Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha bu E serisi açıklandığı gün yazmıştım, D serisindeki aynı "Bezel" kullanıldığı sürece bu sorun E serisine de yansıyacak diye..... Olay Kasa Dizaynından, mallar gittiler 2012 de de aynı kasayı ve dizaynı kullandılar....

Benim kısmetime az sorunlu diyelim 46d8000 çıktıydı da kullanıyorum, ama bu iş bu kasa ile aynen devam eder....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 24 Nisan 2012; 13:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerkan

Arkadaşlar eski bir 46d8000 sahibi olarak diyebilirim ki samsung teknolojik ve özellik olarak çok üstün ancak kalitesi düşük bir marka. mükemmel siyahlar mükemmel kontrast harika bir 2d-3d çeviri. daha sayamayacağım bir çok özellik. Ama gel gelelim bunların hepsini o bulutlanmış ışık sızan ekran da yapmak zorunda kalınca sinirleriniz zaman zaman gerilecek. üç defa d8000 i değiştirdim en sonunda para iadesi yaptırdım. Anlayacağınız. bu samsung panel homojenitesi bozuk 2. 3. sınıf panellerini ne diye satmaya çalışır yada bu probleme nasıl bir çözüm bulamaz anlayabilmiş değilim. Samsungun rakibi philips 9000 serileridir. ama maşallah muadil bir philips 7000-9000 aralığında. 9715 güzel bir tv idi.

simerkan, 3 defa d8000 i değiştirdim en sonunda para iadesi yaptırdım demişsin

olayın gelişimi hakkında bize biraz yardımcı olabilirmisin ? 40es8000 elimde kaldı şu anda hala adamlarla boğuşuyorum... televizyona her baktığımda sinir olup, samsung yetkililerini iyi niyetle anmaktan başka birşey yapmıyorum...

Merkezden şimdilik net bir cevap gelmeyince servis apar topar dün getirip bıraktı elimizde tutamayız, gerekirse sonra gelip alırız diye. iyi bende getirin madem dedim

Bir güzel test oyuncağı oldu onlar için walla... Kutusu parçaları zaten ziyan oldu. Gözlükleri de açıp kullanmışlar, parmak izi içinde geldi. birde gözlüklerde takıp çıkarılabilen burunluklar var onları da kaybetmişler sanırım kutudan çıkmadı... sözde bugün getircekler...

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 24 Nisan 2012; 14:21:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hmydante

Arkadaşlar gidip bir gaflet ve delalette bulunarak 40ES8000 aldım

Almaz olaydım... Bulutlanma ışık sızması hala var çok fazla bilgim yok ama hızlı sahnelerde görüntü atlama tarzı sorun da oluşuyor ve samsung türkiye hala pişkin pişkin durumu normal gibi karşılamakta ısrar ediyor.

Elimden geleni yapıp hakkımı aramaya çalışıcam

Fakat Samsung alacakları burdan uyarmak istiyorum, sizde kara kara düşünüp acaba kutudan sağlam televizyonum çıkacakmı çıkmıycakmı diye düşünüp 3500 - 5000 TL arası bir parayı verip kazıklanmayı göze alıyorsanız gidip alın ne diyim...

hocam senin televizyon hapı yutmuş.değiştirmeleri lazım kesinlikle üretim hatası

• Vatan bilgisayardan aldım. ürün arızalı çıkınca servisi aradım. onlar son derece emin bir şekilde normaldir. bütün lcd ler yapar dedi. bende bu durumun onların kastetdiği ışık sızmasının çok üstünde bir arıza olduğuna ikna etmeye çalıştım. Ancak bunları yapmadan önce tv min daha detaylı ve görülebilir fotoğraflarını çektim. samsung merkezi arayıp sorunumu dile getirdim. onlarda servisi tekrar yönlendirdiler. servisi ikna edinceye kadar canım çıktı. sizi ilgilendiren bir durum sözkonusu değil imzalayın değişime uygundur diye gidip değiştireceğim dedim. Neyse imzaladılar. gittim değiştirdim vatandan. ikinci aldığımı test edemedim. geldim eve tekrar arızalı çıktı. toplam 30 günlük süreyi aşmadığımdan üçüncü tv yi almaya gittiğimde onunda arızalı çıktığını görünce vatan iade yapalım dedi ve para iadesi yapıldı.

Önemli bir husus var servisler düşük oranda bulutlanma ışık sızmasını firma emri doğrultusunda normal kabul ediyorlar. ancak normal mi anormal mi bu tespit servislerce yapılıyor. dolayısıyla servisi ikna etmek gerekir. forumlarda değişimi yapılmış ürün görsellerini göstererek ikna edebilirsiniz. Bir başka arıza ise homojenite bozukluğu %60 gri tonda daha çok belli olan dikey yada yatay koyuluklar varsa panel zaten kusurlu demektir. bu kusur orta aydınlatma ile karanlık sahnelerde belli oluyor ki insanı deli eder. düşünün gece film seyredeceksiniz ortam karanlık olduğundan sizde tv nin ışığını epeyce kısıyorsunuz. filmlerin büyük çoğunluğunda karanlık sahneler ağırlıktadır. sürekli fonda dikey koyulukları görünce kirli sinema perdesinde film seyrediyormuş gibi oluyor ki o kadar paraya yazık diyesiniz geliyor.

