Şimdi Ara

2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
5
Favori
80.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle şunu söyliyebilirim 4x2 ranger için söylüyorsanız evet sizin birkac özelik bakımından üstün görünüyor.4x2 ranger eurocapten 5 yıldız alan tek pickup tır ayrıca otomatik vites sadece rangerda vardır dier hic bir modelde 4x2 ye otomatik vites koymamıslarldır.kaldıki zaten ergonomisi tasarımı yakıttaki cimriligi ranerı vazgecilmez yapmaktadır 2008 ranger gayet basarili bir aractır biz 5 sene kullandık.amarok yeni cıkan bir pick up ayrıca alt takımlardan sorun oldugunu ve sikayetlerin cok oldugunu söylüyorlar.4x2 modeline bende esp ekran vs olsun isterdim ama amarokta da otomatik vites yok.konfor icin bence bu büyük bir ayrıntı.gelelim 4x4 modeline wildtrack özeliklerini saysam saysam bitiremem fakat 4x4 wildtrackında vergisi kafa karıstırıyor o konudada amarok bir adım önde fakat sunu söyliyebilirim bu tamamen size kalmıs.amarok 4x2 modeline otomatik vites koysaymıs ozaman sanıyorsam biz bu konusmalari yapmıyor olurduk :D .

şu kadarini söyliyebilirim ford bir efsanedir pick-uplar arasında durusu tasarımı arkadan görüntüsü amerikalı kardesleri f serilerine benzemis 2.2 otomatik olması hem yaıttaki tasarufu hemde konforunu temsil ediyor simdi otomatik vites ve hatta powershit bir vites seceneginiz var yokusta geri kaymıyor arac esp ye gerek kalmıyor
    ama illaki esp isterseniz zaten manuel viteslerde esp sart diye düsünüyorum.

gelelim aksesuar olayına.ben isterdimki amarokun roll barları yan basamaklarıda icinde satıyor olsun fakat sonrada insanın eli cebine gitmiyor malesef bu is satista olur diye düsünüyorum.eger 4x2 rangerın tüm özelikleriyle beraber limited bir bicimde ülkemizde satisa cikarilmis olsaydı biz gene bu konusmalari yapmıyor olacaktık :)

ekran navigasyon alarm far sensörü esp sesli yanıt sistemi arka park pilot tam otomatik eact kilima sesle klimayı devreye sokma .teknolojisi dudak ucurtan cinste fkat ülkemizde malesef bu özelikleri sadece wildtrack modeline koymuslar o yüzden amarok rangerdan asla üstün olamaz konusu dahi edilemez diyorum.
    konforu amaroktan cok daha iyi rangerin otomatik vitesi amarokun otomatiginden daha basarili buluyorum. Teşşekürler dileginiz için saygilarimla.

• Oncelikle su var bi kere benim iki aracimda manuel , ben manuel araclar icin konusuyorum , komfor konusunda asla ve asla ranger amarokun yanina yaklasamaz , amaraok resmen bir otomobil gibi sessiz sakin giiderken , ranger daha cok sekmeye meyilli . Ama su gercek 2001 den beri kullandigim rangerler icinde 4. Ranger bu en iyisi bu . 2008 rangeri begendiginizi soyluyorsunuz , arka koltuga oturmadiniz hic herhalde ? 2008 rangerin frenleri cok kotu vede kapilarindan camlarindan ses geliyor , halen mevcut 170.000 km de aracim ilk aldigimdan beri ses yapar 4 er kez cam krikolari degsti yine duzelmedi. Yine soyluyorum , ranger su ana kadar cikan en iyi ranger ama amarok rangerden daha iyi , ben iki araci test etmedim direk kullanicisiyim , ne bi forumda okudum nede bayiideki test surusume istinaden konusmuyorum , rangerle dilekolay 40.000 km yaptim %80 i arazide amarokla 15.000 km yaptim % 95 i arazide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski rangerla amaroku kıyaslamak yanlıs tabiki.ford ranger tam anlamıyla taylanda üretilen bir pickup amerikadakilerle arasında daglar var.amarok tabiki sesiz olur cünkü ww motor konusunda otomobil seviyesinde yapmıs ama basınca amarokta bagiriyor bir cok videosunu izledim sesli motoru.amarok iç ve dış olarak cabuk dökülmeye megilli.ama sizin gönlünüz olsun ben cok kötü demiyorum konforlu amarok güzel bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedekorkutt

