Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak edenler için söyleyeyim,gerci bu tv yi kullanan herkes biliyordur.
    Dün 32 gb lık flashdisk aldım,sabit bir sekilde tv nin arkasında takılı duruyor.İstediğim anda tek tuşla kayıt yapıyorum.İstediğiniz kanaldan kayıt yapabiliyorsunuz.Üstelik zaman ayrlı kayıt yapıyorsunuz.Daha önceki yorumlarda çelişkili cevaplar verildiği için acıklamak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italiano ismail -- 17 Nisan 2013; 15:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: italiano ismail

Teşekkür ederim.
    Fakat 2 gün once teknosa da gördüm (metroctiy teknosa) vardı ama 3700tl civarında tükenmemiş yani.Ayrıca aynı fiyata akmerkez samsung magazasındada var 8000 serisi.
    Ama dediğiniz gibi sadece o gün fiyatlar düştü şimdi o fiyata yok.

Evet dediğiniz gibi var piyasada yok degil ama fiyatlarda 3500 tl civarı belki tekrar düşebilir.Düşmezsede F serilerine bakacam hiç olmazsa yeni model olur...bilginiz olsun....f serisi. http://www.n11.com/samsung-ue-46f7000-46-3d-smart-led-televizyon-P12859745

• Bilgisayardan video, resim göndermek dışında ne yapabiliriz?
  • Samsung 32ES5500 32' LED TV aldım fakat aldığım askı aparatı vida boyu nedeniyle televizyona uymadı. Bu televizyonu duvara asmak için hangi aparatı kullanmam gerekiyor? Daha önce alıpta sorunsuz kurduğunuz aparatlar var mı?
  • Biz 2-3 ay önce 32ES5500 almıştık. Bir sıkıntımız yok.
    Fakat internetimiz yoktu o yüzden smart özelliklerini kullanamıyorduk.
    Dün artık herşeyi tamamladık ve internete bağladık. Önce kendi smart hub güncellemesi yaptı. Twitter your video falan birşeyler indirdi.
    Ben oğlum çok sever angry birds ile ilgili video linki indirdim. Sanırım facebook uygulaması indirdim ama giriş yapmadım.

Fakat daha sonra youtube uygulamasını , daily motion uygulamasını mesela audi TV uygulamasını falan vs indiremedim. İndirme başlıyor gibi bir şey yazıyor ama inmiyor. Ana sayfaya ikon geliyor altında download çubuğu oluyor hiç ilerlemiyor.

Ama kendi web browserından internete girip youtube açıp video izleyebiliyorum.

Sorun ne olabilir yapabileceğim bir şey var mı ?
  • ARKADAŞLAR.. SAMSUN 55 ES 8000 EKRAN BAZEN AÇILMIYOR.. VE EKRANDA DİKEY VE YEŞİL AĞIRLIKLI ÇİZGİLER ÇIKIYOR... KAPATIP AÇILINCA GEÇİYOR... KONYA SAMTİT SERİVİSİ GELDİ VE ARKASINDAN LEAD CONNETTOR DİYE ADI VERİLEN BİR KABLOYU YERİNDE DEĞİŞTİRDİ AMA BİR HAFTA SONRA RESİMİNİ YÜKLEDİĞİM AYNI HATAYI VERDİ..?
     2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] 2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar

Bende yeni es8000 aldım ama görüntü ayarlarını herhalde ben pek beceremedim, hızlı sahnelerde görüntü sanki kare kare ilerliyormuş gibi geliyor. Bu TV için en iyi görüntü ayarlarını yazarsanız çok sevinirim (kontrast, parlaklık, motion vb.. bunların hepsini yazarsanız çok sevinirim :))
  • en sorunsuz 55es8000 bende herhalde

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

en sorunsuz 55es8000 bende herhalde

Sen öyle zannet
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Sen öyle zannet

niye ne olduki

• quote:

quote:

quote:

Sen öyle zannet

niye ne olduki

En sorunsuz 55ES8000 sadece sende değil bendekide sorunsuz anlamında yazdım ama kelimeleri yanlış kullandım

• 55 serisi diğer serilere göre sorunsuz galiba öyle birşey duymuştum.
  • quote:

55 serisi diğer serilere göre sorunsuz galiba öyle birşey duymuştum.

Bu Forumdan duyduysan ben yazmıştım, tam hatırlamıyorum ama "AvForum" sitesinde okumuştum. 55' serilerinde ışık sızması ve bulutlanma çıkma oranının 40' ve 46 inc panellere göre çok düşük olduğunu konuşuyorlardı.

