Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drserti

merhaba arkadaşlar bende 46es6340 modelini aldım 2800 e. merak ettiğim bu cihaza d smart modul takılabiliyormu? ona göre aşağıdaki linkten sipariş etmeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

http://multivizyon.tv/urun/dsmart-modul-ve-kart-maxi-hd-paket-1-yil-hediyeli.aspx

ben de bu seriden almak için hazırım ama,yaptığım incelemede sanki 6500 seri nin altında olanlarda modul girişi yok gibi.ama tam emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: drserti

merhaba arkadaşlar bende 46es6340 modelini aldım 2800 e. merak ettiğim bu cihaza d smart modul takılabiliyormu? ona göre aşağıdaki linkten sipariş etmeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

http://multivizyon.tv/urun/dsmart-modul-ve-kart-maxi-hd-paket-1-yil-hediyeli.aspx

ben de bu seriden almak için hazırım ama,yaptığım incelemede sanki 6500 seri nin altında olanlarda modul girişi yok gibi.ama tam emin değilim.

dostum modul girişi var. modulü aldım ve şuan maxi pakete yüksellttim. gayet iyi çalışıyor. ama kanalların çok net olduğunu söyleyemeyecğim. özellikle sd kanallar çok kötü. hd ler iyi ama.

• arkadaşlar d serisindeki kumandalar oluyormu bimiyorum ama

benim d 7000 in normal bana gelen ( tuşları plastik olan ) kumandası bozuldu .. ,

Samsung RMC-QTD1AP2 Smart Bluetooth Klavye li kumanda almak istiyorumda amazon yada ebayda biraz pahalı geldi acaba ucuz olan birirnin linkini verebilrimisiniz? alan varsa bana yzabilirse sevinirim ..

klavvyesiz normal kumanda da tercihimn olabilir eğer ucuz olursa. cevap verirsenin çok mutlu olurum saygılar.....!!

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer94

Arkadaşlar gülermisin ağlarmısınız halime ama dün bimeks'ten 40es5500 tv'yi aldık fakat bir türlü tv üzerinde açma kapama düğmesini bulamadım biz bunu kumanda ilemi kapatıp açıcağız illa lütfen yardım edin.Resimli olarak yerini gösterirseniz süper olur ya :)

Bildiğim kadarıyla TV üzerinde mekanik açma kapama düğmesi yok. Benim Samsung 46C650'de sağ ön çerçevenin üzerinde dokunmatik gizli düğmeler var ama hiç kullanmadım. Hep kumandadan açıp kapatıyorum.
  • arkadaslar bu hafta tv almak istiyorum samsung 55es7000 ve 8000 arasında kaldım ikis arasında 500 tl fark var ama ozelliklerde tasarımdısında bi fark goremedim. ps3 u cok oynayan biriyim yani input lagda onemli diger yandan eger bu iki modelden biri olmazsa

Panasonic 50 gt50

Panasonic 50vt50

Lg 55lm960v

bu 3 model de aklımın diger kosesinde duruyor bu tv ler hakkında deneyimi olan yada bu es7000 ve es8000 in teknik farkını soyleyen yada kullanmıs olup yorumlarını ileten olursa sevinirm genelde netteki teknik bilgilerden cok 3-5 kullanicinin aynı fikirde olup iyi yada kotu bence bi tv icin daha belirleyici :)
  • Televizyonların web browserları ile Browsermak, Sunspider gibi siteler açılıp test yapılabiliyor mu deneyen oldu mu hiç?
  • Arkadaşlar Samsung UE 46ES6340 kullanan var mıdır? Önerir misiniz?

Matlık, 3D performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba,
    ES 8000 aldım. Ama henüz tv'yi bilgisayara kablosuz bağlamadım. Bunu nasıl yapabilirim. Yani kablosuz bilgisayarımdaki bir filme, fotoğrafa nasıl bakabilirim. Teşekkürler.
  • kaça aldım es 8000 sana zahmet bende alıcam 46 es 8000 bana 3600 tl fiyat verildi uygunmudur arkadaşlar
  • Fiyat uygundur arkadaşım. hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar Samsung UE 46ES6340 kullanan var mıdır? Önerir misiniz?

