Şimdi Ara

2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
5
Favori
80.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu takdırdığınız yere göre değişir. benim istanbuldayken montaj yaptırdığım bir usta vardı ki kendisi bu konuda bana göre gerçektne aşmış bir adamdır. daha önceki vw scirocco aracıma müzik sistemi yaptı. kapı içlerini sökerken yanındaydım , direk dedi ki bana tam sökmeden daha bu kapı içi daha önce nerede söküldü dedi? bende serviste söküldüğünü belirrtim sonra , "bak bi kaç tane plastik segmanı takmamışlar dedi sonra servisten yeni segman alıp taktı adam . yani demem o ki malesef müzik sistemcilerimiin bir coğu bu işi özensiz yapıyor , memleketimizde tv tamircileri bile bu işi yapıyorsa düşünün siz bu işin kalitesini.
  • teyp çerçevesi sipariş verdim demişsiniz.
    1-siparişi verdiğiniz adrestenmi yaptınız.
    2-sadece çereçvemi yoksa multimedya sistemi ve navigasyonda dahilmi.
    birde fiyatları nedir. bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extotal -- 10 Ağustos 2013; 19:40:08 >
  • bence şu ekran daha iyi buldum karuştırırken en ideali oturuyor direk.

http://www.zulex.co.th/products/product_detail/850
  • Cihaz cok guzel gozukuyor lakin oem cihaz kaltesi nasil olur bilmiyorum ben vede bu cihaz gumrukte takilacagi dusuncesiyle malesef tercih etmiyorum , ben su anda teyp cercevesi siparis ettim , gelince pioneer yada alpine double takacagim . Fotolari paylasirim kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne olacak bu araba fiatları böyle.2012 yeni kasa çıkınca 52 53 bine çıktı rangerlar. bizde sandıkki 6 ay bir sene sonra beş.altı bin lira ucuzlarda belki yetişebiliriz diye düşünürken bir yıda 10 bin lira zam yedi.62 63 bin oldu. bu nedir böyle arkadaşım ya.siz bu insanları hep sağımlık inekmi sanıyorsunuz.önüne az bir yem atıp hemen memelerine sarılıp sağacağınızımı zannediyorsunuz.yemiyorum arkadaşım yeminizi arabanızıda alın işte .... ben eski arabama kurban olayım ne satıyorum nede yenisini alıyorum. sizde almayın bu vampirlerin mallarını.
  • Merhabalar arkadaşlar rangerlardan ne haber. Birşey sormak istiyorum:

Şimdi rangerın yan ve perde hava yastıkları birtek wildtrak modelinde mevcut gözüküyor.Bu hava yastıklarını diğer versiyonlara taktırma şansımız varmıdır acaba bunu öğrenebilirmiyiz.Herkeze iyi akşamlar.

Birden kedimi Ranger sahibi sandım insallah bizede nasib olur.
  • aydincondur A kullanıcısına yanıt
    RANGER İÇİN
    DELTA 4X4 SİYAH 18 INCH JANT
    BF GOODRICK 265/65/18 VE 285/65/18 LASTİKLER
    4CM VE 10 CM YÜKSELTME
    KASA İÇİ AVADANLIK
    KATLANIR KAPAK
    ÖN BULL BAR
    DELTA 4X4 DODİK STOKLARIMIZDA MEVCUT
    SELAMLAR
    WWW.4X4TRUCKSHOP.COM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

Merhabalar arkadaşlar rangerlardan ne haber. Birşey sormak istiyorum:

Şimdi rangerın yan ve perde hava yastıkları birtek wildtrak modelinde mevcut gözüküyor.Bu hava yastıklarını diğer versiyonlara taktırma şansımız varmıdır acaba bunu öğrenebilirmiyiz.Herkeze iyi akşamlar.

Birden kedimi Ranger sahibi sandım insallah bizede nasib olur.

Merhaba Öncelikle yan hava yastıklari ve perde hava yastıklari sadece wildtrack modelinde malesef mevcut.

Sonradan hava yastıgı taktırmak mümkün deil çünkü araba fabrikadan hava yastıklarinin elektronik devreleriyle birlikte yapılmış vaziyette çıkıyor.

