Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

Yeni Modeller Nisan başı gibi gelecekmiş.

http://www.donanimhaber.com/televizyonlar/haberleri/Samsungun-yeni-nesil-akilli-televizyonlarini-konustuk.htm#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Mayıs 2013; 11:47:32 >

• Vatan bilgisayar yeni modeller için sipariş vermiş gelen ilk modeller en alt modeller diğerleri de yolda
  • Fiyatlar cok pahallı
  • Örnek 40ES8000 4600 TL fiyatı var.Oh maşallah
  • 40ES6710 çok hoşuma gitti ama detaylı bir inceleme bulamıyorum hiç bir yerde..
    Sonuçta bunlar çıktıktan sonra d8000 fiyatı 2000 civarına geleceğini düşünüyorum. Onuda tercih edebilirdim fakat Es8000 gibi es6710da kendini güncelleye biliyorsa tercihim bu tv olacak
  • 40ES6710 Bende bu modelin incelemek için baya bir araştırma yaptım genel olarak 400 hz cmr olduğu mega kontrast olduğu vs soyleniyor . Bence 40ES6710 modelini tercih edeceğim yerde D8000 modeli daha iyi hem hz olarak hm kasa yapısı olarak daha cok göze hitap ediyor şu anda 2799 tlye bir yerde buldum . Askı aparatı 2 adet 3d gözlük ve ücretsiz kargo seçeneği sunuluyor . Dilersen değerlendirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi 13 serisi ana konu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UE46ES8000 modeli kafama yattı ,alanlar tecrubelerini bi paylaşssın bakalım kronik samsung sorunları var mı yokmu ona göre bi rota çizeriz kendimize.
    Saygılar...
  • çok satan 40d 5000 serisi mi ,yoka yeni çıkan 40eh5000 mi 40 es5500 mü alayım desem?
    3d özelliği istmeiyorum. ama 100 hz olsun da istiyorum. ne yazıkki 40eh5000 de 50hz var.

ne dersiniz? bu yeni çıkan seri esk 40d5000 den daha iyi midir? yoksa bildiğimiz d5000 mi tercih edeyim?
  • elimde 46d8000 var ...

ama 46 es8000 almak istiyorum.

şimdi bu tvyi verip üzerine ne kadar koymam gerekir ki es 8000 almak için.. bayiler böyle bişey yapar mı ?

samsung türkiye garantili d8000 sonuçta
  • bu sordugunuzu yapacak yetkılı yada yetkısız hıc bır satıcı olacagını dusunmuyorum..

bu durumda butun satıcıların elınde sayısız kullanılmıs ve satamayacakları panel olur..
  • uzun zamandir tv almak icin bekledim, simdi de samsung'un ES serilerine bakiyorum, artik daha da uzatmadan(en gec yazin) bu isi bitirmek istiyorum.

40es8000'in resmi turkiye fiyati nedir? bayilerde var midir? alip kullaniyor olan forumda var midir?

istanbul bilisimde nakit fiyati 3.491 olarak vermisler
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-40es8000-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,32375.html

ingiltere fiyati ise 1450 pound yani 4076 tl civari birsey yapiyor. simdi bu hesapta bir yanlislik yok mu? normal sartlarda urunun avrupa'ya kiyasla daha pahali olmasi gerekmez mi?

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40ES8000UXXU

• Bugün Bimeks'de ES8000 serisi 2012 model Samsung televizyona el hareketleri ile kumanda etmek isteyen ama komuta edemeyen birini izledim.

Adam, televizyonun kamerasının görüş açısında kalıp elleri ile işaretler yapıyor ve bunu televizyonun algılamasını bekliyordu. İstediği şey elleri ile menünün üzerine gelip sesi açmak idi! Ancak istediklerinin hiçbirini yapamadı, satıcı ise, şu anda bulunduğunuz yer ışık almıyor ondandır diyerek, televizyonun kamerasına cep telefonunun yaklaştırarak ışığını açtı :)

Ve dediki "belki bu yardımcı olur".

2012 yılında teknoloji mağazalarında bu manzaralara sıkılıkla şahit olacağız, Samsung, teknik servis ve satıcı firmalar çok acı çekecekler bu sene, tabi müşteri'nin başına gelenleri saymıyorum.

Sakın ola, elle-gözle-sesle televizyona kumanda etme sevdasına kapılıp bu cihazlara bu kadar para vermeyin. Hiçbir zaman kullanamayacağınız ve işinize yaramayacak bu özellikler için gereksiz yere ek 1500-1900 TL para vereceksiniz.

Paneli temiz, kaliteli, kumanda ile komuta edebileceğiniz giriş seviyesi bir televizyon alın ve çok istiyorsanız internete bağlanabilen bir medya oynatıcı takın.

Ben Apple TV kullanıyorum, her ne kadar yurtdışından gelmiş olsa da, tüm bu işlemleri yapabilen cihazı 99$'a aldım. Televizyonum hiçbir SmartTv'de olmayan özelliklere kavuştu.

Akıllı olun, zar zor kazandığınız paranızı aptalca harcamayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 16 Nisan 2012; 0:00:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

uzun zamandir tv almak icin bekledim, simdi de samsung'un ES serilerine bakiyorum, artik daha da uzatmadan(en gec yazin) bu isi bitirmek istiyorum.

40es8000'in resmi turkiye fiyati nedir? bayilerde var midir? alip kullaniyor olan forumda var midir?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-40es8000-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,32375.html

ingiltere fiyati ise 1450 pound yani 4076 tl civari birsey yapiyor. simdi bu hesapta bir yanlislik yok mu? normal sartlarda urunun avrupa'ya kiyasla daha pahali olmasi gerekmez mi?

