Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El_domingo

internet sitesinde yayınlanmamış ama bana 2005 firmware update geldi...??

banada geldi,fakat yüklediğimden beri smart hub sürekli arıza veriyor,hesaba otomatik giriş yapmıyor ve kendi kendine bir çok app silindi.ne yapacağımı şaşırdım
  • Arkadaslar televizyon smart uygulamaların tamamında web browser dahil error code 012 diyor. SIFIRLA dedim uygulamaları fakat hala acmıyor hic birini. Neden olur ve nasıl düzelir bilgisi olan varmi. 40es7000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuavo15

Arladaslar tvyi gecen hafta aldim 46es8000 simdi her sey guzel hos acilmadan once hi tv acil diyordum aciliyordu ama 2 gunden beri diyorum acilmiyor butun ayarlari baktim tekrar kurulum yaptim yok acilmiyor acikken sesli komut calisiyor ama kapaliyken hi tv acil diyince acilmiyor ne yapacagim simdi yardimlarini bekliyprum?

Bir gelişme varmi dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VİNN

Arkadaslar televizyon smart uygulamaların tamamında web browser dahil error code 012 diyor. SIFIRLA dedim uygulamaları fakat hala acmıyor hic birini. Neden olur ve nasıl düzelir bilgisi olan varmi. 40es7000

Bende de tüm uygulamalar silinmiş kendi kendine. Apps e girip indireyim dedim girmiyor yükleniyor diyor kalıyor öyle. Ne sosyal medya ne fitness hepsi çökmüş. Sanırım genel bi sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Arkadaslar televizyon smart uygulamaların tamamında web browser dahil error code 012 diyor. SIFIRLA dedim uygulamaları fakat hala acmıyor hic birini. Neden olur ve nasıl düzelir bilgisi olan varmi. 40es7000

Bende de tüm uygulamalar silinmiş kendi kendine. Apps e girip indireyim dedim girmiyor yükleniyor diyor kalıyor öyle. Ne sosyal medya ne fitness hepsi çökmüş. Sanırım genel bi sorun var.

Bendede aynı durumlar var. Ben yeniden kurulum yaptım ve dükkan kurulumu olarak actım uygulamalar geldi. Sonra tekrar ev kurulu yaptım uygulamalar ekrana geldi. Fakat hala yeni uygulama indirme bölümünü tikladigimda error code 12 web browser tikladigimda farklı bir hata verip dürüyor. Bu arada smart filmlerden film izlemek istedim cep tel onayı aldı. Haziran'dan sonra ücretli diyor. İcerisinde bir tane adam gibi birşey olsa gam yemiycem. Browser açılıyor mu sende

• quote:

Arladaslar tvyi gecen hafta aldim 46es8000 simdi her sey guzel hos acilmadan once hi tv acil diyordum aciliyordu ama 2 gunden beri diyorum acilmiyor butun ayarlari baktim tekrar kurulum yaptim yok acilmiyor acikken sesli komut calisiyor ama kapaliyken hi tv acil diyince acilmiyor ne yapacagim simdi yardimlarini bekliyprum?

hocam sizde çalışıyormuş en azından ben aldığımdan beri denedim hiç açılmadı bu yazlım güncellemesi falan yaptınız mı acaba ? yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

hocam sizde çalışıyormuş en azından ben aldığımdan beri denedim hiç açılmadı bu yazlım güncellemesi falan yaptınız mı acaba ? yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir

Sunucuya baglanilamadi. Daha sonra tekrar deneyin error_exe_001 diye hata kodu veriyor web browseri acmaya çalıştığımda. Sürüm güncellemeden oncede çalışmıyordu. Bugün güncellendim belki çalışır diye ama yine çalışmıyor. Uyuz etti beni :((

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Sunucuya baglanilamadi. Daha sonra tekrar deneyin error_exe_001 diye hata kodu veriyor web browseri acmaya çalıştığımda. Sürüm güncellemeden oncede çalışmıyordu. Bugün güncellendim belki çalışır diye ama yine çalışmıyor. Uyuz etti beni :((

• Arkadaşlar,

Şimdi denedim ve farkettim. Belki önceden vardı ama uzun zamandır tv ile internete girmemiştim.

Televizyon access pointi görüyor, bağlanıyor. Ancak her hangi bir internet uygulaması çalıştırmak istediğimde AĞ BAĞLI DEĞİL AYARLARI KONTROL EDİN
    gibilerinden bir şey diyor.

Tekrar tekrar bağlantıyı yeniledim olmadı. ne olmuş olabilir ??

