Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsung-16

arkadaşlar yardım;samsung cinema filmlerini seyretmek için tüm bilgileri girdim
    daha sonra aktivasyon için gelen mesaja evet deyip 6662 gönderdim ama filmlerin üzerine tıkladığımda
    telefonunuzun aktivasyonunu yapın diyor
    sorum şu evet yazıp 6662 gönderdiğim mesaja samsungtan tekrar geri dönüyorlarmı aktivasyonunuz kabul edildi diye
    veya benmi birşeyleri eksik yapıyorum. teşekkürler

evet cep telefonuna onay mesajı dönüyorlar,50 kusur kuruş oda.onay mesajı ile oluyor.zaten 1 senelik diyor.bir sene sonra haftada 1 lira ücretli diyor ;)

semb @ teşekkür ederim tavsiyen için.evet haklısın şarjlı bakayım.model bildiğin varmı ?
    ayrıca tv nin hafızasını nasıl arttırıyoruz.765 mb yinede küçük. flash disk le sanırım kaç Gb a kadar destekliyor.

ve 3d explorer ı yükledim sorumun cevabını buldum bugün.

es7000 güzel televizyonmuş.3d nin hakkını veriyor.bluray ve hd yayınlarında.televizyonun kendi ses kalitesi bile süper.ben çok beğendim.ayarlar konusunda ise şimdilik kendime göre ayarladım,okuyup araştırıp tekrar ayarlayacağım tabi

yalnız elle kumanda çok hassas kapattım,elimi kaldırsam TV görüyor ve heleki oğlum keşfetti iş sakat baktım bir şeyler seyrederken el kol yapıyor oynuyor.kapatmak en iyiysi dedim

• selamlar , iki hafta önce carrefourdan 46es8090 aldım eski ve yeni yazılım arasında ne gibi farklar var acaba
    yeniyi yükleyenlerde wifi problemi olmuş bende tereddüt ettim yüklemedim

birde ölü piksel varmı yokmu bunu nasıl tespit edeceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlay

quote:

daha sonra aktivasyon için gelen mesaja evet deyip 6662 gönderdim ama filmlerin üzerine tıkladığımda
    sorum şu evet yazıp 6662 gönderdiğim mesaja samsungtan tekrar geri dönüyorlarmı aktivasyonunuz kabul edildi diye

evet cep telefonuna onay mesajı dönüyorlar,50 kusur kuruş oda.onay mesajı ile oluyor.zaten 1 senelik diyor.bir sene sonra haftada 1 lira ücretli diyor ;)

semb @ teşekkür ederim tavsiyen için.evet haklısın şarjlı bakayım.model bildiğin varmı ?
    ayrıca tv nin hafızasını nasıl arttırıyoruz.765 mb yinede küçük. flash disk le sanırım kaç Gb a kadar destekliyor.

es7000 güzel televizyonmuş.3d nin hakkını veriyor.bluray ve hd yayınlarında.televizyonun kendi ses kalitesi bile süper.ben çok beğendim.ayarlar konusunda ise şimdilik kendime göre ayarladım,okuyup araştırıp tekrar ayarlayacağım tabi

yalnız elle kumanda çok hassas kapattım,elimi kaldırsam TV görüyor ve heleki oğlum keşfetti iş sakat baktım bir şeyler seyrederken el kol yapıyor oynuyor.kapatmak en iyiysi dedim

Sanırım benim gözlükler SSG-3300CR modeli ama tam emin olamadım, eve gidince bakayım.

Flash 8gb taktım, hdd 1tb 2 adet taktım hiçbir problem yok...

Elle ve sesle kumanda çok pratik değil zaten. İnsana, sırf özellik olsun diye koymuşlar gibi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: semb

quote:

Orijinalden alıntı: anlay

quote:

Sanırım benim gözlükler SSG-3300CR modeli ama tam emin olamadım, eve gidince bakayım.

Flash 8gb taktım, hdd 1tb 2 adet taktım hiçbir problem yok...

