Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Küçük çocuğumuz olduğu için 3 boyutlu gözlüğün rahatsız edeceğini düşünüyoruz. Ancak 3d filmleri 2d gösteremiyorum maalesef. 3d'den çıkınca ekranı ikiye bölerek gösteriyo. Menüleri kurcaladım ama halledemedim bi türlü... Televizyon 46es8000...
  • Hocam garantisi varken baktırın. Belki basit bişeydir... Yok değilse değişime kadar yolu var...
  • arkadaşlar elinizde güncel düzenli kanal listesi var mı ömrümü yedi bu liste olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semb

Bir soru da benden:

Küçük çocuğumuz olduğu için 3 boyutlu gözlüğün rahatsız edeceğini düşünüyoruz. Ancak 3d filmleri 2d gösteremiyorum maalesef. 3d'den çıkınca ekranı ikiye bölerek gösteriyo. Menüleri kurcaladım ama halledemedim bi türlü... Televizyon 46es8000...

MENU / GÖRÜNTÜ / 3D / 3D>2D KAPALI: bu seçeneği açın.
  • Aynen öyle hocam, dün çözdüm olayı... Basit bişey ama ben olsam 3d butonuna eklerdim ilgili özelliği. Cevap için ayrıca teşekkürler...

Edit: Bir de bunu her seferinde yapmak gerekiyor. Ona ayrıca gıcık oldum. Dediğim gibi, 3d butonuyla kolaylaştırırlardı aslında işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 24 Nisan 2013; 9:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semb

Hocam garantisi varken baktırın. Belki basit bişeydir... Yok değilse değişime kadar yolu var...

bügün dediğini yaptım..tv yi kuran servisten bi teknisyenle telefonda konuştum..ekranın arka yüzeyinde çok büyük ihtimalle kirlilik olduğunu söyledi..servis garanti kapsamında yarın alıcak..temizleyip getirecek..bu sorunu yaşayan arkadaşların (inşallah yoktur) dikkatine..ilgin için teşekkürler..servise vermeye çekiniyordum ama artık bakalım n olcak..:)
  • eh serisi tv var bende görüntüden memnunum..sadece tv özelliği olsun bana yeter dersen bence iyi seçim..hd kalitesi süper..sd yayınlar ise kanaldan kanala farklılık gösteriyor..fakat çok seyredilen ulusal kanallar gayet iyi..dijital platform üyeliğin varsa yani onları da hd seyredebiliyorsan bence hem ekonomik hem iyi seçim..alırsan mutlaka kurulum sırasında servisle beraber görüntü,ses ne kadar test varsa yaptır..hayırlısı olsun..
  • Teşekkürler Sharp 60le635 te karar kıldım aldım geçen hafta standart yayınlar ve hd yayınlar çok iyi geldi gözüme 3d yok smart yok bu modelde de ayrıca menü beklediğimden yavaş çalışıyor onun dışında bi handikabı yok
  • 32es6100 serisi var bende tv de maç izlerken özellikle ntvspor da maç izlerken Saha çizgileri( orta yuvarlak, altı pas, taç çizgileri vs) titrer, dalgalanır gibi oluyor, kamera sabit kalırsa düzeliyor o dalgalanma. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curaly

arkadaşlar elinizde güncel düzenli kanal listesi var mı ömrümü yedi bu liste olayı

listesini atıcak yok mu ?
  • Arkadaşlar ve de özellikle kullanıcılar

32 inch tv alacağım.

eh6030 - es5500 - es5700

hangisi.

Benim için en önemli şey hd ve sd kalite.
  • Merhaba Arkadaslar;

Samsung UE55ES8000 model televizyonum var. Sizden ricam tvmize hangi propramlari yukleyelim?

Lutfen herkes kullanip tavsiye edecegi programlari burada paylassin.

Ayrica samsung sinema yi yukledim ama cebime aktivasyon mesaji gelmedi.

Program tavsiyesi iceren mesajlarinizi bekliyorum.

Saygilar,
  • Arkadaşlar bende 40C650 LCD var.Bana göre görüntü kusursuz özellikle HD filmlerde.Şimdi sorum şu.Bu ES serisi, bendeki cihazı 3 e katlayıp 5 e böler mi? yoksa macera aramaya gerek yok mu?
  • selamlar,

bende yeni 55es7000 aldım. Her tv alışımda yaşadığım sorunun benzeri karşıma çıktı yine , ESKİSİNİ ARAMAK...(sony 46v4000)

Tv güzel zaten kuzenimde bir haftadan fazla kullanmıştım. Eve kurulunca "kızın" kusurları ortaya çıktı mı desem benmi bilmiyorum desem anlamadım.

