Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsalci

es 8000 sorunlu çıktı formda yazdım ama konu kapatılmış... aceba neden ....???
    smart hup kilitleniyor tv reset ediyor kapanıyor açılmıyor filmler usb den sorunsuz izleniyor ama dlna üzerinden aynı film desteklenmiyor diyor ekran köşelerinden ışık hüzmesi bulutlanma mevcut iade ettim ve şu an paramın verilmesini bekliyorum 40-45 günü bulurmuş bulsun bakalım deyişim kabul etmiyorum ... smart özelliği saçmalık evinde pc olan için konuşsa ne olur konuşmasa ne olur ben aldım ve kullanamadım görsel zevkiniz için tv alın sonra ekrandaki sorunları kabul etmesinler neymiş normal miş 2007 yılında aldığım sony lcde de 5 yık önceki teknoloji 0 sorun varken 2012 model de sorunlar var adamlar kabul etmiyor normal bunlar leddde diyorlar bence normal felan deyil 4000-5000 vs para kolay kazanılmıyor hakkınızı arayın tv ekrandan oluşur ekran sorunlu ise neden para veresiniz ki panaldeki sorunlar firmanın problemi servise vermişler normal diye söyleyin müşteriye onlarda normal diyor verin mahkemeye gitsin

Selam,
    Tv'nizi iade ettiğinizi yazmışsınız.Şu anda benim Tv'de aynı sorunlarda serviste.İade için nasıl bir yol izlediniz?

• Arkdaslar 32ES6710 TV yi kullanan var mi?Peki bu ISIK sizmasi ve bulutlanma gibi sorunlar 32 inclik paneller var mi? Bide bu tv nin icinden 3D gozluk cikmiyormus, hangi gozlukten kullanmaliyim tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixtr

@elessar13
    1 hafta önce Darty mağazasından 46ES8000 aldım (3800 TL). Farklı akşamlarda 2 adet animasyon 3D film izledim, hiçbir aile üyesinde baş ağrısı falan yapmadı. Tek problemim, normal kanalları izlerken, daha önceden Sony kullanıcısı olarak renkler doğal gelmedi bana.

Teşekkürler hocam, karar vermek gerçekten çok çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Dostum bende aynı tv yi aldım ama henüz kurulmadığı için sadece bir önerim olacak. diğer konuya da yazmıştım ama Smart Cinema apps bi kaldırıp tekrar yüklemeyi dene. Belki bi çare..

sorunun kaynağı firmwarehttp://www.samsung.com/tr/support/model/UE40ES6140WXTK-downloads linkinden firmware ye girin 2012.07.06 T-MST10PDEUC-1023.2 bios u indirin
    en üsttekini yani sorununuz çözülecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung UE55ES6570 mi önerirsiniz yoksa LG 55LM660S mi önerirsiniz kararsız kaldım lg'de galiba 1080p 3D'leri 540p oynatma gibi bir durum varmış yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech K400 klavye kullanan var mı?
  • 1 hafta once Samsung 46ES7000 model televizyonumun kurulumu yetkili servis tarafından yapıldı. Kurulum esnasında servis elemanı 3D kullanımı ile ilgili şeyleri anlatırken kendi USB sinde olan fimlerden birini açtı. Bende daha önceden HD de olan 30 a yakın 3D filmden birisini açalım onun üzerinden anlat dedim. HD yi taktığımız gibi sorunsuz bir şekilde 3D filmi açtı, altyazıları gördü, ses normaldi. Sanki kanal değiştiriyormuşsun gibi oldu. Servis görevliside 3D filmin kalitesine bayıldı. Film Avatardı. Bir ara bunu sizden alabilirmiyim dedi ve gittti.

Kurulum sonrası gece en çok korktuğum ışık sızması olayını kontrol için lambaları kapattım ve iyice inceledim. Kenarlarda ışık sızması filan yoktu. E tabiki çok sevindim ama ilk izlediğim filmde ses ara ara yükselip ara ara alçalıyordu, belki ses ayarlarındandır dedim pek önem vermedim. daha sonrada olmadı. Belkide o filme has bir olaydı.

2-3 gün sonra kenarlardan olmasada tam orta alttaki samsung yazısının sağında hafif bir beyazlık oldu, yaklasık avuc ıcı buyuklugunde. izledigim filmlerin cogu 1080p oldugu için pek rahatsız etmedi. 720 lerde alttaki siyahlık içerisinde biraz beliriyor ama şahsen beni rahatsız etmedi.