Ford türkiye malesef ülkemizde XLT modelini resmen anadol kamyonet gibi satarak içi bomboş vaziyette ülkemizde pazarlanmaktadır.bunun için devlete şikayetler iletildi cumhuriyet savcılıgına suç duyrusunda bulunuldu inceleme başlatıldı.türk kamoyunu dolandırmak dan takip var şu an .

bu 2014 XLT lere ne olur bilemiyorum fakat bildigim birsey varsa oda tüm dünyada satılan rangerlarin XL den tutun en boş modeline kadar hepsinde ESP standart elektirikli katlanır ayna standart 4.3 display ekran hepsinde mevcut.fakat dedigim gibi ford türkiye ülkemize rangerlari soyarak pazarlıyan dünya üzerinde tek firma :)

inşallah seninde ranger sahibi oldugunu görücez. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4x4truckshop

RANGER İÇİN
    DELTA 4X4 SİYAH 18 INCH JANT
    BF GOODRICK 265/65/18 VE 285/65/18 LASTİKLER
    4CM VE 10 CM YÜKSELTME
    KASA İÇİ AVADANLIK
    KATLANIR KAPAK
    ÖN BULL BAR
    DELTA 4X4 DODİK STOKLARIMIZDA MEVCUT
    SELAMLAR
    WWW.4X4TRUCKSHOP.COM

abi şu rangerinjantının resmini koyabilrmsin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extotal

teyp çerçevesi sipariş verdim demişsiniz.

hayır sadece çerveçe siparişi vermiştim

buna pioneer avh 5550 bt double din cihazı monte ettirdim şu an istanbulaym aracım aydında gider gitmez foto koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydincondur

quote:

Orijinalden alıntı: extotal

teyp çerçevesi sipariş verdim demişsiniz.

hayır sadece çerveçe siparişi vermiştim

buna pioneer avh 5550 bt double din cihazı monte ettirdim şu an istanbulaym aracım aydında gider gitmez foto koyarım.

aydin bey siparişi nasıl verdiniz.ben sitede bulamadım sipariş yerini ebaydanmı aldınız bi yardımcı olurmusunuz bende vericem sipariş
  • aliexpres den satın almıştım bu çerçeveyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydincondur

aliexpres den satın almıştım bu çerçeveyi .

yanlız sadece cerceve olarak degisik cerceve var.bizim videoda gördügümüz cerceve yok komple teyble satıyorlar.
  • Ustad tel no nu pm at sana resim atayim telefondsn malesef resm yukleyemedim :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar bugun rangerın teknik özelliklerine bakıyordumda yakıt tüketimi değerleri artmış galiba MT modelde şehir dışı 6.4 gibi bir rakam hatırlıyorum ben bilgisi olan varmı

http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/ranger/teknik-ozellikler
  • Herkese Selam,
    Arkadaslar ben araniza yeni katildim, bayramdan sonra arac fiyatlarinda dusme olacagini dusunuyor ve kismetse cok uzun sureli olmayacak sadece ev alana kadar ailemle beraber kullanacagim bir arac bakiyorum kendime.. Ikinci el sitelerinden bakarken bi 2011 ford ranger xlt m/t ilani gordum ve o ilan tekrar ford pick up olayini aklima sokmus oldu, 2012 autoshow da ranger a esimle vurulmus ama o zamanki maddi durumdan dolayi kismet olmamisti..

Vel hasil simdi kendime agirlikli olarak 2011 volksvagen jetta dizel bakmaktayim, arada diger model araclara da goz atiyorum. Daha onceden ford focusum vardi o yuzden fordun kalitesine yabanci degilim..

Sizlere birkac soru sormak istiyorum, eger cevaplayabilirseniz cok sevinirim..

1- Aranizdan aracini satan oldu mu ?Ford Rangerlarin satis durumu nasil, yani elden cikartmak istediginizde cok deger kaybediyor mu? Ya da cabuk satiliyor mu?

2- Forumda arkadaslar ranger in versiyonlari icinde en kotusu 2008 kasasidir demisler, bu gercekten boyle mi ve neden? Bir de 2011 kasa da sanirsam 2008 in makyajlisi degil mi, yani 2011 kasa icinde ayni seyleri soyleyebilir miyiz?

3- Aracin yaklasik km bakimlari ne kadar tutmakta ? Yine forumun bi sayfasinda her 10 binde aracin baski balata yedigini yazmis bi arkadas, bu sizinde basiniza geliyor mu?

4- Ben araci ailemle beraber kullanacagim ve istanbuldayim. Lakin esimle dogada gezmeyi cok seviyoruz bu yuzden de biraz aklim ranger a kayiyor.. Guvenlik olarak donanimi biraz aklimi kurcaliyor, malum esp yok yan airbagler cabasi.. aranizdan rangeri ailecek kullananlar gerek bebek icin gerek konfor bacak mesafesi sehir kullaniminda yasanan zorluklar vs.. konularinda yorum yazarlarsa sevinirim..

5- Topigin ilk sayfasinda Src ve K2 belgelerinin zorunlulugundan bahsedilmis.. Ben sadece B tipi ehliyeti olan biriyim ve daha onceden pick up kullanmadim, bilgisizligimi mazur gorun ama bu belgeler pick up kullanmak icin zorunlu mu, eger oyleysr nasil alacagim ?

