Şimdi Ara

2012 Model Caddy alıcam sıfır acaba Trendline mi Comfortline mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
44.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Morinteshi

Ticari amaçla almıyorsanız binek olarak kullanacaksanız bence comfortline ama ticari amaçla kullanıcaksanız trendline caddy fazla bile

ne alaka trendline binek olarak kullanılmıyormu arasındaki fark donanım başka da yok hayir yani performans konfor işçilik farkıdamı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 25 Nisan 2012; 19:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2258

Vw'nin Trendline modellerine para verilmez.Hicbir özellik yok neredeyse.Bütceniz yeterse Comfortline alın derim..

ne gibi özellik 4-5 donanım özelliği yok diye hiç bişe yokmu önemli olan güvenlik standart olarak sunulması
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Caddy rakiplerinden geride kaldı. Citroen Berlingo , Partner Tepee, Connect ve Doblo oneriyorlar daha cok. Onlardan birini almalısınız bence.

Araba denince ilk aklına donanım gelenlerin tercihidir berlingo tepee connect doblo ama caddy ciler ise konfor kalite işcilik sağlamlık ile anılır ama arkadaş görüyoruzki donanım hastası takıyolar dandik puntik donanımları koyuyorlar 5 sene sonra aracın sorunu bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Makas yalnızca araç dolu olduğunda doğru çalışır. Yüksek tavanlı bir araç alacaksanız Fiat Doblo bakın. Her açıdan Caddy'den iyidir.

caddy hatası makas olabilir bencede öle ama her açıdan derken abartma konfor sağlamlık güvenlik görünüş olarak fiat VW
  • quote:

Orijinalden alıntı: iznik16

Ben olsam 50 bin veya trendline 42 bin vermem ben connect glx 110 ps kullanıyorum comfortline caddy de kullandım konfor olarak 10 bin 15 bin tl değicek bir konfor görmedim eğer caddy makaslı olmasaydı değerdi donanıma da gelicek olursak hız sabitleyici dışında bir fark göremedim görünüş olarakta benim şahsi fikrim connect daha yakışıklı yani diyeceğim şu caddye sabitleme kendini yeni doblo veya connect 110 ps glx ede bak.

50 bin 42 vermem diyosun ama aracının fiyatı 45 bin tl kdv ile fiyat 47 buluyor nasıl oluyorda 10 bin 15 bin tl lik fark oluyor şaşırdım doğrusu
  • konfor olarak kol dayama o kadar donanım olarak dijital klima ben comfortline alacakdım ama dsg siyah bulamadım trendline aldım trendline aldıkdan sonra comfortline ile 6 bin tl fark oluyor dsg için söylüyom aracını comfortline yapmak için en fazla 6 bin tl gibi masraf yaparsın TAHMİNİM ama comfortline istedigini bulabilirsen tabikide almanı tercih ederim ama sana gün verirlerse ki vereceklerdir 2 - 6 ay gibi süre beklemeden trendline alabilirsin ben öle yapdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Ticari amaçla almıyorsanız binek olarak kullanacaksanız bence comfortline ama ticari amaçla kullanıcaksanız trendline caddy fazla bile

ne alaka trendline binek olarak kullanılmıyormu arasındaki fark donanım başka da yok hayir yani performans konfor işçilik farkıdamı var

ticari amaçla alınıyorsa iş görsün yeter ama binek olarak kullanılacaksa imkanda varsa maximum donanım neden alınmasın
    quote:

quote:

ticari amaçla alınıyorsa iş görsün yeter ama binek olarak kullanılacaksa imkanda varsa maximum donanım neden alınmasın

• ama sen öle bişe demişsinki maximum donanım olsa kötü olmaz ama trendline donanımı aile için kullanılamaz gibi yazmışsın ki ölede yazmışsın sonuçta donanım farkı tek dijital klima ve kol dayama bunun aile ile ne ilgisi varsa
  • quote:

ama sen öle bişe demişsinki maximum donanım olsa kötü olmaz ama trendline donanımı aile için kullanılamaz gibi yazmışsın ki ölede yazmışsın sonuçta donanım farkı tek dijital klima ve kol dayama bunun aile ile ne ilgisi varsa

Ticari amaç için alınıyorsa comfortline donanıma gerek yok anlamında söyledim arkadaş herkesin fikrini sormuş bende kendi fikrimi belirttim binek amaçlı alıyorsam siyah tamponlar ve jant kapaklarını gördükçe sinirim bozulur yoksa trendline caddy binek olarak binilmez diye birşey yok ama ben 42.000 tl verip jant kapaklı siyah tamponlu bir caddy almam
  • neyse sen bilmedigin konu hakkında konuşma ben bi caddy sahibi olarak söylediğine karşıyım gün verecekler comfortline için 2 6 ay tgibi beklermisin ben beklemedim eğer arac acil lazım değisle beklesin ama lazımsa 5 6 donanım için hiç gerek yok
  • Arkadaşlar

Benim görüşüm şöyle Trendline alıp ta comfortline görünümüne kazandırmak basit aralarında dış görünüş olarak pek fazla fark yok Trendline ı alıp 400 tl ye gövde rengine tamponlarını boyatıp, 300 TL tavan çıtasına versek birde 850 TL civarı da çelik jant alsak birde 300 tl ye park sensörü alın size 1850 TL'ye comfortline görünümlü trendline ancak iç donanım olarak mutlaka ki comfortline dan eksik kalacak yönleri olacaktır bunlar -Hız sabitleyici,-Digital Klima gibi özellikler benim tahminimce bu karar sizin tabiki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner istanbul

Arkadaşlar

Benim görüşüm şöyle Trendline alıp ta comfortline görünümüne kazandırmak basit aralarında dış görünüş olarak pek fazla fark yok Trendline ı alıp 400 tl ye gövde rengine tamponlarını boyatıp, 300 TL tavan çıtasına versek birde 850 TL civarı da çelik jant alsak birde 300 tl ye park sensörü alın size 1850 TL'ye comfortline görünümlü trendline ancak iç donanım olarak mutlaka ki comfortline dan eksik kalacak yönleri olacaktır bunlar -Hız sabitleyici,-Digital Klima gibi özellikler benim tahminimce bu karar sizin tabiki de

+1

• doblo - combo
    yada
    partner - berlingo
    alın
  • Sonuç?
  • doblo nedir arabamıdır arkadşlar..caddy yi tek geçerim..ptt yıllardır connect ve doblo arabalrı kullanır ama hiç bir ptt elemanıda caddyden üstün demez..kimse kusurumuza bakmasın ama günde ortalama 100 km yapıyoruz aracı bize sorun..makas olayına gelince tamam caddyde makas var ama güzel bir arkadaşımız caddydeki makasla minibüsteki makası kıyaslamış..Allah böyle adamlara araba veriyor işte.ww bir markadır..polo,passsat,bora,golf, daha bir çok araba sayabilirz hepside güzel..tabi ne vardır bakımı parçası pahalıdır..caddye çamur atanlar ne olur doblo connect vb.. araçların sıkıntılarını bir araştırsınlar..buarada dsg ww iyidir sorunlar her arabada olabillir..fazla acımasız olmayın ok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.