Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugrul4545

quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

elimde 46d8000 var ...

ama 46 es8000 almak istiyorum.

şimdi bu tvyi verip üzerine ne kadar koymam gerekir ki es 8000 almak için.. bayiler böyle bişey yapar mı ?

samsung türkiye garantili d8000 sonuçta

46d8000 ile 46es8000'in nerdeyse tüm özellikleri aynı hatta çerçeveleri bile

neden değiştirmek istiyosunuz ki

Bu sorunun cevabi basit, samsung alanlarin cogu tv almiyor cunku dts cozuyor mu hareketimle tv kontrol edebiliyor muyum yemek yapiyor mu bunlar icin aliyor :)

Yayın kalitesi soyleymis siyahlarda kayip varmış, ışık sızması varmış bunlar pek onemli değil..

Samsung savunucusu olarak gecinenlerin bile mac izlerken banding sorunu cektiği ortada..

Bir markanin fanatiği değilim ben de hala sorunsuz bir D7000 ile hx720 arasında gidip gelen biriyim takip ediyorum sadece..

dostum senin mantaliteni anlamıyorum ..
    ne demek istiyorsun sen şimdi ? Yani biz teknolojiden anlamayan asalaklar mıyız?

ben bu tv yi almak için kaç ay araştırma yaptım biliyor musun ..
    ingilizce sitelerden olsun neredeyse tüm testlere ve incelemelere bakıp karar verip aldım..

yok bandingmiş bulutlanmamış falan bunların ne olduğunu ALLAH allah bilir forumlarda falan görerek öğrenmişsindir.

ha şunu da söyleyim ES 8000 de bu sorunların hiç biri yok.

zaten değiştirme sebeebim de bu idi ..

LAFIM ANLAYANA TABİ BAŞARABİLİRSEN !!!

ES8000 KULLANICILARINI HENÜZ GÖRMEDİK BENCE BİRAZ DAHA BEKLEMEK LAZIM BU TV İÇİN o yüzden bu sorunların hiçbiri yok demek yanlış olabilir samsung bu ışık sızması yoksa başka bişey mutlaka vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: evril
    ES8000 KULLANICILARINI HENÜZ GÖRMEDİK BENCE BİRAZ DAHA BEKLEMEK LAZIM BU TV İÇİN o yüzden bu sorunların hiçbiri yok demek yanlış olabilir samsung bu ışık sızması yoksa başka bişey mutlaka vardır

avforums'dan bayagidir okuyorum kullanici yorumlarini ve simdilik sorun gozukmuyor, ilerde cikar mi tabi ki bilinmez fakat tutup da "samsung bu ışık sızması yoksa başka bişey mutlaka vardır" derseniz ancak kendinize guldurursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave5213 -- 17 Nisan 2012; 19:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

quote:

avforums'dan bayagidir okuyorum kullanici yorumlarini ve simdilik sorun gozukmuyor, ilerde cikar mi tabi ki bilinmez fakat tutup da "samsung bu ışık sızması yoksa başka bişey mutlaka vardır" derseniz ancak kendinize guldurursunuz.

sayın brave5213
    eh 5000 ,eh53000 için av forumda bişeyler okudunuz mu?
    40d 5000 yerine eh 5000 yada 5300 ü terch etmel miyim?
    yoksa 3d özellikli es5500 mü almalıyım?

3d özelliğini kullanmayacağım için es5500 gereksiz geliyor..
    ama ne yazıkki eh5000 ve 5300 de 50 hz... :(

100 hz olanlar direk 3d özelliklilerden başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

quote:

sayın brave5213

Alıntıları Göster
    d8000 lere takmıştım kafayı, bekleyeyim dedim, geçen e8000 i inceledim, demo görüntüleri gerçek ötesi güzellikteydi, kasa filan hakikaten çok şık duruyor... Ancak yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi biraz daha beklemek gerek, ucuz şeyler değiller bu cihazlar, aldımı en az 10 yıl kullanmak gerek... SG gözlük benim için yine büyük eksi ama, hakikaten samsung vivid deyin, siyah kaybı deyin ne derseniz deyin, kozmetikte de görüntüde de akar hacı... Albani diye bir üstad vardı, o sevmez sammyi ama inceliyordur, yakında vurur yerden yere, okur, feyz alırız... Acele etmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

quote:

sayın brave5213

Alıntıları Göster
    quote:

sayın brave5213

malesef sadece ES serisine bakiyorum, diger modellere bakmiyorum. albani buraya biraz ugrasa da biz de bilgilensek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Bugün Bimeks'de ES8000 serisi 2012 model Samsung televizyona el hareketleri ile kumanda etmek isteyen ama komuta edemeyen birini izledim.