Elle ve sesle kumanda 10 numara 5 yıldız birşey, tabi sadece ilk gün için ve arkadaşlara televizyonu tanıtırken :))) yoksa 1 haftadır sadece bir kere evden çıkmadan kumandayı bulamadım diye sesle kapattım. gereksiz bir özellik ama televizyona hava katıyor:)))

henüz evde internet olmadığı için web ile alakalı bir yorum yapamayacagım.

görüntü kalitesi içinde şunu diyebilirim. 6 ay önce babamların evine bir panasonic almıştık. 1900 TL ye. Hani HD ve SD kanallar arasındaki farkı gözle ayırt edebildimmi hayır. Ama SD yayınlar sanki Samsungda daha iyiydi. Panasonicte 1080p film izlemediğim için yorum yapamayacağım ama Samsungda 1080 p film izlemek 10 numara gerçekten. Film güzel olunca televizyon hakkını verşyor. HD de 300 e yakın film var, şimdiye kadar izleme ve deneme amaçlı 50 den fazlasını açmışımdır ve sadece 1 tanesinde format sorunu yaşadı televizyon.diğer hepsini sorunsuz bir şekilde açtı.

televizyon ile ilgili söyleyebileceğim basşa birşet, alırken dikkat etmmemiştim, WD harddisk almıştım ve USB3 girişi mevcuttu, Samsungtaki girişler USB2. Hani hız olarak pek birşey etkilemiyor. İzlediğim fimler 15-20 GB arasında ve tıkır tıkır hiç takılmadan izledim. İleri sardım geri sardım, durdur oynat, falan filan hiç takılmadı.

Sonuç:

Bu paraya değermi ? Siz bilirsiniz:)) Ben 3900 TL ye Teknosadan almıştım, dun Teknosada aynı televizyon 5300 TL idi. 5300 tl biraz falza bu televizyon için.
    2 olarak ve çok net bir şekilde söyleyebilirimki, sakın televizyonu 3D için almayın. 3D 2 film izledim, KungFu Panda 1 ve Sokak dansı. Tamam derinlik var, birşeyler geliyo sana doğru falan filan ama televizyonun 3D performansını şu birtane klip vardı, badgirls mu ne, japon işi. Herşey gözünün önüne kadar geliyordu. Babama taktım gözlüğü elini uzattı, dayımın oğlu araba sahnesinde geri doğru çekildi falan. Ama gelin görünkü 1 haftada televizyonu 30 saat izlediysem bunun 2 saati 3D. O yüzden 3D olayına pek takmayın. Bu arada televizyonunun 3D performansı 10 üstünden 9 alır. Ben genel olarak 3D nin belirleyici bir nokta olmaması gerektiğini söylemek istiyorum.

Selamlar

• herkeze selam...

Led tv ile ilgili bütün incelikleri iş yerimde cepten 11 sayfalık bu bölümde az çok bilgi sahibi oldum..
    Salı güne 46es8000 nasipse evime kurulacak....
    Forumu baştan sona okudum ve ne yalan söyleyim aşırı rahatsız oldum,bana gelen tv'de sıkıntı olabilir diye çünkü:bu tv'yi 24 ay elden taksitle evkurdan aldım teknolojiyi ne kadar sık takip etsekte bir şeyleri kullanmadan,tecrübe edinmeden pek faydası olmuyor ve acemiyiz anlamayız diye iadeli ürün falanı gönderirler diye düşünmeye başladım..
    Arkadaşlar deneyimlerinize dayanarak sizden empati yapmanızı ve bana yardımcı olmanızı rica ediyorum...
    Salı günü servis elemanı geldiğinde ne gibi sorular sormalıyım,tv'yi aldığımda duvara askı aparatlı hediye şeklinde verdiler,duvar mı?sehpa mı?
    Ayrıca ölü pixel-bulutlanma bunları nasıl anlarım ve burda sormadıgım çok önemli nelere dikkat etmeliyim lütfen yardım edin..
    Eden-etmeyen-edemeyen herkeze teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 14 Temmuz 2012; 4:22:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

samsung UE55ES6570 mi önerirsiniz yoksa LG 55LM660S mi önerirsiniz kararsız kaldım lg'de galiba 1080p 3D'leri 540p oynatma gibi bir durum varmış yardımcı olursanız sevinirim

şu soruya bir cevap

• arkadaşlar 40ES5500WTXK modelinde sıkıntı varmı bilen varsa lütfen paylaşsın?
  • arkadaşlar bende yaklaşik 1 hafta önce 32EH5000 Tv yi edinmiş oldum yalniz aklima takilan bisey var bu tvler full led mi yoksa edgeled mi bilgisi olan var mi?