6- Inceledigim arac daha onceden de soyledigim gibi 2011 model ranger xlt m/t, 42.000 km de ve siyah. Fiyati ise 33500 tl. Aracta boya ve degisen olmadigini soyluyor satici.. Bayramdan sonra sanirim genel olarak araclarda fiyatlar bi miktar daha duser diye dusunuyorum..Sizce bu aracin ozelliklerine gore fiyati nasil?

7- Sanirim yeni 2012 kasa rangerlarin 4x2 lerinde yol bilgisayari yokmus, yine ilk sayfalarda gordum.. bu olay hala ayni mi ve 2011 kasalarda yol bilgisayari var mi?

8- Genel kullanimda 2011 mt rangeri olanlar s.ici ve s.disi mazot degerleri nedir? Genel olarak cok sakin kullanan biriyimdir, sizce degerlerde bu etken cok dusus yaratir mi ? Soruyorum cunku hic 2500 motor arac kullanmadim, bana 1300-1600 verin, neredeyse her aracin fabrika degerlerini yakalarim ama iki kati bir motor buyuklugunde sakin kullanim ne kadar onemlidir bunu merak ediyorum..

Sunu soyleyeyim benim icin otomatik vites hic onemli degil, hatta eksi.. konuda genel olarak ranger ve amarok karsilastirilmis.. bu sanirim biraz da marka fanatikligine donusmus burada.. benim icin markada onemli degil, "en iyisi" olmasi da. Guvenli olmasi, cabuk satilabilmesi en onemli kriterim..
    Cevaplariniz ve yardimlariniz icin simdiden tesekkur eder, iyi bayramlar dilerim.

• Yok mu arkadaslar yardim edebilecek biri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni rangerin yol tutuşu nasıldır arkadaşlar?wildtrack hariç esp yok.xlt alsak esp çok lazım olur mu, arkası hemen kayıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Rose

Herkese Selam,
    Arkadaslar ben araniza yeni katildim, bayramdan sonra arac fiyatlarinda dusme olacagini dusunuyor ve kismetse cok uzun sureli olmayacak sadece ev alana kadar ailemle beraber kullanacagim bir arac bakiyorum kendime.. Ikinci el sitelerinden bakarken bi 2011 ford ranger xlt m/t ilani gordum ve o ilan tekrar ford pick up olayini aklima sokmus oldu, 2012 autoshow da ranger a esimle vurulmus ama o zamanki maddi durumdan dolayi kismet olmamisti..

Vel hasil simdi kendime agirlikli olarak 2011 volksvagen jetta dizel bakmaktayim, arada diger model araclara da goz atiyorum. Daha onceden ford focusum vardi o yuzden fordun kalitesine yabanci degilim..

Sizlere birkac soru sormak istiyorum, eger cevaplayabilirseniz cok sevinirim..

1- Aranizdan aracini satan oldu mu ?Ford Rangerlarin satis durumu nasil, yani elden cikartmak istediginizde cok deger kaybediyor mu? Ya da cabuk satiliyor mu?

2- Forumda arkadaslar ranger in versiyonlari icinde en kotusu 2008 kasasidir demisler, bu gercekten boyle mi ve neden? Bir de 2011 kasa da sanirsam 2008 in makyajlisi degil mi, yani 2011 kasa icinde ayni seyleri soyleyebilir miyiz?

3- Aracin yaklasik km bakimlari ne kadar tutmakta ? Yine forumun bi sayfasinda her 10 binde aracin baski balata yedigini yazmis bi arkadas, bu sizinde basiniza geliyor mu?

4- Ben araci ailemle beraber kullanacagim ve istanbuldayim. Lakin esimle dogada gezmeyi cok seviyoruz bu yuzden de biraz aklim ranger a kayiyor.. Guvenlik olarak donanimi biraz aklimi kurcaliyor, malum esp yok yan airbagler cabasi.. aranizdan rangeri ailecek kullananlar gerek bebek icin gerek konfor bacak mesafesi sehir kullaniminda yasanan zorluklar vs.. konularinda yorum yazarlarsa sevinirim..

5- Topigin ilk sayfasinda Src ve K2 belgelerinin zorunlulugundan bahsedilmis.. Ben sadece B tipi ehliyeti olan biriyim ve daha onceden pick up kullanmadim, bilgisizligimi mazur gorun ama bu belgeler pick up kullanmak icin zorunlu mu, eger oyleysr nasil alacagim ?

