Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 40 es 7000 modelinde kanal tasima nasil yapiliyor?Birde hizli sahnelerde goruntu titriyor. sorun ne olabilir bilenler yardim ederse sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu es 7000 tv nin kutudan çıkan ır bluster a digiturk humax uydu alıcı kumandasını tanıtabilen varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VİNN

arkadaslar bu es 7000 tv nin kutudan çıkan ır bluster a digiturk humax uydu alıcı kumandasını tanıtabilen varmı...

Arkadasim ben ugrastim fakat tanitamadim bendeki humax hd kutu ve bu receiveri maalesef tam işlevsel tanimiyor taniyor ama tam randimanli calismiyor kapatiyor acmiyor veya kanal degistiriyim diyorsun ses aciyor hem digiturk olarak hemde humax olarak aratarak denedim ama olmadi Ama diger cihazlarimi tanittim ve cok kolay tanidi guzel kolay islevsel yapmislar

• her başlığa yazmış gibi oldum ama acil oldugu için kusura bakmayın..
    arkadaşlar d5000 serisini mi önerirsiniz yoksa eh5000 mi? bu eh yeni çıkan modelmiş galiba ama d serisinden daha ucuz? Annemlere alacağım için 5000 serisi yeterli ama başta sorduğum durum kafamı karıştırdı..Acil bi cevap verebilirseniz sevinirim..herkese iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtys

quote:

Orijinalden alıntı: VİNN

arkadaslar bu es 7000 tv nin kutudan çıkan ır bluster a digiturk humax uydu alıcı kumandasını tanıtabilen varmı...

Arkadasim ben ugrastim fakat tanitamadim bendeki humax hd kutu ve bu receiveri maalesef tam işlevsel tanimiyor taniyor ama tam randimanli calismiyor kapatiyor acmiyor veya kanal degistiriyim diyorsun ses aciyor hem digiturk olarak hemde humax olarak aratarak denedim ama olmadi Ama diger cihazlarimi tanittim ve cok kolay tanidi guzel kolay islevsel yapmislar

Merhabalar, kutudan çıkan mikrofonlu kumamdayı ir blastere tanıttınız mı yoksa tanıtmadan mı kullanıyorsunuz?Ben bir türlü o kumandadan ses açma gibi işlemleri yapamıyorum.

• eh serisini alma.canını sıkar.d6500 serisi guzel bulursan onu al.gecen yılın samsung serilerinde en iyisi
  • magazadaki yayınlara bakarak tv alınmaz.samsung clear ekran kullanır.daha renkli gösterir.ama eksileride vardır.dogal renk vermez.her markanın her modeli iyi olmaz.ben d6500 serisini begendim.bu yeni serileri biraz bekleyin derim.tavsiyem 2012 tv lerde en begendigim panasonic tx-p42vt50 gercek renk ve gercek siyahları gosteriyor.6000000 kontras 2500 hz
  • es7000 serisinin kanallarını USB'den alıyorum ama PC'de bir türlü kanal düzenleyici le düzenliyemiyorum. yapabilen var mı?
    yahut hazır kanal listesini yine PC'den indirip TV'ye USB'den yükleyemiyorum. "geçersiz kanal" uyarısı veriyor...
  • ES serisinde dahili uydu alıcısı mı kullanıyorsunuz? yoksa yeni bir recevir mi aldınız?
    yeni bir recevir kullananlar; görüntü kalitesinde HD yayınlar olsun SD yayınlar olsun bir fark oldu mu?
  • Beyler yarın Samsung 55es7000 serisini alıyorum ama aklıma takılan bişey var. Bu modellerde kullanmakta zorunlu tutulan bir askı aparatı var. Gelen servis mutlaka samsung askı aparatını kullanmak zorundasınız diye diretip kullanmıyorum dersenizde aparattan kaynaklanan sorunlardan dolayı garanti dışı olacağını söylüyormuş.

