Bildirim
2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
sayfamızda rahatlıkla görebilirsiniz fiyatları 4x4truckshop.com
10 cm delta yükseltme kiti kullanıldı
misutonida bull bar e belgeli ve ruhsata rahatlıkla işlenebilir
kc sis farları
delta sis farı bağlama aparatı
12000 lb vinç
kasa içi havuz uygulaması
bu araçta yapılan işlemlerdir -
-
yükseltme kiti 5500TL
bullbar 1000TL
sis farı 1000TL
vinç 3500TL
havuz 450TL
toplamda 11450TL lik işlem.
kullanılan ürünlerin kalitesi ve uygulamalarla birlikte sanırım fiyatlar bu.
piyasadan biraz pahalı gibi. -
ürünlerimiz e belgeli ve araç garantisi kadar garanti verebileceklerini zannetmiyorum ve bu ürünler zaten piyasada mevcut değil
bull bar : misutonida italyan malı
yükseltme : delta4x4 almanya
sis : kc amerikan
vinç 2000 tl ye de var ama sadece görüntü için öne taktığımız sentetik halat kurt ağzı amerikan malı
bull bar lara taktığımız sislerin bağlantı aparatları delta4x4 ayrıca alman malı daha ucuz bağlantı aparatıda mevcut
ürünler pahalı olduğu için en düşük kar marjı ile satıyoruz
selamlar -
Galiba daha fazla bekelyemeyeceğim ve 4x4 otomatik highline amarok alacağım.ne zaman geleceğini bile söyleyemiyorlar böyle ciddiyetsiz bir satış politikası olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: selofb
Galiba daha fazla bekelyemeyeceğim ve 4x4 otomatik highline amarok alacağım.ne zaman geleceğini bile söyleyemiyorlar böyle ciddiyetsiz bir satış politikası olamaz
hocam eğer çok araziye falan çıkmayacaksan, ya da sürekli şantiye falan işi yoksa zaten amarok alman daha mantıklı. hem donanım olarak çok daha iyi, hemde tasarımından dolayı daha büyük ve dikkat çekici görünüyor. Digerleri tam anlamıyla kamyonet. Aşagılamak için demiyorum,gerçekten tam anlamıyla iş için.fakat amarokta bir suv havası var. bende 2011 captiva da var, otomatik amarokta var, amaroktan aldığım keyfi başka hiçbir araçtan alamıyorum( astra sport, corolla,captiva,navara,caddy,zafira). trafikte te gerçek anlamda bir saygınlığı var, minibüsçüler bile dalamıyor önüne
-
Cevap için teşekkürler
Ben mimarım ve yapsat ile uğraşıyorum ancak butik işler yapıyorum ve işler genelde şehir içinde.ayda bir iki kere de olsa ufak tefek mal taşımaya kamyonet gerekli.ayrıca Karadeniz'de yaşıyorum ve yaz kış yaylaya giderim. Yeri gelecek karda yeri gelecek kumda kullanacağım ancak ağır arazi kullanımı olmayacak.amarok highline 4x4 olabilir..ranger da sadece wildtrak de olan esp amarokta standart mesela..wildtrak ten eksik olarak elektrikli ve deri döşeme koltuk olmayacak katlanır ayna olmayacak..gibi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selofb -- 1 Nisan 2013; 19:48:37 >
-
amarok highline mtv= 2295TL (kasko indirimi yok, %5 i geçmiyor)
ranger wildtrak mtv= 4799TL (kasko indirimi ile)
aradaki fark 2500TL
amarok highline 78000
ranger wildtrak 70000
vergi ve fiyat üzerinden kıyaslama yapmak pek mantıklı değil bence.
amaroğun 8000TL pahalı olmasından bahsedersek yine kafa karıştırıcı sonuçlar çıkar.
şuan wildtrak üzerindeki rollback(sürgülü bagaj kapağı) 3000TL üzerinde.
sonuç olarak ihtiyacınız neyse onu alın. birde kıyaslama ve o neder bu neder diye düşünmeyin.
alın karşınıza aracı beğendiyseniz içinize sindiyse bitmştir olay. -
quote:
Orijinalden alıntı: extotal
amarok highline mtv= 2295TL (kasko indirimi yok, %5 i geçmiyor)
ranger wildtrak mtv= 4799TL (kasko indirimi ile)
aradaki fark 2500TL
amarok highline 78000
ranger wildtrak 70000
vergi ve fiyat üzerinden kıyaslama yapmak pek mantıklı değil bence.
amaroğun 8000TL pahalı olmasından bahsedersek yine kafa karıştırıcı sonuçlar çıkar.
şuan wildtrak üzerindeki rollback(sürgülü bagaj kapağı) 3000TL üzerinde.
sonuç olarak ihtiyacınız neyse onu alın. birde kıyaslama ve o neder bu neder diye düşünmeyin.
alın karşınıza aracı beğendiyseniz içinize sindiyse bitmştir olay.