Adam, televizyonun kamerasının görüş açısında kalıp elleri ile işaretler yapıyor ve bunu televizyonun algılamasını bekliyordu. İstediği şey elleri ile menünün üzerine gelip sesi açmak idi! Ancak istediklerinin hiçbirini yapamadı, satıcı ise, şu anda bulunduğunuz yer ışık almıyor ondandır diyerek, televizyonun kamerasına cep telefonunun yaklaştırarak ışığını açtı :)

Ve dediki "belki bu yardımcı olur".

2012 yılında teknoloji mağazalarında bu manzaralara sıkılıkla şahit olacağız, Samsung, teknik servis ve satıcı firmalar çok acı çekecekler bu sene, tabi müşteri'nin başına gelenleri saymıyorum.

Sakın ola, elle-gözle-sesle televizyona kumanda etme sevdasına kapılıp bu cihazlara bu kadar para vermeyin. Hiçbir zaman kullanamayacağınız ve işinize yaramayacak bu özellikler için gereksiz yere ek 1500-1900 TL para vereceksiniz.

Paneli temiz, kaliteli, kumanda ile komuta edebileceğiniz giriş seviyesi bir televizyon alın ve çok istiyorsanız internete bağlanabilen bir medya oynatıcı takın.

Ben Apple TV kullanıyorum, her ne kadar yurtdışından gelmiş olsa da, tüm bu işlemleri yapabilen cihazı 99$'a aldım. Televizyonum hiçbir SmartTv'de olmayan özelliklere kavuştu.

Akıllı olun, zar zor kazandığınız paranızı aptalca harcamayın!

aynen katılıyorum helal olsun çok güzel yorum bende es7000 ve 8000 modellerini inceledim arkadaş kanser oldum bi kere 3 tane ekstra aparat kumanda vs. eklenmiş bi kanal değiştircen yok algılamadı yok şu oldu bu oldu bu nedir yaa TEKNOLOJİ İNSANLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN VARDIR. Bana sadece bir şeyler ekledik geliştirdik demek adına yapılmış gibi geldi onun haricinde eh5000 ve 4000 ise en alt model 32 40 inc ise fiyatına göre şu an en alınmayacak cihaz diyebilirim. Ben bu sene samsung u şu ana kadar sıfır olarak nitelendiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

quote:

Bugün Bimeks'de ES8000 serisi 2012 model Samsung televizyona el hareketleri ile kumanda etmek isteyen ama komuta edemeyen birini izledim.

Adam, televizyonun kamerasının görüş açısında kalıp elleri ile işaretler yapıyor ve bunu televizyonun algılamasını bekliyordu. İstediği şey elleri ile menünün üzerine gelip sesi açmak idi! Ancak istediklerinin hiçbirini yapamadı, satıcı ise, şu anda bulunduğunuz yer ışık almıyor ondandır diyerek, televizyonun kamerasına cep telefonunun yaklaştırarak ışığını açtı :)

Ve dediki "belki bu yardımcı olur".

2012 yılında teknoloji mağazalarında bu manzaralara sıkılıkla şahit olacağız, Samsung, teknik servis ve satıcı firmalar çok acı çekecekler bu sene, tabi müşteri'nin başına gelenleri saymıyorum.

Sakın ola, elle-gözle-sesle televizyona kumanda etme sevdasına kapılıp bu cihazlara bu kadar para vermeyin. Hiçbir zaman kullanamayacağınız ve işinize yaramayacak bu özellikler için gereksiz yere ek 1500-1900 TL para vereceksiniz.

Paneli temiz, kaliteli, kumanda ile komuta edebileceğiniz giriş seviyesi bir televizyon alın ve çok istiyorsanız internete bağlanabilen bir medya oynatıcı takın.

Ben Apple TV kullanıyorum, her ne kadar yurtdışından gelmiş olsa da, tüm bu işlemleri yapabilen cihazı 99$'a aldım. Televizyonum hiçbir SmartTv'de olmayan özelliklere kavuştu.