Teşekkürler.
  • Sorun genel bir sorunmuş herkezde aynı.nezaman düzeleceği belli değilmiş.kaynak:samsung destek hattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynı sorun bendede oluştu yuh diyorum samsung a bu kadarıda pes yani gitti smart tvninin ozellikleri kullanamadıktan sonra ne zaman düzelirmiş peki ?
  • Arkadaşlar 10 gün önce Samsung'un 32 EH5000 modelini aldım , şöyle bir sorun var.TV izlerken veya PC olarak kullandığımda TV görüntüye kendi kendine derinlik veriyor.İlk zamanlar çok önemsemedim ama şu anda nerdeyse gözümü bozacak duruma geldi olay.3D olmayan bir TV'de görüntü nasıl 3D'ye yakın olur?Böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba iade etsem geri alırlar mı oda ayrı bir konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

YENİ BİR SAMSUNG TV ALACAKLAR ES7000 VEYA ES8000 ALMASINLAR ARTIK.

PİYASADA O KADAR ÇOK SATILIP GERİ VERİLEN MAL VARKİ, SİZE BÜYÜK İHTİMAL 0 DİYE BİRİLERİNİN İADE ETTİGİ TV Yİ SATACAKLAR.

2 AY SONRA RESMEN SATIŞTA OLUCAK F8000 MODELİNİ BEKLEYİN.

SAYGILAR.

UN55ES8000F modeli var usa sitesinde dediğiniz bu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

YENİ BİR SAMSUNG TV ALACAKLAR ES7000 VEYA ES8000 ALMASINLAR ARTIK.

PİYASADA O KADAR ÇOK SATILIP GERİ VERİLEN MAL VARKİ, SİZE BÜYÜK İHTİMAL 0 DİYE BİRİLERİNİN İADE ETTİGİ TV Yİ SATACAKLAR.

2 AY SONRA RESMEN SATIŞTA OLUCAK F8000 MODELİNİ BEKLEYİN.

SAYGILAR.

UN55ES8000F modeli var usa sitesinde dediğiniz bu mu acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72505085

• teşekkürler
  • Merhabalar,

Geçen gün dikkatimi çekmişti, ama dün detaylıca baktım. Televizyonun çerçevesinde ışık sızması / çatlak gibi bir görünüm var. Ama gelen ışık panelin ışığı değil, pencereden gelen ışığın yansıması - panel kapalıyken de var ve ön kısmına elimi koyup gelen ışığı kapattığımda bu ışık da görünmüyor.

Böyle anlatınca tam olmadığının farkındayım, bir kaç tane fotoğraf çektim:

https://www.dropbox.com/s/zt7asralh1r9ukp/20130309_095053.jpg

https://www.dropbox.com/s/olc4kx5jm8ft1ro/20130309_095123.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 10 Mart 2013; 10:30:52 >

• ES6340 kullanıyorum kanal listesini bilgisayarda düzenleyebilir miyim kumandayla çok uraştırıyor

• cfiliz ,
    Benim tvnin yan tarafında da var,sonradan farkettğim için çocuklar falan çizmiştir diyordum.Işıkla alakası yok galiba .Tv kapalı iken de var çünkü.Bence çerçevedeki boya çizilmiş gibi.

http://g1303.hizliresim.com/17/b/kxg31.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 10 Mart 2013; 13:18:34 >
  • merhaba arkadaşlar bende 46es7000 kullanıcısıyım bu ağ ayarlarında dns değiştirdim 212.216.172.62 italyan dns girdim güzel açıyor fakat biraz yavaş gibi geldi ayrıca dns ayarları iki kademeli olması lazım ama tek bu adresle ben yaptım başka böyle tek adresli hızlı dns ayarı varmı yani şunu demek istiyorum televizyonda sadece bi kısım var dns ayarı yazma yeri ama televizyonda ve internette araştırdığımda herkes iki kısımda veriyor dns ayarını bende mesela bilgisayrımda 8,8,8,8 8,8,4,4 kullanıyorum bunu televizyona yazamıyorum sadece birini yazabilirim diğer dns sunucusu yazmıyor bilgisayardaki gibi bu konuda yarcımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curaly

ES6340 kullanıyorum kanal listesini bilgisayarda düzenleyebilir miyim kumandayla çok uraştırıyor

Düzenleyebiliyorsun dostum. Bir ara ben de uğraşmıştım. Onun için programlar vardı. Hatta hazır kanal listeleri de var. Hiç hatırlamadığım için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum kusura bakma.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.