eski rangerla amaroku kıyaslamak yanlıs tabiki.ford ranger tam anlamıyla taylanda üretilen bir pickup amerikadakilerle arasında daglar var.amarok tabiki sesiz olur cünkü ww motor konusunda otomobil seviyesinde yapmıs ama basınca amarokta bagiriyor bir cok videosunu izledim sesli motoru.amarok iç ve dış olarak cabuk dökülmeye megilli.ama sizin gönlünüz olsun ben cok kötü demiyorum konforlu amarok güzel bir arac.

üstadım ben motor konusunda demiyorum sadece iç kabınıde yol sesini ford kadar almıyor ve ford kadar sallamıyor. işte burada bir fark var ben videosunu hiç izlemedim kendim kullandım ikisinde , he ford asla ve asla kötü değil hatta hatta o paraya alınabilecek en iyi araç , otomobiil fiyatları bile uçmuş gitmiş , ancak ford 10/10 ise amarok 10/12 yani ford cok güzel bir araç ancak bir amarok değil.

• quote:

eski rangerla amaroku kıyaslamak yanlıs tabiki.ford ranger tam anlamıyla taylanda üretilen bir pickup amerikadakilerle arasında daglar var.amarok tabiki sesiz olur cünkü ww motor konusunda otomobil seviyesinde yapmıs ama basınca amarokta bagiriyor bir cok videosunu izledim sesli motoru.amarok iç ve dış olarak cabuk dökülmeye megilli.ama sizin gönlünüz olsun ben cok kötü demiyorum konforlu amarok güzel bir arac.

üstad yanlış anladın galiba ben eski rangerle amaroku kıyasalamadım , eski ranger ile yeniyi kıyasladım siz bana eski ranger da kullandım cok iyidiyi dediğiniz için ben bu yazıyı yazmıştım. yoksa zaten eski rangerle amarokun A sını bile kıyasalayamazınız resmen rezillik ötesi bir araç eski ranger. (2008 modeli için konuşuyorum)

• bu arada sayın ranger severler ben sizde ford ranger t6 son kasa aracımn lastiklerini değiştireceğim yani 40.000 km oldu ve 10.000 km sonra yani 1.5 ay sonra değiştiririm . sizce 18" jant almak istiyorum ölçü iyimidir . ? tavsiye edebileceğiniz marka / model varmdır? hiç arazi taşıtına jant almadığım için hayatımda hiç bir fikrim yok. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydincondur

quote:

üstadım ben motor konusunda demiyorum sadece iç kabınıde yol sesini ford kadar almıyor ve ford kadar sallamıyor. işte burada bir fark var ben videosunu hiç izlemedim kendim kullandım ikisinde , he ford asla ve asla kötü değil hatta hatta o paraya alınabilecek en iyi araç , otomobiil fiyatları bile uçmuş gitmiş , ancak ford 10/10 ise amarok 10/12 yani ford cok güzel bir araç ancak bir amarok değil.

VAlla bir yanlışın var Amrok Rangerdan iyi olamaz ranger daha konforlu ve özellikleri amaroktan daha fazla.sizin karşılaştırdıgınız model 4x4 amarok bende 4x4 wildtrack ile karşılaştırma yaparsam açık ara rangerin amaroktan konforlu oldugu ve donanim bakımından,arazi off-road ve saglamlıgıyla eurocapten 5 yıldız almış bir pick-up tır ranger. Amarok ilk defa üretilen ve üretim hatası kaynıyan bir araçtır.arjatinde üretilen amaroklari kulaniyorsaniz içlerinde sayısız arizali amarok mevcuttur.difransiyel ve şansuzamn sorunlari bunlunmaktadır amarogun .sizin o aracı sevmiş olmanız gayet normal tipik bir ekran ve konfor beklentisi olanlar bu araçlardan asla verim alamazlar amarok gibi araçlar hava atma özelik meraklasıı insanlar için diye düşünüyorum çünkü beklentiler bu yönde.ben 2009 rangerda arkada zıplama oluyordu hız yapınca ses kabin içibe giriyordu ama zaten o araçlardan böyle şeyler beklemek yanlış olur arazi için üretilen çetin arazi şartlarinda yol alan bir araçtır pick-uplar.ranger ses yalıtım sistemi gayet başarılıdır ranger wildtrack amaroktan üstün bir araçtır hem donanim hem off-road bakımından.yani amarokun notu burda 10/8 dir 10/15 ranger wildtrack tir.
    Amarok güzel bir araç fakat bir ranger asla olamaz.

