Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artik sizden detayli bir inceleme bekliyoruz :)

acikcasi clouding ve serviste yasananlar gozumu korkutuyordu, fakat sizin de tv'de en azindan clouding sorunu olmamasi beni sevindirdi. bircok kotu yorum okuduktan sonra,
    bir tane de olsa iyi bir yorum duymak guzel. masallah diyorum buradan, gule gule kullanin.
  • Arkadaşlar samsung ue-E32ES5500 model tv hakında fikri olan var mı? 1500 tl ye alınabiliyor, 3D hiç önemli değil olmasa da olur yani. O açıdan bu tv yi değerlendirirsek ne deriz?

Mkv codec desteği konusunda başarılı olduğunu tahmin ediyorum neticede smart tv. Esas kullanım amacı film-dizi olacak. Normal tv yayını izlemeyeceğim.

İleride konsol bağlarsam yanlız samsung ve lg de hatırı sayılır input lag mevcut ve anında fark edebiliyorum. Bu açıdan lütfen fikir belirtin 1500 tl aralığında tv alacam kafayı kırmak üzereyim.
  • Dartyde 55es8000'i 6000 TLye gördüm, kafamı kurcaladı, yanında bluray player da vardı ama buradakileri okuyunca kafamda soru işareti kaldı... Sanırım bekleyeceğim
  • Arkadaslar bugün 46es8000 aldım.yarin kurmaya gelecekler.acil bilen kullanan test eden arkadaslardan yorum bekliyorum.acikcasi kafam karisti
    iade mı etsem die düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigvoli

Arkadaslar bugün 46es8000 aldım.yarin kurmaya gelecekler.acil bilen kullanan test eden arkadaslardan yorum bekliyorum.acikcasi kafam karisti
    iade mı etsem die düşünüyorum?

Şanslıysan sorunsuz gelir ve kullanırsın, samsung sans isi..

Yorumlar ve fotograflar bekliyoruz..

Ne kadara nerden aldiniz bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 16 Mayıs 2012; 10:19:04 >
  • Media markt dan 4.699 2 ad. Gozluk hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigvoli

Media markt dan 4.699 2 ad. Gozluk hediye.

Burada 50 tl daa ucuz ama mediamarkt sorun cikinca yardimci oluyor diyorlar iyi yapmıssın, testleri beklioruz..

http://www.samsungavm.com/?urun-454-SAMSUNG-UE46ES8000-LED-TV--2-ADET-3D-GOZLUK-HEDiYELi-.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtys

show tv

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

hocam çok canlı izliyrsun, zevk meselesi belki ama , biraz ayar çeksen iyi olur diye düşünüyorum.
  • Merhaba,

Televizyon alacaklar KİPA'da bu hafta tüm TV'lerde %30 indirim var.

Küsüratlarını hatırlamıyorum fakat.

40 ES 8000 2.700 TL
    46 ES 7000 3.300 TL
    46 ES 8000 3.600 TL

Hepsi 2 gözlük hediyeli. 8000 serileri + blueRay oynatıcı hediye.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DURUTAY

Merhaba,

40 ES 8000 2.700 TL
    46 ES 7000 3.300 TL
    46 ES 8000 3.600 TL

Bilginize.

ellerinde urun var mi?
  • quote:

Merhaba,

40 ES 8000 2.700 TL
    46 ES 7000 3.300 TL
    46 ES 8000 3.600 TL

Bilginize.

BU fiyatlardan emin misiniz, 46es8000 3600e zor ya, 1000 lira fark var ve bluray oynatıcı hediye diyorsunuz..
  • Çiğli mağazasında ellerinde var. Diğer mağazaları bilemiyorum.
  • Kesinlikle Eminim. Ben geçen sene bu zamanlarda 40 D 8000 almıştım. 3.300 TL'ye hep ucuz aldığımı düşünürdüm. Fakat etiketleri görünce çok şaşırdım.
  • quote:

Kesinlikle Eminim. Ben geçen sene bu zamanlarda 40 D 8000 almıştım. 3.300 TL'ye hep ucuz aldığımı düşünürdüm. Fakat etiketleri görünce çok şaşırdım.