Çektiğin fotodaki resim hangi moddaydı? eğer Dinamik-Standart veya Doğal modlardan birindeyse paneldeki resim ölçeği ne kadar az ise o kadar kontrastı (arka ışığı) bayağı düşürüyor. Bu yüzden'de bulutlanma ışık sızması var ise belli olmuyor.

Bendeki bu halde

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Merhabalar,

Geçen gün dikkatimi çekmişti, ama dün detaylıca baktım. Televizyonun çerçevesinde ışık sızması / çatlak gibi bir görünüm var. Ama gelen ışık panelin ışığı değil, pencereden gelen ışığın yansıması - panel kapalıyken de var ve ön kısmına elimi koyup gelen ışığı kapattığımda bu ışık da görünmüyor.

Böyle anlatınca tam olmadığının farkındayım, bir kaç tane fotoğraf çektim:

https://www.dropbox.com/s/zt7asralh1r9ukp/20130309_095053.jpg

https://www.dropbox.com/s/olc4kx5jm8ft1ro/20130309_095123.jpg

Bende TV almadan önce tekno marketlerde TV'leri incelerken ES7000 de sizdekinin tam tersi yani sizdeki yansımadan oluşan çizik şeklindeki ışık resmen panelden geliyordu. Tam 3 tane ES7000'de denk geldi, fakat foruma yazmaya çekindim *ok atıyor derler diye. Bu durumu'da sizin sayenizde ilk defa gördüm? fakat üzüldüm çünkü kafaya takılır bu...

• quote:

quote:

55 serisi diğer serilere göre sorunsuz galiba öyle birşey duymuştum.

Bu Forumdan duyduysan ben yazmıştım, tam hatırlamıyorum ama "AvForum" sitesinde okumuştum. 55' serilerinde ışık sızması ve bulutlanma çıkma oranının 40' ve 46 inc panellere göre çok düşük olduğunu konuşuyorlardı.

Çektiğin fotodaki resim hangi moddaydı? eğer Dinamik-Standart veya Doğal modlardan birindeyse paneldeki resim ölçeği ne kadar az ise o kadar kontrastı (arka ışığı) bayağı düşürüyor. Bu yüzden'de bulutlanma ışık sızması var ise belli olmuyor.

Bendeki bu halde

Ben hep dinamik modda kullanıyorum arka ışık 20 de baktım. evet bu forumda okumuştum belkide senden okumuşumdur doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasirga32

Samsung 32ES5500 32' LED TV aldım fakat aldığım askı aparatı vida boyu nedeniyle televizyona uymadı. Bu televizyonu duvara asmak için hangi aparatı kullanmam gerekiyor? Daha önce alıpta sorunsuz kurduğunuz aparatlar var mı?

yardım lütfen
  • quote:

quote:

Samsung 32ES5500 32' LED TV aldım fakat aldığım askı aparatı vida boyu nedeniyle televizyona uymadı. Bu televizyonu duvara asmak için hangi aparatı kullanmam gerekiyor? Daha önce alıpta sorunsuz kurduğunuz aparatlar var mı?

yardım lütfen

Dostum benim bildiğim bu tvleri duvarma asmak sorun yaratıyor ışık sızması bulutlanmalar oluyor ama illa asayım dersen servisi çağırıp servisten alman lazım
  • quote:

quote:

quote:

yardım lütfen

Dostum benim bildiğim bu tvleri duvarma asmak sorun yaratıyor ışık sızması bulutlanmalar oluyor ama illa asayım dersen servisi çağırıp servisten alman lazım

eyvallah çok sağol

• eh 5200 aldım 4 ay önce..bir ay kadar önce panelin üst kısmında bir gölge farkettim..fon beyaz gibi olunca gri bulut gözüküyor..sanki panelin üstü lekeli gibi..defalarca silmeme rağmen geçmedi..sizce ne olabilir..televizyondan çok memnunum..hd yayın mükemmel..servis çağırmaya korkuyorum..servisin eline gidince ne döneceği belli değil..lütfen bi akıl fikir verin..şimdiden teşekkürler..
  • 60EH6000 modelini almayı düşünüyorum..F/P olarak 3750 tl verilecek bi ürün mü?Smart yok 3d yok... görüntü kalitesi nasıldır bilgim yok nasıl bir seridir bu tv teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.