Bu testler için pattern ve renk paleti mevcuttur. 2011 d serisi konusunun altında paylaşmıştım. istenirse tekrar paylaşabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar eski bir 46d8000 sahibi olarak diyebilirim ki samsung teknolojik ve özellik olarak çok üstün ancak kalitesi düşük bir marka. mükemmel siyahlar mükemmel kontrast harika bir 2d-3d çeviri. daha sayamayacağım bir çok özellik. Ama gel gelelim bunların hepsini o bulutlanmış ışık sızan ekran da yapmak zorunda kalınca sinirleriniz zaman zaman gerilecek. üç defa d8000 i değiştirdim en sonunda para iadesi yaptırdım. Anlayacağınız. bu samsung panel homojenitesi bozuk 2. 3. sınıf panellerini ne diye satmaya çalışır yada bu probleme nasıl bir çözüm bulamaz anlayabilmiş değilim. Samsungun rakibi philips 9000 serileridir. ama maşallah muadil bir philips 7000-9000 aralığında. 9715 güzel bir tv idi.

olayın gelişimi hakkında bize biraz yardımcı olabilirmisin ? 40es8000 elimde kaldı şu anda hala adamlarla boğuşuyorum... televizyona her baktığımda sinir olup, samsung yetkililerini iyi niyetle anmaktan başka birşey yapmıyorum...

Merkezden şimdilik net bir cevap gelmeyince servis apar topar dün getirip bıraktı elimizde tutamayız, gerekirse sonra gelip alırız diye. iyi bende getirin madem dedim

Bir güzel test oyuncağı oldu onlar için walla... Kutusu parçaları zaten ziyan oldu. Gözlükleri de açıp kullanmışlar, parmak izi içinde geldi. birde gözlüklerde takıp çıkarılabilen burunluklar var onları da kaybetmişler sanırım kutudan çıkmadı... sözde bugün getircekler...

Mrb hocam bu genel bir sıkıntımı yoksa sizin şansınıza mı böyle bozuk çıktı ?

• quote:

Bu testler için pattern ve renk paleti mevcuttur. 2011 d serisi konusunun altında paylaşmıştım. istenirse tekrar paylaşabilirim.

merhaba,

oncelikle gercekten uzuldum, o kadar para verdigimiz urunler icin bir de yok yere sIkInti cekmeyi kimse istemez.

sizden ricam, test icin kullandiginiz palet ya da herhangi bir video varsa burada paylasirsaniz cok memnun olurum.

bu arada es serisi icin beni de korku saldi, tam diyordum bu sefer alir kafami dinlerim, bu sartlarda biraz daha beklemek gerekiyor.
  • Arkadaslar 46 ES 6710 tamami beyaz kasa, wlan, 400 hz + 2 gözlük... 1300
    kullanan yada yorumda bulunacak arkadaslari bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

bu sadece bir köşesi

birkaç resim yukarıda televizyonun tamamı gözüküyor zaten

ne yazık ki. walla gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşta benzer sorun var ışıklar kısık olduğu zaman sürekli çıkıyor ve insanı rahatsız ediyor...

Tabi ki hepsinde yok. ama şansınıza sağlam denk gelirmi, servis değiştirirmi orası meçhul

ben hala uğraşmaktayım değişim için... :(

• quote:

Vatan bilgisayardan aldım. ürün arızalı çıkınca servisi aradım. onlar son derece emin bir şekilde normaldir. bütün lcd ler yapar dedi. bende bu durumun onların kastetdiği ışık sızmasının çok üstünde bir arıza olduğuna ikna etmeye çalıştım. Ancak bunları yapmadan önce tv min daha detaylı ve görülebilir fotoğraflarını çektim. samsung merkezi arayıp sorunumu dile getirdim. onlarda servisi tekrar yönlendirdiler. servisi ikna edinceye kadar canım çıktı. sizi ilgilendiren bir durum sözkonusu değil imzalayın değişime uygundur diye gidip değiştireceğim dedim. Neyse imzaladılar. gittim değiştirdim vatandan. ikinci aldığımı test edemedim. geldim eve tekrar arızalı çıktı. toplam 30 günlük süreyi aşmadığımdan üçüncü tv yi almaya gittiğimde onunda arızalı çıktığını görünce vatan iade yapalım dedi ve para iadesi yapıldı.

