Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar birde bu başta 40eh5300 modeli için 50 hz diyor ben bugün ürünü aırken üstüne basa basa 100 hz oldugunu söylediler ..ayrıca sitesindede 100 hz olarak görünüyor ..kafam karıştı acıkcası .
  • Vay be, sammy E serisi 4. sayfaya düşmüş, Halbuki nasıl da beklemiştim çıksa da alsak diye :(

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi 3D için tv alınmamalı diye karar verdikten sonra LG FPR teknolojisine hayran kalmıştım ama bu gün yine E8000 de 3D bir demoya baktım, LG ile resim kalitesi açısından 2 kat daha iyi olduğuna karar verdim.

F Serisine bakacağız artık...
  • Arkadaslar bende es5500 kurdurdum gecen hafta. smart sinemadaki problem bende de vardi ama son yazilimi yukleyince duzeldi. Benim problemim web tarayicisindan video izleyemiyorum. samsung turkiyenin dedigine gore web sitesinden kaynaklaniyor. ama bir cok sitede denedim ama sonuc hepsinde ayni. cozumunu bilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxclcist

Arkadaslar bende es5500 kurdurdum gecen hafta. smart sinemadaki problem bende de vardi ama son yazilimi yukleyince duzeldi. Benim problemim web tarayicisindan video izleyemiyorum. samsung turkiyenin dedigine gore web sitesinden kaynaklaniyor. ama bir cok sitede denedim ama sonuc hepsinde ayni. cozumunu bilen varmi?

Ayni problem bende de var bir kac yerde okumustum samaung tv lerde yuklu olan flash player 9 mevcut hali guncellenmiyor sitelerdeki de flash 11 ondam dolayi acilmiyor diye biloyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili uydusu bulunan ES serilerinin kanal sıralaması aşağıdaki gibidir.

1-Kumandanın SMART tuşunu tıklıyoruz
    2-Açılan ekranda KANAL sekmesini tıklıyoruz
    3-Açılan kanal listesinden istediğimiz kanalı işaretliyoruz (tek kanal seçiyoruz)
    4-Kumandadan TOOLS tuşunu tıklıyoruz
    5-Sağda açılan araçlar menüsünden KANAL NO DÜZENLE yi tıklıyoruz
    6-Yeni açılan ekranda işaretli kanalımız var şimdi sağdaki ''----'' yazan yere yön tuşları ile gelerek istediğimiz kanal numarasını veriyoruz.
    7-Diğer kanalllarda da aynı işlemi tekrarlıyoruz.

Kolay gelsin
  • Bu konuyu okumaz olaydım, az çok kafamda hangi modeli alacağımı belirlemiştim fakat şimdi samsung'tan da emin değilim. TV almak ne zormuş ya.
  • samsung ue40eh5000 102 ekran full hd led tv aldım 1400 tl inş bi sorun olmaz yarın kurulum için gelecekler.maçlarda iyi olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 4 Ağustos 2012; 0:48:07 >
  • Merhaba arkadaşlar, Vatan Bilgisayar'dan 46ES7000 model bir tv aldım. Tv çok hoşuma gitti, tasarımı, özellikleri harika, tam istediğim gibi bir "smart tv".
    Ancak bir problemim var, tv çoğu formattaki filmeri açmıyor. Hem usb harici harddiskten denedim hem de WD Live book 1GB üzerinden denedim sadece .avi uzantılı olan filmeleri oynatabiliyorum. formatı .mkv yada .iso olan blueray filmleri oynatmıyor.
    Vatan bilgisayara gittim ve böyle bir problemim var dedim. harici harddiskimi yanımda götürmüştüm, reyonda görevli olan arkadaş aynı model televizyona taktı harddiskimi ve hiç sorunsuz bir şekilde filmleri oynattı. Herhangi bir ayarı felan da olmadığını söyledi.
    Televizyonunuzun firmware'ini güncelleyin dediler, güncelledim ancak aynı problem devam ediyor. Bu konu hakkında Samsung'u aradım ancak hala geri dönen olmadı.
    O kadar para verip "smart tv" alıyorsunuz ama filmleri hala bilgisayar üzerinden izliyorsunuz!

Böyle bir problemle karşılaşmış olan varsa lütfen yardımcı olsun...

• arkadaşlar bende 46es7000 var.siz bu dizileri dizi sitelirinden izleyebiliyormusunuz. sanırım flash desteği yok. bende açmıyor 'x' işareti gözüküyor.bu flashı indiremiyorumda sanırım.bunun çözümü için yapabileceğim bir güncelleme veya indirebileceğim bir program varmı. siz bu sorunu nasıl hallettiniz. bide bu kablosuz klavye kullananınız varmı. varsa hangi marka ve model kullanıyorsunuz ve verim alabiliyormusunuz.
  • Arkadaşlar gülermisin ağlarmısınız halime ama dün bimeks'ten 40es5500 tv'yi aldık fakat bir türlü tv üzerinde açma kapama düğmesini bulamadım biz bunu kumanda ilemi kapatıp açıcağız illa lütfen yardım edin.Resimli olarak yerini gösterirseniz süper olur ya :)
  • 3d ayarlarında perspektif ayarlanabiliyor ama derinlik degeri degistirilemiyor neden acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ilaç gibi geldi bu forum bana. Bir de uygulamaya koyabilsem.

