Şimdi Ara

2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 ALANLAR (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
39
Favori
300.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Şu anda 2013 essentia baz model +yol bilg+park sensörü +boya koruma 38 bin tl fiyat aldım nasıl arkadaşlar?
    Comfort paket 42.500 tl

Konfor paketi 40 a verirlerse konfor alın.fiyat fazla ise essentia için 1000 ila 1500 tl indirim isteyin ve karter koruma sacı da isteyin.

Konfor için çok bastırdım mümkün değil efendim olmaz efendim vs vs deyip durdular.essentia içinse kafam karışık şöyle ki daha geçtiğimiz eylülde 33500 e alınan bir araca 7 ay sonra 4500 fazla vermek düşündürüyor beni.Bir de kaskoydu lpg ydi vs vs ek masrafları hesap ediyorum valla çok kararsızım.

O aradaki fark tüm markalar için de geçerli.fiyatlar durduğu yerde durmuyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Şu anda 2013 essentia baz model +yol bilg+park sensörü +boya koruma 38 bin tl fiyat aldım nasıl arkadaşlar?
    Comfort paket 42.500 tl

Konfor paketi 40 a verirlerse konfor alın.fiyat fazla ise essentia için 1000 ila 1500 tl indirim isteyin ve karter koruma sacı da isteyin.

Konfor için çok bastırdım mümkün değil efendim olmaz efendim vs vs deyip durdular.essentia içinse kafam karışık şöyle ki daha geçtiğimiz eylülde 33500 e alınan bir araca 7 ay sonra 4500 fazla vermek düşündürüyor beni.Bir de kaskoydu lpg ydi vs vs ek masrafları hesap ediyorum valla çok kararsızım.

Aralik'tan Ocak'a tum araclar ortalama 10.000 zamlandi, malum OTV ve kur farki yuzunden. Ben sizin yerinizde olsam konfor paket icin elimden geleni yapar, son fiyata razi olurdum cunku aradi ekipman farki icin deger.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Comfort paket 42.500 tl

bu fiyatı nereden hangi bayiden aldınız ben de düşünüyorum aynı araçtan almayı karar veremedim konfor paketlisini mi düzünü m alsam diye sakarya da berginoto var orda düzüne 39200 dedi en son opel ekin confor paketlisine 4400 dedi en son sizin aldığınız fiyatlar nereden hangi bayiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rene54

3 Sene Astra Cd Hb kullanıp Golf IV e geçen biri olarak söylüyorum Golf IV astra G den kat kat kaliteli,rahat ve elit bi araçtır.bende astra kullanırken aşşağı yukarı aynılar diyordum golfle ama birkere mecburiyetten kullandıgım Golf ü kullananınca sattım astrayı.

Kullansanız sizde böyle düşünürsünüz Golf Iv bağımlılık yapar derecede rahat ve sağlamdır.hatta astra H yede değişmem samimiyetle söylüyorum.

astra da 80-90bin kmde yağ yakma sorunu ,süspansıyonların konforsuzluğu ile beraber egr valfi oksijen sensörü vs bi dünya parçasını değiştirmiştim.Golf Iv ün sadece yağını suyunu koyuyorum devam ediyorm beton gibi maşallah.

ama desenki Astra J mi Golf 6 mı...Astra J derim kesinlikle Golf 6 çok sıradan bir araba oldu.

Kesinlikle katılmıyorum.2011 yılından beri 2000 mod. astra cd hb kullanıyorum.Astra H ı da biliyorum.Bir dönem 7 aylık golf IV maceram da olmuştu.Bu kanıya nasıl ve nereden varıyorsunuz anlamıyorum.Bu aracı 17900 e almıştım 3.5 yıldır yağ ilave ederek 70 bin km dağ taş kullandıktan sonra 19 bine az daha gidiyordu sonra kıyamadım satmaya vazgeçtim.Alıcı da kızdı felan...Adımız çıktı bundan araba alınmaz diye:)

Temiz bir astra g sahibini kolay kolay üzmez.Kaya gibi bir araçtır.Unutmayalım ki 2000-01 yılları opelin en zirve yaptığı mercedes ve bmw kalitesine yakın araçlar ürettiği dönemlerdi.

Hala da satmak için bir gerekçe bulamıyorum maşallah tık demedi.Tamam donanımı teknolojisi eski ama o tokluğu yola oturuşu verdiği güven ve kemikli vites geçişleri yok mu ?
    Aracın muayenesi yok zaman bulamıyorum yaptırmaya.Muayeneyi yaptırıp satıp biraz da borca girip bu konuda adı geçen sıfır astra H almayı planlıyorum.Fakat şu anki 2000 model Astra g yi aratmaz umarım çünkü aracımı çok seviyorum.