Akıllı olun, zar zor kazandığınız paranızı aptalca harcamayın!

aynen katılıyorum helal olsun çok güzel yorum bende es7000 ve 8000 modellerini inceledim arkadaş kanser oldum bi kere 3 tane ekstra aparat kumanda vs. eklenmiş bi kanal değiştircen yok algılamadı yok şu oldu bu oldu bu nedir yaa TEKNOLOJİ İNSANLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN VARDIR. Bana sadece bir şeyler ekledik geliştirdik demek adına yapılmış gibi geldi onun haricinde eh5000 ve 4000 ise en alt model 32 40 inc ise fiyatına göre şu an en alınmayacak cihaz diyebilirim. Ben bu sene samsung u şu ana kadar sıfır olarak nitelendiriyorum.

Alıntıları Göster
    Samsung diğer markalardan farklılaşmak için ürünlerinde değişiklik yapmak zorunda kaldı. Geniş açıdan baktığınızda haklı bir hamle, ancak, yapılan değişiklik tüketici'nin işine yarayacak veya ürün kalitesini arttıracak bir değişiklik değil.

Mesela SmartTV'ler Android yüklü gelse idi Samsung çok daha fazla satış imkanı yakalamış, gerçekten fark yaratmış olurdu.

Kasa'nın güzelliği de bir yere kadar. Tv karşısında saçınızı başınızı yolarken küfür edip sinirlenmeye 3000-5000 TL para verilmez. Bunu yine bedavaya yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 18 Nisan 2012; 11:07:10 >

• quote:

Samsung diğer markalardan farklılaşmak için ürünlerinde değişiklik yapmak zorunda kaldı. Geniş açıdan baktığınızda haklı bir hamle, ancak, yapılan değişiklik tüketici'nin işine yarayacak veya ürün kalitesini arttıracak bir değişiklik değil.

Mesela SmartTV'ler Android yüklü gelse idi Samsung çok daha fazla satış imkanı yakalamış, gerçekten fark yaratmış olurdu.

Kasa'nın güzelliği de bir yere kadar. Tv karşısında saçınızı başınızı yolarken küfür edip sinirlenmeye 3000-5000 TL para verilmez. Bunu yine bedavaya yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar burasının yeri olmadığının farkındayım ama ilgilenenler olabilir diye yazmak istiyorum. Samsungdan değişim için gelen 46es7000 model tv'im açılmamış kutusunda duruyor. 23,5 ay daha garantisi var. ilgilenen olursa özelden sorularınızı sorabilirsiniz.

not: konuyu daha fazla kirletmemek adına burdan hiçbir soruya cevap vermiyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyDeS

Arkadaşlar burasının yeri olmadığının farkındayım ama ilgilenenler olabilir diye yazmak istiyorum. Samsungdan değişim için gelen 46es7000 model tv'im açılmamış kutusunda duruyor. 23,5 ay daha garantisi var. ilgilenen olursa özelden sorularınızı sorabilirsiniz.

not: konuyu daha fazla kirletmemek adına burdan hiçbir soruya cevap vermiyeceğim.

Alıntıları Göster
    HyDeS eger televizyonun neden degistigi hakkinda birkac sey yazarsaniz bilakis konuya cok faydasi olacagi kanaatindeyim.
  • quote:

Tv karşısında saçınızı başınızı yolarken küfür edip sinirlenmeye 3000-5000 TL para verilmez. Bunu yine bedavaya yapabilirsiniz.

başka türlü anlatılamaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesyseng

quote:

Tv karşısında saçınızı başınızı yolarken küfür edip sinirlenmeye 3000-5000 TL para verilmez. Bunu yine bedavaya yapabilirsiniz.

başka türlü anlatılamaz sanırım

Alıntıları Göster
     2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

istanbul bilisim tv geldigi gibi fiyati artirmis.

• quote:

istanbul bilisim tv geldigi gibi fiyati artirmis.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bende birçok model arasında gidip gelenlerdenim. LG LW650S ile D8000 arasında kalırken 1-2 ay içerisinde LG nin LM760 serisinin geleceğini öğrenerek beklemeye başlamıştım ki bu arada ES8000 serisine rotam döndü. ama hala kararsızım.

Samsung'un kasası hakikaten çok güzel ama, 3D devreye girdiğinde ve aldığım ürünün bu özelliği varken, zaman zamanda olsa kullanmak istediğimde sağlıklı olmasını tercih ederim. LG'nin LM serileride kasa olarak hakikaten çok güzel. (http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-3d-tv-42LM760T.jsp ) Bu arada LG LW serisinde kullandığı mat panelden LM serilerinde tekrar parlak panellere dönmüş ve görüntü kalitesi çok artmış sanki, her ne kadar yansıtma yapsada.

