Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başta yanlıs yazılmış sandım sonra m.hizmetlerini aradım TR garantili mi teşhirmi fiyat doğrumu diye sorular sordum. Herşey olumluydu sınırlı stok dendi. Kredi çektim 2 gün içersinde stok bitti ve alamadım. Bir çok kişiye mail attırdım. Sizde atın belki yeniden yaparlar kampanyayı.

O fiyatı gördükten sonra 4.900 vermek aklımın ucundan geçmiyor. Hevesimi kaçırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 26 Kasım 2012; 22:44:00 >
  • 46 es 5700 bimekste 1649 tl.

tavsiye dermisiniz.

5500 den farkı dahili uydu alıcısı ve hdd ye kayıt yapabilmesi.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spider

Dunku internet arastirmalarimda samsung panellerle ilgili cok fazla sorun bildirimi gordugum icin riske atmamak adina cok begensem de samsung es 7000 den vazgectim. Rotayi philips 7007 ye cevirdim. Ozellikleri hemen hemen ayni, philips de arti olarak harici diske kayit ozelligi var ve maalesef ayri bir ses sistemi gerekecek. Ama panel riski almaktan iyidir diye dusundum cunku philipslerde cok fazla panelle ilgili sikayet okumadim. Umarim dogru karar almisimdir.

Bende bu tv yi almaya karar verdim ama şu dts olayı nedir ya çok mu önemli?Bende logitech z-5500 var ve dekoderi dts yi çözüyor.
  • Merhaba arkadaslar,

Benim sorum dahili uydu alicisi ve eutelsat ile ilgili.
    Arkadasim 40es7000 kullaniyor ve apartmanda sadece digiturk anteni oldugu icin digiturk ile kullaniyor.
    Sadece TV nin dahili receiver ini denemek icin uydu kablosunu digiturk kutusundan cikarip tv ye taktik, digiturk samsung la zaten uyumlu olmadigi icin calismayacagini biliyorduk ama tv sadece 40 tane kanal buldu hepsi digiturk kanallari ve sifreli sadece TRT ler sifresiz. Benim merak ettigim bu Eutelsat uydusunda digiturk disinda baska kanal yokmu tv deki receiver niye baksa yabanci kanallari bulamiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    dün itibariyle Bimeksten 46es8000 almış bulunmaktayım.
    Bugün samsung merkezi kurulum için aradım.Bana bazı cihazları paralel yollarla Türkiye'ye getirildiğini bu sebeplede servisin kurulum ücreti alabileceğini söyledi.3500 tl para verdim,birde kurulum ücreti mi vericem?
    Bilgilendirebilir misiniz?Kaç liradır?Geri iade edebilir miyim?
  • Merhaba,

Netsiparişin o fiyatla kaç ürün sattığını yada kaç kişinin alabildiğini çok merak ediyorum çok arkadaş almak istedi kimse alamadı.
    Reel fiyata gelecek olursak, hafta sonu tüm elektronik mağza ve samsung bayilerindeki fiyat 4479tl idi
    vatan kampanya yapınca hepsi fiyat indirimi yaptı. Bu fiyat indirimi firmalar tarafından değil samsung tarafından onaylanıyor sanki
    samsung o tarihlerde satılan ürün için yapılan taleplere indirimli fiyat uyguluyor diyue anlattılar zira firmalar satılan ürünü 2 gün içinde
    teslim ediyor (Ankara için konuşuyorum)

elektroworld
    mediamarkt
    darty
    vatan
    bulut

hepsinde aynıydı birtek elektrowold 4400 e indi.

Bu arada sizinle paylaşmak istediğim diğer bir konu var arkadaşlar,

Modül ile uydu hem digitürk hemde dsmart uyumlu
    tek modül yuvası olduğu için ikisinden birini kullanabilirsiniz,
    Digitürk çok yanaşmıyor modül vermeye çok zorlamak lazım.
    Dsmart yeni abonelikte 2 yıllık peşin satıyor maxi paket 689 tl galiba modülü de veriyor sizin oluyor.
    Turksat çanak varsa hiç modül takmadan Free to Air tüm kanalları alıyorsunuz 5 hd kanal var ve tüm kanalları fash disk takarsanız (yada disk)
    kaydedebilir yada timeshift yapabilirsiniz.

Önemli bir nokta ise usbden mkv izlerken dts decode yapıyor televizyon ama isterseniz pass true yaparak varsa bir avr ye gönderebilir yada down grade iki kanal oluyor zaten.

saygılar.