valla bende size kesinlikle katılmıyorum Astra CD yide çok severek almıştım o zman astra cd,golf comfortline,focus hb ghia hangisinin temizi denk gelirse alırım demiştim astra denk geldi aldım 2 kere yolda kaldım egr valfi o zman benzınli binmeme ragmen benzin pompası 110 binde sattım bagajda gm nin yağ bidonlarıyla geziyordum direksiyonun korna yerleri patladı kronik sürekli kapalı garajda duran arabanın ortadaki yol bil.pixelleri öldü berbat bi hal aldı tavanı sarktı vs vs yol tutuş iyiydi fakat konfor sıfırdı 100 binde 4 amortisör değiştirdim arka teker bilyalarını değiştirdim.Golfü 20.250 ye 40 binde aldım 167bin km de 22,850 ye sattım oda ısrar üzerine golf 4 teki rahatı g astrayı geçtim şuan jettada bulamadım.

hocam ya sizin aracın km si düşürülmüş yada çok hor kullanmışsınız. bu anlattıklarınız söylediğiniz km deki opeli bırakın symbol tipi b sınıfı araçlar için bile oldukça iddialı. 20 yaşındaki hyundailerin renoların bile tavanları sarkmıyor astra g lerde bir miktar yağ yakması normal ama kornanın patlaması felan biraz garip geldi. eniştemde var 200 bin civarında ama tık yok araçda ama çok nazar değiyor kaç kere çarptılar :(

• ben de hic katilmiyorum astra g ler bir miktar yag yakar yol bilgisayari pixel kaybeder egr valfi olayi vardir ama bir focusun malzemesini inceleyin bir de astrayi fark cok fazla.focusun kapilari bile reno gibi acilip kapanir.gia nin yumusak gogsu var ama kalite sifir megane gibi soyulur renk atar.alt takimlari opel kadar saglam degildir .stabilize yollarda bir muddet sonra her tarafindan ses gelmeye baslar bu sesler gittikce artmaya baslar vs vs vs.yav iste tam olarak fransizlarin biraz hallicesidir...

• Konunun yeri değil ama belirteyim. Corsayı alırken opelle ilgili kafamda çok soru işareti vardı. Çok şükür çok memnunum. ailecek VW ile yaşadığımız sorunlar ve opelin verdiği güvenden sonra bir sonraki aracımı da opel almayı düşünüyorum. Aklıma tek takılan opel astra sedanın bagaj hacminin az olması. Gönlüm octaviaya kaymıyor değil.
    Eğer o hacim istediğim gibi olsa düşünmez gider astra sedan alırım. Opel gerçekten çok kaliteli. Bilhassa Astra ve Insignia sınıfında rakiplerinden çok kaliteli ve güvenlir araçları var. Ben değil, DEKRA raporları öyle diyor.
    Saygılarımla
  • 2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 için bazı forumlarda
    örneğin;30 km hızı geçince kapıların otomatik kilitlenmesi
    yada 100 km hıza ulaşınca sesli ikaz vermesi

bu özellikler servisten program ile mi atılıyor?

yoksa bunlar araçta bulunması gereken özellikler mi?
    var mı bilgisi olan?
  • Bir süre öncesine kadar 2005 model bir astra enjoy twinport aracım vardı. o araçta bile 30 km yi geçince kapıları otomatik kiliteniyordu çok net hatırlıyorum. ama sesli ikaza denk gelmedim belki ayarlanması gerekirdi ya da o dönem araçlarda yoktu.
  • bu özellikleri aracın anahtarını kontağa takıp silecek kollarını çekip filan ayarlıyorsunuz. Kitapçıkta yazıyor bunun detayları. En azından Corsa'da öyle. Muhtemelen astra'da da öyledir. Corsa'da istediğiniz hız sınırı uyarısını, otomatik kilitlenme, açma düğmesine çift bastığınızda ön farların yanması gibi özellikleri ayarlayabiliyorsunuz.
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 için bazı forumlarda

var mı bilgisi olan?
  • ppzrg kullanıcısına yanıt
    dediğiniz şekilde önceden denedim ama olmadı.

belki servis tarafından program vs. atılıyordur diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

bu özellikleri aracın anahtarını kontağa takıp silecek kollarını çekip filan ayarlıyorsunuz. Kitapçıkta yazıyor bunun detayları. En azından Corsa'da öyle. Muhtemelen astra'da da öyledir. Corsa'da istediğiniz hız sınırı uyarısını, otomatik kilitlenme, açma düğmesine çift bastığınızda ön farların yanması gibi özellikleri ayarlayabiliyorsunuz.
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 için bazı forumlarda

var mı bilgisi olan?