LG pasif gözlük teknolojisini kullanırken daha çok tercih sebebi oluyor. Yaklaşık 3 hafta önce D8000 ile LW650S arasında 3D kıyaslama fırsatım oldu. Samsung ekranında 2D-3D görüntü vardı ama LG'nin 3D'si hakikaten çok güzeldi. Küçük kızım üzerine gelen görüntülerden kaçmaya çalışıyordu sürekli :) Bu arada LG LM760 serilerinde de 7 adet gözlük var ve 2'si 3D oyunlar için. 3D gözlük fiyatlarınıda hesaba katmanızda fayda var. Samsung en iyi ihtimalle 2 adet hediye ediyor. Kendiniz almak istediğinizde ise kalitesine göre 150-300 TL arasında. LG'de ise bu fiyatlar en fazla 20 TL.

Samsung'un sesli ve hareketli kontrolleri algılaması çok fantastik gelsede :) algılamada ne kadar sorunsuz olduğu hakkında herhangi bir bilgim yok çünkü şimdiye kadar çok fazla kullanıcı yorumu yok, deneme imkanımda olmadı. LG sesli ve hareketli kontrollere sahip değil ama akıllı kumandası Samsung'un bu özellikleri kadar ilgi çekici, en azından benim için. Kullanımında da şimdiye kadar herhangi bir sorun okumadım.

ÖZET : halen bir karara varamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invitation -- 20 Nisan 2012; 23:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invitation

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bende birçok model arasında gidip gelenlerdenim. LG LW650S ile D8000 arasında kalırken 1-2 ay içerisinde LG nin LM760 serisinin geleceğini öğrenerek beklemeye başlamıştım ki bu arada ES8000 serisine rotam döndü. ama hala kararsızım.

Samsung'un kasası hakikaten çok güzel ama, 3D devreye girdiğinde ve aldığım ürünün bu özelliği varken, zaman zamanda olsa kullanmak istediğimde sağlıklı olmasını tercih ederim. LG'nin LM serileride kasa olarak hakikaten çok güzel. (http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-3d-tv-42LM760T.jsp ) Bu arada LG LW serisinde kullandığı mat panelden LM serilerinde tekrar parlak panellere dönmüş ve görüntü kalitesi çok artmış sanki, her ne kadar yansıtma yapsada.

LG pasif gözlük teknolojisini kullanırken daha çok tercih sebebi oluyor. Yaklaşık 3 hafta önce D8000 ile LW650S arasında 3D kıyaslama fırsatım oldu. Samsung ekranında 2D-3D görüntü vardı ama LG'nin 3D'si hakikaten çok güzeldi. Küçük kızım üzerine gelen görüntülerden kaçmaya çalışıyordu sürekli :) Bu arada LG LM760 serilerinde de 7 adet gözlük var ve 2'si 3D oyunlar için. 3D gözlük fiyatlarınıda hesaba katmanızda fayda var. Samsung en iyi ihtimalle 2 adet hediye ediyor. Kendiniz almak istediğinizde ise kalitesine göre 150-300 TL arasında. LG'de ise bu fiyatlar en fazla 20 TL.

Samsung'un sesli ve hareketli kontrolleri algılaması çok fantastik gelsede :) algılamada ne kadar sorunsuz olduğu hakkında herhangi bir bilgim yok çünkü şimdiye kadar çok fazla kullanıcı yorumu yok, deneme imkanımda olmadı. LG sesli ve hareketli kontrollere sahip değil ama akıllı kumandası Samsung'un bu özellikleri kadar ilgi çekici, en azından benim için. Kullanımında da şimdiye kadar herhangi bir sorun okumadım.

