Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugrul4545

elimde 46d8000 var ...

ama 46 es8000 almak istiyorum.

şimdi bu tvyi verip üzerine ne kadar koymam gerekir ki es 8000 almak için.. bayiler böyle bişey yapar mı ?

samsung türkiye garantili d8000 sonuçta

aslında cok haklısın bende 46c8000 almıştım simdi es serisin de gözüm ama c serisini satabilmek lazım es serisni incelemedim ama tahminim ondan vebroser aracılı ile dizi tv onlain film izleme sansı olacak gibi oda benim aradıgım
  • Arkadaşlar slm.yaklaşık 5 ay önce babamlara Teknosadan 55-46-40 ekran olmak üzere 3 adet es6100 serisi tv aldık şimdilik sorunsuz kullanıyorlar.Bende bu tv leri alırken es7000 ve 8000 modellerini görüp kendime düşünmüştüm.çok hoşuma gitmişti.ancak o zaman 46 inc olan es7000 3650tl es8000 ise 4000tl ye yakındı.bu tv leri uzun süredir takip etmekteyim.Şimdi bu tv ler geçen hafta sonu ve bu hafta sonu fiyatinda epey düşüş oldu.46ES7000 2750tl-46ES800 ise 2850tl ye kadar düştü.Sizce bu fiyatlar nasıl alınırmı.Birde 7000 ve 8000 model arasında hangisini almalıyım.Gerci burdaki yorumları okuyunca dile getirilen sorunlardan ürktüm ancak elektronik birazda şans meselesi.Değerli fikirlerinizi bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar slm.yaklaşık 5 ay önce babamlara Teknosadan 55-46-40 ekran olmak üzere 3 adet es6100 serisi tv aldık şimdilik sorunsuz kullanıyorlar.Bende bu tv leri alırken es7000 ve 8000 modellerini görüp kendime düşünmüştüm.çok hoşuma gitmişti.ancak o zaman 46 inc olan es7000 3650tl es8000 ise 4000tl ye yakındı.bu tv leri uzun süredir takip etmekteyim.Şimdi bu tv ler geçen hafta sonu ve bu hafta sonu fiyatinda epey düşüş oldu.46ES7000 2750tl-46ES800 ise 2850tl ye kadar düştü.Sizce bu fiyatlar nasıl alınırmı.Birde 7000 ve 8000 model arasında hangisini almalıyım.Gerci burdaki yorumları okuyunca dile getirilen sorunlardan ürktüm ancak elektronik birazda şans meselesi.Değerli fikirlerinizi bekliyorum....

2850 TL 46es8000 için çok iyi fiyat. Ben 2 ay önce 3600'e aldım, bu kadar düşeceğini bilsem biraz daha beklerdim...

• 46ES7000 mi 46ES8000 mi tamamen keyfekeder seçimmi yapmalıyım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 8 Nisan 2013; 17:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semb

quote:

Arkadaşlar slm.yaklaşık 5 ay önce babamlara Teknosadan 55-46-40 ekran olmak üzere 3 adet es6100 serisi tv aldık şimdilik sorunsuz kullanıyorlar.Bende bu tv leri alırken es7000 ve 8000 modellerini görüp kendime düşünmüştüm.çok hoşuma gitmişti.ancak o zaman 46 inc olan es7000 3650tl es8000 ise 4000tl ye yakındı.bu tv leri uzun süredir takip etmekteyim.Şimdi bu tv ler geçen hafta sonu ve bu hafta sonu fiyatinda epey düşüş oldu.46ES7000 2750tl-46ES800 ise 2850tl ye kadar düştü.Sizce bu fiyatlar nasıl alınırmı.Birde 7000 ve 8000 model arasında hangisini almalıyım.Gerci burdaki yorumları okuyunca dile getirilen sorunlardan ürktüm ancak elektronik birazda şans meselesi.Değerli fikirlerinizi bekliyorum....

2850 TL 46es8000 için çok iyi fiyat. Ben 2 ay önce 3600'e aldım, bu kadar düşeceğini bilsem biraz daha beklerdim...

Evet dediğiniz gibi 46es8000 3800-4200 tl arasıydı.yok ben bu fiyatlara asla almam falan dedim. bende bu kadar düşecegini tahmin etmemiştim iyikide beklemişim ama gönül işte daha düşerse diyor. .gerçi eşime kalsa çoktan almıştım ama artık onunda sabrı kalmadı belki bir ay daha oyalayabiirim.Pek siz tv nizden memnunmusunuz sizce 7000 mi yoksa 8000 mi tercih edilmeli.birde forumda çok şikayetler var.....

