fark var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2011-model-1-6tdi-comfartline-dsg-caddy-tertemiz-orjinal-79870670/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2012-mo-del-caddy-1-6-tdi-trendline-sifir-0-km-79766115/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 28 Mart 2012; 17:47:57 >

• bir arkdaşımda var, bu araçlar kombi veya binek araç dahi olsa hız limitleri diüer araçlara göre düşükmüş doğru mu?

araç muayenesi senelik mi? k belgesi falan isteniyor mu?
  • millet doblonun la caddy nin konforunu kıyaslıyor aile arabasında en iyi konfor caddy de sen comfortline al o kadar
  • Caddy trendline diger vw araçlarına göre dolu oglu doludur

4aırbag - asr - esp - sis farı Bunlar standart

Bütçeyi etkılemıyorsa comfortline ama etkılıyorsa trendline versıyonuda sınıfındakı diger araçların full versıyonlarıyla hemen hemen aynı donanıma sahip güvenlık olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Caddy rakiplerinden geride kaldı. Citroen Berlingo , Partner Tepee, Connect ve Doblo oneriyorlar daha cok. Onlardan birini almalısınız bence.

Bağımsız süspansiyon ve f/p dışında nerde geri kalmış anlayamadım?
  • Caddy'nin kalorifer, klima performansı nasıl?İç hacim büyük olduğu için haliyle ısınırmıyız, serinlermiyiz diye düşünüyor insan.
  • Caddynin kliması ve ısıtıcısı gayet yeterlidir,içiniz rahat olsun. Ancak kışın dizel motor geç ısınır, kaloriferi geç ısınır. Ama motor ısınınca kalorifer gayet güzel çalışıyor.

Bu arada bazı arkadaşlarımız bu aracı aile arabası olarak görüyorlar, bu bir ticari araçtır, makaslıdır. Aile aracı isteyen arkadaşlarımıza binek araç tavsiye ediyorum. Bu araçtan binek konforu beklemeyiniz, yanılır pişman olursunuz, özellikle arka koltukta oturanlar binek konforunu bulamazlar. Bozuk yollarda makasdan dolayı en ufak taşı içinizde hissedersiniz. Bunları bilerek alınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Caddy'nin kalorifer, klima performansı nasıl?İç hacim büyük olduğu için haliyle ısınırmıyız, serinlermiyiz diye düşünüyor insan.

Cok iyi arkadada klimanin gozleri var tam kol dayamanin arkasinda trendline versiyonundada mevcut .

Sinifinda bence bu konuda tek caddy bircok konuda oldugu gibi.
  • varmi partner zenithden daha donanimlisi...varsa yaz aziz :-)
  • Böyle Saçma Bi Soru Varmı Ya Sanki Herkes Tanıyoda,"Senin Göz Zevkin Şöyle Jant Kapaını Sevmezsn Comf. Al" Dicek.

İhtiyacını Belirleyeceksin,Donanımlara Bakıcaksn Hangisi Sana Uygunsa Onu Alıcaksın Bu Kadar Basit
  • ben zaten alanlara binenlere soruyorum haberi olmuyan girip bakmaz ok yada bakar öğrenir tamam mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.