ÖZET : halen bir karara varamadım :)

Alıntıları Göster
    Samsung'lardaki Clouds (bulutlanmanın) en büyük sebebi,kullanılan kristal led panel'den kaynaklıdır;çok dikkatli olursanız farkedebileceğiniz seviyelere kadar düşmüş durumda olsa da,en azından bu durumun olduğunu bilmek beni rahatsız eder...
    2012'ler arasında 3D ve içerikte LG , Kullanılan donanımda ise panasonic lider olacak...
    unutmadan LG panelleri de yabana atılır değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 20 Nisan 2012; 19:47:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Samsung'lardaki Clouds (bulutlanmanın) en büyük sebebi,kullanılan kristal led panel'den kaynaklıdır;çok dikkatli olursanız farkedebileceğiniz seviyelere kadar düşmüş durumda olsa da,en azından bu durumun olduğunu bilmek beni rahatsız eder...
    2012'ler arasında 3D ve içerikte LG , Kullanılan donanımda ise panasonic lider olacak...
    unutmadan LG panelleri de yabana atılır değil

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gidip bir gaflet ve delalette bulunarak 40ES8000 aldım

Almaz olaydım... Bulutlanma ışık sızması hala var çok fazla bilgim yok ama hızlı sahnelerde görüntü atlama tarzı sorun da oluşuyor ve samsung türkiye hala pişkin pişkin durumu normal gibi karşılamakta ısrar ediyor.

Elimden geleni yapıp hakkımı aramaya çalışıcam

Fakat Samsung alacakları burdan uyarmak istiyorum, sizde kara kara düşünüp acaba kutudan sağlam televizyonum çıkacakmı çıkmıycakmı diye düşünüp 3500 - 5000 TL arası bir parayı verip kazıklanmayı göze alıyorsanız gidip alın ne diyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hmydante

Almaz olaydım... Bulutlanma ışık sızması hala var çok fazla bilgim yok ama hızlı sahnelerde görüntü atlama tarzı sorun da oluşuyor ve samsung türkiye hala pişkin pişkin durumu normal gibi karşılamakta ısrar ediyor.

Fakat Samsung alacakları burdan uyarmak istiyorum, sizde kara kara düşünüp acaba kutudan sağlam televizyonum çıkacakmı çıkmıycakmı diye düşünüp 3500 - 5000 TL arası bir parayı verip kazıklanmayı göze alıyorsanız gidip alın ne diyim...

yuh diyorum es serileride gumledi ozaman desenize
    ilk alan sensin sanirim baska kullanicilarinda yorumunu merak ediyorum dogrusu

• quote:

quote:

yuh diyorum es serileride gumledi ozaman desenize
    ilk alan sensin sanirim baska kullanicilarinda yorumunu merak ediyorum dogrusu

Alıntıları Göster
    Evet ne yazıkki en çok zoruma gidense böyle bir ekrana sorun yok demeleri.. Herşey normalmiş olabilirmiş... Tüketici Mahkemelerinin işleyişi ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa, işleyiş hakkında bilgilerini benimle paylaşabilirse çok sevinirim.

• quote:

Evet ne yazıkki en çok zoruma gidense böyle bir ekrana sorun yok demeleri.. Herşey normalmiş olabilirmiş... Tüketici Mahkemelerinin işleyişi ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa, işleyiş hakkında bilgilerini benimle paylaşabilirse çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Fotoğraflara bakarsak durum çok kötü ES - EH serisinde.
  • Eyvah o nasil siyah seviyesi...

Samasung kendi sonunu hazirliyor 2 yildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Eyvah o nasil siyah seviyesi...

Samasung kendi sonunu hazirliyor 2 yildir.
    Eh serisi gerçekten çok kötü lcd kasaları led tv diye satıyorlar bu sene.Es serisi göya üst seri olacak diyorlar dı ama görüdük ki ses ve hareket kontrlünün dışından değişen çerçeve ve sanal yolla çift çalışan işlemci başka bir fark göremedik.Samsung ne elde kalanları böyle yaparak çıkaracak oled serilerine kendisini hazırlayacak.
  • Arkadaşlar eski bir 46d8000 sahibi olarak diyebilirim ki samsung teknolojik ve özellik olarak çok üstün ancak kalitesi düşük bir marka. mükemmel siyahlar mükemmel kontrast harika bir 2d-3d çeviri. daha sayamayacağım bir çok özellik. Ama gel gelelim bunların hepsini o bulutlanmış ışık sızan ekran da yapmak zorunda kalınca sinirleriniz zaman zaman gerilecek. üç defa d8000 i değiştirdim en sonunda para iadesi yaptırdım. Anlayacağınız. bu samsung panel homojenitesi bozuk 2. 3. sınıf panellerini ne diye satmaya çalışır yada bu probleme nasıl bir çözüm bulamaz anlayabilmiş değilim. Samsungun rakibi philips 9000 serileridir. ama maşallah muadil bir philips 7000-9000 aralığında. 9715 güzel bir tv idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.