• baya dustu artık fiyatları
  • 7000 modeli hakkında bişey diyemem ama 8000 beklentimizi karşıladı. Hangisini alırsanız pişman olacağınızı sanmam...

Bi tek 3d gözlüklerin pilli olması kötü, şarjlı olanlar daha kullanışlı oluyor. 2 tane pilli olanlardan tv ile geliyor, 2 tane de şarjlılardan aldım, tavsiye ederim.

Bu tip televizyonlarla hd yayın izlemek lazım, d-smart ya da digitürk de aldınız mı keyifle televizyon izliyorsunuz. evde dvd arşivim vardı, onu bile ufaktan hd ve 3d filmlerle değiştirmeye başladım. HD yayının keyfini aldıkça eski çözünürlüğü dönüp bakmıyorsunuz bile...

• Herşeyden önce iyi ki Samsung almışım. elektronik eşya şans işi. Tvyi almadan önce yorumları okuyarak çekinmiştim amam şükür sorun çıkmadı. ışık sızması var diye Samsung almam diyorsanız siz bilirsiniz. Işık sızması sorunu duvara monte edilenlerde daha fazla görülüyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet dediğiniz gibi 46es8000 3800-4200 tl arasıydı.yok ben bu fiyatlara asla almam falan dedim. bende bu kadar düşecegini tahmin etmemiştim iyikide beklemişim ama gönül işte daha düşerse diyor. .gerçi eşime kalsa çoktan almıştım ama artık onunda sabrı kalmadı belki bir ay daha oyalayabiirim.Pek siz tv nizden memnunmusunuz sizce 7000 mi yoksa 8000 mi tercih edilmeli.birde forumda çok şikayetler var.....

Bir arkadaş zamanında bir yorum yapmıştı gülmüştüm, ama yaptığı yorum gerçek!. Seri üretimde maalesef günümüzde ne LG-Samsung ne Panasonic-Philips nede Sony montaj sonrası son kalite kontrolleri gerçekleştirmiyor, bu yüzden'de bize ışık sizması bulutlanma gibi bir çok problemi beraberinde getiriyor. Yatak odamız için Philips 42PFL6877 aldım 4 köşesinden mum değil fener ışığı sızıyordu!, diğer sorunlarını hiç yazmayayım iade ettim Sony 46HX850 aldım sağ ve sol alttan ışık sızıyor ve panelin önündeki Gorrilla isimli camın tam ortasında hava kabarcığı var!. İade ettim 1 ay sonra tekrar satın aldım (46HX850) yine ışık sızması, değişim istedim yenisi geldi vs. sonunda ışık sızması minimum düzeyde (görünmeyecek kadar az ama var) geldi. Salon için Samsung 46ES8000 aldım ama malesef sorundan kurtulamadım, sağ ve Sol panelin (çerçeve kalınlığı kadar) 5mm genişliğinde %50 kararma var + bulutlanma!. 55ES8000 ile değişim istedim ve gelecek TV'de bulutlanma vs. sorunlar yaşadığım taktirde iadesini gerçekleştireceğim dedim, gelen 55ES8000 kusursuz çıktı? (Maşallah). Panasonic başlığını Philips başlığını gezdiğimde arkadaşın dediği gibi çok satılan modellerde sorun yaşayan kişilerinde sayısı çok fazla.

İmkanın varsa terciğini ES8000'den yana kullan.

Forumdaki şikayetlere bakarak TV seçmek, tavsiye üzerine TV seçmekten daha kötüdür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 10 Nisan 2013; 23:09:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

quote:

quote:

Bir arkadaş zamanında bir yorum yapmıştı gülmüştüm, ama yaptığı yorum gerçek!. Seri üretimde maalesef günümüzde ne LG-Samsung ne Panasonic-Philips nede Sony montaj sonrası son kalite kontrolleri gerçekleştirmiyor, bu yüzden'de bize ışık sizması bulutlanma gibi bir çok problemi beraberinde getiriyor. Yatak odamız için Philips 42PFL6877 aldım 4 köşesinden mum değil fener ışığı sızıyordu!, diğer sorunlarını hiç yazmayayım iade ettim Sony 46HX850 aldım sağ ve sol alttan ışık sızıyor ve panelin önündeki Gorrilla isimli camın tam ortasında hava kabarcığı var!. İade ettim 1 ay sonra tekrar satın aldım (46HX850) yine ışık sızması, değişim istedim yenisi geldi vs. sonunda ışık sızması minimum düzeyde (görünmeyecek kadar az ama var) geldi. Salon için Samsung 46ES8000 aldım ama malesef sorundan kurtulamadım, sağ ve Sol panelin (çerçeve kalınlığı kadar) 5mm genişliğinde %50 kararma var + bulutlanma!. 55ES8000 ile değişim istedim ve gelecek TV'de bulutlanma vs. sorunlar yaşadığım taktirde iadesini gerçekleştireceğim dedim, gelen 55ES8000 kusursuz çıktı? (Maşallah). Panasonic başlığını Philips başlığını gezdiğimde arkadaşın dediği gibi çok satılan modellerde sorun yaşayan kişilerinde sayısı çok fazla.

İmkanın varsa terciğini ES8000'den yana kullan.

Forumdaki şikayetlere bakarak TV seçmek, tavsiye üzerine TV seçmekten daha kötüdür...

Slm verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.Aslında elektronik eşya tamamen şans işi ve bende çok titiz biri olarak yorumları okuduktan sonra tırsıyorum ama korkunun ecele faydası yok derler.Yanlız yorumunuzdan şunu anladımki ışık sızması bulutlanma samsung haricinde birçok markada var.Ama es8000 serisine takmış durumdayım. bir adet 40es8000 bir adet te 46es8000 almak istiyorum ama 1.5 ay kadar sürem var fiyatlar biraz daha düşsede düşmesede alacaz.İnşallah sorunsuzları dekgelir....

• quote:

7000 modeli hakkında bişey diyemem ama 8000 beklentimizi karşıladı. Hangisini alırsanız pişman olacağınızı sanmam...

Bi tek 3d gözlüklerin pilli olması kötü, şarjlı olanlar daha kullanışlı oluyor. 2 tane pilli olanlardan tv ile geliyor, 2 tane de şarjlılardan aldım, tavsiye ederim.

Bu tip televizyonlarla hd yayın izlemek lazım, d-smart ya da digitürk de aldınız mı keyifle televizyon izliyorsunuz. evde dvd arşivim vardı, onu bile ufaktan hd ve 3d filmlerle değiştirmeye başladım. HD yayının keyfini aldıkça eski çözünürlüğü dönüp bakmıyorsunuz bile...

Evet bende ES7000 le yola çıkmıştım ama fiyatlar gerileyince vede tavsiyeler olunca ES8000 e terfi ettim.Kısmet olursa bir adet 40es8000 ve bir adet 46ES8000 almayı düşünüyorum.fiyatlar acık daha düşşe iyi olur...... bilgiler için teşekkür.

• merhabalar, notebook u kablosuz şekilde 46es7000 e nasıl eşleştiriyoruz ?
    ayrıca bir sorum daha olacak, tv de yeniyim :) smart bölümüne girince oturum açıyorum daha sonra samsung sinema bölümüne giriyorum ve ordan bir video açmak istiyorum orda tekrar benden mail ve şifre istiyorum. burda da mail ve şifre yazmak çok zor :) neyse yine aynı samsung oturum mail ve şifremi mi giriyorum ? yoksa başka bir hesap mı almam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanoos -- 11 Nisan 2013; 19:05:04 >
  • ARKADAŞLAR BİR SORUN VAR YADA BENİM BECERİKSİZLİĞİM.D-SMART MODÜL TV'NİN ARKASINDA TAKILI VE GEÇEN GÜN GS-REALMADRİD MAÇINI İZLERKEN D-SMART SPOR KANALINDA SPİKER SESİ NEYAPTIYSAM GELMEDİ,TOP SESİ YADA FUTBOLCULARIN BAĞIRIŞMASI GELİYOR FAKAT SPİKER SESİ GELMİYOR,MAÇ BİTİNCE SES NORMALE DÖNÜYOR.VE TEKRAR MAÇLARDA YİNE AYNI SORUN OLUYOR.BU KONUYU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIM EDEN OLURSA SEVİNİRİM.
  • 2 hafta önce 46 es 8000 aldım (2800 tl teknosa)gayet memmunum.Kasa çok iyi görüntü kalitesi harika özellikle hd yayınlarda.
    Tek sorunum ara ara titreme yapmasıydı onuda görüntü ayarlarından motion led menüsünü kisele cevirerek ve bulanık ayrarını ve titreşim ayarını +10 yapınca düzeldi ama genede çok nadirde olsa hareketli sahnelerde yapabiliyor buda sadece samsung değil butun markalarda yaşanan sorun diye duydum.Sanıyorum uydudan gelen yayın kalıtesinden kaynaklanıyor.
    Allshare cast cihazıyla samsung s3 telefonu kablosuz olarak birebir tv ye sansıtıp intenetten film yada klipleri kesintisiz izleyebiliyorum.
    32 gb lık flshdisk üzerinde sürekli takılı duruyor istediğim kanalda istediğim yayını bir tuşla kaydediyorum gayetde kaliteli kayıt yapıyor.
    Sesle kontrol çok zevk veriyor.
    elle hareketle kumanda o kadar zevkli değil ama sesle kontrol mükemmel.
    Kısacası çok memmumum dediğim gibi sadece bazı sahnelerde titreme dışında onunda birazda olsa azalttım.İlk zamanlar takıyordum şimdi onuda takmayınca sorun yok.