• Arkadaşlar Es800 serisinin kullanim suresini nasil ogreniyoruz? Bilgisi olan bir arkadas yardimci olursa sevinirim.

• Bende hafta sonu bimeksten 55es7000 aldim
    4387 tl 420 tl hediye ceki
    12+3 ertlemeli 6 ay olsa ii fiya 180 tl daha uyguna gelecekti kurulum yapilmadi izlenimleri daha sonra yaparim tek korkum isik sizmasi bulutlanma cikmassa tadindan yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de haftasonu vatandan 1119 tl ye 40es5500 modeli aldım.servis bugun kurulumunu yaptı. ayağı monte etmekten başka bişey yapmadı gerçi. eski bi next uydu var bende scart çıkışlı. bunun scart ını altın uçlu alın, verim alamazsınız, ilerde de sorun çıkartırsa servisi de çağırırsanız para alırlar dedi :) ona rağmen sd yayında bile fena değil tv. hdmi çıkışlı bi uydu daha vardı onla da denedim,onla biraz daha iyi diyebilirim görüntü. bikaç tane video denedim. mkv,avi ve mp4 formatlarında,hepsini açtı.merak ettiğim bikaç şey var:
    1. evde wireless modem yok. telefonu wifi hotspotla modem olarak kullanıyorum ama bu tv ye böyle bişey yapabilir miyim? yani modem olmadan sadece telefonla tv ye bağlanabilir miyim?
    2. 2+1 ses sistemini kulaklık giirişinden tv ye bağladım ama ses boğuk gibi çıkıyo biraz. stereo girişten değil de rca girişlerden tv ye bağlarsak hoparlörü seste değişim olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

ben de haftasonu vatandan 1119 tl ye 40es5500 modeli aldım.servis bugun kurulumunu yaptı. ayağı monte etmekten başka bişey yapmadı gerçi. eski bi next uydu var bende scart çıkışlı. bunun scart ını altın uçlu alın, verim alamazsınız, ilerde de sorun çıkartırsa servisi de çağırırsanız para alırlar dedi :) ona rağmen sd yayında bile fena değil tv. hdmi çıkışlı bi uydu daha vardı onla da denedim,onla biraz daha iyi diyebilirim görüntü. bikaç tane video denedim. mkv,avi ve mp4 formatlarında,hepsini açtı.merak ettiğim bikaç şey var:
    1. evde wireless modem yok. telefonu wifi hotspotla modem olarak kullanıyorum ama bu tv ye böyle bişey yapabilir miyim? yani modem olmadan sadece telefonla tv ye bağlanabilir miyim?
    2. 2+1 ses sistemini kulaklık giirişinden tv ye bağladım ama ses boğuk gibi çıkıyo biraz. stereo girişten değil de rca girişlerden tv ye bağlarsak hoparlörü seste değişim olur mu?

es5500 serisinde wifi yok ancak wifi dongle takarsan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: necil77

quote:

ben de haftasonu vatandan 1119 tl ye 40es5500 modeli aldım.servis bugun kurulumunu yaptı. ayağı monte etmekten başka bişey yapmadı gerçi. eski bi next uydu var bende scart çıkışlı. bunun scart ını altın uçlu alın, verim alamazsınız, ilerde de sorun çıkartırsa servisi de çağırırsanız para alırlar dedi :) ona rağmen sd yayında bile fena değil tv. hdmi çıkışlı bi uydu daha vardı onla da denedim,onla biraz daha iyi diyebilirim görüntü. bikaç tane video denedim. mkv,avi ve mp4 formatlarında,hepsini açtı.merak ettiğim bikaç şey var:

biliyorum hocam. söylediklerim wifi dongle takarak olacak şeyler mi diye soruyorum ben de.

• beyler ES serisi tv lerde özel fiyatlar almak için pm atın bana samsung turkıye garantili açılmamış kutusunda...
  • ES SERİSİ MODELLER İÇİN HIC BIRYERDE BULAMAYACAGINIZ FIYATLAR VEREBILIRIM SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ KESİNLİKLE PARALEL ITHALAT DEGIL AÇILMAMIŞ ORJ KUTUSUNDA ZATEN BİLİYORSUNUZ SERVİS GELİP KURULUMUNU YAPIYOR.. PM ATARSANIZ OZELDEN FIYAT VEREBILIRIM IZMIR ICI ELDEN TESLIM YAPABİLİRİZ..
    SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Arkadaşlar Es800 serisinin kullanim suresini nasil ogreniyoruz? Bilgisi olan bir arkadas yardimci olursa sevinirim.

