Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55es6570 kullanan var mı? ben vatanda gördüm görüntüsü fena değildi. kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi acaba
  • 40 ES 5500 teknosa da 1399 TL. fiyat uygun mu?

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012279/samsung_40es5500_fhd_led_lcd_tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34ad0058 -- 23 Ağustos 2012; 14:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34ad0058

40 ES 5500 teknosa da 1399 TL. fiyat uygun mu?

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012279/samsung_40es5500_fhd_led_lcd_tv

Dostum o internetten alirsan o fiyata veriyorlar.Internettente televizyon alinmaz.Magaza teslim diyorlar farkeden bisey olmuyor sen kargoyu ha eve istemissin ha magazaya sorun oldsugunda magaza karismiyor webden aldigin icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun LG LS5600 Alacaktim ama goruntusunu begenmedim Samsung 40ES 550 tv yi aldim.Goruntusu cok hos geldi bana.fiyatida en ucuz vatandaydi.1450 tl ye aldim.

Bu televizyonu kullanan var mi iozellikleri filan nasildir? smart ozelligini nasil kullanacagim bilgisi olan kisa bi ozet gecebilir mi?

Birde yarin kurulum yapacaklar olu pixel filan nasil anlicaz yetkili servis evdeyken hemen yaptirayim diyorum bilen biri yardimci olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Bugun LG LS5600 Alacaktim ama goruntusunu begenmedim Samsung 40ES 550 tv yi aldim.Goruntusu cok hos geldi bana.fiyatida en ucuz vatandaydi.1450 tl ye aldim.

Bu televizyonu kullanan var mi iozellikleri filan nasildir? smart ozelligini nasil kullanacagim bilgisi olan kisa bi ozet gecebilir mi?

Birde yarin kurulum yapacaklar olu pixel filan nasil anlicaz yetkili servis evdeyken hemen yaptirayim diyorum bilen biri yardimci olursa
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 7 Eylül 2012; 22:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Bugun LG LS5600 Alacaktim ama goruntusunu begenmedim Samsung 40ES 550 tv yi aldim.Goruntusu cok hos geldi bana.fiyatida en ucuz vatandaydi.1450 tl ye aldim.

Şu an Kliksada 1349 TL. Bende almayı düşünüyorum ama kararsızım LG 42LS5600 arasında kaldım.Güle güle kullanın.

Ben biraz pimpirikliyim kargo ile almıyorum ama Samsungla Lg yan yana bakınca Samsungu aldııgm modeli o kadar ağır basıyor ki anlatamam..Samsungun görüntüsü harika LG nin ki kötü

• Arkadaşlar şu uydudan video kaydetme özelliğini nasıl kullanıyoruz bilen var mı?
  • IR Reciver ne işe yarıyor anlayabilen var mı?
  • Servisi aradim dun bugun icin gelip kuracaklardi aksam oldu haala gelmeyince aradim sizin kaydiniz yok dedi nasil olmaz dedim dun aksam 7 gibi kayit yaptim isterseniz acin tlf konusmalarina bakin ne de olsa guvenlik icin kaydediyorsunuz deyince bizden kaynaklanan hata dedi ve bidaha kayit aldi..Bu servis yuzunden LG istiyodum.Samsungun servisi berbat

• Merhaba arkadaslar 40es8000 aldim smart tv guncellemesi yaparken hep ayni yerde takilip kaliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Es serisi tvleri olanlar 3D bluray iso larının içinde bulunan BDMV\STREAM\SSIF klasörü altındaki ssif uzantılı dosyayı tvnin usbden oynatıp oynatmadığını kontrol edebilir mi? SSIF şeklindeki uzantıyı tv görmeyebilir. MKV veya M2TS yapmayı deneyebilirsiniz. Geçen sene sadece D7000 ve D8000 modelleri bu şekilde kayıpsız kalitede 3D bluray oynatabiliyordu. Acaba bu sene durum ne oldu?

SSIF = Sağ ve sol göz için üretilmiş m2ts dosyalarının birleştirilmiş hali . 500-600 mb büyüklüğündekiler ya yasal uyarılar ya da menü ekranına aittir. Film için olanlar 15-20 gblık 1-2 parça veya 25-30 gblık tek parça şeklinde olabilir.