• quote:

quote:

üstad yanlış anladın galiba ben eski rangerle amaroku kıyasalamadım , eski ranger ile yeniyi kıyasladım siz bana eski ranger da kullandım cok iyidiyi dediğiniz için ben bu yazıyı yazmıştım. yoksa zaten eski rangerle amarokun A sını bile kıyasalayamazınız resmen rezillik ötesi bir araç eski ranger. (2008 modeli için konuşuyorum)

siz baya takmışınız bu konuyu Bence yanlış düşünüyorsunuz 2008 ranger rezil deil gayet başarili bir araçtır size şukadar söyliyim 2008 ranger 4x4 thunder daha saglam ve daha dayanıklıdır amaroktan arazide amarok çabuk pes eder fakat ranger 4x4 thunder asla pes etmez ve yakışıklı bir araçtır.halen özentileri mevcuttur deri koltuk ısıtmalı pusula arazisi otomatik dügme sistemi ile devreye sokulan 4x4 modu vardir.bence siz ford ranger a hakaret etmek için yazıyorsunuz hesabiniz da yeni sayılır herhangi bir resminizi ve paylaşiminizida görmedim konuya bence biraz çamur atmak için yazdıgınızı düşünüyorum ...

• quote:

quote:

quote:

siz baya takmışınız bu konuyu Bence yanlış düşünüyorsunuz 2008 ranger rezil deil gayet başarili bir araçtır size şukadar söyliyim 2008 ranger 4x4 thunder daha saglam ve daha dayanıklıdır amaroktan arazide amarok çabuk pes eder fakat ranger 4x4 thunder asla pes etmez ve yakışıklı bir araçtır.halen özentileri mevcuttur deri koltuk ısıtmalı pusula arazisi otomatik dügme sistemi ile devreye sokulan 4x4 modu vardir.bence siz ford ranger a hakaret etmek için yazıyorsunuz hesabiniz da yeni sayılır herhangi bir resminizi ve paylaşiminizida görmedim konuya bence biraz çamur atmak için yazdıgınızı düşünüyorum ...

Oncelikle koyayrim ranger servisten cikinca (arka kapagi vurdum) 2 sinin resimini , soyle bir dusunsenize , bende 2 aracta mevcut ben 2 sinide kullanilyorum , yani oyle test aracini kullandim video izledim diye yorum yapmiyorum . Hesabim yeni sayilir , da niye camur atyim ki sonucta bendede var ranger , ki eminim ki sizden once den beri vardir , ve yine diyorum 40.000 km yaptim , bununda buyuk kismi isim geregi arazide gecti , he seni anliyorum, cok iyi hemde bende amarok alana kadar rangeri cok begeniyordum , bende amarokun videosuni izledim test surusunu yaptim arkadasimn aracini kullandim ve hala ranger dyordum hatta 4x4 yine ranger alacaktim , ama ford da 2.2 4x4 arac olmadigi ve satis danismaninin bana yil sonu gibi gelir demesinden dolayi amarok satin aldim ve tum fikirlerim degisti ,

• quote:

quote:

quote:

VAlla bir yanlışın var Amrok Rangerdan iyi olamaz ranger daha konforlu ve özellikleri amaroktan daha fazla.sizin karşılaştırdıgınız model 4x4 amarok bende 4x4 wildtrack ile karşılaştırma yaparsam açık ara rangerin amaroktan konforlu oldugu ve donanim bakımından,arazi off-road ve saglamlıgıyla eurocapten 5 yıldız almış bir pick-up tır ranger. Amarok ilk defa üretilen ve üretim hatası kaynıyan bir araçtır.arjatinde üretilen amaroklari kulaniyorsaniz içlerinde sayısız arizali amarok mevcuttur.difransiyel ve şansuzamn sorunlari bunlunmaktadır amarogun .sizin o aracı sevmiş olmanız gayet normal tipik bir ekran ve konfor beklentisi olanlar bu araçlardan asla verim alamazlar amarok gibi araçlar hava atma özelik meraklasıı insanlar için diye düşünüyorum çünkü beklentiler bu yönde.ben 2009 rangerda arkada zıplama oluyordu hız yapınca ses kabin içibe giriyordu ama zaten o araçlardan böyle şeyler beklemek yanlış olur arazi için üretilen çetin arazi şartlarinda yol alan bir araçtır pick-uplar.ranger ses yalıtım sistemi gayet başarılıdır ranger wildtrack amaroktan üstün bir araçtır hem donanim hem off-road bakımından.yani amarokun notu burda 10/8 dir 10/15 ranger wildtrack tir.

Sunu merak ediyorum , 4x4 amarok ile 4x2 arasinda on difreransiyel disinda ne farki var ?
    Donanim motor vb farklimi ? Aynimi ? Oncelikle ben amarok arazide daha iyi demedim cunku kiyaslamam yanlis olurdu , cunku birisi 4 ceker birisi 2 ceker , amarokta 2 cekerle 4 ceker arasinda donanim vb farklari yok , rangerde ki gibi 2 cekerde eksik donanim koymamislar . Hem diyorsunuz ki ranger sesi iceri aliyor diye hemde ses yalitimi cok iyi diyorsunuz , vallahi anlamadim , yolda kim ne derse desin amarok otomobil gibi sessiz ve komforlu, onun disinda , evet amarok arjantinde uretiliyor , acaba ranger amerikada mi yoksa tayvanda mi (mazda bt-50 ile ayni fabrika) da mi uretiliyor . Yani ulke cok onemliyse rangerde amerikada uretilmiyor, kaldi ki iphone cin de uretiliyor diye iphone dandik diyen adam hic gormedim sizinkisi o mantik oluyor. Lutfen marka fanatikligini birakin dogruya dogru egriye egri diyiniz. Aydinda yasiyorum beklerim araclarimi kullanabilirsiniz, 2001 den beri 4. Rangeri satin aldim hala derim , en guzel ranger 2012 olani en rezil olani 2008 olanidir. Hatta siralamak gerekirse. 2012,2001,2004,2008 modeller iyiden kotuye gore gider benim gozumde bu araclardan 2012 haric herbiriylr en az 170.000 km yol yaptik yani ben ezbere konusmuyorum. Kullanmasam yazmam.

•  2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ

• Telefonda hali hazirda ceklil olan 2 resim vardi , onlari koydum , plakalar acik arastirabilirsin servisten , sahibi kim doyr soy adimin oldugu firmami goreceksin .

Kaldi ki bu kadar ilgii ve bilgilyseniz bana tavsiye veriniz rangere ne janti takayim ?

2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ

• Bu arada arladaslar bu linkteki teyp cervesinden siparis verdim , gelir gelmez sizinle kendi cektigim resimleri paylasacagim ,

http://www.driversoundinter.com/car/detail.php?rev_car_id=686&rev_model_id=65

• teyb olayi çok iyi görünüyor kaça aldınız acaba teyibi.bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Telefonda hali hazirda ceklil olan 2 resim vardi , onlari koydum , plakalar acik arastirabilirsin servisten , sahibi kim doyr soy adimin oldugu firmami goreceksin .

Kaldi ki bu kadar ilgii ve bilgilyseniz bana tavsiye veriniz rangere ne janti takayim ?

