Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clarnet

panasonic viera nın yeni modelini inceledim 2 gün önce teknosada adeta bir yıldız gibi parlıyor öyle bir görüntü kalitesi yoktur herhalde çerçeve nerdeyse es8000 :)yeterli bütçem olsa hemen alıcaktım et50 mi neydi modeli aklımda kalmadı şimdi. ben 46d6500 ile bir macera yaşadım çok şükür sattım kurtuldum philips 46PFL5507K/12 aldım çok şükür memnunun artık hem samsungtan daha ucuz hem sorunsuz bir tv hemde 2012 model :)

46d6500 ile ne gibi sorunlar yaşadınız acaba merak ettim.

Ben de 40d5000 falan bakıyordum da 6500 ile sorun yaşanıyorsa :) o yüzden sordum
  • satın alırken fullhd 3d diye sattı teknosadaki arkadaşlar daha sonra olmadığını öğrendiğimde yıkıldım 7000 le 400 lira fark varken bunu almıştım ışık sızması aldı başını gitti 3d saçmalamaya başlamıştı gibi sorunlar vardı.bu arada konu ile alakası yok ama teknosan birşey alıcaksınız kendiniz araştırmadan almayın ikinci defa yine aynı hataya düştüm yeni aldığım tvnin dts desteği olduğunu söyledi teknosadaki arkadaş ama olmadığını gördüm kullandıktan sonra. adamlar direk sallıyor :)
  • Full HD 3D degil miydi yani d6500 :S nasil olur ustad? 720p hd ready mi yani :S

Neyse gecmis olsun diyim.
  • Hayır tv Fullhd doğru fakat 3d modunda fullhd 3d değil bu almanyada resmen kanıtlandı ve 7000 lerle değiştirdiler mecburen eh burası türkiye hertürlü gider adamlar kutudaki fullhd 3d ibaresini kaldırıp sadece 3d yazmışlar buda herşeyi anlatıyor zaten bu arada 7000 veya 8000 de 3d yi kapadığında fullhd 3d durduruldu diyor 6500 de 3d durduruldu diyor neyse şimdiki televizyonumdan çok memnunum akşam şoklardaydım resmen 3d şov yaşadım :)
  • merhabalar
    Ben 40 es 6710 almayı düşünüyorum.
    Acaba ES serilerine wireless klawye mouse bağlanabildiği doğru mu?
    Celişkili bilgiler var, Tekno marketlerde sadece özel 200 tl lik samsung klavyenin takılabileceğini söylediler. Bana gerçekçi gelmedi.

Ayrıca 40D6510 ile 40es6710 arasında ekran kalitesi açısından fark var mıdır.
    D6510 ultra clear ekran ES6710 ise değil.
    ES6710 da da local dimming mevcut.
    Bana D6510 un ekranı ES7000 e çok yakın geldi.
    6710 ise sönük kalıyor.
    Muhtemelen ultra clear olmadığı için,
    Nedense yeni seride 6 serisinde ultra clear ekranı kaldırmışlar.
    Pahalı geldi herhalde.
    Fikriniz nedir...

Saygılar...
  • 40es5500 hakkında hala bir bilgiye ulaşamadım.

Fiyatı satışa yeni sunulmasına rağmen 40d5000'den uygun ve d5000'e göre Smart Tv ve Web Browser özellikleri eklenmiş durumda sanırım.

Alınır mı, alınmaz mı nedir?
  • Benim bildiğim kadarıyla Samsung kendine ait standart bir klavye kullanıyor. Lansmanda da yoktu bunun hakkında bir bilgi.
  • bugün teknosa'dan 46es6710'u 3100 liraya aldım 2 gözlükle birlikte. tv'de sadece maç izliyorum. maçı izlerken sorun çıkarmasın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

bugün teknosa'dan 46es6710'u 3100 liraya aldım 2 gözlükle birlikte. tv'de sadece maç izliyorum. maçı izlerken sorun çıkarmasın yeter.