Bir kaç başlık altında yazdım fakat cevap alamadığım için her başlıkta kovalıyorum artık. Hatta bugün Teknosa' ya gidip deneme fırsatım oldu. Kapının girişine koymuşlar 55es6140' ı, birde 55es8000' i, azıcık fark vardı diyebilirim. Yan yanaydılar, harbiden bir şey fark edemedim, hatta kardeşime sordum, bir fark görüyor musun diye? Yok dedi. Sadece +webcam ve ses, hareket algılama özelliği var. Hz olayı da vardır muhakkak fakat ben algılayamadım.

Benim derdim de aşağıdadır. + buna ek olarak 500 TL' ye sinema sistemi almayı düşünüyorum. 800' e 3D ses sistemi var ama gereksiz sanıyorum?

"Herkese merhaba. Uzun yıllardır takip eden biri olarak kayıt olalım dedik DH' ye. :)

Bende 3, 4 gündür sıkı araştırıyorum. 3500 TL' lik bütçem var.

Önceliğim 55ES6140(200hz). Fakat bu Hz olayını kafama takmış durumdayım. Bundan bir adım diye düşündüğüm 55ES6570(400hz)' i buldum. Bunun hz dışında lokal karartma özelliği mevcut. Bunun da fiyatı 3900 TL civarı.

Hz olayı bu kadar farkeder mi ve lokal karartma denilen mevzu aradaki 400 TL' ye değer mi? Yarın teknosa' ya gidip alışveriş yapmayı düşünüyorum?

İlginiz için şimdiden teşekkürler..."

• Bir soru da benden... Malum 40es6140 modeli teknosa'da 1799 TL'ye satılıyor. Geçen hafta da kampanyaya sehpa eklemişlerdi.

Hafta arası gidip almalı mıyım yoksa hafta sonunu veya bayramı beklemeli miyim? Başka indirim veya kampanyalar olur mu?
  • Allshare alternatifi var mı? Uyuz etti bilgisayar programı.
  • merhaba arkadaşlar bende 46es6340 modelini aldım 2800 e. merak ettiğim bu cihaza d smart modul takılabiliyormu? ona göre aşağıdaki linkten sipariş etmeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

http://multivizyon.tv/urun/dsmart-modul-ve-kart-maxi-hd-paket-1-yil-hediyeli.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradda

arkadaşlar bende 46es7000 var.siz bu dizileri dizi sitelirinden izleyebiliyormusunuz. sanırım flash desteği yok. bende açmıyor 'x' işareti gözüküyor.bu flashı indiremiyorumda sanırım.bunun çözümü için yapabileceğim bir güncelleme veya indirebileceğim bir program varmı. siz bu sorunu nasıl hallettiniz. bide bu kablosuz klavye kullananınız varmı. varsa hangi marka ve model kullanıyorsunuz ve verim alabiliyormusunuz.

Merhaba arkadaşım. Ben de bugün 40es7000 aldım ve akşamı dizimag'den dizimi izledim. Bir sıkıntı yoktu. Tv ilk açıldığı gibi güncelleme yaptı. Bir güncellemeyi dene istersen. Tv'den çok memnunum bu arada arkadaşlar. Beklediğimden çok güzel çıktı. Kablosuz mouse bağladım ve de kablosuz bir de klavye aldım mı tamamdır. Benim de sıkıntım uydunet kumandasını universal kumandaya tanıtamam. Umarım buna bir çözüm gelir.

• arkadaşlar benim bir sorunum var 46'' es 6140 aldım memnunum herkonuda ama sadece ps3 de sorun oluyor örnek verirsem mw3 de oynarken hareket halinde bulanıklasma oluyor her türlü ayarları yaptım hatta hdmı kablosunuda yeni bir altın uçlu aldım genede hareket halinde bulanıklaşma oluyor ve lagta oluyor böyle bir sorunlan karşılasan oldumu aranızda sorunu nasıl çözdünüz banada bir yardım edin.aldıgıma pişman olucam gibi.
    NOT:(6140 Kullanan arkadaş varsa ps3 de bana settingini nasıl yaptığını yazabilir mi? )
  • Beyler Yeni aldığım TV nin gözlüğü olan SSG-4100 3D gözlüğün performansına hayran kaldım, Ve ekstradan 4 tane aldım ve sizlerinde uygun fiyata yararlanması için fazladan 6 tane daha aldım eğer isteyen olursa 60 TL den verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

Beyler Yeni aldığım TV nin gözlüğü olan SSG-4100 3D gözlüğün performansına hayran kaldım, Ve ekstradan 4 tane aldım ve sizlerinde uygun fiyata yararlanması için fazladan 6 tane daha aldım eğer isteyen olursa 60 TL den verebilirim.

3d derinlik ayarı 5te ve değiştirilemiyor eski seri tvlerde değiştiriliyordu bi bildiklerimi var acaba pasif etmişler o kısmı
  • Merhaba arkadaşlar,
    Samsung 40es5500 aldım, herşeyinden memnunum. Yalnız usbden harici hdd takıp film oynatırken, filmleri bi türlü durduramıyorum.
    Film izlerken nasıl durdurabiliriz?
    Bu arada ayrıca 40c6000 de var onda böyle bir problem yok, gayet güzel durup kaldığı yerden devam ediyor
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.