Bildirim
2012 Model Ford Focus Powershift Şanzımanlı, Tavsiye Öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Almanı tavsiye etmem. Şanzımanı sıkıntılı. Kuzenimde var. Sürekli şansıman arızası veriyor. Elinden çıkartacak şimdi. Bir yere gitmeye korkar oldum diyor. Servis değiştirmeyi teklif etti 16000 tl karşılığı :) Kısacası uzak dur. -
Duymaktan korktuğum cevabı verdiniz :) Çok yerde okudum ben de aynı şanzıman problemini. Araç da çok güzel duruyor. Bu modelin benzinlisini mi kullanıyor kuzeniniz ? Dizelde yüksek torktan dolayı yapabilir ama benzinli de sorun çıkarmıyordur umudu taşıyorum hala :) Manuel vites olarak bu aracı düşüneyim o zaman ben, gerçekten içi, konforu, dış görünümü güzel duruyor.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. -
quote:
Orijinalden alıntı: jingaslan
Duymaktan korktuğum cevabı verdiniz :) Çok yerde okudum ben de aynı şanzıman problemini. Araç da çok güzel duruyor. Bu modelin benzinlisini mi kullanıyor kuzeniniz ? Dizelde yüksek torktan dolayı yapabilir ama benzinli de sorun çıkarmıyordur umudu taşıyorum hala :) Manuel vites olarak bu aracı düşüneyim o zaman ben, gerçekten içi, konforu, dış görünümü güzel duruyor.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Benzinli hocam. Umudunuzu boşa çıkartmak istemem ama başınız çok ağrır. Hoş yarı otomatikde sadece PowerShift de değil tamamı sıkıntılı. Otomatik düşünüyorsanız çok iyi araştırın. Bunların arizasida oyle 100 200 liraya çözülmüyor. Ford bir bilya dağılmasına kuzenime 16.000 liraya şanzıman yenilenek isteyerek çözüm buldu mesela. Tamiri zor ve ustalık istiyor bu sebeple çoğu servis şanzımanı değiştiriyor. Dışarıda yapan usta bulmak ise zor. Yapabilende çok para istiyor. Kısacası tekrar söylüyorum aman uzak dur. Eğer hala aklında soru işareti varsa bigun ara beni sana kuzeninin tüm yaşadıklarını anlatayım o zaman kesin vazgeçersin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floperx -- 22 Kasım 2016; 22:45:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bende otomatik sansuzamlari çok araştırdım.
Hatta Mercedes A serisi alacaktim.
Mercedes bayisi a serisi için şanzıman değil de zincir donanımlarının kronik sorunlari olduğunu belirtti.
Önerdikleri ise wv grubunun şanzımanları.
Wv, Hyundai, Skoda, Toyota grubundakiler iyi. 1 yıldır i20 kullanicisiyim. Eşim için aldım. Konfor Mercedes gibi değil elbette ama standart kullanımda üzmüyor.
Not: 2009 dan beri Mercedes kullanicisiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X