Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 46es8000 için takip ediyorum. geçen hafta 3300 tlye satılıyordu.
    şimdi teknosa.com da 3500 e satılıyor.
    niçin internetten alıyorsun dersenizde bir sorun olduğunda memnuniyetsizlik durumunda 7 gün içinde şartsız geri verebilme hakkım var.

sizce geçen hafta olan 3300 sınırını tekrar test eder mi bu tv?
    ne dersiniz?
  • 55ES8000 ve orjinal duvar bağlantısını 2 ay önce Electroworld'den 5000.-TL'ye aldım. TV'den çok memnunum, gerçekten çok doygun bir görüntü kalitesi var. Özellik olarakta iyi ve tatmin edici. Benim TV'de herhangi bir ışık patlaması olmaması için çok itina göstermiştim, çok şükür bir sorun yaşamadım.

Ancak şimdi 60ES8000 almaya karar verdiğim için uygun fiyatla satmak istiyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilir.
  • trabzon civarı isteyen olursa samsungdan indirimim var 46 ve 55 inç es7000 es8000 serilerinde indirimli bulabilirim mesela 55es8000 samsung garantili ve açılmamış kutulu 4500 tl
  • fake değilim isteyen pmden mail atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Arkadaşlar bu hatayı alan var mı? İnternetten video izlerken felan kapanıp bu hatayı veriyor
     2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

bende de aynı sıkıntı var. İki gündür araştırıyorum ama henüz bir sonuç bulamadım. Tv nin yazılımınıda güncelledim. Bilen birisi inşallah vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

55ES8000 ve orjinal duvar bağlantısını 2 ay önce Electroworld'den 5000.-TL'ye aldım. TV'den çok memnunum, gerçekten çok doygun bir görüntü kalitesi var. Özellik olarakta iyi ve tatmin edici. Benim TV'de herhangi bir ışık patlaması olmaması için çok itina göstermiştim, çok şükür bir sorun yaşamadım.

Ancak şimdi 60ES8000 almaya karar verdiğim için uygun fiyatla satmak istiyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilir.

P.M. attım ama görmediniz galiba..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 32es5500 alarak aranıza katıldım :D

yanlız bi sorunum var ne yaptıysam ağ bağlantısıyla (eternet kablo)internete bağlanamadım otomatik olarak bağlan dediğimde olmuyor ayarları elle giriyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum , süperonline pirelli modem kullanıp aynı sorunu yaşayan varmı ???

birde internete bağlamadan yazılım güncelleyemezmiyim mesela internetten indirip usb belleğe flan atsam ??

adaptör alayım dedim ama fiyatı çok yüksek geldi 130 tl , 50 TL ye kadar olsa alıcam ama şu anki fiyatı çok pahalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 12 Aralık 2012; 13:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

bende 32es5500 alarak aranıza katıldım :D

yanlız bi sorunum var ne yaptıysam ağ bağlantısıyla (eternet kablo)internete bağlanamadım otomatik olarak bağlan dediğimde olmuyor ayarları elle giriyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum , süperonline pirelli modem kullanıp aynı sorunu yaşayan varmı ???

birde internete bağlamadan yazılım güncelleyemezmiyim mesela internetten indirip usb belleğe flan atsam ??

adaptör alayım dedim ama fiyatı çok yüksek geldi 130 tl , 50 TL ye kadar olsa alıcam ama şu anki fiyatı çok pahalı..

gerekli paylaşım programı pcne kurdun mu ?
  • quote:

internetten yazılım dosyasını indir. pc de exe dosyasını aç. çıkanları usb ye kopyala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

arkadaslar 4m uzaklıktan izleyecegim. 1750 civarnda butcem var. hangi modeli almamı tavsiye edersiniz, almısken 3d olsun.

4m oldukça fazla mesafe. 46'dan aşağı alırsan 1 hafta sonra monitöre bakıyormussun gibi hissedersin.
    Ya bütçeyi arttırın, yada izleme mesafenizi biraz düşürün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 12 Aralık 2012; 14:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

internetten yazılım dosyasını indir. pc de exe dosyasını aç. çıkanları usb ye kopyala.

tmmdir 1030 versiyonunu yükledim üstünde 1029 vardı

menülerde aşağı yukarı yaparken bazen algılamıyor mesela sürekli aşağıya basıyorum ama arada takılıyor atlama yapmıyor ,sizdede varmı böyle bişey ? yoksa 1030 versiyonundan mı kaynaklı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 12 Aralık 2012; 17:30:54 >

• slamlar arkadaslar

55es8000 i yeni aldim asliunda cok da buyuk gelmiyor ve ozellikleri itibari ile cok hosuma gitti evde sinema keyfini yasama firsati buluyorum, tum bunlara ragmen daha kucuk es7000 veya es8000 lerle cazip teklif olursa takasa girebilirim

bana ulasmask icin lutfen

ozturkoglu@gmail.com

u deneyin selamlar
  • Bugün peder gitmiş 32EH6030 model LED TV'yi satın alıp gelmiş mağazadan (Gold). Ürün güzel fakat aralarında 150-200 lira fark varken 32ES6100 almak daha mantıklı. Ürünü iade edip farkını vererek 32ES6100 ile değiştirebilir miyiz bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Aralık 2012; 1:52:08 >
  • iyi günler herkese. Bende bir Samsung 55ES8000 sahibiyim. Bimeksten kapalı kutuda evime kurdurdum..
    fakat forumdaki konular canımı çok sıktı.. öncelikle bir soru ve belirsizlik olduğunu okudum..
    cevaplamasını dilediğim sorularım vardır:

1- Işık sızması nedir..?
    2- Işık hüzmesi nedir..?
    3- Işık süzmesi nedir..?

nasıl tanımlanır..? ekrandaki tarifi nedir..? bunlar bir arıza mıdır..? olması normal mi..? garantiye girer mi..?

