Şimdi Ara

2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
451
Cevap
5
Favori
80.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2013 model Ranger gelmiş sanırım. Yalnız fiyatı tahmin edilebileceği üzere 2012 modeline göre 3500 TL kadar zamlı. Wildtrak artık 75.000 olur sanırım.

RANGER XLT 4X4 150PS A/T Euro 5 Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin): 70.205 TL
  • zagor33 kullanıcısına yanıt
    bence su durumda alinabilecek en iyi wildtrack.zaten onunda bazı özleiklerini çalmıslar ama neyse onunda yıllık vergisi düsündürüyor 4x2 çok basarili ama gel gelelim esp yok.benim tahminice ya 2014 yada 2015 modele 4x2 xlt ye esp otomatik kilima konusma paketi katlanır ayna koyacak gibi park sensörü ekran da dahil gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedekorkutt

bence su durumda alinabilecek en iyi wildtrack.zaten onunda bazı özleiklerini çalmıslar ama neyse onunda yıllık vergisi düsündürüyor 4x2 çok basarili ama gel gelelim esp yok.benim tahminice ya 2014 yada 2015 modele 4x2 xlt ye esp otomatik kilima konusma paketi katlanır ayna koyacak gibi park sensörü ekran da dahil gibime geliyor

Bence de özellikleri (ESP başta olmak üzere) nedeniyle Wildtrack alınır.
  • Evet beyler yokmu yeni gelişmeler,tecrübelerinizi bekliyoruz.
  • Evet konsol resmi ilerideki rangerimizi gösteriyor ilerde iç kokpit öle olacak :)

• evet ranger satişlari taban yapmiş.bayilerde araç kalmamiş satişlar son hız devam Şu anda bayiler otomatiğini yok satıyor. Temmuz'a gün veriyorlar. konfor yönünden gerçekten kamyonet gibi değil, sanki SUV gibi bir araç. gercekten her yönüyle mükemmel ranger.
  • Evet araç mükemmel üstü diyecek bişi yok helal olsun.Bizim mahalledede var 1 adet gördükçe içim parçalanıyor bi o kadarda bakmaya doyamıyor insan
  • evet bazıları gibi çelimsiz bir tipi yok :) gayet estetik bir duruşu var kalite ford yaptimi yapar .
  • http://www.youtube.com/watch?v=Os8KrxzWr4U sunu bir izleyin ranger neler yapıyor görün varsa bunlari yapabilen konussun :) kimilerine kapak dolmasi :)
  • Arkadaşlar ford kırmızı renk ranger getirmiyormu acaba bordo var ama Colarado ve Bakır kırmızı özellikle bu renk çok hoş ama hiç görmedim.Alanmı yok acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 13 Temmuz 2013; 21:45:13 >
  • uzun zamandır paylaşımda bulunamadım.(yoğunluk nedeniyle)
    wildtrak yakıtı hakkında bilgi vericem kısaca.
    şehirler arası testlerim sonucu net
    ful depo(80lt) 950 km.
    kullanıma göre rahatlıkla 1000km yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

Arkadaşlar ford kırmızı renk ranger getirmiyormu acaba bordo var ama Colarado ve Bakır kırmızı özellikle bu renk çok hoş ama hiç görmedim.Alanmı yok acaba

vardiye biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extotal

uzun zamandır paylaşımda bulunamadım.(yoğunluk nedeniyle)
    wildtrak yakıtı hakkında bilgi vericem kısaca.
    şehirler arası testlerim sonucu net
    ful depo(80lt) 950 km.
    kullanıma göre rahatlıkla 1000km yapılabilir.

evet zaten bir depoyla 1000 km gidiyor ranger.
  • wildtrak motor büyük olduğu için fazla yakar mevzusu için yazdım.
    sürekli ağır koşullarda yakıt herzamanki gibi 100km/ 13-14 lt civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: extotal

wildtrak motor büyük olduğu için fazla yakar mevzusu için yazdım.
    sürekli ağır koşullarda yakıt herzamanki gibi 100km/ 13-14 lt civarı