Astrada oyle bir menu yok malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• doğrudur. ben vardır diye düşündüm. Olmamasına da şaşırdım açıkçası
    quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
    Astrada oyle bir menu yok malesef.
  • Böyle bir başlık olacağını hiç tahmin etmemiştim. Yeni arabam:
    '12 1.3 easytronic
  • Hoş geldiniz...
  • Arkadaşlar ben de 2011 1.3 cdti dizel astra esentia confort paket aldım 50000 km de araç 38500 verdim araca.Şu an için çok memnunum aracımdan.Boya kaporta expertizi yaptırdım.En ufak boya yok.Tramerinde de sadece 280 tl kaza görünüyor.o da ayna kırılmış değişmiş.Araç 15-30-45000 km bakımları opel yetkili servisinde yapılmış.Şimdi sorum şu motoruna baktırmadım açıkçası alırken ama servis kayıtlı olması beni rahatlattı.Fakat en son bakım geçen sene ağustosta yapılmış.Normalde 60000 bakımına girmesi gerek fakat bu ağustosta da 1 yıl olmuş olacak servis bakımı yapılalı.Şimdi ben bakım için 60000 yapmayı beklemeli miyim yoksa 1 yıl dolacak olan ağustos ayında mı bakıma götürmeliyim aracımı.
    Bir de kasko teklifi aldım öğretmen indirimli 1250 gibi bir rakam çıktı bana çok gibi geldi sanki sizler ne kadar aldınız kasko tekliflerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardbuda -- 15 Mayıs 2014; 21:23:46 >
  • bardbuda B kullanıcısına yanıt
    Araçlarımızın motor, üretim yılı ve kasa yapıları farklı olmasına rağmen, kasko maliyetimden örnek vereyim.
    2013 model Astra Classic Sedan 1.6 115 HP araç sahibiyim. İlk trafiğe çıkış kasko ücretim Mapfre 620 TL idi, Nisan 2014'te kasko yenileme için aynı şirkete gittiğimde Sompo Japan 825 TL çıktı. Bu miktarın artmasında aracımda hasar oluşmamasına rağmen karıştığım bir kazanın etkisi oldu.
    Verdiğiniz öğretmen indirimli 1250 TL bana bayağı çok geldi, alternatif kasko şirketlerinden teklif almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliffsalih -- 16 Mayıs 2014; 8:59:11 >
    2012 Astra H 1.6 Easytronic için bu hafta aldığım kasko teklifleri (%60 hasarsızlık indirimi uygulanmıştır; Tüm kasko fiyatları Genişletilmiş kasko ürünü kapsamında olup, aynı teminatları içermektedir)

Ak Sigorta: 455 TL

Groupama: 490 TL

Axa: 725 TL

Allianz: 756 TL

Anadolu Sigorta: 820 TL

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Hocam bakım aralığı 15Bin km ya da 1 yıldır. 1 yıl içinde 15Bin km yapmasanız bile bakıma girmesi gerekir. Zaten önceki servisin üzerinden 1 yıl geçince aracınızın km saatinde InSP uyarısı ile servis zamanının geldiğini hatırlatır.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler groupama 1130 TL çıktı anlatım yaptırdım.daha öncekaskom hic yoktu o yyüzden hasarsızlık indirimi anlamıyorum ilk kasko olunca kaza yapmazsak seneye artık.bakıma gelince gecen sene ağustos görünüyor ben de temmuzu bekleyeceğimiz simdilik temmuzda yaptiririm.sakarya dakiyetkili servis 550 tTL dedi yıllık bakim ücreti.açıkçası hep yetkili servise gideceğim ben de bbakıma ilerde değişeceği elbet 0 araç alacağımYetkili servis bbakımlıolursa en aazından satarken kayıtları gösteripfazla zarar eetmeden satarım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: Lider1980

Teşekkür ederim.Evet direksiyon ağırlığını, süspansiyon sertliğini unutmuşum fakat tsi motor ve dsg şanzımandan sonra o konuyla ilgili yaşadığım şok çok geride kalıyor ayrıca göstergeler arasında motor hararet göstergesi olmaması da çok saçma,araştırdığım kadarıyla astra'nın bu motoru kolay kolay su kaynatmazmış,kaynatacak vakit kırmızı bir ikaz lambası yanarmış fakat ufak bir gösterge koysalar fena olmazdı.ayrıca park sensörü iptal düğmesi ne amaçla yapılmış ona da hiç anlam veremedim Alimallah yanlışlıkla iptal edilip geri geri giderken gümletilse,o zaman ne kadar saçma olduğu anlaşılırdı sanırım Daha uzun yol tecrübem olmadı,esas o zaman merak ediyorum bu vitesle sollamalarda neler yapmam gerektiğini,,,

Hararet göstergesi olsa, 110 dereceyi gören soluğu serviste alırdı, çok sıcak çalışan motorlar bunlar.

Park sensör iptal düğmesi bence de saçma, fakat dıt dıt diye sesten hoşlanmayanlar için konmuştur.

Emniyet kemeri ikaz sesini serviste açtırabilirsiniz, sadece Türkiyeye has bir durum kapalı olması.

Sollamalarda, tek şerit yollarda bilhassa, manuel vitese alıp vitesi değiştirmek bence daha iyi.

2013 model opel astra classic sedan enjoy plus arabamı servise götürdüm ve emniyet kemeri sesi yada ışığını açtırma gibi bir durum olmazmış.fabrikadan öyle gelirmiş.malesef bu model arabalarda yok :( yeni opel astra kasa'da emniyet kemeri ikazı da hararet göstergesi de mevcut.bu arada konya özkaymak opel hala astra classic hacback araç satıyor.bu bolluk nerden epey stoklamışsınız sanırım dedim.hayır bunlar daha yeni geldi,fabrika hala yolluyormuş.mubarek nasıl tutuluyorsa.1 saat acentada oyalandım,gözümün önünde 1 tane satıldı astra classic hacback.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.