Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46D8000 mi daha iyi arkadaşlar yoksa 46ES7000 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSeroglu

46D8000 mi daha iyi arkadaşlar yoksa 46ES7000 mi?

46ES7000 al ben olsam öyle yapardım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Özellik olarak farkı var mı yoksa sadece yan yana durduğunda görüntü de mi farklılıklar var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Özellik olarak farkı var mı yoksa sadece yan yana durduğunda görüntü de mi farklılıklar var?

Hd kalitesi farklı olmaz olsada anlamak çok güç olur . 3d konusunda es7000 daha başarılı .
    es8000 yönel bence ama sorunlar var istersen forum gez oku .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kolaygelsin Baya Problemliymiş Bu Samsung Bugün Teknosadan SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV Aldık Ürün Hakkında Nette Bir Bilgi Bulamadım
    Ürün Geldiğinde Nelere Dikkat Etmem Gerekiyor, Bu Ses Komut Özelliği Bu Modelde'de Mevcutmu Ve Almakla İyimi Yaptık Ki Ben Almadan önce epey bir zaman önce araştırırım bu biraz aceleye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 23 Mayıs 2012; 17:26:09 >
  • Arkadaşlar Bu Samsung Hesabı Nedir Ne İşe Yarar İçinde Your Video Bölümünde Bazı Film Afişleri Var Seçtiğimizde İzliyemiyoruz,
    Flashtan Film İzlediğimizde Donma gibi birşeyler oluyor Pek Film Havası Vermiyor.Biraz Bilgi Verirmisiniz.
  • arkadaşlar ben bu televizyonu samsung mağazasında inceledim ama fazla parlak geldi bana,şahsen ben çok parlak ekran sevmiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGT-46

arkadaşlar ben bu televizyonu samsung mağazasında inceledim ama fazla parlak geldi bana,şahsen ben çok parlak ekran sevmiyorum:)

Ayarlardan parlaklığı duşurursun bu onemli bir sorun değil, ama renkler soluk veya pastel geldiyse sony yönelebilirsin, bu kdr parlak da deil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

D serisi ile ES serisi arasinda cok fark var arkadasim es serisi almani oneririm ben 46es8000 aldim cok memnunum isik sizmasi bende yok belkide duvara asmadigim icindir bilemiyorum ve es serilerinde bildigim kadariyla ilerde 4 cekirdek islemci ciktiginda es serilerinin islemcilerini degistirebiliyorsun tv hic bir zaman eskimiyor diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: YGT-46

arkadaşlar ben bu televizyonu samsung mağazasında inceledim ama fazla parlak geldi bana,şahsen ben çok parlak ekran sevmiyorum:)

Evet isterseniz cok parlak bir goruntu var ama dedigim gibi İSTERSENİZ:) ben parlakligi onlemek icin sinema secimi var onu kullaniyorum

• arkadaslar teknosa turuncu indirimde 46es6140 ı 2450 tl ye satıyorlar
    ustelik 2 gözlük hediye
    cok uygun.
  • Arkadaşlar ,

Es serisi tvleri olanlar 3D bluray iso larının içinde bulunan BDMV\STREAM\SSIF klasörü altındaki ssif uzantılı dosyayı tvnin usbden oynatıp oynatmadığını kontrol edebilir mi? SSIF şeklindeki uzantıyı tv görmeyebilir. MKV veya M2TS yapmayı deneyebilirsiniz. Geçen sene sadece D7000 ve D8000 modelleri bu şekilde kayıpsız kalitede 3D bluray oynatabiliyordu. Acaba bu sene durum ne oldu?

SSIF = Sağ ve sol göz için üretilmiş m2ts dosyalarının birleştirilmiş hali . 500-600 mb büyüklüğündekiler ya yasal uyarılar ya da menü ekranına aittir. Film için olanlar 15-20 gblık 1-2 parça veya 25-30 gblık tek parça şeklinde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

arkadaslar teknosa turuncu indirimde 46es6140 ı 2450 tl ye satıyorlar
    ustelik 2 gözlük hediye
    cok uygun.

Es6140 serisi fiyatları bana da uygun geldi. Sanırım birkaç aya kadar daha da iner. Bu arada malumunuz bir önceki seri olan d6x00 serisi tv ler full hd 3d görüntü vermiyordu. Yeni seri olan es61x0 serileri full 3d verebiliyor mu? Bilen, deneyen cevaplarsa çok sevinirim.
  • Es6140'ta dahili uydu alıcısı var mı peki?
  • arkadaslar bilginiz vardir belki samsung es serilerinde kanimca ise yarar tek ozellik klavye mause baglanabilir olmasi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Es6140'ta dahili uydu alıcısı var mı peki?

bugün aldım hocam bu tv yi, uydu alıcı yok.
  • arkaşlar benim diğer televizyonum arızalı olması nedeniyle samsung türkiye tarafından yeni model olan 46es7000 ile değiştirildi... Fakat gelen televizyonda 1 adet ölü piksel olduğunu farkettim.. bu tv yi nasil yapıpta yenisiyle değiştirebilirim.. Benim şu Samsung tvlerle başım dertte !!!!
  • Arkadaşlar 2 gün önce değişimden gelen televizyonumda (46es7000) resimde görünen durumu farkettim... Bu resimde Görünün Ölü piksel mi? Hot Piksel mi? yoksa Stuck piksel mi? anlayamadım.. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. Birde bunu geçirmenin bi yolu varmı? Samsunga bu durumu ilettim yok bişi olmaz onun için değişim yapamayız vs diyor lütfen yardımcı olun...

• yesil pikselin ne oldugunu bilmiyorum ama size "birsey olmaz" denmesi resmen terbiyesizlik.
  • Arkadaşlar daha once iki adet D7000 55 inc kullandim isik sizmasi ve bulutlanmadan dolayi geri verdim. Şimdi 55ES8000 ni 5200 tl'ye 3 gozluk ve wriless klavye ile bulunca yine aldim. Yine işik sizmasi ve bulutlanma var gerimi versem karar veremiyorum. Yokmu yahu arizasiz bir samsung yada ben mi cok sanssizzim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.