Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende nihayet uzun kararsızlıktan sonra 55 Es 7000 aldım.Tv karşısında seyrederken hersey cok güzel fakat biraz yan tarafa kaydınızmi bulanık gibi renk karışması var.bunun bir ayari varmidir?bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

İnanın TV kanallarını ben daha bulmayı bile başaramadım. Bilen biri varsa bana da anlatabilirse sevinirim.. Anten prizinden kablo ile tv arkasındaki anten girişi gerekli bağlantıyı yaptım ancak hiç kanal bulamadım. Her iki girişi de denedim ama maalesef sonuç yok.. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok makbule geçecek gerçekten.. Anten kablosunu hangi girişi takıcam ve aramada neyi farklı yapmam gerekiyor bulamadım..

slm
    es seris kanal listesi paylasılmıs

http://resim.donanimhaber.com/m_61098067/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61098067

RF girişine normal catı antenı (duvardaki dişi giriştir)

SATELLİTE yazan gırıse santralden gelen çıkışa rgu6 ara kablosu baglıyacaksınız ...

• ES7000 de ES8000 de bile bu sıkıntılar varsa benim 55ES6140 kurulunca neler çıkacak bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozi

Bende nihayet uzun kararsızlıktan sonra 55 Es 7000 aldım.Tv karşısında seyrederken hersey cok güzel fakat biraz yan tarafa kaydınızmi bulanık gibi renk karışması var.bunun bir ayari varmidir?bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi

Sizde böyle bir sorun yokmu arkadaslar??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak;

Teledünya aboneliğine geçmek istiyorum. 40es-7000 serisinde conax modül almak gerekiyomu yoksa tv nin yanında verdikleri (huni şeklindeki) cihazla bu işi çözebiliyormuyuz. Samsung yetkili servisi kurulum yaparken huni şeklindeki cihazın sadece digiturk için olduğunu söyledi, mağazada ise tüm yayın firmaları için takılabilir ve çalıştırır dedi. Kafam karıştı, malum conax modülde 120 tl civarı gereksizse boşuna para vermeyeyim.yardımıznızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuncan1 -- 2 Temmuz 2012; 15:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtys

quote:

Orijinalden alıntı: VİNN

arkadaslar bu es 7000 tv nin kutudan çıkan ır bluster a digiturk humax uydu alıcı kumandasını tanıtabilen varmı...

Arkadasim ben ugrastim fakat tanitamadim bendeki humax hd kutu ve bu receiveri maalesef tam işlevsel tanimiyor taniyor ama tam randimanli calismiyor kapatiyor acmiyor veya kanal degistiriyim diyorsun ses aciyor hem digiturk olarak hemde humax olarak aratarak denedim ama olmadi Ama diger cihazlarimi tanittim ve cok kolay tanidi guzel kolay islevsel yapmislar

Humax'ın hangi firmanın kumanda sistemini kullandığını öğren. o markanın adını girerek yapabilirsin. Yada IR Blaster'ı kurarken recommended kod seç cihaz kendi tahmini kod atar. Tutan kodları OK'le tutmayanlar için tekrar denemesini söyle biraz zahmetli ama tanımıyorsa yapacak birşey yok.

• LG ile Samsung arasında karar verememiş biri olarak soruyorum;
    Samsung 40ES7000 veya 40ES8000 modeli ile 3d bir filmi tamamen izlemiş birileri varmı? Başağrısı, göz ağrısı, mide bulantısı durumu nedir? gerçekmidir? Ben 3-5 dakikalık videolar izledim ama uzun sürede nasıl etki oluyor merak ediyorum. LG savunanlar genelde samsunga daha doğrusu aktif gözlüğe çamur atıp baş ağrısı yapıyor diyorlar. Tecrübe eden varmı acaba? Çok teşekkürler...
  • Ben 40ES7000 de 3D çizgi gilm izledim baştan sona, başağrısı mide bulantısı gibi şeyler olmadı ancak, bir göz doktoru arkadaşım derki "bu etkileri göstermese bile 25-30 dakikada bir, bir kaç dakikalık molalar göz sağlığı için faydalıdır." Zaten zaman zaman 2D zaman zaman da 3D olan sahnelerde göz, algılayabilmek için normalden fazla yoruluyor. Başağrısı , mide bulantısı gibi şeyler bu sebepledir belki.