Ben ciddi ciddi bu sorun varsa dahi tv yi almaktan hemen vazgeçerim. Garanti dışı nedemek ya ? Böyle bişey kabul edilemez.
    Bu konu hakkında bilgisi olan ve paylaşabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi ?
  • Uzun zamandir bende forumu takip ediyorum. Dunde Teknosadan nasil olduysa!! 46ES7000 aldim. Fiyat 3900 TL.
    Nasil olduysa derken 8 aydir karar veremiyordum, surekli incele arastir ama donup dolasip Samsung D serisine geliyordum.
    Dunde indirim var diye bir bakayim dedim ve Bimekste 3300 TL ye 46D8000 buldum. Ben yurtdisinda oldugum icin esime haber verdim ve alisveris merkezine gitti.
    Bende o arada Bimeksin garantisi ile ilgili birkac yazi okudum. Samsung Turkiye degilde Ithalatci firma garantisi verdigi yaziliydi birkac yerde.
    Esim o ara Teknosadan beni aradi ve burda bir televizyon var, millet etrafina toplanmis boyle elle sesle kontrol ediyorlar filan dedi, guzelmis alalimmi bunu deyince
    yeter artik dedim. Ben bir 8 ay daha arastirsam alamam dedim ve al dedim. Hala televizyonu aldigimin farkina varamadim Taksitleri odemeye baslayinca anlarim heralde.

Simdi gelelim asil konuya hep acabalalar olacaktir ama oki okadar para verdin, az daha verip Panasonic VT serisinden alsaydin diyen arkadaslar var mi?
    Varsada lutfen yazmasin

Neyse umarim sitede bolca bahsedilen clouding ve bleeding ve olu pixel olaylari ile karsilasmam. Televizyonu 2 hafta sonra kurdurucam. Deneyimlerimide hemen sizinle paylasirim.
    Dedigim gibi umarim bir problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotgojo

Uzun zamandir bende forumu takip ediyorum. Dunde Teknosadan nasil olduysa!! 46ES7000 aldim. Fiyat 3900 TL.
    Nasil olduysa derken 8 aydir karar veremiyordum, surekli incele arastir ama donup dolasip Samsung D serisine geliyordum.
    Dunde indirim var diye bir bakayim dedim ve Bimekste 3300 TL ye 46D8000 buldum. Ben yurtdisinda oldugum icin esime haber verdim ve alisveris merkezine gitti.
    Bende o arada Bimeksin garantisi ile ilgili birkac yazi okudum. Samsung Turkiye degilde Ithalatci firma garantisi verdigi yaziliydi birkac yerde.
    Esim o ara Teknosadan beni aradi ve burda bir televizyon var, millet etrafina toplanmis boyle elle sesle kontrol ediyorlar filan dedi, guzelmis alalimmi bunu deyince
    yeter artik dedim. Ben bir 8 ay daha arastirsam alamam dedim ve al dedim. Hala televizyonu aldigimin farkina varamadim Taksitleri odemeye baslayinca anlarim heralde.

Simdi gelelim asil konuya hep acabalalar olacaktir ama oki okadar para verdin, az daha verip Panasonic VT serisinden alsaydin diyen arkadaslar var mi?
    Varsada lutfen yazmasin

Neyse umarim sitede bolca bahsedilen clouding ve bleeding ve olu pixel olaylari ile karsilasmam. Televizyonu 2 hafta sonra kurdurucam. Deneyimlerimide hemen sizinle paylasirim.

Hayırlı olsun.Bu tvden bende aldım Bimeks'den.40 inç olanını.Çok memnunum.Bir tane de kardeşime aldık.Samsung Türkiye sitesindeki servis gelip kurdu.Hemen piksel,bulutlanma ve ışık sızmasına baktım temiz çıktı şimdilik.Avrupa kupası maçlarını trt1 hd den seyrediyorum,mükemmel.SD yayınlar çok kötü kanallar dışında beklediğimden iyi çıktı.Sesle kontrol mağazada tam performans vermeyince pek işe yaramaz demiştim ama evde gayet iyi çalışıyor ve sık sık kullanıyorum.Elle kontrolde tam karşısında olmak gerektiği için işim olmuyor.Media playeri ve dahili uydusu çok iyi.Klavye ve mause taktım uyum sağladı.İnternete güzel bağlanıyor ama iki kat üstümdeki komşudan kablosuz gördüğü için mi yoksa gücü mü o kadar bilmiyorum biraz ağır kalıyor.İlk zamanlar 3d rahatsız etti ama zamanla alıştık.İlerde yeni kit takılarak tvnin özelliklerinin güncellenebilmesi de güzel bir şey.37 inç plazmamın yerine koyunca hanım bu daha küçükmüş dediyani çerçevesiz olması küçük gösterdi.Sadece 3d için 46 inç olsa daha iyi olurdu ama odam küçük maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 11 Haziran 2012; 23:00:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkas

quote:

Orijinalden alıntı: hotgojo

Uzun zamandir bende forumu takip ediyorum. Dunde Teknosadan nasil olduysa!! 46ES7000 aldim. Fiyat 3900 TL.

Varsada lutfen yazmasin

Hayırlı olsun.Bu tvden bende aldım Bimeks'den.40 inç olanını.Çok memnunum.Bir tane de kardeşime aldık.Samsung Türkiye sitesindeki servis gelip kurdu.Hemen piksel,bulutlanma ve ışık sızmasına baktım temiz çıktı şimdilik.Avrupa kupası maçlarını trt1 hd den seyrediyorum,mükemmel.SD yayınlar çok kötü kanallar dışında beklediğimden iyi çıktı.Sesle kontrol mağazada tam performans vermeyince pek işe yaramaz demiştim ama evde gayet iyi çalışıyor ve sık sık kullanıyorum.Elle kontrolde tam karşısında olmak gerektiği için işim olmuyor.Media playeri ve dahili uydusu çok iyi.Klavye ve mause taktım uyum sağladı.İnternete güzel bağlanıyor ama iki kat üstümdeki komşudan kablosuz gördüğü için mi yoksa gücü mü o kadar bilmiyorum biraz ağır kalıyor.İlk zamanlar 3d rahatsız etti ama zamanla alıştık.İlerde yeni kit takılarak tvnin özelliklerinin güncellenebilmesi de güzel bir şey.37 inç plazmamın yerine koyunca hanım bu daha küçükmüş dediyani çerçevesiz olması küçük gösterdi.Sadece 3d için 46 inç olsa daha iyi olurdu ama odam küçük maalesef.

Bu arada media player olayından bahsetmşsiniz. Harici media playermi taktınız yoksa usbden mi film izliyorsunuz ? Veya smart tv üzerindenmi ?
    Dts sesi çözüp çözmediği konusunda çok araştırma yaptım ama bulamadım sadece MKV oynattığını biliyorum. Dts çok önemli benim için bir çok filmimi dts den ac3 e çevirmekten yoruldum.

İndirdiğimde harici harddiskimi takıp hiç bişeyle uğraşmadan çatır çatır film izlemek istiyorum.

He bu arada yukarıda da belirttim. Acaba tv sehpadamı yoksa duvaramı monte ettiniz ? Monte ettiyseniz aparat olarak ip aparat zorunluluğu varmış garanti kapsamından çıkmaması için ?

• crazyy77,
    senin için dtsli film izledim biraz önce sesi çözüyor,sorun yok yani.Media playerden kastım tv'nin media oynatıcısı.Ben sehpaya monte ettim, o yüzden aparat hakkında bilgim yok.
  • İyi günler,

Geçen gün ben de 40ES5500 serisi LED den aldım.Genel anlamda büyük bir sorun yok yalnız şöyle 1-2 basit sorun var:

-- Bir MKV filmi açıp izlemeye başladıktan sonra kapatıp bir süre sonra tekrar açtığımda kaldığı yerden devam ediyor, baştan başlaması gerekirken böyle oluyor.Mesela, 5 filmi bu şekilde açtım bi süre sonra kapatıp tekrardan açtım diyelim, hepsinin kaldığı yeri hatırlıyor ordan devam ediyor.Böyle bir sıkıntı var fakat film başladığında "Tools" dan "Baştan Oynat" seçeneğiyle bu giderilebiliyor ancak ben bunu yapmak istemiyorum tekrar açtığımda direk baştan başlasın istiyorum bunun çözümü var mı?

-- Bir de yine MKV filmlerde geri/ileri sarma olayı çok yavaş 12-14 sn fln atıyor 1 saniyede.Bunu arttırmanın bir yolu var mı?Menüleri falan baya bir kurcaladım ancak bulamadım bunun ayarını.