• Modülü iade et, fiyat farkını ver receiver al arkadaşım. Modüller şifre çözmüyor, ya da böyle tuhaf hatalar veriyor.
  • Yeni tv alacak arkadaşlar mutlaka akım korumalı uzatma kablosu ya da priz alsın. Ülkemizde akım çok değişken maalesef. Sonradan pişman olmayın; 20- 25 TL civarı fiyatları var. Benim gördüğüm kadarıyla zincir marketler içinde en düşük fiyatlar TEKZEN'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: italiano ismail

2 hafta önce 46 es 8000 aldım (2800 tl teknosa)gayet memmunum.Kasa çok iyi görüntü kalitesi harika özellikle hd yayınlarda.
    Tek sorunum ara ara titreme yapmasıydı onuda görüntü ayarlarından motion led menüsünü kisele cevirerek ve bulanık ayrarını ve titreşim ayarını +10 yapınca düzeldi ama genede çok nadirde olsa hareketli sahnelerde yapabiliyor buda sadece samsung değil butun markalarda yaşanan sorun diye duydum.Sanıyorum uydudan gelen yayın kalıtesinden kaynaklanıyor.
    Allshare cast cihazıyla samsung s3 telefonu kablosuz olarak birebir tv ye sansıtıp intenetten film yada klipleri kesintisiz izleyebiliyorum.
    32 gb lık flshdisk üzerinde sürekli takılı duruyor istediğim kanalda istediğim yayını bir tuşla kaydediyorum gayetde kaliteli kayıt yapıyor.
    Kısacası çok memmumum dediğim gibi sadece bazı sahnelerde titreme dışında onunda birazda olsa azalttım.İlk zamanlar takıyordum şimdi onuda takmayınca sorun yok.

merhaba bu allshare cast cihazı nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: volcanoos

quote:

2 hafta önce 46 es 8000 aldım (2800 tl teknosa)gayet memmunum.Kasa çok iyi görüntü kalitesi harika özellikle hd yayınlarda.

merhaba bu allshare cast cihazı nedir acaba ?

Cep telefonunuzun görüntüsünü kablosuz olarak birebir tv ye aktarır.Telefonun ekranını oldugu gibi ekranda görüyorsunuz.
    http://www.youtube.com/watch?v=MsxtCuXChB8

• quote:

Slm tam zamanında almışsınız.sizin aldığınız zaman sadece cumartesi ve pazar düştü fiyatlar.Bende gitmiştim teknosaya ama karar verememiştim.Bir dahada o fiyata satılmadı şuana kadar hemde es8000 tükendi artık gelmeyecek diyorlar....Bende bulamazsam es7000 lere bakacam oda olmazsa Fserisini beklerim artık.sizede hayırlı olsun güle güle kullanın......

• Teşekkür ederim.
    Fakat 2 gün once teknosa da gördüm (metroctiy teknosa) vardı ama 3700tl civarında tükenmemiş yani.Ayrıca aynı fiyata akmerkez samsung magazasındada var 8000 serisi.
    Ama dediğiniz gibi sadece o gün fiyatlar düştü şimdi o fiyata yok.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.