sayin extotal konfor sesli yanıt sistemi,ekrandaki özelikler elektirikli koltuk deri, nasıl biraz bahsedermisin otomatik farlar nezaman yanıyor wildtrack mükemmel ötesi.
    Çogu kişi rangera laf atıgını sanıyor özeliklerinden bi haber yasiyor biraz aydınlatalim onlari usta :D led iç ortam aytınlatmasi nasıl otomatic EATC kilima motordan bagimsiz çalışması büyük bir teknoloji demektir.üstünlügü tam bir amerikan pick-up oluşu. 4x2 özelllik yok fakat wildtrack tüm pickuplardan üstün amarok felan yanından bile gecemez ne teknolojisi yeter nede konforu ranger wildtrack en üstün pickup secildi 5 yıldzla lider amarok kamyonet görüntüsü var es dost komsu hep bunu söylüyor bizim araclar estetik sanki bir suv gibi yapımı teknolojisi harika.ama işte kedi ulaşamadigi cigere mındar dermis.... :D :D

• aracın konforundan donanımından yeterince bahsettik zaten.
    özetlemek gerekirse aracımı inceleyenler (özellikle amarok sahipleri)
    araçtaki spor barlar roollback, deri koltuklar vs sonradan modifiye amaçlı kendi yaptığımı zandeyor.
    yakıt olarak diğerlerinden farkı yok. ilk zamanlar 3.2 motorun çok yakacağını idda etmişlerdi.
    2013 pikap ödüllerinde fark atarak birinciliği almış kim ne dese boş.
    donanım olarak tek eksik difransiyel kilidi. şuana kadar tanıtım videolarında izlediklerimizden daha zor koşullarda kullandım aracı ve hiç ihtiyaç duymadım.
    gerekirse taktırırım. en kalitelisi 3000tl civarı.
  • evet haklısınız onlar söylensin dursun .amarokcular bizim 4x2 rangerda kaldılar. wildtrack modelini biliyorlar, islerine gelmiyor. amarokta hic bir donanım seviyesi iyi deil çok inceledim araba biraz eskisin çok kötü bir görünüm aliyor. ford yılar gecsede halen saglam bir yapida durmayi başariyor. zaten su an ranger özelikleri felan baya fazla sadece bizim ülkemizde eksik donaımla satılıyor tüm dünyada istenilen özeliklerle satılıyor.difransiyel kilidine gerek yok derim.türkiye sartlarinda az yakar 3.2 motor az yakar tdci motor bunlar 100 km yakacagi max. 11 12 oda tas catlasin arac alinabilir fakat vergisi iste sorun.ben africa sitesine baktım tüm dünyada istedigin modeli aliyosun almandaya limited var ister 4x2 al ister 4x4 al wildtrackta öyle 4x2 var 4x4 var aynı arac hersey aynı sadece 4x2 bu bence çok iyi vergi vermek zorunda kalmiyorsunuz.bence bu iste bi sey var ya rant ya içgüzarlık yada devlet mafyacılık oynuyor bu ülkede yaasamak utanc verici lanet ülke.

• Peki arkadaslar bu ford rangere muzik sistemi yapmak istiyorum ben ne tavsiye edersiniz ? Oncelikle teyp icin double din cercevesi getirtecdgim yurtdisindan Turkiyede bulamadim malesef :( eger turkiyede varsa bilinen bir yer oradanda satin alabilirim. Sub woofer i nereye koyabilirim sizce ?

Son olarak bu pickupun arkasina alt tarafa sase uzerine agirlik baglamak istiyorum bu konudaki gorus ve tavsiyelerinizi alabilrmiyim?

Ama su bi gercek amarok 4x2 xlt rangerden cook daha iyi bence . Bizde ilkiside var , ben amaroku daha cok begeniyorum. He wildtrack daha iyi vb denilmis , hic gprmedim o yuzden bilemem, ama normal i ile kiyaslandigi zaman amarok cok daha iyi ve az yakiyor.
    Ama rangeron son kasasi t6 si su ana kadar 2001 den beri kullaniyorum yapilmis en iyi ranger.