6- Inceledigim arac daha onceden de soyledigim gibi 2011 model ranger xlt m/t, 42.000 km de ve siyah. Fiyati ise 33500 tl. Aracta boya ve degisen olmadigini soyluyor satici.. Bayramdan sonra sanirim genel olarak araclarda fiyatlar bi miktar daha duser diye dusunuyorum..Sizce bu aracin ozelliklerine gore fiyati nasil?

7- Sanirim yeni 2012 kasa rangerlarin 4x2 lerinde yol bilgisayari yokmus, yine ilk sayfalarda gordum.. bu olay hala ayni mi ve 2011 kasalarda yol bilgisayari var mi?

8- Genel kullanimda 2011 mt rangeri olanlar s.ici ve s.disi mazot degerleri nedir? Genel olarak cok sakin kullanan biriyimdir, sizce degerlerde bu etken cok dusus yaratir mi ? Soruyorum cunku hic 2500 motor arac kullanmadim, bana 1300-1600 verin, neredeyse her aracin fabrika degerlerini yakalarim ama iki kati bir motor buyuklugunde sakin kullanim ne kadar onemlidir bunu merak ediyorum..

Sunu soyleyeyim benim icin otomatik vites hic onemli degil, hatta eksi.. konuda genel olarak ranger ve amarok karsilastirilmis.. bu sanirim biraz da marka fanatikligine donusmus burada.. benim icin markada onemli degil, "en iyisi" olmasi da. Guvenli olmasi, cabuk satilabilmesi en onemli kriterim..
    Cevaplariniz ve yardimlariniz icin simdiden tesekkur eder, iyi bayramlar dilerim.

sorularınızı elimden geldiği kadar cevaplayayım.

1)ben daha önce 2001 model ve 2004 model 4x4 olan pickupumu satmıştım

2001 model olan 300 küsür bin km de idi vede kliması bozuktu, kaza boya hiç bir şekilde yoktu 11500 tl ye sattım 2 sene önce.

2004 model olanı ise 300 bin km ye yakındı 3 parça boya 1 parça değişen vardır onu 16.800 tl ye sattım onun da kliması bozuktu. ( servis 5.000 tl istiyor klima tamirine kompresor değişecek demişlerdi.)

yani eski rangerler 2001 ve 2004 için konuşayım nissan sky star gibi hemen satılmıyor.

2)2008 en kötü diye benim bu arada 2011 onun makyajlısı hiç kullanmadım onu o yüzden birşey diyemem ancak 2008 modeli çok komforsuz arkası çok zıplıyor , kapıları ses yapıyor, cam krikoları ses yapıyor , yol tutuşu iyi değil ve güven vermiyor. ama 2008 modelinin motoru efsane resmen sapık gibi gidiyor yani öyle böyle performansı yok sürat olarak, su anki halen 2008 model araç sahibiyim. o da 200k km ye yakın ama motoru maşallah ilk günkü gibi tık yok .

3)ben ilk bakımını sadece yetkili serviste yaptırmıştım çok para tutmuştu 2008 yılında 515 tl tutmuştu . daha gitmedim yetkili servise. normal yağ bakımı dışraıda bir özel serviste max 250 tl tutar . benim ranger 200k ye yaklaştı daha baskı balatasını değiştirmedimki şu ana kadar kullandığım pickupların sadece 2001 model oılan hariç hiç baskı balata değiştirmedim. 2001 model olan da 260.000 km den sonra değişti baskı balatası. ( pickuplar %80 arazi de %20 de Aydın ilinde kullanılıyor , yani istanbul gibi bir trafik te kullanılma durumu söz konusu olmadı .)

4) güvenlik olarak bir şey diyemem çok şükür test etme imkanımız olmadı olmazda. ama konfor açısından 2008 modeli için konuşuyorum bi hayli konforsuz. ama 2012 model yani t6 derseniz hakikaten konforlu. benim araçlarım şirket üzerine ve k belgesi mevcut sirket adına o yüzden bir zorluk çekmedim. ama src belgesi istemiyormuş pickuplar ruhsatta hususi yazdığı için . ben buradaki sürücü kursuna gitmiştim src almka için o zaman hususi yazdığı için almana gerek yok ama k belgesi zorunlu demişlerdi.

benim rangeri arazi de ve süratlı olarak şehir arası kullanımımda ( bi hayli zorlayarak kullanımım sonucu 11 lt yaktırdım.) eminim ki düzgün kullanımla bu 9 lt lere düşer.

umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Yeni rangerin yol tutuşu nasıldır arkadaşlar?wildtrack hariç esp yok.xlt alsak esp çok lazım olur mu, arkası hemen kayıyor mu?

yeni rangerde esp yok ancak ben hiç gerek duymadım esp ye yani yol tutuşu pickupa göre cok iyi seviyede.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.