Ayarlarla ilgili olabileceğini düşünerek hala rahat hareket ediyorum.

Zaten şu 100 hz-1000hz hepsi film keyfimi sıfırlıyor ya mecburen 3d ve ek özellikler için alalım dedik.Ha birde 2012 model ultra güzel panel ve tv alıyoruz.

Olumlu şeyleri söylemiyorum zaten keyifli onlar ama ufak tefek diyemeyeceğim sorunum:

Siyahlar! ilk çıkan lcdlerdeki kadar kötü. Digiturk Plus var ve hd film izliyorum. Ne kadar ayar değiştirisem değiştireyim (hala bence bilmediğim birşeyden kaynaklanıyor) siyah tonu yok. birşey siyahsa diğer siyahla aynı renk. Hata siyahın geçtiği bir sol alt köşede pip açtım siyah pip ekran karesi falan görünmedi. Kanal değişince çıktı.
    Film doğal dinamik falan hikaye. Ayarlarda kötü değilimdir ama gerçekten çok fena. Hiç unutmuyorum, bir sahne vardı(film zırhlı birlikler) geceleyin büfe önünde adam bir şeyler alıyordu, ne büfe ne gece ne adamın pantolonu belliydi...Simsiyah

Lütfen yardım edin.

Bu arada 10 bit panel kullanan 15.000.000 kontrastı olan son sistem bir tvde herhlade bu olmaması lazım yada herkes kör veya bu işten anlayan yok :)

(diğer sorunum 100 hz. film izlemek ve 24p keyfini almak için bir tavsiye ayar varmı?)

• Selamlar,bende es8000 ,mi es7000 mi derken,ES7000 aldım.Genel anlamda tv çok iyi.
    Ayarları yaptım,en azından bir kısmını (tv bugün geldi) bir şey dikkatimi çekti. 6140 modellerde ana ekranda demo ların olduğu bölüm var,film demoları ,3d v.s ...ama es7000 de göremiyorum.farklı bir yerdemi ?
    birde 3 gözlük daha alacağım 4100 mü alayım.
  • Bu linkteki kalibrasyon ayarları ile dener misiniz? Gerçi bu es8000 serisi için fakat es7000 ile uyuştuğu söyleniyor yabancı forumlarda... Ben es8000'de bu ayarlardan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamlegendfb

Bu linkteki kalibrasyon ayarları ile dener misiniz? Gerçi bu es8000 serisi için fakat es7000 ile uyuştuğu söyleniyor yabancı forumlarda... Ben es8000'de bu ayarlardan memnunum.

linki bulamadım tekrar yollarmısınız?
  • Bulamazsın çünkü eklememişim :)) Pardon.

http://flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1336393657

Sayfanın ortalarında...

Şu şekilde aratırsan bulursun.

"Below are my calibrated settings"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamlegendfb -- 7 Mayıs 2013; 11:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlay

Selamlar,bende es8000 ,mi es7000 mi derken,ES7000 aldım.Genel anlamda tv çok iyi.
    Ayarları yaptım,en azından bir kısmını (tv bugün geldi) bir şey dikkatimi çekti. 6140 modellerde ana ekranda demo ların olduğu bölüm var,film demoları ,3d v.s ...ama es7000 de göremiyorum.farklı bir yerdemi ?
    birde 3 gözlük daha alacağım 4100 mü alayım.

Gözlüğü şarjlı olandan alın. Film izlemek için bi de pil aramak çok gıcık oluyor. Gözde duruşu da daha rahat...
  • arkadaşlar yardım;samsung cinema filmlerini seyretmek için tüm bilgileri girdim
    daha sonra aktivasyon için gelen mesaja evet deyip 6662 gönderdim ama filmlerin üzerine tıkladığımda
    telefonunuzun aktivasyonunu yapın diyor
    sorum şu evet yazıp 6662 gönderdiğim mesaja samsungtan tekrar geri dönüyorlarmı aktivasyonunuz kabul edildi diye
    veya benmi birşeyleri eksik yapıyorum. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.