Yok mu bilgisi olan?

• arkadaslar 4m uzaklıktan izleyecegim. 1750 civarnda butcem var. hangi modeli almamı tavsiye edersiniz, almısken 3d olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 32ES6710 aldım, bilgisayarda kullanmak ve ara sıra tv seyretmek için...
    Crysis 1-2 ve Battlefield3, hatta her oyunda PES 2013 bile çok güzel görünüyor.
    Hele Crysis ve Battefield gibi silah tutan (FPS) oyunlarda silah nerdeyse gerçeği kadar kocaman göründüğü için çok zevkli oluyor.
    (Tabi grafiklerin mükemmel çıkmasının asıl sebebi, her ayarı ultra düzelde açmamı sağlayacak bilgisayar ama bu konudışı bir madde şu anda)
    Ben memnunum. Şu yüzden memnunum, 3 ay ertelemeli, 12 ay taksitle 1300 liraya aldım Bimeks'ten. Bu paraya bu kalite son derece tatminkar geldi bana.

Size sormak istediğim 2 soru var :

1) Bilgisayar (veya HDMI üzerinden bir şey) görüntülerken PIP özelliği ile tv'yi de sağ alt köşede görüntüleyebiliyoruz. Fakat ses sadece daima büyük görüntünün olduğu bilgisayardan geliyor. Küçük penceredeki tv'nin sesini açma şansımız yok mu? Ayrıca TV seyrederken sağ alt köşeye bilgisayar görüntüsünü küçük pencerede açma şansımız yok mu?

2) 3D Gözlük arıyorum fellik fellik, fakat bulamıyorum. 32" modelde kutusundan çıkmıyor. Uygun gözlük modellerini, satış fiyatlarını ve satıldığı yerleri öğrenmek istiyorum. 40" alan arkadaşların gözlükleri hangi model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 28 Kasım 2012; 12:09:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

Beyler 32ES6710 aldım, bilgisayarda kullanmak ve ara sıra tv seyretmek için...
    Hele Crysis ve Battefield gibi silah tutan (FPS) oyunlarda silah nerdeyse gerçeği kadar kocaman göründüğü için çok zevkli oluyor.
    (Tabi grafiklerin mükemmel çıkmasının asıl sebebi, her ayarı ultra düzelde açmamı sağlayacak bilgisayar ama bu konudışı bir madde şu anda)
    Ben memnunum. Şu yüzden memnunum, 3 ay ertelemeli, 12 ay taksitle 1300 liraya aldım Bimeks'ten. Bu paraya bu kalite son derece tatminkar geldi bana.

1) Bilgisayar (veya HDMI üzerinden bir şey) görüntülerken PIP özelliği ile tv'yi de sağ alt köşede görüntüleyebiliyoruz. Fakat ses sadece daima büyük görüntünün olduğu bilgisayardan geliyor. Küçük penceredeki tv'nin sesini açma şansımız yok mu? Ayrıca TV seyrederken sağ alt köşeye bilgisayar görüntüsünü küçük pencerede açma şansımız yok mu?

2) 3D Gözlük arıyorum fellik fellik, fakat bulamıyorum. 32" modelde kutusundan çıkmıyor. Uygun gözlük modellerini, satış fiyatlarını ve satıldığı yerleri öğrenmek istiyorum. 40" alan arkadaşların gözlükleri hangi model?

hayırlı olsun pc oyunlarında herhangi bi takılma problemi yaşadımmı acaba sd yayın performansı nasıl birde aydınlatırsan sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necil77

quote:

biliyorum hocam. söylediklerim wifi dongle takarak olacak şeyler mi diye soruyorum ben de.

telefonunun wifi hotspotla olur fakat kotalı bir internetin varsa senin için sıkıntı olur
    ip tv olayında sıkıntı verebilir telefonun interneti

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

Beyler 32ES6710 aldım, bilgisayarda kullanmak ve ara sıra tv seyretmek için...

ssg 4100 uyar ve de güzel gözlüktür hocam
    http://www.akakce.com/3d-gozluk/en-ucuz-samsung-ssg-4100-fiyati,862876.html

• 55es8000 var kurudan siyah bir sey cikti ne ise yarar acaba

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.