4- bulutlanma nedir.? ekranda nasıl görünür..?
    tüm bunların LED tv paneldeki optimum seviyesi yani kabul edilebilirlik seviyesi miktarı nasıl anlaşılır..?
    ekranda oluşan bu durumların net fotograflarını görme şansımız varmı.. ( formda resimler var fakat bir yayın esnasında net çıkmamış.)

benim tv de HD ve normal yayınlarda ekran cam gibi fakat full hd ve 3d görüntülerin bazılarında ekranın siyah kalan alt üst şerit kısmında 4 köşden aynı oranda sanki küçün bir mum ışığının ekrana yansıması gibi belli belirsiz beyaz ışık alanı var.. bunu dışında panelin hiçbir durumda ve yayında bu olay yok.. bulutlanma denen sadece siyah alanda beyaz hafif ışılmalar yok.. tv hiç askı apartı takılmadı düz zeminde akımkoruyucu prizle harici HD uydu alıcısıyla çalışır. net bağlantısı yok. Konya samsung servisi SAMTİT bu durumun gayet normal olduğu gönül rahatlığıyla cihazınızı kullanabilceğimi, arıza olasa o ışık hatalarının tv açılır açılmaz erkranda belireceğini, köşelerin de led ampullerinin birleşme noktaı olduğunu yükse görüntüye ulaştığında ışıma durmunun panele yansıdığını belirtti... doğrumudur..?

bu durumun netliği ve tüketicilerin bilinçlenmesi açısından soruların net olarak cevaplaması uygun olacaktır.
    form üyelerine şimdiden tşke ederim.

Bimeks SAMSUNG 55 ES 8000

• Guzel sorular, umarim ustalar yanitlar da ben de ogrenirim sizinle beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenirsen bitersin. Sakın öğrenme, tvin şuan senin için eşsiz. Öle kalmasını istiyorsan araştırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: putihrai

iyi günler herkese. Bende bir Samsung 55ES8000 sahibiyim. Bimeksten kapalı kutuda evime kurdurdum..
    fakat forumdaki konular canımı çok sıktı.. öncelikle bir soru ve belirsizlik olduğunu okudum..
    cevaplamasını dilediğim sorularım vardır:

1- Işık sızması nedir..?
    2- Işık hüzmesi nedir..?
    3- Işık süzmesi nedir..?

nasıl tanımlanır..? ekrandaki tarifi nedir..? bunlar bir arıza mıdır..? olması normal mi..? garantiye girer mi..?

4- bulutlanma nedir.? ekranda nasıl görünür..?
    tüm bunların LED tv paneldeki optimum seviyesi yani kabul edilebilirlik seviyesi miktarı nasıl anlaşılır..?
    ekranda oluşan bu durumların net fotograflarını görme şansımız varmı.. ( formda resimler var fakat bir yayın esnasında net çıkmamış.)

benim tv de HD ve normal yayınlarda ekran cam gibi fakat full hd ve 3d görüntülerin bazılarında ekranın siyah kalan alt üst şerit kısmında 4 köşden aynı oranda sanki küçün bir mum ışığının ekrana yansıması gibi belli belirsiz beyaz ışık alanı var.. bunu dışında panelin hiçbir durumda ve yayında bu olay yok.. bulutlanma denen sadece siyah alanda beyaz hafif ışılmalar yok.. tv hiç askı apartı takılmadı düz zeminde akımkoruyucu prizle harici HD uydu alıcısıyla çalışır. net bağlantısı yok. Konya samsung servisi SAMTİT bu durumun gayet normal olduğu gönül rahatlığıyla cihazınızı kullanabilceğimi, arıza olasa o ışık hatalarının tv açılır açılmaz erkranda belireceğini, köşelerin de led ampullerinin birleşme noktaı olduğunu yükse görüntüye ulaştığında ışıma durmunun panele yansıdığını belirtti... doğrumudur..?

bu durumun netliği ve tüketicilerin bilinçlenmesi açısından soruların net olarak cevaplaması uygun olacaktır.
    form üyelerine şimdiden tşke ederim.

Bimeks SAMSUNG 55 ES 8000

Kafana takma bunları, 4 köşeden gördüğün ışık hüzmesi eğer az ve göze batmıyor ise hiiiiç araştırma buraları. Sonra kafan karışır değiştirmek iade etmek istersin, Sony HX850 alırsın yine buraya gelirsin (ya bundada sızma varmış), onuda değiştirirsin Philips 7007 alırsın yine buraya gelirsin (ben ne yapacağım bundada bulutlanma çıktı). LG-LM960 alırsın yine buraya gelirsin (ben ettim siz etmeyin) nasihat vermeye başlarsın.

Forumu okumayı bırak TV'nin keyfine bak.

• ::::::))))))))))) ok....

okudukça ve sorunları görünce sanırım bu olay arıza değil kronik bir panel hatası olduğunu anladım.. bir panelde bulutlanma.. birinde sızma.. yada her ikisi.. ama sanırım hemen hemen hepsinde var bu durum...onca değişimden sonra gene bu durum çıkıyorsa arıza değil sanırım...en azından bununla avunmak lazım gerek.. ::::::))))))))

cvp için tşklr..
  • tüketici haklarına göre 3 gün içerisinde mazeretsiz iade yada değişim olabiliyor... aldığınız yere hemen sormanızda fayda var..
  • tüketici haklarına göre 3 gün içerisinde mazeretsiz iade yada değişim olabiliyor... aldığınız yere hemen sormanızda fayda var..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.