Artı olarak 40 inç 3D film için 2,5 - 3 metre mesafeden gayet yeterli "en az 46 inç olmalı" diyenler se sanıırım daha uzaktan seyredip 40 inç ekran yetersiz kalıyor diyenler.
  • Arkadaşlar 46es6140 kullanıyorum smart sinema özelliğinde bazıı filmlerde böyle problemle karşılaştım sizce sorun nedir böyle bir şey yaşayan oldumu.

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]
  • Dostum bende aynı tv yi aldım ama henüz kurulmadığı için sadece bir önerim olacak. diğer konuya da yazmıştım ama Smart Cinema apps bi kaldırıp tekrar yüklemeyi dene. Belki bi çare..
  • KALDIRIP TEKRAR YÜKLEMEYİ DÜŞÜNDÜM AMA NASIL KALDIRABİLECEĞİMİ BULAMADIM
  • NASIL KALDIRABİLECEĞİM BULDUM FAKAT KALDIRIRKEN PAROLA İSTİYOR BEN HİÇ PAROLA GİRMEDİM BELLİ BİR PAROLA VARMI
  • @elessar13
    1 hafta önce Darty mağazasından 46ES8000 aldım (3800 TL). Farklı akşamlarda 2 adet animasyon 3D film izledim, hiçbir aile üyesinde baş ağrısı falan yapmadı. Tek problemim, normal kanalları izlerken, daha önceden Sony kullanıcısı olarak renkler doğal gelmedi bana.
  • ES5500 nasıldır arkadaşlar LG'nin de bazı modelleri var da tv den pek anlamıyorum haftaya falan alacağım inşallah Samsung ES5500 mü alayım yoksa LG'nin başka bir modelini mi önerirsiniz 40,42 inç yeterli benim için 3D olmasına gerek yok Full HD LED olması yeterli

Benim için önemli olan görüntü kalitesi ve konsol performansı hani tv nin internete girmesi bilmem kaç tane uygulamasının olması önemli değil ben kaliteli net görüntü alayım yeter
  • Bende samsung smart 40ES6140 aldım tv gayet iyi şuan için memnunum ama smart sinema özelliğinde yukarıdaki arkadaşta olan sorun bendede mevcut bazı filmleri aynı o şekilde yapıyor bazılarını ise sorunsuz açıyor acaba wireless bağlantısı olduğundan mı yoksa smart sinemada bir problem mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnkcbs

Arkadaşlar 46es6140 kullanıyorum smart sinema özelliğinde bazıı filmlerde böyle problemle karşılaştım sizce sorun nedir böyle bir şey yaşayan oldumu.

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

aynı sorun var bende mesela sherlock holmes filminde yapıyor ama eski bir film olan lucy you da böyle bir sorun yok sen kablo ile bağlamayı denedin mi ?wireless ile bağlantıda sorun olabilir mi böyle acaba filmin boyutundan kaynaklanıyor galiba

• FOTOĞRAFTA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ MODEM TELEVİZYONUN YANINDA DAHA HIZLI OLUR DİYEKABLOYLA BAĞLANDIM AMA YİNE AYNI PROBLEM DEMEKKİ SMART CİNEMA ÖZELLİĞİNDE Bİ PROBLEM VAR
  • evet o zaman smart sinemada bir problem var samsung teknik servise bir soracağım bu konuyu
  • SORDUKTAN SONRA BİZİDE BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BİRDE POSEİDON FİLMİNİ DENERMİSİNİZ ÜCRETSİZ OLANLARDA BENDE AÇILIYOR SİZDEDE AÇILIRSA AYNI FİLMLEDE PROBLEM VAR DEMEKTİR
  • bende de açılıyor poseıdon bazı filmlerde sorun var demekki tv ile alakalı bir problem değil smart sinemaya yüklenen filmlerde sorun var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.