Önemli bir husus var servisler düşük oranda bulutlanma ışık sızmasını firma emri doğrultusunda normal kabul ediyorlar. ancak normal mi anormal mi bu tespit servislerce yapılıyor. dolayısıyla servisi ikna etmek gerekir. forumlarda değişimi yapılmış ürün görsellerini göstererek ikna edebilirsiniz. Bir başka arıza ise homojenite bozukluğu %60 gri tonda daha çok belli olan dikey yada yatay koyuluklar varsa panel zaten kusurlu demektir. bu kusur orta aydınlatma ile karanlık sahnelerde belli oluyor ki insanı deli eder. düşünün gece film seyredeceksiniz ortam karanlık olduğundan sizde tv nin ışığını epeyce kısıyorsunuz. filmlerin büyük çoğunluğunda karanlık sahneler ağırlıktadır. sürekli fonda dikey koyulukları görünce kirli sinema perdesinde film seyrediyormuş gibi oluyor ki o kadar paraya yazık diyesiniz geliyor.

Anladım teşekkür ederim.

Bende Vatan Bilgisayardan aldım....

Beni önce Avcılar servisine yönlendirdiler fakat ordakiler konuyla ilgili biraz ilgisiz davranıp dediğiniz gibi merkeze de etki edemediler...

Kendimiz de resim çekip göndericez dediler... kimbilir nasıl resim çektiler orası da meçhul tabi

Ben olmadı başka bir servisle tekrar görüşeyim... Siz hangi servisle görüşmüştünüz ?

• Tam da bu aletlerden birini alma arifesindeydim ki, yazdıklarınızı okudum. İyice araştırmadan almamak lazım o zaman. Samsung'u da kaybedersek, hangi alternatife yönelmek gerekecek onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Tam da bu aletlerden birini alma arifesindeydim ki, yazdıklarınızı okudum. İyice araştırmadan almamak lazım o zaman. Samsung'u da kaybedersek, hangi alternatife yönelmek gerekecek onu da bilmiyorum.

sony
  • gordugum okudugum kadarıyla samsungun yneı modlelerınde cıddı sorunlar var
  • Samsung ES serisi almayı düşünen arkadaşlar; alttaki linkteki yorumları okumadan, incelemeden bu paneli almamanızı öneririm

AVS - Official Samsung UNxxES8000 Thread

Cnet - Pek Ciddiye Almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 25 Nisan 2012; 12:02:31 >

• quote:

Tam da bu aletlerden birini alma arifesindeydim ki, yazdıklarınızı okudum. İyice araştırmadan almamak lazım o zaman. Samsung'u da kaybedersek, hangi alternatife yönelmek gerekecek onu da bilmiyorum.

Bu arkadaşın yaşadığı sıkıntıdan dolayı bende bu markayı listemden çıkardım ve Toshiba ya yönlendim

şöyle bir modelini araştırıyorum baya hoşuma gitti Toshiba 40WL76B

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

bu sadece bir köşesi

birkaç resim yukarıda televizyonun tamamı gözüküyor zaten

ne yazık ki. walla gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşta benzer sorun var ışıklar kısık olduğu zaman sürekli çıkıyor ve insanı rahatsız ediyor...

Tabi ki hepsinde yok. ama şansınıza sağlam denk gelirmi, servis değiştirirmi orası meçhul

ben hala uğraşmaktayım değişim için... :(

Geçmiş olsun hocam umarım olumlu bir sonuç alırsınız Samsung benim için başlamadan bitmiştir teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drain

quote:

sony

Sony, Panasonic

(Yeni seri plazmaların, önceki serilerdeki ledlere göre cansız-karanlık tabir edilen renk sorununu çözdüğü söyleniyor)
  • yazıklar olsun samsung a hala devam ediyor bu ışık sızması ve bulutlanma
  • Edge LED aydınlatmadan vazgeçmedikleri sürece her panelde olacaktır bu sızma. Samsung'un dezavantajı ince tasarımı. Şimdi yeni seri LG LM modellerde de eskisinden daha çok BLB görülecek sırf ince tasarım yüzünden bana kalırsa.

Bu arada ana konu ilk sayfadayken Samsung lansmanında çekmiş olduğum fotoğrafları ekleyeyim buraya. Kalite oldukça düşük iPod ile çekmek zorunda kaldığım için ama idare edin.

• Konsolu çantaya attım, birazdan ES8000'i denemeye gidiyorum. FIFA, Mass Effect, Ridge Race Unbounded ve God of War aldım yanıma. Sanırım Ridge Racer yeterli fikri verecektir panel hakkında. Son sözümü, nihai fikrimi gece yazarım.
  • quote:

Konsolu çantaya attım, birazdan ES8000'i denemeye gidiyorum. FIFA, Mass Effect, Ridge Race Unbounded ve God of War aldım yanıma. Sanırım Ridge Racer yeterli fikri verecektir panel hakkında. Son sözümü, nihai fikrimi gece yazarım.

Hocam fotoğraf makineni yanına almayı unutma. Kapsamlı bir inceleme yapabilirsen ana konu için çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.