Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55es8000 i carrefourdan 3799 artı salı %5 ındırımle 3600 TL ye aldım gayet güzel memnunum paralel ıth ama servıs cok ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeir

Arakdaşlar merhabalar,

Bende es7000 alarak aranıza katıldım.Film vs izlerken işte mermi sesi, suda yürüme sesi vb efektler için sinema sistemi almaya gerek var mı yoksa direk ses sistemi ile çözülebilir mi ?

Ayrıca ses sitemi/home theatre kullananlar varsa yorumlarını almak isterim :)

Saygılar..

Ayrıca ses sistemi olarak logitech z5500 bağlı televizyona optik bağlantıyla DTS ve DOLBY DİĞİTAL İ desteklemekte filimlerde
  • hayırlı olsun , güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hayırlı olsun , güle güle kullan.

Yusuf hocam sana saygım sonsuz bu konularda cok yardımcı oldun Teşekkür ediyorum bütün testleri yaptım hıcbır sorun yok ölü piksel bulutlanma vs şans işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

Yusuf hocam sana saygım sonsuz bu konularda cok yardımcı oldun Teşekkür ediyorum bütün testleri yaptım hıcbır sorun yok ölü piksel bulutlanma vs şans işte

sağolasın.

sorunsuz çıkmasına sevindim.

ilerde istersen evolution kitte al tak , aletin menüsü F8000 gibi olur.

• quote:

quote:

quote:

sağolasın.

sorunsuz çıkmasına sevindim.

ilerde istersen evolution kitte al tak , aletin menüsü F8000 gibi olur.

ortalama 1000 tl felan olur dıye düşünüyorum ılerde alırız ınsallah

• quote:

quote:

http://www.amazon.com/Samsung-SEK-1000-ZA-2013-Evolution/dp/B00CILJB90/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1371745154&sr=1-1&keywords=Evolution+Kit

http://www.amazon.de/Samsung-SEK-1000-XC-Quad-Core-Prozessor-ES8090-Serie/dp/B00BT5UJ42/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371745199&sr=8-1&keywords=Evolution+Kit

Sızce TR ye ne zaman gelır bu kıtler

hiçbir fikrim yok. samsung bayilerine sorun.

yurtdışındanda alabilirsiniz , ucuza gelir.

uyum sorunu olacagını sanmam , standarttır büyük ihtimal ama genede emin olmak lazım tabi.

• quote:

quote:

quote:

http://www.amazon.com/Samsung-SEK-1000-ZA-2013-Evolution/dp/B00CILJB90/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1371745154&sr=1-1&keywords=Evolution+Kit

http://www.amazon.de/Samsung-SEK-1000-XC-Quad-Core-Prozessor-ES8090-Serie/dp/B00BT5UJ42/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371745199&sr=8-1&keywords=Evolution+Kit

Sızce TR ye ne zaman gelır bu kıtler

hiçbir fikrim yok. samsung bayilerine sorun.

yurtdışındanda alabilirsiniz , ucuza gelir.

uyum sorunu olacagını sanmam , standarttır büyük ihtimal ama genede emin olmak lazım tabi.

bıraz bekleyelim bakalım gümrüğe felan takılmasından korkarım yurtdışına pek sıcak bakmıyorum acaba bır kere almak yeterlımı her sene almak mı gerekiyor

• evt her sene yeni bir kitt yaparlar. ticaret malesef :)

gümrüge takılmayabilir , çok pahalı degil.

takılırsa da postaneye gider alırsın %18 vergisini vererek.

7 ay evvel 1000 tl lik technisat uydum takılmıştı. topkapı ptt ye gidip , 180 tl vergisini hemen ödedim ve 10 dakkada aldım çıktım.

korkcak bişi yok yani.
  • quote:

evt her sene yeni bir kitt yaparlar. ticaret malesef :)

gümrüge takılmayabilir , çok pahalı degil.

takılırsa da postaneye gider alırsın %18 vergisini vererek.

7 ay evvel 1000 tl lik technisat uydum takılmıştı. topkapı ptt ye gidip , 180 tl vergisini hemen ödedim ve 10 dakkada aldım çıktım.

korkcak bişi yok yani.

6 ay sonra 2014 du çıkacak onu alırız ozaman daha yenı olur
  • Selamlar Teledünya Hc-12 cihazına evrensel kumanda kurulumu yapabilen var mı ya da yapılabiliyor mu?
  • 46 es 5700 yüklenebilir programlar neler var biligisi olan varmı*
  • benim cihaz kendi kendine devamlı acılıp kapanıyor....2009 surumu gelmiş cihaza onu yukledim daha beter oldu...nedir kardeşim bu tv den cektiğim...
    Samsung un onerdiği cozum aksam deneyecem bakalım....olmadı fabrika ayarlarına doncem...gene olmasssa bi onmceki surumu yukleyip deneyecem dahada olmassa
    korktugum basıma gelecek ve samsung servisine yol gozukecek...

MENU-SISTEM-ZAMAN-HEPSI KAPALI
    MENU-DESTEK-YAZILIM YUKSELTME-BEKLEME MODUNDA YUKSELTME-HEPSI KAPALI
    MENU-SISTEM-EKO COZUM-HEPSI KAPALI
  • demin benim 55es8000 tv ye yeni yazılım gelmiş 2009 fw diyor indiriyorum bakalım neler değişmiş
  • Arkadaslar merhaba. 32es5500 kullanicisiyim.
    Sorunuma gelirsek, anynet+ hakkinda. Tv ile birlikte Sony dz-940 home theatre sistem kullaniyorum. Anynet+ sayesinde sadece tv kumandasindan temel islevleri rahatlikla kontrol edebiliyordum. Fakat, teledunya hd uyeligi baslattiktan sonra kurulumu yapilan next hc-12 kutuyu bagladiktan sonra sistemi gormemeye basladi. Hd kutunun hdmi kablosunu cikardigimda tv sorunsuz olarak anynet+ baglantisini sagliyor. Fakat kutunun hdmi kablosunu takar takmaz baglanti kopuyor. Hd kutunun sanirim anynet+ destegi yok. O o kadar onemli degil. Ama, home theatre sistemin sorununu cozsem, sorun olmaktan cikicak. 1 tv izlemek icin 3 kumanda kullanmak gercekten can sikici.
    Buna benzer bir sorun yasayip, bir sekilde cozume ulasan varmi?
    Tesekkurler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar youtube videoları smarthub dan izleyemiyorum sürekli yükleme işareti çıkıyor yazılımı güncelledim sorunu çözemedim problem hakkında bilgisi olan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClinicalSC

arkadaşlar youtube videoları smarthub dan izleyemiyorum sürekli yükleme işareti çıkıyor yazılımı güncelledim sorunu çözemedim problem hakkında bilgisi olan var mı??

cihazın hafızası çokmu dolu acaba
  • guguk kullanıcısına yanıt
    birkaç uygulama silip öyle deneyeyim o zaman
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.