Biraz geç olacak ama H264 desteklenmiyor hatası verdi Avengers 3D

Teşekkür ederim.

2012 D serilerinde sadece 7000 ve 8000 modeli ssif dosyasını açabiliyordu. Daha düşük Samsung işlemci kullanan D6xxx serileri açamıyordu.

Sizdeki ES6140 'ta ise Mstar firmasının işlemcisi var , açmaması normal olabilir. ES7000 ve ES8000 kullanan arkadaşlarımız belki sonucu yazarlar.

• Es serisinde netplayer calisiyormu

• Ya arkadaşlar es7000 kullanıcısıyım. Modül ile teledünya izliyorum. Kanal geçişlerinde sağ tarafta o andaki programın altında yeşil çizgi çıkıyordu. Hani programın ne kadar süresinin kaldığını gösteren. Fakat şimdi çıkmıyor. Neden olabilir acaba? Bilgisi olan var mı?
  • Bende Samsung 40ES7000 televizyon var.Şimdi internetten 3d film indirdim sbs dual mkv.Şimdi ben bu filmi televizyonda orginal 3d olarak izleyebilcekmiyim.3D şarjlı gözlük var.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-32es6710-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,32321.html

Tavsiye eder misiniz ? 32 inç, dahili hd alıcı ve 3d kesin olarak lazım. Samsung'un son modellerinden 32 olanı var mı ? es8000 ve es7000 102 ekrandan başlıyor..
  • Beyler bende Samsung 40 ES5500 var daha momtaji olmadi ama yarin olcak bu momtaji olunca sevise olu pixel testi yaptirabilir miyim yada servis tv yi takarken nelere dikkat etmeliyim?
  • güzel tv 7000
  • Merhabalar arkadaşlar,

46es8000 modelini pazar günü teknosadan aldım henüz montajı yapılmadı. Televizyonun kurulumu sırasında pixel testi gibi yapmam gereken şeyler var mı ?
    ( Yapmam gerekenleri nasıl yapacağımı da söylerseniz memnun olurum pixel testinin nasıl yapıldığını da bilmiyorum )
  • Beyler 32EH5300 modelini alacaktık bugün fakat bu modelde internet ile sadece sosyal ağlara falan girildiğini her siteye girilemediğini söylediler ve 32ES6100 modelini önerdiler, bunda sanırım her siteye girilebiliyormuş tarayıcısı üstünden, doğru mudur bu acaba?

Bir de hangi televizyon modelinde full internet hangi modelde kısıtlı internet olduğunu nerden öğrenebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktormert

Merhabalar arkadaşlar,

46es8000 modelini pazar günü teknosadan aldım henüz montajı yapılmadı. Televizyonun kurulumu sırasında pixel testi gibi yapmam gereken şeyler var mı ?
    ( Yapmam gerekenleri nasıl yapacağımı da söylerseniz memnun olurum pixel testinin nasıl yapıldığını da bilmiyorum )

kardes hayırlı olsun güle güle kullan bende gecen ay 46es8000 aldım....ama ne yalan söyleyim biraz pişman oldum...sebepleri;
    1=karanlıkta film izlerken karanlık sahnelerde ve ekran geçişlerinde köşelerde özellikle sag üst dip kösesinde)ısık hüzmesi var ve az da olsa bulutlanma oluyor..%90 sendede olucak bende ölü pixsel yok
    2=dsmart hd kullanıyorum 80 tl degerinde altın uclu hdml kablo ile bagladım sd tabir edilen yayınlar hiç doyurucu deil..sd ile maç izlemek can sıkıcı diyebilirim
    3=elle sesle kumanda hiç kullanışlı deil tamamen zaman kaybı
    Bunları tv aldıktan sonra tecrübe edindigim için iş işten geçti ve değiştirme için uğraşmadım...araştırmalarım ve kullanıcı yorumlarından sonra şimdi imkanım olsa panasonic plazma alırdım...büyük tavsiyem imkanın varsa iade et gene sen bilin

Ha ps3 denemedim çokta merak ediyorum oynanabilirlik olsun görüntü kalitesi olsun deneyemedim...mkv olsun 1080 p video+ 3d filmlerde mükemmel doyurucu gerisi yukardaki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 27 Ağustos 2012; 13:27:46 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.