2012 NEW FORD RANGER KULÜBÜ

valla sizinle aynı duygulari paylaşiyorum jant gerçekten küçük ranger için bende büyük jant takmayı düşünüyorum fordun 19 veya 18 jantlari mevcut bi servise sorarsaniz yada iyi bir jant çıya ben internetten tarattım var .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sunu merak ediyorum , 4x4 amarok ile 4x2 arasinda on difreransiyel disinda ne farki var ?
    Donanim motor vb farklimi ? Aynimi ? Oncelikle ben amarok arazide daha iyi demedim cunku kiyaslamam yanlis olurdu , cunku birisi 4 ceker birisi 2 ceker , amarokta 2 cekerle 4 ceker arasinda donanim vb farklari yok , rangerde ki gibi 2 cekerde eksik donanim koymamislar . Hem diyorsunuz ki ranger sesi iceri aliyor diye hemde ses yalitimi cok iyi diyorsunuz , vallahi anlamadim , yolda kim ne derse desin amarok otomobil gibi sessiz ve komforlu, onun disinda , evet amarok arjantinde uretiliyor , acaba ranger amerikada mi yoksa tayvanda mi (mazda bt-50 ile ayni fabrika) da mi uretiliyor . Yani ulke cok onemliyse rangerde amerikada uretilmiyor, kaldi ki iphone cin de uretiliyor diye iphone dandik diyen adam hic gormedim sizinkisi o mantik oluyor. Lutfen marka fanatikligini birakin dogruya dogru egriye egri diyiniz. Aydinda yasiyorum beklerim araclarimi kullanabilirsiniz, 2001 den beri 4. Rangeri satin aldim hala derim , en guzel ranger 2012 olani en rezil olani 2008 olanidir. Hatta siralamak gerekirse. 2012,2001,2004,2008 modeller iyiden kotuye gore gider benim gozumde bu araclardan 2012 haric herbiriylr en az 170.000 km yol yaptik yani ben ezbere konusmuyorum. Kullanmasam yazmam.

o Kulandıgınız rangerlar o yıllara göre en iyileri onlar.şu an ki teknolojiyle üretilen ler ranger lider onu arkadan amarok takip ediyor gerisi zaten konusmaya gerek yok 4x4 de ranger lider 4x2 de amarok lider diye düşünüyorum ve konuya burda nokta koyuyorum saygılarimla.

• ama şunun altını bir daha çizeyim amarok 4x2 de de otomatik vites yok gene - puan :) artık düz vites kimse istemiyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=5zE_xb6L-r8 sanırım ekran şu daha iyi gibi görünüyor bundan bir tane almak lazım.
  • bu multimedya sistemleri almak mesele değil de
    bunu hangi serviste hangi ustaya nasıl taktırırız o soruişareti.
    bizimkilerin araçtan parça arttıracağına garanti veririm
  • quote:

ama şunun altını bir daha çizeyim amarok 4x2 de de otomatik vites yok gene - puan :) artık düz vites kimse istemiyor.

ben otomatik ve düz vites konusunda birşey diyemeyeceğim kendim hiç otm pickup kullanmadım bulunduğum yer itibari ile . sadece kullandığım otomobillerim otm vites. ancak rangerinde 4x4 ü satılmıyordu :) yani ben amaroku alırken cok araştırdım , dedim ki 4x4 ranger alayım o zaman bi tane 3.2 satılık vardı internette 2.el o da cok aksesuarlı olduğu için fiyatı yüksekti bana hitap etmiyordu, o yüzden bende amarok almıştım. bayii ye sorduğumda en yakın yıl sonu gibi gelir demişlerdi. ranger 4x4 görüp kullanmadığım için yorum yapamam, ama amarok arazide 4x4 olarak gayet başarılı ama rangerin 4x4 ünde iyi diyemem cünkü ranger 4x4 kullanmadım. amarokunda duyduğum kadarıyla 4x4 otm vitesleri sürekli 4 çekerdeymiş ve arazi vitesi yokmuş , bence en büyük eksi budur. hem daha cok yakıt yakacak hemde arazi vitesi olmayacak , sacmalık tamamiyle . yani benim kullaımıma göre hiç uygun bir araç değil.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.