Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasans

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Dün teknosadan almıs olduğum 40es6340 model tv yi bugün kurdular.Ekranda en ufak bi sızmaya rastlamadım (maşallah).

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim
  • 40ES 8000 için Logitech Wireless Touch Keyboard K400 almayı düşünüyorum tv de sorunsuz çalışıyormu...kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim...(satış yapan sitelerdeki özelliklerde direkt tv ye bağlantı olarak değil de pc tv ye bağlandığında diye bir tabir var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk28

40ES 8000 için Logitech Wireless Touch Keyboard K400 almayı düşünüyorum tv de sorunsuz çalışıyormu...kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim...(satış yapan sitelerdeki özelliklerde direkt tv ye bağlantı olarak değil de pc tv ye bağlandığında diye bir tabir var)

Ben BİM'den 39.90 liraya şu ürünü almıştım,es7000 de çalışıyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-003163-logitech-mk220-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=57138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 7 Şubat 2013; 11:10:35 >

• Aradan ne kadar zaman geçti bilemiyorum fakat uzun bir deneyimimiz oldu.Iyiki de almışım 40ES7000 modelini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, konu açtım ama kimse yanıt yazmadı, buradan kullanan arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum.

5400 ve 5500 serilerinde LED MOTION PLUS özelliği YOK diye yazıyor kullanım kitapçığında. Sizde biliyorsunuz bu fonksiyon çok başarılı olmasa da hareketli sahnelerdeki problemleri bir miktar gideriyor. 5500 kullanıcısı arkadaşlar TVnizin menüsünde bu fonksiyon gerçekten yok mu?

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 9 Şubat 2013; 18:15:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk28

40ES 8000 için Logitech Wireless Touch Keyboard K400 almayı düşünüyorum tv de sorunsuz çalışıyormu...kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim...(satış yapan sitelerdeki özelliklerde direkt tv ye bağlantı olarak değil de pc tv ye bağlandığında diye bir tabir var)

http://www.teknosa.com/urunler/110012559/goldmaster-kw-885-mini-dokunmatik-mouse-kablosuz-k

Bu klavyeyi önerebilirim.Es6340 modelinde sorunsuz çalışıyor.
    Klavye ile ilgili resimleri ve detaylı yorumları aşağıdaki linkte bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_63485006/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71445801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 10 Şubat 2013; 23:55:06 >

• Selamlar,

ES5700 model bir TV miz var. USB bağlantısıyla 1tb lık disk içeriğini açarken problem yaşamaya başladım. Tv yi ilk kullandığımız zamanlar disk neredeyse tam dolu olmasına rağmen biraz bekletse (3-5dk) de içeriği açabiliyordum. Artık yarım saat de beklese de açılmıyor. Ekranda "Yükleniyor" ibaresi dönüp duruyor.

Bunun sebebi nedir? Tüm harici diskin içeriğini mount etmeye mi çalışıyor TV acaba? Çözüm önerisi olan var mı? Başka modellerde de benzeri durumu yaşayan ve önerisi olanlar var mı?

Not: Harici disk bilgisayara bağlandığında normal olarak çalışıyor. Önceden biraz vakit alsa da TV'ye bağlanınca da çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awtnog -- 11 Şubat 2013; 11:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Bugün Bimeks'de ES8000 serisi 2012 model Samsung televizyona el hareketleri ile kumanda etmek isteyen ama komuta edemeyen birini izledim.

Adam, televizyonun kamerasının görüş açısında kalıp elleri ile işaretler yapıyor ve bunu televizyonun algılamasını bekliyordu. İstediği şey elleri ile menünün üzerine gelip sesi açmak idi! Ancak istediklerinin hiçbirini yapamadı, satıcı ise, şu anda bulunduğunuz yer ışık almıyor ondandır diyerek, televizyonun kamerasına cep telefonunun yaklaştırarak ışığını açtı :)

Ve dediki "belki bu yardımcı olur".

2012 yılında teknoloji mağazalarında bu manzaralara sıkılıkla şahit olacağız, Samsung, teknik servis ve satıcı firmalar çok acı çekecekler bu sene, tabi müşteri'nin başına gelenleri saymıyorum.

Sakın ola, elle-gözle-sesle televizyona kumanda etme sevdasına kapılıp bu cihazlara bu kadar para vermeyin. Hiçbir zaman kullanamayacağınız ve işinize yaramayacak bu özellikler için gereksiz yere ek 1500-1900 TL para vereceksiniz.

Paneli temiz, kaliteli, kumanda ile komuta edebileceğiniz giriş seviyesi bir televizyon alın ve çok istiyorsanız internete bağlanabilen bir medya oynatıcı takın.