Matlık, 3D performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?

ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cihaz çok iyi geliyodu gözüme ama d smart hd aldıktan sonra hd yayınlarda okadarda parlak olmadığını gördüm hani renkler okadarda dans etmiyor. ha yine çok iyi ama belkide mağazada o renk cümbüşü insanın gözüne farklı gelebiliyor. dahili uydu alıcısını pek beğenmedim kanal geçişleri çok yavaş. televizyon çok şık duruyor. 3 d performansını d smart 3d kanalında test ettim, muazzam diyebilirim,barcelona real madrid maçının tekrarnı 3d veriyordu çok çok iyiydi,kendimi sahada hissettim resmen. ayrıca pekte bulantı yaratmadı bende 3d. film izleyemedim 3d olarak o konuda yorum yapamayacağım. eşim televizyonu ondan daha çok sevdiğimi düşünmeye başladı hatta :)genel olarak böyle ama sormak istediğin bişey varsa yanıtlayabilirim.

• herşey güzel de bu 46 es 7000 ve 46 es 8000 arasında bütün herşey aynı biri siyah digeri gümüş renk haricinde ama görüntü es 8000 çok daha net anlamadım yan yana izledim net gördüm ama her şeyi aynı arada fiyat farkıda uygun birde arkadaşlar 55 inç te 4000 tl kadar önerileriniz varmı marka olarak
  • Slm es6140 alt yazılar çıkmıyor film adi aynı her şey tamam ama alt yazı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46 es 7000 almaya karar verdim salon 4 metre heralde yeter diye düşünüyorum bedavaya 8000 için şu evlilik üstü 300-400 tl fazla veremem en azından onla ses sistemine yarı katkıda bulunur diye düşündüm
  • arkadaşlar bugün ölü pixel testi yaptım ve ne yazıkki 1 adet ölü pixel tespit ettim. şimdi bayram olduğu için kimse gelip bakmaz diye servisi aramadım. sizce değiştirirlermi ? ne yapmam gerekir
  • Arkadaşlar ES7000 kullanıyorum, dün elime aldığımda 2. touch padli kumandanın çalışmadığını gördüm. Acaba pilden mi diye bakmak istedim ama arkasında bi kapak falan bulamadım, neresinden açılıyor bu kumanda

Tamam buldum komple kayıyormuş, sorun pilmiş neyse
    5.000 TL para verdik insan içine Duracell falan koyar, sokakta satılan 2 gün giden pillerden koymuşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 20 Ağustos 2012; 3:14:59 >
  • çok para vermişsin dostum 46 es 7000 şuanki fiyatı 3350 neden ögle yüksek fiyatı es 8000 bile 55 inç o kadar degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Es serisi tvleri olanlar 3D bluray iso larının içinde bulunan BDMV\STREAM\SSIF klasörü altındaki ssif uzantılı dosyayı tvnin usbden oynatıp oynatmadığını kontrol edebilir mi? SSIF şeklindeki uzantıyı tv görmeyebilir. MKV veya M2TS yapmayı deneyebilirsiniz. Geçen sene sadece D7000 ve D8000 modelleri bu şekilde kayıpsız kalitede 3D bluray oynatabiliyordu. Acaba bu sene durum ne oldu?

SSIF = Sağ ve sol göz için üretilmiş m2ts dosyalarının birleştirilmiş hali . 500-600 mb büyüklüğündekiler ya yasal uyarılar ya da menü ekranına aittir. Film için olanlar 15-20 gblık 1-2 parça veya 25-30 gblık tek parça şeklinde olabilir.

Biraz geç olacak ama H264 desteklenmiyor hatası verdi Avengers 3D

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende 46ES5500 almayı düşünüyorum. Media Markt'ta 1990 tl imiş. Uygun mudur fiyatı? Fiyat Performans açısından ne dersiniz?
    Not:3D izlemeyeceğim. Smart ve iyi bir panel ön planda olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.