• edgeled hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

edgeled hocam

çok teşekkürler peki bu full led tvler çok mu pahali bide edgeled lcd den pekbfarki yokmuş gibi geliyo

• BİR YARDIM EDİN LÜTFEN :http://forum.donanimhaber.com/m_63547230/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63547318 LEDTV ÇİZİĞİ NİYE BÜYÜYOR???
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesskerem

quote:

edgeled hocam

çok teşekkürler peki bu full led tvler çok mu pahali bide edgeled lcd den pekbfarki yokmuş gibi geliyo

yani ben kendim henüz full led tv görmedim, piyasada pek satılmayan bir tv heralde :) neden acep? pahalılığından olabilirmi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chesskerem

quote:

edgeled hocam

yani ben kendim henüz full led tv görmedim, piyasada pek satılmayan bir tv heralde :) neden acep? pahalılığından olabilirmi :)

anladim tesekkur ederim

• Aradan bir ay geçti nerdeyse ve hala Samsung tarafından aranmadım bile. Bu süre zarfında 2 haftalık tatil için şehir dışındaydım. Nasıl oldu bilmiyorum ama döndüğüm clouding problemi beni fazla rahatsız etmedi. Ancak sol alt köşede bir ışık sızması var. Onu dikkatli bakınca farkedebiliyorum.. Dün karanlık ortamda mkv bir film izledim.. Ancak bulutlanma dikkat etmeme rağmen gözüme görünmedi. Ben mi alıştım yoksa TV mi düzeldi bilmiyorum ama şuan için durum bu.. Size söyleyebileceğim şudur.. Samsung TR servisinin de servis politikasının da Allah belasını versin.. Eğer ellerine düşerseniz medet ummayın.. 1 aydır bir telefon bile edilmedi.. neyseki şuan çoz muzdarip değilim.. Alacaklar Samsungu kesinlikle TR garantili almaya kasmasınlar.. Ha var ha yok zaten.. Alın paralel ithalat gitsin..
    Bu süreçteki en önemli sıkıntım ise PS3 performansı.. Daha önceki TV im 46C750 LCD idi.. Konsolu alıp TV me taktım ve online fifa 12 oynuyorum.. Ancak nedendir bilmiyorum normalde ağırlıklı olarak kazanıyorken şimdi hep mağlup oluyorum.. Input lag çok fazla olmasından mı kaynaklanıyor anlamadım.. Belirttiğim daha önceki TV imde PS3 ün bağlı olduğu kaynağı seçince hemen sağ üst köşede Game Mode yazardı.. Şimdiki 55es7000 de bu olmuyor.. Önceki TV ayarlarını kendi yapıyordu sanırım ancak bu tv manule ayar istiyor gibime geldi..
    PS3 kullanan arkadaşlar bu konu ile ilgili olarak yardımcı olabilirse sevinirim. Fifada division 1 den aşapı düşmezken şimdi divison 3 ten çıkamıyorum.. Eğer TV de game mode var ise nerden açılıyor.. Yoksa ayarları nasıl yapmam gerekir?

• aynen bencede Samsung gibi bir dünya markası neden TR de bu kadar aciz servis bakımından anlamadım gitti yahu...
  • arkadaşlar bizim de 4 yılı aşkın kullandığımız bir samsung var ekranın bir kenarında duman gibi biz var. yeni tv bakıyordum 3 aydır.. 46D7000 de karar verdim ama birçok kampanyayı şanssızca kaçırdım.. derken 46ES serileri fahiş fiyatlarla çıkıp hızla düşmeye başladılar. hepsini yerinde inceleyince gördüm ki. işçilik ve malzeme kalitesi D serisine göre çok düşük.. aluminyum çerçeve vs. yok. bayaa plastik köşeleri ayrık pvc doğrama kaplamışlar gibi. kısacası soğudum cihazlardan. 46ES7000 aklımdaydı ama 46ES6140 da olabilir diye düşünüyorum.. arada 900tl fark var. mantıklı düşündüğümde ES7000 modeli 800hz. olması veya Cam olması çok birşey ifade etmiyor. usb camera ES6140 modeline de bağlanıp skype den kullanılabiliyor. bunun dışında özellikleri aynı gibi.. smarttv özelliği hepsinde aynı benim ses sistemim de var dolby vs. olması etkilemiyor. benim kaçırdığım aradaki 900tl ye değecek bir fark var mı ES7000 vs ES6140 için..

• evet arkadaşalar bende bu gün 40 eh 5300 aldım bu ürün hakkında görüşü olan var ise olumlu yada olumsuz...paylaşırsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.