Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mubi yi kullanabiliyor muyuz smart tvlerimizde
  • İyi ve uygun fiyatlı bir 3D gözlük önerebilecek var mı peki? Model ES6710...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

İyi ve uygun fiyatlı bir 3D gözlük önerebilecek var mı peki? Model ES6710...

SSG 4100
  • arkadaşlar elimdehttp://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-REMOTE-GENUINE-AA59-00570A-NEW-/160945858159?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_RemoteControls&hash=item25791ee66f

kumandadan var kendime yanlış aldım 6000 serisi samsunglara (6000 6710 6500 vs) uyumlu isteyene 90 tlye verebilirim. Ürün sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgustaMangusta -- 28 Ocak 2013; 18:28:07 >
  • Bugün Logitech K400 aldim, birkaç test yapayım istedim. İsimlerini vermeyeyim ünlü bir dizi sitesindeki dizileri açtı web browser ama yabancı filmle ilgili olan bir iki sitede açmayı başaramadım lütfen 48 sn bekleyin yazıyor orada duruyor öyle, laptoptan kontrol ettim orada sıkıntı yok, bağlantı hızı oke, son firmware yüklü ayrıca web browserda güncel sürüm yüklü 1.233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 30 Ocak 2013; 0:30:28 >
  • Arkadaşlar. Web browser dan dizimagdan yabanci diziler tvden rahat seyrediliyor. Yerli diziler icin hangi siteleri kullaniyorsunuz tvden. onerebileceginiz dizi izleme siteleri var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk74

Arkadaşlar. Web browser dan dizimagdan yabanci diziler tvden rahat seyrediliyor. Yerli diziler icin hangi siteleri kullaniyorsunuz tvden. onerebileceginiz dizi izleme siteleri var mı.

bana da film versiyonu lazım
  • Arkadaşlar samsung 7000 serisi var biliyosunuz android veya ios telefonlardan televizyon kontrolu yapabiliyoruz fakat bilgisayar için aynı şekilde kontrol etme şansımız varmı yokmu araştırdım biraz ama bulamadım remote için bir program bilgisi olan varsa paylaşım için şimdiden teşekkürler
  • telefonda sadece ip üzerinden bağlantı kurup televizyonu telefondan kumanda edebiliyoruz aynı şekilde bilgisayar içinde yapabileceğimizi düşünüyorum fakat bunu sağlayacak bir program göremedim samsung smart tv remote for pc için diye arattım fakat pek işe yarayan şeyler çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhny

ya arkadaslar cok baktim fakat bulamadim ya yada gozden kaciridm ..Samsung es6710 model tv var fakat buna Uygun Kanal editör prg bulamadim bildiginiz link veya hangi prg olur yardimci olursaniz sevinirim teskkurler..

ya arkadaslar yok mu bi cvp yardimci olcak biri ya
  • Bende 40ES6340 modeli var ama internetten indirdiğim 3D filmler hep iki ekrana bölünmüş gözüküyor. Sebebi nedir arkadaşlar. 3D tuşuna basiyorum ekran birlesmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Bende 40ES6340 modeli var ama internetten indirdiğim 3D filmler hep iki ekrana bölünmüş gözüküyor. Sebebi nedir arkadaşlar. 3D tuşuna basiyorum ekran birlesmiyor.

bende es6710 modeli var, 3d tuşuna basınca altta seçenekler çıkıyor, iki tane yanyana ekran olana basınca birleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

quote:

Bende 40ES6340 modeli var ama internetten indirdiğim 3D filmler hep iki ekrana bölünmüş gözüküyor. Sebebi nedir arkadaşlar. 3D tuşuna basiyorum ekran birlesmiyor.

bende es6710 modeli var, 3d tuşuna basınca altta seçenekler çıkıyor, iki tane yanyana ekran olana basınca birleşiyor.

Orjinal 3D mi yoksa convert mi. Bende o seçenek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

quote:

Orjinal 3D mi yoksa convert mi. Bende o seçenek yok

farketmiyor, fotoğrafta eklediğim gibi normal yayında bile 3D tuşuna basınca soruyor

• Arkadaşlar bende 46es7000 var ve tv den kulak çınlaması gibi bir ses geliyor akşam saati film izlerken özellikle dışarıdan gürültü kesilince belirli şekilde duyuluyor kulaklık takınca da kulaklıktan geliyor bu ses.Siz de böyle birşey var mı?Servisi binbir zorlukla getirttip eve gelip aldılar götürdüler 2 gün sonra bir sorun yok deyip geri getirdiler.

Bir de altyazılı film izlerken pc den atıyorum altyazı ayrı dosya halinde .srt gibi atlıyor kelimeleri mesela bilgisayarda izlerken film de adam "BİR İKİ ÜÇ DÖRT BEŞ" diyor tv de izlerken "BİR İKİ DÖRT BEŞ" diyor veya "BİR İKİ" deyip kalıyor.Neden olabilir?
  • YENİ BİR SAMSUNG TV ALACAKLAR ES7000 VEYA ES8000 ALMASINLAR ARTIK.

PİYASADA O KADAR ÇOK SATILIP GERİ VERİLEN MAL VARKİ, SİZE BÜYÜK İHTİMAL 0 DİYE BİRİLERİNİN İADE ETTİGİ TV Yİ SATACAKLAR.

2 AY SONRA RESMEN SATIŞTA OLUCAK F8000 MODELİNİ BEKLEYİN.

SAYGILAR.

• arkadaslar bız nezaman tv alacagız ya sımdı bu f serısı tv cok cok pahalı cıkar o nun fıyatının dusmesını bekle ondan sonra kullanıcı yorumlarını oku ısıksızması b andıng falan sacmalıkları oku oku o olmasın bu olsun de ondan sonra lg ye gec nanoled varmıs o guzel dıyolar o da cok pahalı canım bekle fıyatı dusunce alırsın oooooled teveler cıkmıs bu sarmal boyle devam eder sonuc en ıyısı tuplu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

arkadaslar bız nezaman tv alacagız ya sımdı bu f serısı tv cok cok pahalı cıkar o nun fıyatının dusmesını bekle ondan sonra kullanıcı yorumlarını oku ısıksızması b andıng falan sacmalıkları oku oku o olmasın bu olsun de ondan sonra lg ye gec nanoled varmıs o guzel dıyolar o da cok pahalı canım bekle fıyatı dusunce alırsın oooooled teveler cıkmıs bu sarmal boyle devam eder sonuc en ıyısı tuplu..

en iyi tüplü ama en azından geriden gelebilirsiniz şuan 4k tv ler moda ondan sonra 8k tv ler çıkıcak ondan sonrasını artık allah bilir kim bilir ne çıkar ondan sonraki teknolojide bence çalışma aşamasındadırlar diye düşünüyorum zaman ilerliyor durduramazsınız teknolojide böyle bir şey

• Dün teknosadan almıs olduğum 40es6340 model tv yi bugün kurdular.Ekranda en ufak bi sızmaya rastlamadım (maşallah).
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Dün teknosadan almıs olduğum 40es6340 model tv yi bugün kurdular.Ekranda en ufak bi sızmaya rastlamadım (maşallah).

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.