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40ES8000UXXU

kardeşim hala anlamadınız mı İstanbul bilişimi bir ara da öğren bu model var mı yok mu diye , Ürünü fiyatnı düşük veriyorlarki ilgi Çeksin arasınlar diye arandıktan sonrada o model yok bu modeli verelim . Satış taktikleri boyle onların ürün gelsin bakın bakalım nasıl fiyatı yükseltiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bil-es

quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

uzun zamandir tv almak icin bekledim, simdi de samsung'un ES serilerine bakiyorum, artik daha da uzatmadan(en gec yazin) bu isi bitirmek istiyorum.

kardeşim hala anlamadınız mı İstanbul bilişimi bir ara da öğren bu model var mı yok mu diye , Ürünü fiyatnı düşük veriyorlarki ilgi Çeksin arasınlar diye arandıktan sonrada o model yok bu modeli verelim . Satış taktikleri boyle onların ürün gelsin bakın bakalım nasıl fiyatı yükseltiyorlar.

arkadaşın dediği doğru geçen bende bi ürün için aramıştım o elimizde yok onun yerine başka modelleri söylediler saol diyip kapattım
    onların stok sorunu var stokta olan malları çok az olmayanların yerine ellerinde bulunan malları öneriyorlar bizim insanımızda bakıyor alıyor hemen.

• Gercekten oyle onlartı cok iyi tanıyorum nasıl düşündüklerinide gayet iyi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bil-es

halen anlamadik kardesim. Yorum alalim diye foruma yaziyoruz degil mi? bilgiclik okumaya gelmedik.

ben yurt disinda yasiyorum, haliyle her yeri arayip sorma gibi bir imkanim yok. yazin kismetse geldigimde bizimkilere bir tv alayim diye internetten fiyatlara bakiyordum,
    ucuz buldugum fiyati da danismak icin buraya yazdim, hepsi bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

elimde 46d8000 var ...

şimdi bu tvyi verip üzerine ne kadar koymam gerekir ki es 8000 almak için.. bayiler böyle bişey yapar mı ?

46d8000 ile 46es8000'in nerdeyse tüm özellikleri aynı hatta çerçeveleri bile

neden değiştirmek istiyosunuz ki

Bu sorunun cevabi basit, samsung alanlarin cogu tv almiyor cunku dts cozuyor mu hareketimle tv kontrol edebiliyor muyum yemek yapiyor mu bunlar icin aliyor :)

Yayın kalitesi soyleymis siyahlarda kayip varmış, ışık sızması varmış bunlar pek onemli değil..

Samsung savunucusu olarak gecinenlerin bile mac izlerken banding sorunu cektiği ortada..

Bir markanin fanatiği değilim ben de hala sorunsuz bir D7000 ile hx720 arasında gidip gelen biriyim takip ediyorum sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 17 Nisan 2012; 9:49:19 >

• Fiyat x Performans x Baş ağrısı x Pişmanlık dörtgeninde konuya baktığınızda yerli markaların da Samsung, LG, Philips sarmalından çıkmak için yeterince olgunlaştıklarını düşünüyorum.

Kozmetik olarak hiçbir marka Samsung tasarımları ile yarış edemese de; sonuçta "güzellik geçicidir (kozmetik güzelliğin gözümüzden başka hiçbirşeye faydası yok)" :), "dışı seni içi (fiyatı) beni yakar" diye düşündüğümüzde yerli markaların da göz ardı edilmemesi gerekir.

Smart Tv üzerinden internet kullanmak zaten çok zor. Yabancı markalarda da Flash desteği olmadığı için çoğu online dizi-film sitesi izlenemiyor.

Dahili uydu alıcılarında da ş.ifre desteği olmadığı ve HD yayınlar için tuner'leri çok zayıf olduğundan; giriş seviyesi LED tv + harici uydu alıcı + harici medya oynatıcı seçeneği size 3000-5000 TL arası fiyatla satılan Tv'lerden çok daha az başağrısı, çok daha fazla zevk verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 17 Nisan 2012; 10:46:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

elimde 46d8000 var ...

46d8000 ile 46es8000'in nerdeyse tüm özellikleri aynı hatta çerçeveleri bile

neden değiştirmek istiyosunuz ki

Bu sorunun cevabi basit, samsung alanlarin cogu tv almiyor cunku dts cozuyor mu hareketimle tv kontrol edebiliyor muyum yemek yapiyor mu bunlar icin aliyor :)

Yayın kalitesi soyleymis siyahlarda kayip varmış, ışık sızması varmış bunlar pek onemli değil..

Samsung savunucusu olarak gecinenlerin bile mac izlerken banding sorunu cektiği ortada..

Bir markanin fanatiği değilim ben de hala sorunsuz bir D7000 ile hx720 arasında gidip gelen biriyim takip ediyorum sadece..

dostum senin mantaliteni anlamıyorum ..
    ne demek istiyorsun sen şimdi ? Yani biz teknolojiden anlamayan asalaklar mıyız?

ben bu tv yi almak için kaç ay araştırma yaptım biliyor musun ..
    ingilizce sitelerden olsun neredeyse tüm testlere ve incelemelere bakıp karar verip aldım..

yok bandingmiş bulutlanmamış falan bunların ne olduğunu ALLAH allah bilir forumlarda falan görerek öğrenmişsindir.

ha şunu da söyleyim ES 8000 de bu sorunların hiç biri yok.

zaten değiştirme sebeebim de bu idi ..

LAFIM ANLAYANA TABİ BAŞARABİLİRSEN !!!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.