Hocam hayirli olsun ilk önce. Bir kac hafta evvel bu modeli almak üzereydim elimle cercevesini yoklarken biraz cok isinma yapmis oldugunu farkettim sordum ve bunun normal oldugu söylendi ama benim icime sinmedi.
    Acaba bunu mümkünse bizzat gözlemleyerek burada bize yazabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coumuflage

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

bugün teknosa'dan 46es6710'u 3100 liraya aldım 2 gözlükle birlikte. tv'de sadece maç izliyorum. maçı izlerken sorun çıkarmasın yeter.

Hocam hayirli olsun ilk önce. Bir kac hafta evvel bu modeli almak üzereydim elimle cercevesini yoklarken biraz cok isinma yapmis oldugunu farkettim sordum ve bunun normal oldugu söylendi ama benim icime sinmedi.
    Acaba bunu mümkünse bizzat gözlemleyerek burada bize yazabilirmisiniz?

teşekkürler.

ilk heves uzun süre kurcalarım zaten televizyonu. gözüme çarpan bütün sorunları yazarım.

• 40es7000 e kablosuz klavye bağladım. Sorunsuz.
  • SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV + SAMSUNG HT-E3550 3D BLURAY EV SİNEMA SİSTEMİ hediyesi var..
    Aklımda LG 42LW550 vardı ve tek tercihim o olacak idi..Yanında da LG 5.1 veya 2.1 sistem alacaktım..Ama şimdi Samsung 46ES6140 gördüm..

Ne diyorsunuz ? LG den şaşmamalı mıyım ?
  • arkadaslar bır hafta once ue46es8000 tv yı aldım 5500 fiyat hedıyesı samsung 3d blu-ray oynatıcı ve bır cıft gozluk televızyonu bayagı karıstırdım forumda bır arkadasın dedıgı ısık sızması bende yok gunduzde baktım gecede belkıde benım sansıma ,ama bazen hızlı sahnelerde hafıf atlama oluyor ozellıkle macları seyrederken daha cok fark edıyorsunuz ama bunun sebebı dıgıturk yayınımı onu anlıyamıyorum soyle guzel bır test vıdeosu olsa deneyıp daha ıyı sızlere bılgı verebılırım sesle komut ve elle komut ozellıklerı gercekten harıka smart ozellıklerı cok guzel ıcınde fılmler dolu ınternet uzerınden seyredıyorsunuz ama ınternet hızınız bıraz ıyı olması lazım bırde merakım 800 hz denıyor tv ıcın ama sonucta dıgıturkun yayını ıcın verılen recevıer ne kadar kalıtelı yayın verıyor onuda tartısmak lazım evde aynı zamanda normal kablolu tv var analog onu da denedım tabııkı bır hd yayını gıbı maalesef olamıyor ama bu ekranın buyutmesıne gorede bence netlık cok kotu degıl sizlere goruntulerın fotolarını cekıp burada paylasırım

• Güle güle kullanin hayirli olsun TV niz..

yavkar@fb hocam takip ediyor olacagim yazacaklarinizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coumuflage -- 13 Mayıs 2012; 15:04:23 >
  • resimler

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]
  • show tv

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

• Samsung ue-46es8000 led tv , ses ile ve elle komut videosu
  • hocam video icin tesekkurler, turkce komut verebilecegimizi hic beklemiyordum dogrusu.
  • Bende alana kadarbilmiyordum isin dogrusu :) komutlar turkce sadece ilk komut ya hi tv oluyor yada smart tv ben hi tv yi kullaniyorum kanal numaralarini dahi turkce soyliyerek o kanala gecmesini sağliyorsunuz arada bir etraftaki sesten veya cok kalabalik ortamda herkafadan birses cikarsa maalesef karistirdigi oluyor
  • Arkadaslar birde su aciklamayi yapmak istedim bazi arkadaslar krom dokunmatikkumanda uzerindeki microfona konusuluyor gibi ifadeler okudum hatta eve tv yi getiren servis elemani dahi beni ona konusturup tanitti ustundeki kumandanin dugmesine bastirarak ama olay oyledegil tv uzerinde microfon var yani hic birseye basmadan direk tetikleme kelimesi olan hitv veya smarttv demeniz yeterli oluyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.