Ghosting, clouding gibi olumsuz durumlardan bahsedilmiş ama ben ya bu durumların ne olduğundan tam anlamıyorum ya da böyle bir rahatsız durumla karşılaşmadığım için diklkatimi çekmedi.

*** Son olarak, film izlerken (MKV) ve normal uydu yayını izlerken (SD/HD) görüntü ayarları olsun ses ayarları olsun nasıl yapılmalı arkadaşlar?Biri LED Motion Plus'tan bahsetmiş ama onu açınca görüntü çok fazla kararıyor, koyulaşıyor hem de uydu yayınında takılmalar oluyor o açık olduğunda.Dinamik Kontrast, LED Motion Plus ve Resim Modu gibi seçenekler özellikle nasıl yapılandırılmalı, tabi Siyah Tonu, MPEG Parazit Filtresi ve Diji Parazit Filtresi falan da var onlar da nasıl olmalı?

Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, herkese hayırlı günler...

• slm bir aydır 55es7000 kullanıyorum.tamamen farklı br tv. sd ve hd yayınlar süper ötesi diyebilirim.dahili hd uydu alıcısı otomatik olarak network arama yaptı ve tüm kanalları buldu.ağ hiç sorunsuz bir şekilde çalışıyor .oyun oynarken etkileyici bir performansla karşılaştım inanılmaz. şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DURUTAY

Merhaba,

Televizyon alacaklar KİPA'da bu hafta tüm TV'lerde %30 indirim var.

Küsüratlarını hatırlamıyorum fakat.

40 ES 8000 2.700 TL
    46 ES 7000 3.300 TL
    46 ES 8000 3.600 TL

Hepsi 2 gözlük hediyeli. 8000 serileri + blueRay oynatıcı hediye.

Bilginize.

Arkadaslar gecen gun metro dergisinde dikkat ettin 46es8000 fiyati bu fiyatlardaydi fakat resimde şöyle bir ilginclik vardi urunde kamera yoktu buyuk bir ihtimal sesle ve elle kontrol yok urunun baslangic kodunda UE eklemeside yoktu tv alirken koduna tam dikkat edin derim

• arkadaşlar lg nin yeni seri tv sinden aldım fakat banding alt yazı titreme ve oyun oynarken pes gibi çiftleme sorunları var alığım magazaya değiştirme şansım oldu şimdi samsung düşünüyorum ama çok sıkıntılı diyorlar ne diyorsunuz fikirlerinizi paylşırsanız sevinirim sizce 46es7000 almalımıyım
  • Selam arkadaşlar ben de yeni 55ES7000 aldım. Ama bikaç sorum var....
    1) TV'nin 4 köşesinden de uçlardan hafif bi ışık sızması var...Filmlerde alt ve üstte siyah şerit olduğu zaman belli oluyor. Rahatsız etmedi fazla ama normal mi acaba? TV metal aparat ile duvara asılı...
    Ek: Başka filmlerde denedim hiç ışık sızması olmadı...Neden acaba?
    2) 3D derinlik ayarı 5'de. Ben biraz daha yükseltmek istiyorum, bana fazla derin gelmedi. Ama derinlik ayarına giremiyorum aktif olmuyor. Ne yapmam lazım...
    3) Cihaza PS3 bağladım HDMI ile açtım çözünürklük düşüktü, PS3'den HD'ye aldım Full HD oldu ama 2-3 sn sonra cızzzzt diye görüntü gitti, Cihazınız çözünürlüğü desteklemiyor diyor. Şu an PS3'den hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Sebebi nedir?
    PS3'ü daha sonra Sinema sistemi üzerinden bağladım Full HD olarak sorunsuz kullanıyorum şu an. Ama direk bağlayınca görüntü yok veya HD değil... Bu arada Game moda alınca görüntü kalitesi baya düşüyor, ben almadım o yüzden. Herhangi bi gecikme falan yok çünkü, gayet hızlı. Game modun bi etkisini görmedim yani, ya da ben fark etmiyorum. Sizde de böyle mi?

Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 19 Haziran 2012; 17:38:20 >

• bilen yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.