Ne güzel sony hx850 almayi dusunuyordum simdi fiyatlar gercekten boyleyse seytana uyup alirim sonra da sorun cikmaz inj ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 16 Mayıs 2012; 16:04:15 >
  • hangi mağazada satılıyor bu fiyatlara kipa dediğiniz yer neresi oluyor istanbulun neresinde bilgi verirseniz tşr ederim
  • 46es6710 için servis bugün geldi ve ilk kez kullandım. yaklaşık 13 saattir hiç kapatmadım.

normal sayılabilecek bir ısınma oldu. bir iki nokta hariç ele sıcaklık veren bir yeri yok.
    smart uygulamaları hızlı bir internetle çok verimli olur diye düşünüyorum.
    bugün maçı atv hd'de izledim görüntü kalitesi üst düzeyde. atlama falan fark etmedim izlerken. sd yayında belki olmuştur takip etmedim.
    gerçek 3d denemesini şimdilik kısa videolar ile yaptım. özellikle karanlık ortamda çok güzel görünüyor.
    hariciden izlediğim bluray filmde de performans iyiydi.
    smart'a ilk girişte uygulamalar yüklenirken/güncellenirken çok bekledim. 1 saat sürdü.
    2d-3d converter sonuçlarını beğenmedim. hem hd yayında hem de sd yayında denedim ama içime sinmedi.
    bulutlanma var ama genel bir sorun olduğu için gülümseyerek karşıladım kendisini.
    web browser'ı beğenmedim. farklı bir tarayıcı yüklenebiliyorsa fena olmaz.

bir de smart cinema denen güzel hizmete giriş yapamadım. e-posta ve şifre istiyor. smart'a ilk girdiğim zaman verdiğim adresi ve şifreyi giriyorum, kullanıcı bulunamadı diyor. yeni hesap açmaya çalıştım onu da başaramadım. şimdilik kaldı öyle.

• Arkadaşlar bende cts günü hiperucuz.com 'dan Samsung Türkiye garantili 55ES8000 aldım. Fiyatını sanırım hatalı yazmışlar. 46inch modelinden 200 tl ucuzdu vede samsung blu-ray bd-e5500 hediyeli. Şuan fiyatını 500TL artırdılar. Bide eylülde ödemeye başlıcam.(5950) Sizler kadar olaya profesyonel bakmasam da ilk izlenimlerim hareketle kontrol özelliği kısmen kullanışlı. sesle kontrol güzel çalışıyor.Dün samsung yeni firmware yayınladı. Clouding olayı yok şimdilik. 3D şirinler izledim. Performansı mükemmel. 2D-3D çevirme özelliğini uzun süre izlemediğimden bişey diyemeyeceğim. Yüz tanıma özelliğide sadece oturum açmada işe yarıyor. Pek kullanışlı değil. Çift işlemcili olduğundan uygulamalar tatminkar sürelerde açılıyor. Evde 20mbit fiber var. Direkt kabloya bağladım. Uygulamlardaki filmleri takılmadan izleyebiliyorum.
  • Işık sızması veya başka bir sorun çıktımı hocam(İnşallah çıkmaz)?Bende 46" modeline bakıyorumda.
  • sol alt köşede çok azda olsa bi ışık sızması var ama açıkcası beni rahatsız etmiyor. Led Tv 'lerin genel sorunu zaten bu. Servis kurarken metal duvar askı aparatı kullanmayın, ip askı aparatı kullanın dedi. bu beni biraz huylandırdı sadece. Metal duvar aparatında görüntüde sıkıntılar oluyormuş. Fikri olan varsa paylaşsın. Duvar aparatını değiştircem ona göre. Dünya para verdik. Yazık olur 100 Tl Lik bi aparat için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.