Ben Apple TV kullanıyorum, her ne kadar yurtdışından gelmiş olsa da, tüm bu işlemleri yapabilen cihazı 99$'a aldım. Televizyonum hiçbir SmartTv'de olmayan özelliklere kavuştu.

Akıllı olun, zar zor kazandığınız paranızı aptalca harcamayın!

selam (tüm bu işlemleri yapabilen cihazı 99$'a aldım) cu cihazın adı nedir ne gibi özellikleri var örneklersek bu cihazı tv ye bagladıgımızda internet üzerinden dizileri tvden seyredebilirmiyiz veya yasal digütürkplay üyeligimizi bu cihaz vasıtası ile tvden izleyebilirmiyiz bu konularada bilgilendirirseniz cok mennun olurum sıf bu nedenlerden dolayı samsung c800 aldım ama dediklerim olmadı c le d le e ler f ler derken simdide es lee cıktı sonu yok sıf para tuzagı bence ama sizin bahsettiginiz cihaz yukardaki sorularıma cevap verebiliyorsa 10 numara

• arkadaşlar samsung 46es8000 model tv nin arkada bulunan plastik modül giriş parçasını nasıl bulabilirim,dsmart modül düzgün çalışmadığı için taka çıkara sonunda kırmayı başardım dedim acaba bu modül takılan parçasını nasıl bulurum link verebilirmisiniz..
  • Arkadaşlar,

46es8000 sahibiyim. anlamadığım bir kaç şey var, yardımcı olursanız sevinirim.

1- bu televizyonların hafızası (programların kurulduğu) ne kadar ? mesela bir tableti yada telefonu alırkan biliyoruz ya 8 gb., yada 16 gb. gibi bu televizyonlarda böyle bir hafıza yok galiba ama , bu seferde şunu soracağım, peki yüklenen uygulamalar nereye kaydediliyor ? yani kaç uygulama kurabiliriz yaklaşık ?

2- televizyonun 3d ayarlarını otomatik bırakınca, bazı görüntüler gerçekten odanın içinde gibi oluyor ancak bazılarının 3d olduğunu anlamak için dikkatli bakmak gerekiyor. Yada gözlüksüz bile sanki 3d görünüyor, yani gözlüksüz bile bozuk değil.Ancak 3d randımanı düşük kalıyor o zaman. Gözlüksüz seyredilemeyecek kadar bozulan görüntülerin 3d gözlükle mükemmel göründüğünü gözlemledim. Bunları manuel ayarlayabilir miyiz ? en iyi ayar hangisidir ?

Teşekkürler.

• Merhaba herkese iyi günler benim bir iki sorum olucaktı bu tv ile ilgili önümüzdeki ay almayı düşünüyorum yanlız kafamda bi iki soru var öncelikle teknomarketlerde denedim görüntü vs herşeyi çok güzel ama uzun süreli kullanıcı gözüyle bana smart tvnin nasıl olduğu ve asıl önemli sorum olan dtsyi optikle bozmadan 5.1 iletebiliyor mu yoksa 2.0 indirip mi gönderiyor samsung kendi sitesinde dts 2.0 demiş kafam karıştı deneyip bilen varsa çok memnun olurum amaçım tvnin mediaplayerindan direk samsung ses sistemine dts sesi iletmesi hdmi cec yada optik kablo kullanaarak pratik bir yol bulmak
  • PS^den gelen DTS sesleri bir türlü ES8000 den AVR 255 ses sitemine geçiremedim. DTS veya Dolbydigital ses alamıyorum. Sanki sesleri hep pcm olarak aktarıyor bunun bir ayarı veya değişiklik yapılablilecek bir yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtys

quote:

Orijinalden alıntı: VİNN

arkadaslar bu es 7000 tv nin kutudan çıkan ır bluster a digiturk humax uydu alıcı kumandasını tanıtabilen varmı...

Arkadasim ben ugrastim fakat tanitamadim bendeki humax hd kutu ve bu receiveri maalesef tam işlevsel tanimiyor taniyor ama tam randimanli calismiyor kapatiyor acmiyor veya kanal degistiriyim diyorsun ses aciyor hem digiturk olarak hemde humax olarak aratarak denedim ama olmadi Ama diger cihazlarimi tanittim ve cok kolay tanidi guzel kolay islevsel yapmislar

Cİ+ ile tv ye kartı takarak kullanmayı denedinizmi hiç yada deneyen tanıdığınız varmı ?

ci+ kart aldım birazdan tv alacağım :D muhtemelen es8000 olacak lakin kullanım aynı sanırım ..

• Merhabalar.

Bu yeni nesil televizyon konusunda biraz acemiyim o yüzden sorum saçma gelebilir ama sormak istiyorum.