Elle ve sesle kumanda çok pratik değil zaten. İnsana, sırf özellik olsun diye koymuşlar gibi geliyor...

teşekkürler ,bilgilendirmeler için.bende 1 tb hdd taktım.birde flashdisk takayım.peki uygulamaları flashdiske mi kaydediyorsun.Mesela apps den bir şey indirince.tv de yer kaplamasın zaten az kapasitesi ;)

gözlük mıodelini merak ettim ,araştırayım o zaman

• Televizyonda yandan baktığımda ekranda leke var ama karşıdan direk baktığımda herhangi bir şey yok. Garantiye yollamam gerekir mi? aynı sorunla karşılaşan var mı? resimler aşağıda

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: curaly

arkadaşlar elinizde güncel düzenli kanal listesi var mı ömrümü yedi bu liste olayı

UP UP !
  • Biraz geç oldu ama... Benim gözlüklerin modeli ssg-3700'müş.

Evde internet olmadığı için indirme olaylarına da girmiyorum haliyle, pek bi bilgim yok. @anlay
  • kardeş s.a sana birkaç sorum olucak.geçen hafta bende gördüm carrefourda 46es8090 modelini.fiyatı çok cazipti almayı düşündüm.46es8000 in aynısı mı birebir herhangi bir fark var mı ? servis durumu nedir sağlamlar mı eve kuruluma geldiler mi ?
  • Hiç bir fark yok tamamı aynı sadece samsung sinemaya üye olamadım ithal olduğu için
    Servis gelip kurulum yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki türkçe menü mü burdaki cihazlar gibi yoksa farklılık var mı ?
  • 46ES5700 ile katıldım ben de, ilk izlenimlerim oldukça olumlu, 3d istemediğim için bu modeli tercih ettim, görüntü kalitesi çok hoşuma gitti 10 civarı hd kanal izledim
  • 46es8090 da şu 3d gozluk işini nasıl hallediyorsunuz.pilli dıyılıyor pilsiz yenı gözlükler yokmu bu seri için.
  • 55ES7000 Kullanmaktayım Digiturk'ün 3d yayınlarını izleyebilmek için tv nin 3d modunu slide by slide moduna ayarlamam gerekiyor ancak menüden 3d moduna girdiğimde karşıma çıkan seçeneklerden sadece ilk ikisini (birincisi kapalı, ikincisi 2d->3d seçeneği) seçebiliyorum diğer seçenekler görünüyor ancak pasif durumda olduğu için seçemiyorum kumandadan 3d tuşuna bastığımda da ektran hala ikiye bölünmüş şekilde kalıyor bu durumu nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar;
    ES7000 kullanıcısıyım yaklaşık 8 aydan beri. forumda bu başlığı epeyce karıştırdım fakat bulamadım. onun için bazı sorularım olacak. yardımcı olursanız sevinirim.

1- D-Smart kullanıcısıyım ve kumandadan eşleştirme yaptım. Fakat sesle kumanda da tvnin sesini kısıp-açabiliyorum ama kanal aşağı-yukarı yapamıyorum sesle kontrolde ve bu aynı zamanda elle kontrol için de geçerli. Setüstü cihazlarda desteklemiyor mu, yoksa ben mi ayarını yapamadım?

2-Tv ilk kurulduğu zaman tvnin orjinal ayaklarını kullanmamıştım yani kurulum yapan servis ayakları takmadan tv sehpasına kurmuştu. Şimdi ise ayaklarını kullanmak istiyorum fakat kutunun içinde ayakları bağlamaya yarayan plastik aparatı (http://www.ebay.ie/itm/Samsung-UE40ES7000-LED-TV-Genuine-Guide-Stand-/140916880358?pt=UK_Home_Garden_LivingRoom_TV_Furniture&hash=item20cf4cf3e6#ht_1356wt_908) bulamadım. Servis kurulum yaparken mi acaba yanlışlıkla aldılar dedim gittim sordum, öyle birşey olmaz iyice bakın kutunun içine yoksa servisten sipariş verelim dediler. 2 hafta önce sipariş vermeme rağmen hala ortada hiç bişey yok. Bu aparatı başka nereden bulabilirim? Türkiye sınırları içinde tabi.