Rangeri temmuz 2012 de aldim 40.000 km ye yaklasti

Amarok 34.000 km de o da 2012 highline .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rangeriniz hayırli olsun öncelikle.teyb malesef ekran ve teybi degistirilemiyor.4x2 amarok ta otomatik vites seçenegi olmadigi için amarok 4x2 higline ile bir farklılıklari yoktur.ranger otomatik vites seçenegi ile bir adim öndedir.ayrica zaten içinde bulunmasi gereken özelikler esp türkçe konuşma paketi otomatrik deatc kilima iç led

aydınlatma elektirikli katlanır ayna yagmur sensörü far sensörühill desssenct control sistemi 18 jantı ısıtmali ön cam gibi ileri teknolojisi bulunmaktadir. bu nedenle ford eurocapden 5 yıldız alan tek pick-up tır ve pickuplar arasında zirvededir.tabiki herkesin arabası kendine güzeldir amarokta güzel bir araçtır standart esp donanimi olması
    artıdır.

fakat rangerla kıyaslama yapılması halinde ranger lider konumdadır.çünkü satın aldıgınızda üzerinde bulunan aksesuarlara asla para ödemiyorsunuz. amarokta yan basamak arka roll bar ekran gibi vs ürünler ayrı satılmaktadır buda arabanın fiyatını yükseltmektedir.ford bu basarisi onu lider kılmaya yeterde artar saygilarmila.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedekorkutt -- 30 Temmuz 2013; 9:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dedekorkutt

Rangeriniz hayırli olsun öncelikle.teyb malesef ekran ve teybi degistirilemiyor.4x2 amarok ta otomatik vites seçenegi olmadigi için amarok 4x2 higline ile bir farklılıklari yoktur.ranger otomatik vites seçenegi ile bir adim öndedir.ayrica zaten içinde bulunmasi gereken özelikler esp türkçe konuşma paketi otomatrik deatc kilima iç led

aydınlatma elektirikli katlanır ayna yagmur sensörü far sensörühill desssenct control sistemi 18 jantı ısıtmali ön cam gibi ileri teknolojisi bulunmaktadir. bu nedenle ford eurocapden 5 yıldız alan tek pick-up tır ve pickuplar arasında zirvededir.tabiki herkesin arabası kendine güzeldir amarokta güzel bir araçtır standart esp donanimi olması
    artıdır.

fakat rangerla kıyaslama yapılması halinde ranger lider konumdadır.çünkü satın aldıgınızda üzerinde bulunan aksesuarlara asla para ödemiyorsunuz. amarokta yan basamak arka roll bar ekran gibi vs ürünler ayrı satılmaktadır buda arabanın fiyatını yükseltmektedir.ford bu basarisi onu lider kılmaya yeterde artar saygilarmila.

ranger t6 güzel bir araç ben şöyle söyleyeyim işimiz gereği 3 tane pickupumuz var bunlardan 2 tanesi ford ranger birisi t6 yani son çıkanı birisi 2008 model olan (en berbat ranger) diğeri de amarok 4x4 ben 4x4 pickup alacaktım ranger almak istedim lakin yeni kasanın 4 çekeri o zaman yoktu ve yıl sonunda gelecek demişlerdi. o yüzden bende amarok aldım , iyikide amarok almışım , amarok ranger gibi sağlamsa bu saatten sonra fordun yüzüne bile bakmam, he ranger kötü bir araçmı asla değil ama amarok cok daha konforlu daha iyi yol tutan vede ufak tefek detaylarda (kasa aydınlatması,dijital kliması, orjinal park sensörü kasa kapağı klidi tüm camların tek seferde düğme ile açılması,extradan teyp takılabilmesi hill holderi espsi vede yokuş iniş desteği ile 18" jantı ile ki bu dediğim herşey 4x2 de de bulunuan özellikler dolayısıla , rangerden cok daha üstün bir araç. kaldı ki ranger manuel kliması ile istediği kadar 2 parça demir boru hediye etsin yanında zaten bi sürü özelliği çalarak satıyorlar bize araçları o yüzden ranger güzel ancak amarok daha güzel. uzun vadede amarok sağlam çıkarsa kesinlikle bir daha amarok alırım. rangerde hala polen filtresi mevcut değilmiş servis söyledi bakıma gittiğimde ve yuhh dedim. arazi aracında klima filtresi olmazsa olmaz bir donanım. amarokda polen filtresi mevcut. son olarak bir ekleme yapayım , rangerdeki o roll bar vb ler Türkiyede serviste takılıp öyle çıkıyor yani orjinal fordun sattığı fabrikasyon birşey değil.

yani sırf 3 tane demir parçası için bu özellikleri değişmem amaroka , kaldı ki o 3 demir parçası sonradan yaptırılabilr. ancak hill holder yokuş iniş desteği gibi aksesuarlar sonradan eklenemez.

teşekkür ederim hayırlı olsun dediğiniz için , sizede hayırlı olsun .

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.