Bende samsung galaxy s3 telefon ve es 6340 özelliğinde televizyon var.İnternet bağlantısı yani wifi olmadan telefon ile televizyonu usb kablo ile bağladım ve direk telefonu algıladı ama içindeki ne resimi ne de Videoyu açamıyorum.Acaba bunun için illaki internet gerekli mi?1 ay içinde wifi interneti bağlatıcam eve ama ben şu anda bir film indirdim ve telefon vasıtasıyla televizyonda izlemek istiyorum fakat bir türlü bağlayamadım.

Cevap için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burty58

Merhabalar.

Bu yeni nesil televizyon konusunda biraz acemiyim o yüzden sorum saçma gelebilir ama sormak istiyorum.

Bende samsung galaxy s3 telefon ve es 6340 özelliğinde televizyon var.İnternet bağlantısı yani wifi olmadan telefon ile televizyonu usb kablo ile bağladım ve direk telefonu algıladı ama içindeki ne resimi ne de Videoyu açamıyorum.Acaba bunun için illaki internet gerekli mi?1 ay içinde wifi interneti bağlatıcam eve ama ben şu anda bir film indirdim ve telefon vasıtasıyla televizyonda izlemek istiyorum fakat bir türlü bağlayamadım.

Cevap için şimdiden teşekkürler

şu kablo ile telefondaki her şeyi tv de görebilirsin:

http://www.youtube.com/watch?v=KJMFOi-GXp8&NR=1&feature=endscreen

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Samsung-Galaxy-S-iii-ozel-bir-MHLHDMi-adaptoru-kullanacak.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 24 Şubat 2013; 22:22:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasans

PS^den gelen DTS sesleri bir türlü ES8000 den AVR 255 ses sitemine geçiremedim. DTS veya Dolbydigital ses alamıyorum. Sanki sesleri hep pcm olarak aktarıyor bunun bir ayarı veya değişiklik yapılablilecek bir yer var mı ?

menü - ses - hopörlör ayarı - hopörlörü seçin - tv hopörlörüne ok leyin açılan pencereden harici hopörlörü seçin, menü - ses - ek ayarlar - SPDIF çıkışı - ses biçimine okleyin açılan pencereden dolby digital - dts - dts neo 2.5 - aktif olan birini seçin, deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realperest

Arkadaşlar,

46es8000 sahibiyim. anlamadığım bir kaç şey var, yardımcı olursanız sevinirim.

1- bu televizyonların hafızası (programların kurulduğu) ne kadar ? mesela bir tableti yada telefonu alırkan biliyoruz ya 8 gb., yada 16 gb. gibi bu televizyonlarda böyle bir hafıza yok galiba ama , bu seferde şunu soracağım, peki yüklenen uygulamalar nereye kaydediliyor ? yani kaç uygulama kurabiliriz yaklaşık ?

2- televizyonun 3d ayarlarını otomatik bırakınca, bazı görüntüler gerçekten odanın içinde gibi oluyor ancak bazılarının 3d olduğunu anlamak için dikkatli bakmak gerekiyor. Yada gözlüksüz bile sanki 3d görünüyor, yani gözlüksüz bile bozuk değil.Ancak 3d randımanı düşük kalıyor o zaman. Gözlüksüz seyredilemeyecek kadar bozulan görüntülerin 3d gözlükle mükemmel göründüğünü gözlemledim. Bunları manuel ayarlayabilir miyiz ? en iyi ayar hangisidir ?

Teşekkürler.

1- sorunuzun cevamı ben samsung apps girdiğimde uygulama alanı olarak sol alt tarafta 765 mb olarak gördüm zaten o kadar yükliycek uygulama yok
    smart evolotion kiti alırsanız 4 gb olucak deniyor galiba kitin kapasitesi o kadar

2-bence 3d ayarını otomatik yapın çünki bazı filmlerin kalitesi o kadar iyi oluyor ki sanki sizde ordaymış hissi uyandırıyor ama bazıları var ki bu ne ya bu 3d mi dedirten cinsten bu tamamıyla izlediğiniz filmin yada videonun kalitesine bağlı oluyor

• internet sitesinde yayınlanmamış ama bana 2005 firmware update geldi...??
  • Arladaslar tvyi gecen hafta aldim 46es8000 simdi her sey guzel hos acilmadan once hi tv acil diyordum aciliyordu ama 2 gunden beri diyorum acilmiyor butun ayarlari baktim tekrar kurulum yaptim yok acilmiyor acikken sesli komut calisiyor ama kapaliyken hi tv acil diyince acilmiyor ne yapacagim simdi yardimlarini bekliyprum?
  • Arkadaşlar herkese selamlar olsun. 46 ES 8000 model tv almayı düşünüyorum. Bu tv kullanan arkadaşlardan tv hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarını alabilirmiyim? Bu tv yi almamı önerir misiniz? Birde yukarıda yorumlarda okudum .İade ile geri gönderilmiş tv leri 0 diye satıyorlar diye bu konuda ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.