Şimdi Ara

2012 peugeot 508 1.6 e-hdi allure alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şuan citroen c4 kullanıyorum d sınıfı bir araca geçmeye karar verdim biraz araştırınca peugeot 508 dikkatimi çekti allure paketi çok dolu tipinide beğendim.
    Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar aracı tavsiye edermi ?
    Kronik sıkıntısı masraf açacak bir durumu varmı ?
    Şuanda e-hdi motorlu araç kullanıyorum fena değil, bu araba bu motoru nasıl taşıyor sıkıntı yaratıyormu ?
    Şimdiden çok teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2012 Peugeot 508 1.6 e-HDi Allure Alınır mı?

2012 Peugeot 508, orta boy bir sedan otomobildir. 1.6 e-HDi Allure modeli, 112 beygir güç ve 270 Nm tork üreten 1.6 litrelik turbo dizel motora sahiptir. Bu motor, 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilebilir.

Kronik Sorunlar

Tüm araçlarda olduğu gibi, 2012 Peugeot 508'de de bazı kronik sorunlar bildirilmiştir. En yaygın sorunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• DPF sorunları: Dizel partikül filtresinin (DPF) tıkanması, güç kaybına ve artan yakıt tüketimine neden olabilir.
    • Turbo arızası: Turboşarj arızası, performans kaybına ve mavi veya siyah egzoz dumanına yol açabilir.
    • EGR valfi sorunları: Egzoz gazı devridaim valfi (EGR) arızası, motor performansını etkileyebilir ve emisyon sorunlarına neden olabilir.

Alınır mı?

2012 Peugeot 508 1.6 e-HDi Allure, geniş, konforlu ve nispeten ekonomik bir araçtır. Bununla birlikte, potansiyel alıcılar, yukarıda belirtilen kronik sorunların farkında olmalıdır.

Bu sorunları önlemenin en iyi yolu, aracın düzenli olarak yetkili bir servis tarafından bakımının yapılmasıdır. Doğru bakım, aracın ömrünü uzatmaya ve sorunları en aza indirmeye yardımcı olabilir.

Aracı satın almadan önce, bir mekanikten kapsamlı bir inceleme yaptırmanız önerilir. Bu, aracın mevcut durumunu belirlemenize ve potansiyel sorunları tespit etmenize yardımcı olacaktır.

508 Peugeot 2012 Yorumları

2012 Peugeot 508, karışık yorumlar almıştır. Bazı sahipler aracın konforunu, yakıt verimliliğini ve yol tutuşunu övmüştür. Diğerleri ise kronik sorunlardan ve yüksek bakım maliyetlerinden şikayet etmiştir.

Sonuç olarak, 2012 Peugeot 508 1.6 e-HDi Allure, güçlü ve yakıt verimli bir motora sahip geniş ve konforlu bir orta boy sedandır. Ancak, alıcılar kronik sorunların farkında olmalı ve aracın düzenli olarak bakımının yapılması gerektiğini unutmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • citroen in e-hdi si zaten çok başarılı yakıt değerlerine sahip?
    Değiştirme sebebiniz nedir.
    Sadece model değiştirmek mi
  • Taşımasına taşıyor da, C4'e göre bir tık fazla yakar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

citroen in e-hdi si zaten çok başarılı yakıt değerlerine sahip?
    Değiştirme sebebiniz nedir.
    Sadece model değiştirmek mi
    c4 den memnunumda aslında, bendeki boş paket yakıt falan gayet iyide peugeot 508 in doluluğu ve genişliği çok hoşuma gitti
    şanzıman ve motor sanırım c4 ile aynı kronik sıkıntılı bi durumu varmı 508 in
    yarı otomatik şanzımandan dolayı kötü şeyler yazmışlar şimdiki aracımda öyle olduğu için nasıl kullanıldığına alıştım sorun olmaz
  • Bi Problem olmaz gayet dolu ve güzel bir araç. Bakımları yapılmış ise uzun yıllar hizmet eder.
  • Çok güzel araç kuzenimde var gayet memnun. Ancak size aynı motor şanzımanlı Citroen C5 executive tavsiye ederim aynı fiyata daha temizini bulabilirsiniz ve konfor ve yol tutuş olarak C5 kesinlikle önde bir araç ikisini de kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Aracın tek sevmediğim kısmı şanzımanı. 1-2-3. vitesler yükselirken de, düşerken de çok sarsıntılı.

Şanzıman dışında muazzam konforlu, karizmatik görünümlü, aşırı dolu bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı arabayı bende araştıyorum ama 2015 üzeri eat 6 access daha iyi diyorlar, hem tam otomatik hemde 120hp
  • Ben de düşünüyorum aynı aracı, hatta konusunu açacaktım. Çok alımlı ve hoş bir araba, felaket dolu. Gruplardan takip ettiğim kadarıyla akü belli bir seviyenin altına düşünce araç sapitiyor saçma sapan arızalar veriyormuş ama akü değişince sorun ortadan kalkiyormus. Vitesleri konusunda çok olumsuz yorum okudum, hatta "hamile kadın çocuğu düşürür" diye bir yorum dahi görmüştüm ancak geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız sağolsun denemem için verdi ve böyle abartıldığı kadar sarsıntı görmedim. Gayet iyidi. Ama yıllardır manuel kullanırım otomatik denemem olmadı ona göre kıyas yaptım.
  • Şanzıman ilk otomatik tecrübeniz ise şikayet edersiniz ama gider pek üzmez. Eğer dsg falan kullandıysanız sakın bulaşmayın kafayı yersiniz. Sakin kullanım yine iyi ama 1-2-3 hele gaza bi anda yüklenince araç önce bir öne eğilip selam verip sonra hızlanıyor 😄
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.