3-Bir de Samsung s3 ten Samsung es7000 e kablosuz olarak görüntü aktarılabiliyor mu? Yada telefonun görüntüsünü tv de görebiliyor muyum? Dlna diye bi özellik var ama telefona da sanırım bi app eklemek lazım. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. (http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-all-share-cast-kablosuz-hd-goruntu-aktarimi-galaxy-s3-i9300-note-101-note-2-ead-t10edegstd-/productDetails.aspx?productId=telhdmit10edegstd&categoryId=29010123) bu cihaz mı lazım illa bu işlem için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzephyrr -- 26 Mayıs 2013; 22:10:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zzephyrr

Merhaba arkadaşlar;
    ES7000 kullanıcısıyım yaklaşık 8 aydan beri. forumda bu başlığı epeyce karıştırdım fakat bulamadım. onun için bazı sorularım olacak. yardımcı olursanız sevinirim.

1- D-Smart kullanıcısıyım ve kumandadan eşleştirme yaptım. Fakat sesle kumanda da tvnin sesini kısıp-açabiliyorum ama kanal aşağı-yukarı yapamıyorum sesle kontrolde ve bu aynı zamanda elle kontrol için de geçerli. Setüstü cihazlarda desteklemiyor mu, yoksa ben mi ayarını yapamadım?

2-Tv ilk kurulduğu zaman tvnin orjinal ayaklarını kullanmamıştım yani kurulum yapan servis ayakları takmadan tv sehpasına kurmuştu. Şimdi ise ayaklarını kullanmak istiyorum fakat kutunun içinde ayakları bağlamaya yarayan plastik aparatı (http://www.ebay.ie/itm/Samsung-UE40ES7000-LED-TV-Genuine-Guide-Stand-/140916880358?pt=UK_Home_Garden_LivingRoom_TV_Furniture&hash=item20cf4cf3e6#ht_1356wt_908) bulamadım. Servis kurulum yaparken mi acaba yanlışlıkla aldılar dedim gittim sordum, öyle birşey olmaz iyice bakın kutunun içine yoksa servisten sipariş verelim dediler. 2 hafta önce sipariş vermeme rağmen hala ortada hiç bişey yok. Bu aparatı başka nereden bulabilirim? Türkiye sınırları içinde tabi.

3-Bir de Samsung s3 ten Samsung es7000 e kablosuz olarak görüntü aktarılabiliyor mu? Yada telefonun görüntüsünü tv de görebiliyor muyum? Dlna diye bi özellik var ama telefona da sanırım bi app eklemek lazım. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. (http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-all-share-cast-kablosuz-hd-goruntu-aktarimi-galaxy-s3-i9300-note-101-note-2-ead-t10edegstd-/productDetails.aspx?productId=telhdmit10edegstd&categoryId=29010123) bu cihaz mı lazım illa bu işlem için?

1-sorunun cevabı set ustu cıhazlarda geçerli degil

3-sorunun cevabı s3 telefonla tvde diret resim vide müzik dosyalarını açarsın extra program yüklemene gerek yok s3ün içinde geliyor yazılım zaten

• ES6140'ta Wi-Fi Certified Miracast var mı acaba? Xperia Z'deki ekran yansıtmasını kullanmak için? Hiçbir yerde bilgi bulamadım.
  • Merhaba;

Ben de 1 ay önce Carrefour'dan aynı tlevizyonu aldım.Sizin gibi tereddüt etmiştim,yazılım güncelleme ile ilgili olarak.
    Fakat son güncellemeyi(2008.2) yaptım herhengibir sorun yaşamadım.
    Türkçe menü konusunu nasıl çözdünüz?
  • Arakdaşlar merhabalar,

Bende es7000 alarak aranıza katıldım.Film vs izlerken işte mermi sesi, suda yürüme sesi vb efektler için sinema sistemi almaya gerek var mı yoksa direk ses sistemi ile çözülebilir mi ?

Ayrıca ses sitemi/home theatre kullananlar varsa yorumlarını almak isterim :)

Saygılar..
  • Televizyonu dağıtıcı olarak kullanabiliyormuşuz. Oturma odasında modem çekmiyordu televizyonu LAN kablosu ile internete bağlamıştım, SOFT AP ile o interneti dağıtabiliyorsunuz. Ben yeni öğrendim eğer bilmeyen varsa.

http://www.tivuu.com/video/120231661/Samsung_Smart_TV_Soft_Access_Point_
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.