Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mechatronik

@serta2
    ES7000 kullanıcısıyım. Bende de son 3 aydır sinyal zayıf veya yok uyarısı çıkmakta. Kanal üzerinde 10-15 saniye durduktan sonra kanal açılmakta.(Kendi uydu alıcısını kullanıyorum).
    Aynı sıkıntıyı yaşayan bir kullanıcının da anakartını değiştirdiler.
    Bu da kronik bir soruna benziyor gibi. (diğeri yazılım güncelleyince wireless ten internete bağlanamama)
    Tekrar gelip değiştirseler ilerde yine tekrarlarsa garanti bitmiş olacak.
    İade etmeye çalışın desem, ona hiç yanaşmayacaklar (tabi ellerinde yedek anakart yoksa, iade yoluna gidebilirler)

Bende servisi çağırmayı düşünüyorum ama önce bina antenine baktırmak istiyorum.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bayram sonrasi servise danisip degistirmeyi isteyecegim. Olmazsa yeniden anakarti degistirirler.
    Bu da bizim sanssizligimiz oldu.

• 55es7000 sahibiyim ben ilk aldigimda sadece 1 gün dahili uydusunu kullanabildim ikinci gün sinyal zayif veya yok hatasiyla beraber servis maratonu basladi tabii bu arada butun heves gitti uzun súren konusmalardan sonra servis tv de hata yok bizde kanallar gösteriyor benim binada merkezi sistem var samsungun uydu alicilari hassasmis zayif sinyalleri cekmiyormus hatta videosunu cekip bana gosterdiler bende digiturk aldim ama tvnin kendi uydusu sanki daha iyiydi hala icimde bi kuşku var acaba dahili uydu bozuk mu diye dusunuyorum ama bu sorun kafami cok kurcaliyor bazen ayri bi uydu tesisat mi kurayim diyorum sirf calisip calismadigini denemek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • es7000 tv teledunya conax modul aldım . bir turlu kurulum yapamadım biri yardımcı olur mu. teledunyayıda aradım onlarda yardımcı olamadilar
  • Geçen bir Samsung bayisindeydim yatak odasına tv alırken muhabbet açıldı dedim es8000 diye görevli efsane seri o dedi :)

• LOGITECH 980-000021 S220 2+1 ses sistemim var..samsung led tvye entegre edemedim..2 tane kulaklık girişi gibi kablosu var ve tvnin arkasındaki yuvaya girmiyo..nasıl yapabilirim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Televizyonum 32-EH-5200

e2, cartoon network, ve benzeri iki dil seçeneği olan kanallarda öntanımlı dil ingilizce.. İlk açıldığında ingilizce konuşuluyor..

Menüden ses dilini Türkçe'ye geçiriyorum, kanal değiştirip tekrar geri döndüğümde yine ingilizce oluyor..

Bu kanalları kalıcı olarak Türkçe yapma şansımız yok mu?

Merhaba çift dil seçenekli kanallarda öntanımlı ingilizce dil problemini çözebildinizmi? Aynı problem bende de başladı daha önce yoktu.

• Merhaba arkadaşlar.

Samsung 46ES6710 tv güncelleme yaptım ama

WiFi gitti tekrar eski süre nedir nasıl bulabilirim.

Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen.

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

• Bu hatayı aliyorum . Nasıl çözebilirim?

Televizyonum ES 6340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 5 Eylül 2018; 21:36:49 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.