Turuncu wildtrak alıyorum artık araştırmıyorum kararımı verdim bayii ile görüştüm :)
Bugün amarok test ettim ve kararım tekrar wildtrak ten yana döndü..wildtrak test etmedim tabi henüz..
Bir kere donanım olarak wildtrak te olan deri döşeme, ısıtmalı koltuk, elektrikli katlanan ayna, iPod bağlantısı gibi özellikler yok..
Performans da bana yeterli gelmedi, wildtrak çok daha iyidir diye düşünüyorum
Gelelim aksesuarlara , wildtrak te rollbar, yan basamak, bagaj havuzu, bagaj kapağı standart..
Amarokta bu aksesuarları orjinal almaya kalksan bugün baktım 5000 tl oluyor..ancak amarokta bagaj kapağı su geçirmeme garantisi yok..benim bu arabayı almamak için sebebim olabilecek bir durum..wildtrak te su kanalları sayesinde bagaj içeri su almıyor..
Amarok iyi yanları bana göre;
Heybetli duruş, az yakıt ( çok farklı olacağını zannetmiyorum, ha ayda 600 tl mazot almışım ha 700 tl ), asfaltta otomobil ayarında sürüş kalitesi ,,
Bu arada amarok için de 2-3 ay beklemem gerektiği söylendi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: selofb
Bugün amarok test ettim ve kararım tekrar wildtrak ten yana döndü..wildtrak test etmedim tabi henüz..
Bir kere donanım olarak wildtrak te olan deri döşeme, ısıtmalı koltuk, elektrikli katlanan ayna, iPod bağlantısı gibi özellikler yok..
Performans da bana yeterli gelmedi, wildtrak çok daha iyidir diye düşünüyorum
Gelelim aksesuarlara , wildtrak te rollbar, yan basamak, bagaj havuzu, bagaj kapağı standart..
Amarokta bu aksesuarları orjinal almaya kalksan bugün baktım 5000 tl oluyor..ancak amarokta bagaj kapağı su geçirmeme garantisi yok..benim bu arabayı almamak için sebebim olabilecek bir durum..wildtrak te su kanalları sayesinde bagaj içeri su almıyor..
Amarok iyi yanları bana göre;
Heybetli duruş, az yakıt ( çok farklı olacağını zannetmiyorum, ha ayda 600 tl mazot almışım ha 700 tl ), asfaltta otomobil ayarında sürüş kalitesi ,,
Bu arada amarok için de 2-3 ay beklemem gerektiği söylendi...
Hocam wildtrakta bagaj havuzu yok maalesef kasa ici modeller varmış fakat standart donanımda yok
Piyasada 350 tl ila 500 tl arası bulunuyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba Arkadaşlar,
yeni Ford ranger a park sensoru ve orijinal Bluetooth takan yer var mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_adana
Merhaba Arkadaşlar,
Bluetooth bilmiyorum fakat park sensörü hemen hemen tüm aksesuarcılarda mevcut oluyor hatta bunların biraz kalitelisine bakarsanız geri görüş kamerası dahi olanı mevcut
Wildtrak yine zamlandı, 72.190 TL olmuş. Ford neredeyse her ay zam yapıyor. Diğer modellerin fiyatı aynı gibi. 2013 model WT 75.000 Liradan aşağı gelmez diye düşünüyorum.
Aslında 4x4 XLT 2.2L daha az yakar, motor gücü olarak da yeterli olur, ancak ESP yok. Bluetooth, USB filan umrumda değil ama bir pikapta ESP standart olmalı. Güvenlikten tasarruf etmek hiç te akıllıca bir karar değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: KinZhull
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_adana
Merhaba Arkadaşlar,
Bluetooth bilmiyorum fakat park sensörü hemen hemen tüm aksesuarcılarda mevcut oluyor hatta bunların biraz kalitelisine bakarsanız geri görüş kamerası dahi olanı mevcut
Ağırlık takdırdığım aksesuarcıya sordum, Ranger larda basit bir lamba bile takamıyoruz diyor, eğer takılır ise sistem kendisini kitliyormuş,
bu yüzden elektrik ile ilgili işlemleri sadece servise gönderiyoruz diyor. şu an servistede park sensörü yokmuş. -
Evet fiyatlar gene artmış malesef son 6 ayda standart 4x2 fiyatı 47 den 52 ye cıkmış durumda -
Merhaba arkadaşlar konu duruldu bu ara.Yokmu yeni gelişmeler.Özellikle yakıt tüketimi konusunda yeni bilgiler edindiyseniz lütfen paylaşın. Anladığığım kadarıyla sabit hızda (şehir dışı) 4x2 versiyonların yakıt tüketimi çok başarılı.Yeni tecrübe ve bilgileri paylaşırsanız çok iyi olur. herkeze iyi sürüşler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X